Prijava s Bluehost in namestitev WordPress-a

Popolno razkritje: WebsiteSetup zasluži provizijo, če kupite Bluehost prek referenčnih povezav v tem priročniku. Tako redno posodabljamo in izboljšujemo vadnice. Hvala za tvojo podporo!1. korak: Pojdite na Bluehost.com

Če se želite prijaviti pri Bluehost, preprosto pojdite na Bluehost.com

To bo tisto, kar vas bodo pozdravili, ko boste prišli na njihovo domačo stran.

ciljna stran bluehosta

Če vam je všeč to, kar vidite, samo kliknite »Začnite zdaj«, tako da lahko preidete na naslednji korak, ki je 2. korak:

2. korak: Izberite načrt gostovanja

Pri izbiri gostiteljskega načrta imejte v mislih vedno svoj namen.

Ali kot hobi gradite majhno osebno spletno mesto? Spletna stran velikega obsega za vaše podjetje? Ne glede na vaš namen, izberite načrt gostovanja, ki ponuja tisto, kar potrebujete.

V tem priročniku se bomo odločili za “Basic” načrt gostovanja v skupni rabi. Osnovni načrt je dobra izbira, če šele začnete in še nimate poplave prometa na svojem spletnem mestu. Trdo zasluženega denarja za druge načrte za zdaj ni treba zapravljati – vedno lahko nadgradite pozneje.

V primeru, da vas zanima gostovanje v skupni rabi (a.k.a gostovanje strežnika), je to najpogostejša in najbolj dostopna oblika gostovanja spletnih strani. Preko te vrste gostovanja spletnih strani uporabniki delijo vire zavarovanega strežnika ali skupine strežnikov, s katerimi lahko svoje spletne strani zaženejo in zaženejo.

S prijavo na enega od Bluehostovih načrtov za skupno gostovanje nam ne bo treba skrbeti za upravljanje strežnika in popravke platform.

Pravzaprav:

Oglejte si Bluehostove funkcije spletnega gostovanja, če želite globlji potop v to, kar ponujajo.

BHhostingplani
Začnite z “osnovnim” načrtom. Če želite, lahko vedno nadgradite pozneje.

3. korak: Zaščitite ime domene

Po izbiri načrta bo naslednji korak navedba imena vaše domene.

BHdomena
Če še niste prepričani v ime domene, je ta korak za zdaj mogoče preskočiti.

V nasprotju s splošnim prepričanjem:

Vašega imena domene ni treba končati v .com. Za ime domene lahko uporabite “.org”, “.net”, “.us”, “.biz” ali “.info”. To je še posebej koristno, če vaša prva izbira ni na voljo. Samo vnesite svojo domeno in kliknite »Naprej«.

Če še niste pripravljeni vnesti imena domene, lahko vedno sledite tem korakom naprej kako dodeliti ime domene če ste se odločili za to pozneje.

Če že imate ime domene, ga preprosto vnesite v obrazec »Uporabi svojo domeno« in kliknite »Naprej«.

4. korak: Izpolnite svoje podatke

Naslednji korak je preprosto izpolniti zahtevane podatke. Vnesti boste morali ime, priimek, državo, naslov ulice, mesto, poštno številko, telefonsko številko in e-poštni naslov.

Upoštevajte, da bo vaš račun prejet na e-poštni naslov, ki ga vpišete.

Dodajanje imena podjetja ni obvezno.

BHosebne informacije
Precej standardne stvari.

5. korak: Preverite svoje podatke o paketu in zaključite registracijo

Naslednji korak je, da se pomaknete navzdol in preverite podatke o paketu. Preverite dodatke, ki so privzeto vključeni. Ne pozabite preveriti samo tistih, ki jih potrebujete.

Informacije o paketu BH
Izberite načrt in določite, kateri od dodatnih dodatkov, ki jih boste potrebovali (vse možnosti, opisane spodaj).

Tukaj je nekaj, kar lahko upoštevate:

Zaščita zasebnosti domene: Ta storitev stane 0,99 USD na mesec (letno se zaračunava 11,88 USD / leto). Pomaga vam ohranjati zasebnost vaših osebnih podatkov (npr. Svoje ime in naslov). To pridobite le, če morate podatke o svojem spletnem mestu in domeni obdržati anonimne.
Varnost SiteLock: Ta storitev stane 1,99 USD na mesec (zaračunava se letno 23,88 USD na leto). Ta dodatek preveri vaš e-poštni naslov, fizični naslov in telefonsko številko. Ta funkcija bo pomagala dokazati verodostojnost strankam, če nameravate prodati izdelek ali storitev na svojem spletnem mestu.
CodeGuard Basic: Ta storitev stane 2,99 USD na mesec (zaračunana do konca gostovanja). To zagotavlja dodatno varnost vašega spletnega mesta, tako da vam omogoča redno varnostno kopiranje. To olajša vrnitev spletnega mesta na prejšnje shranjevanje, če se kaj zgodi ali če naredite napako
Bluehost SEO Tools Start: Ta funkcija stane dodatnih 1,99 USD na mesec (zaračunava se letno 23,88 USD na leto). Bluehost trdi, da vam lahko to orodje pomaga do uvrstitve v iskalnikih.
1 Nabiralnik Office 365: Ta dodatek je brezplačen prvih 30 dni. To je varna in zanesljiva e-poštna platforma, ki jo poganja Microsoft.

Plačilo v BiH
Če želite uporabiti PayPal, kliknite povezavo »Več možnosti plačila« in prikazana bo možnost PayPal.
BH drobni tisk
Pred dokončno odločitvijo dobro preberite droben tisk

Upoštevajte, da se znesek, naveden v vsakem načrtu, obračuna letno. Morda boste presenečeni, ko ugotovite, da je Bluehost namesto navedene mesečne cene odštel pavšalni znesek.

Omeniti moramo, da ima Bluehost 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zato se lahko v tem času vedno odjavite.

Vendar:

To se ne širi na domeno. Če pridobite domeno od Bluehosta in jo nato prekličete v prvih 30 dneh, vam bodo odšteli potreben znesek za letno pristojbino za domeno. Torej, to upoštevajte, če boste kdaj morali vrniti svoj denar.

Ko zaključite s tem korakom, vas bomo sprejeli s to potrditvijo.

Uspeh BiH
Uspešno ste se prijavili na Bluehost.

OPOMBA: Ne pozabite ustvariti novega gesla za svoj račun Bluehost.

Morda boste opazili tudi, da Bluehost po registraciji ustvari spletno mesto za vas. To spletno mesto lahko izbrišete tako, da odprete »Upravljanje spletnega mesta« in nato »Nastavitve«, se pomaknete navzdol na dno strani in nato Izbrišite spletno mesto.

6. korak: Namestite WordPress s Bluehostovo namestitvijo z enim klikom

Ko končate s prijavo v Bluehost, je naslednji korak, da namestite WordPress in začnete z nastavitvijo svojega spletnega mesta. Bluehost vam omogoča enostavno namestitev WordPress-a v nobenem trenutku.

1. Za začetek se preprosto prijavite v svoj račun Bluehost in kliknite »Moja spletna mesta« ter kliknite »Ustvari spletno mesto«.

BH ustvarite spletno stran

2. Dajte novemu mestu WordPress ime in oznako.

Informacije o spletnem mestu BH

3. Nato izberite domeno, ki jo želite uporabiti za to spletno mesto WORDPRESS, in počistite čeke, ki jih ne potrebujete. Ne pozabite upoštevati URL, uporabniško ime in geslo spletnega mesta WordPress.

Nastavitev spletnega mesta v BiH

Uspeh BH wordpressa

4. Zdaj je čas, da izberemo temo. Izbirate lahko med nameščenimi temami ali katero koli brezplačno temo WordPress.

BH teme

5. Od tod naprej je odvisen naslednji korak.

Ali želite ustvariti stran za stike, da bi ljudem pomagali do vas? Morda želite dodati vsebino na svoje spletno mesto? Mogoče želite dodati slike ali več strani?

Bluehost vam omogoča, da vse te stvari enostavno naredite tako, da preprosto premaknete miško nad vsako možnost in kliknete »Let’s Go«.

BH naslednji koraki

Čestitamo! Vaše spletno mesto WordPress je zdaj pripravljeno in deluje!

Vprašanja, težave, komentarji? Pustite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map