SiteBuilder.com Pregled


Zdi se, da vam SiteBuilder.com brezplačno ustvarja enostaven gradnik spletnih strani s povleci in spusti.

“Prost”…

Hmm, počakajmo sekundo! Ali je SiteBuilder pravo podjetje, s katerim gremo?

Pa ugotovimo…

Opomba: Preden pregledamo SiteBuilder, vam želim razkriti dve stvari:

 1. SiteBuilder.com je popolnoma enak graditelj spletnih strani, ki ga uporablja WebsiteBuilder.com.
 2. Omogočajo vam, da brezplačno naredite zelo zelo omejeno osnovno spletno mesto in vas nekako nikljajo in vas naredijo za vse dodatne funkcije, ki presegajo to. Na primer, če želite spletno trgovino, morate nadgraditi na njihov najvišji načrt pri 20 USD na mesec.
 3. Jaz osebno vedno svetujem svojim prijateljem in strankam, naj NE uporabljajo KAKŠNI graditelji spletnih strani. To je zato, ker če na spletnem mestu izdelate spletno mesto na njihovi platformi, ga v prihodnosti ne bo mogoče premakniti drugam. Priporočam, da uporabljate WordPress za katero koli dobro storitev spletnega gostovanja (glejte moj seznam najbolje ocenjenih cenovno dostopnih spletnih gostiteljev za leto 2017), kot so BlueHost, HostGator ali iPage.

Torej, zdaj veste, kako se v resnici počutim…

Spodaj je celoten pregled spletnega mesta SiteBuilder.com, nepristranski, kolikor bi mi uspelo:

Tri korake za izdelavo vaše spletne strani

Izdelava spletnega mesta na spletnem mestu za izdelavo spletnih strani izvede tri preproste korake. Ko obiščete spletno mesto, postopek sledi:

 • Izberite ime domene: SiteBuilder zahteva, da izberete ime domene za novo spletno mesto. Ime domene je popolnoma brezplačno, kar je pozitivna lastnost, če poskušate ostati na proračunu.
 • Izberite predlogo: Brskaj po predlogi in izberite tisto, ki ustreza vašim potrebam.
 • Zaženite spletno mesto: Dokaj samoumeven korak in lahek korak do tega.

Na splošno je pri oceni procesa izdelave lastnega spletnega mesta na spletnem mestu SiteBuilder postopek kot celota izredno enostaven in deluje še posebej dobro za ljudi, ki so novi v procesu gradnje spletnih strani..

Lepe in profesionalne predloge: na tisoče vnaprej izdelanih možnosti ali oblikovanja po meri

Na vašem spletnem mestu je veliko pomembnih komponent, vendar je ena komponenta, ki naredi najmočnejši vtis, postavitev in zasnova spletnega mesta. Kot rezultat, ko izberete zasnovo za svojo spletno stran, želite imeti možnost izbire med številnimi možnostmi. Na srečo vam SiteBuilder ponuja na tisoče že izdelanih predlog. Predloge so razvrščene v slog in postavitev. Če poleg tega ne najdete že izdelane postavitve, ki bi ustrezala vašim potrebam, potem SiteBuilder uporabnikom ponuja tudi možnost, da naročijo predlogo po meri.

Možnost naročanja predloge po meri pri storitvi spletnega mesta ni običajna, zato je ta funkcija morda ena najbolj obetavnih do zdaj. Če imate možnost naročiti spletno stran po meri, lahko spletno mesto oblikujete točno tako, kot želite. Poleg tega možnost, da naročite spletno mesto po meri, vam omogoča tudi, da svoje spletno mesto poleg ločeno dodate.

Ime domene in e-pošta: brezplačno

Druga odlična funkcija SiteBuilder je ta, da sta domena in ustrezna e-pošta popolnoma brezplačna. Običajno domenska imena delujejo po nekaj dolarjev na mesec, vendar lahko z izbiro brezplačne možnosti prihranite denar in ga investirate na območje svojega spletnega mesta, ki resnično potrebuje več pozornosti. Kar zadeva e-poštno sporočilo, je ne samo brezplačno, ampak lahko izberete tudi tisto, ki bi ga želeli za svoje spletno mesto. Z e-poštnim sporočilom boste lahko racionalizirali vsa e-poštna sporočila na svojem e-poštnem naslovu, ki ga določite za svoje spletno mesto. To olajša postopek izdelave in organizacije spletnega mesta.

Čeprav je začetna domena brezplačna, če se odločite, da želite več imen domen, jih boste morali kupiti prek spletnega mesta SiteBuilder.

Oglaševalski krediti: malo brezplačno

Reklamni dobropisi se uporabljajo za tržne kampanje Pay Per Click (PPC). Namen oglaševalskih kreditov je pritegniti uporabnike na vaše spletno mesto prek oglasov. Oglasi so običajno prek Google Adwords, Microsoft AdCenter in Google AdWords.

SiteBuilder svojim uporabnikom ponuja tudi 300 USD brezplačno dobroimetje za oglase. Zato se z registracijo v SiteBuilder ne morete samo v nobenem trenutku zagnati in zagnati, temveč lahko tudi brezplačno začnete oglaševati. To je odlična priložnost, da zagotovite, da je vaše spletno mesto vidno, takoj ko ga zaženete.

Orodja za SEO: izboljšajte vidnost vašega spletnega mesta

Pri izdelavi spletnega mesta je ena najpomembnejših lastnosti storitve gradnje spletnega mesta priložnost videti, kdo obišče vaše spletno mesto, koliko obiskovalcev je tam, od kod prihajajo ti obiskovalci in na katere oglase se klikne, da dosežejo Spletna stran. Za lažje ocenjevanje uspešnosti vašega spletnega mesta ima SiteBuilder na voljo tudi številna orodja za SEO. Z orodji SEO lahko spremljate svojo spletno stran in jo potisnete na vrh rezultatov iskalnikov.

Je dobro za e-trgovino / prodajo prek spleta?

SiteBuilder je združljiv tudi z e-trgovino, kar pomeni, da lahko preprosto postavite svoje spletno mesto in zaženete trgovino, kjer prodajate svoje izdelke v spletu.

Sistem vam omogoča tudi sprejemanje naročil, prejemanje plačil in spremljanje obstoječih naročil.

Resnici na ljubo, priporočam Shopify glede tega, saj je Shopify najboljša platforma za e-trgovino..

Funkcije podpore: Osnove

Glede funkcij podpore SiteBuilder uporabnikom ponuja osnove. Na primer, spletno mesto ponuja tehnično podporo, podporo za obračunavanje in komunikacijo po e-pošti. Če imate nujno težavo, lahko pride do težave, saj SiteBuilder ne sprejema nobenih telefonskih klicev uporabnikov.

NI resnično zastonj. Freemium je bolj všeč.

Čeprav SiteBuilder ponuja veliko brezplačnih funkcij, je začetna domača stran lahko zavajajoča, saj ne omenja, da obstajajo funkcije, ki jih ne boste prejeli, razen če se odločite za njihovo plačilo. Če na primer želite implementirati dodatna spletna mesta SiteBuilder, jih boste morali plačati. Struktura je naslednja: 50 dodatnih mest deluje pri 50 USD / mesečno. 100 dodatnih mest deluje 10 USD na mesec, 500 dodatnih mest pa 25 USD na mesec.

Če želite nadgraditi svoje storitve in funkcije, so vam na voljo štiri možnosti:

 • Osebno: Za 8,99 USD / mesečno prejmete ime domene in 375 USD brezplačne reklamne dobropise. Poleg tega bo vaše spletno mesto popolnoma brez oglasov.
 • Pro: Za 7,68 dolarja na mesec prejmete ime domene, 375 dolarjev brezplačne reklamne kredite, nobenih oglasov in nastavitev e-pošte..
 • Premium: Za 11,98 USD / mesec prejmete enake funkcije kot zgoraj, poleg tega pa dobite še vrsto orodij za SEO in prednostno podporo.
 • e-trgovina: Za 18,45 USD / mesec prejmete zgornje funkcije, poleg tega pa možnost odpiranja trgovine e-trgovine z vsemi potrebnimi funkcijami.

Glede na cenovno strukturo so rezultati mešani. Na spletu zagotovo obstajajo druge storitve za gradnjo spletnih strani, ki vam nudijo več funkcij, za manj denarja. Poleg tega se zdi, da SiteBuilder skriva dejstvo, da so nekatere od njih ali določene zmožnosti znotraj teh funkcij namenjene samo plačilu strank. Če karkoli, plačilni sistem storitev naredi nekoliko nezanesljiv. Za večino ljudi je ena najpomembnejših lastnosti preglednost in zdi se, da SiteBuilder na tem področju primanjkuje.

Primerjava paketov

OsebnoProPremiumE-trgovina
Cena 8,99 USD / mesečno 7,68 $ / mesečno 11,98 $ / mesečno 18,45 USD / mesečno
Domena Brezplačno za življenje Brezplačno za življenje Brezplačno za življenje Brezplačno za življenje
Garancija za vračilo denarja
1000+ predlog spletnega mesta
Orodje za izdelavo spletnih strani
Ni spletnih oglasov
Brezplačna pošta
SEO orodja
Prednostna podpora
Trgovina eCommerce

Razsodba: Obljubljajoča platforma, ki jo bodo pustile Nickel-And-Diming on Features

Na splošno je SiteBuilder obetavna platforma. Ima osnovne in potrebne lastnosti storitve gradnje spletnega mesta, funkcije so enostavne za uporabo, strukturirane pa so tako, da lahko v nekaj minutah zaženete spletno mesto. Po drugi strani je ena najpomembnejših vprašanj te storitve gradnje spletnih strani ta, da ji primanjkuje preglednosti glede cen in celovitih storitev, ki so na voljo. Samo vedite, da če želite prejeti določene nadgradnje, jih boste morali plačati.

Če ste strokovnjak in dobro poznate postopek izdelave spletnih mest, potem SiteBuilder morda ni najboljša možnost za vas. V spletu je na desetine drugih storitev, ki vam nudijo več zmogljivosti za boljšo ceno. Poleg tega podporne funkcije Sitebuilderja niso tako uporabniku prijazne kot druge. Če se resnično ukvarjate s profesionalnimi prizadevanji, boste morda potrebovali storitev gradnje spletnega mesta, ki vam lahko nudi večjo podporo.

Nazadnje, tudi glede tega, da je edinstven, Sitebuilder na tem področju primanjkuje. Večina tega, kar ponuja Sitebuilder, je povsem standardno, edina posebnost pa je priložnost za izdelavo spletnega mesta po meri. Če torej iščete edinstveno, raznoliko storitev, ki vam lahko nudi bolj zanimive storitve in zmogljivosti, se boste morda želeli odločiti za kaj drugega. Na splošno je ta storitev gradnje spletnih mest dobra spletna stran za začetnike in izpolnjuje pričakovanja glede najenostavnejših zmogljivosti.

PRIPOROČLJENI VAM: Razmislite o pravem gostitelju, kot je HostGator. Evo zakaj …

 • Njihovi načrti za spletno gostovanje so cenovno bolj ugodni kot SiteBuilder
 • Na voljo je možnost mesečnega plačila, tako da vam ni treba kupovati leto ali več
 • Brez pogodb. Prekličite kadar koli.
 • Brez omejitev funkcij.
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Platforme, kot je SiteBuilder, vas prisilijo, da ostanete pri njih ali izgubite spletno mesto. S pravim spletnim gostiteljem, kot je HostGator, lahko spletno mesto premaknete na drugega spletnega gostitelja, če ga v prihodnosti sploh želite.
 • Nadzorna plošča cPanel s samodejno namestitvijo spletnega mesta WordPress.
 • HostGator sem prosil za kupon za pomoč našim obiskovalcem WHPG in oni so ga dostavili! Uporabite promocijsko kodo BUILDPATH pri HostGatorju, da dobite 60% popust na gostovanju..

…kaj?? WordPress? Da, z uporabo brezplačnega vtičnika, imenovanega SiteOrigin Page Builder (odpre YouTube video na novem zavihku), lahko ustvarite odlično spletno mesto v WordPressu z uporabo preprostega vmesnika povleci in spusti, tako kot graditelj spletnega mesta. Pred nakupom katerega koli ponudnika gostovanja ali ustvarjalca spletnih strani toplo priporočam, da si ogledate spodnji video z vadnicami, ki vam pokaže, kako narediti spletno mesto z WordPressom, korak za korakom! ��

Sporočite mi, če imate kakršna koli vprašanja o SiteBuilderju ali SiteBuilder vs HostGator; spodaj lahko pustite pregled spodaj, v katerem bodo podrobno opisane vaše izkušnje kot stranka SiteBuilder.

Na zdravje,

Johnny
WHPG

4.5 Skupna ocena
SiteBuilder: ni priporočljivo

Obetavna platforma, ki bi jo pustili pomanjkanje preglednosti glede cen in kaj dejansko dobite v primerjavi s tistim, kar boste morali plačati, ko ga potrebujete. Tudi če tukaj zgradite spletno mesto, se z njimi zataknete vse življenje. Priporočam, da greš z dobrim spletnim gostiteljem cPanel, kot sta BlueHost ali HostGator. Tu lahko greste tudi, če želite primerjati najbolj ocenjene ponudnike gostovanja cPanel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me