Prenos vašega spletnega mesta z BlueHosta na WebHostingHub

Ali lahko svoje spletno mesto, ki ga gosti BlueHost, prestavim na spletno gostovanje?

Če že imate spletno mesto, ki ga gosti BlueHost, in ga želite nekako prenesti na drugega ponudnika spletnega gostitelja, kot je Web Hosting Hub, bi se podjetje z veseljem prijavilo in vam bilo v pomoč..


Spletno gostovanje Hub (ali Hub na kratko) je eno najboljših in najbolj zaupanja vrednih podjetij za spletno gostovanje, ki strankam podpirajo in pomagajo pri prenosu ali selitvi njihovega spletnega mesta s ponudbo brezplačnih storitev. Poleg tega ponujajo “postopek začasnega prestopa brez izpadov”, kar pomeni, da vaše spletno mesto ne bo nikoli izpadlo med dejanskim postopkom prenosa..

Ni vam treba skrbeti, da boste svoje spletno mesto s BlueHosta prenesli na spletno gostovanje, ker je preprosto in enostavno. Celoten postopek lahko traja nekaj časa, vendar sam postopek ni raketna znanost.

Najpogostejši način prenosa vašega spletnega mesta je tako, da s pomočjo odjemalca FTP naložite stare datoteke in datum in jih nato naložite v spletno gostovanje.

Zakaj izbrati spletno gostovanje??

Obstaja veliko razlogov, da se ljudje odločijo za prenos svojih spletnih strani v drugo podjetje za spletno gostovanje. Ti razlogi so različni, nekateri bi lahko vplivali celo na prihodnost spletne strani in morda celo na samo podjetje.

Vprašanje, zakaj bi izbrali spletno gostovanje Hub med stotimi podjetji, ki gostijo spletno gostovanje, je odgovor, da je to podjetje eden vodilnih ponudnikov kakovostnih storitev spletnega gostovanja, zlasti glede hitrosti in zanesljivosti. Številni lastniki spletnih strani in spletni razvijalci so najboljša izbira zaradi svoje vrhunske podpore strankam in zelo hitrih strežnikov – dejavnikov, ki so zelo pomembni za spletne skrbnike. Vse to, skupaj z mnogimi drugimi uporabnimi funkcijami, je vključenih v njihove načrte gostovanja – in dosegajo zelo konkurenčno ceno. S tem je spletnemu gostovanju Hub potrebno prednost pred drugimi podjetji za spletno gostovanje.

Kaj morate vedeti, preden svoje spletno mesto prenesete na spletno gostovanje

Preden se lotite prenosa svojega spletnega mesta iz BlueHosta na spletno gostovanje, morate nekaj vedeti, kar vključuje naslednje:

 • Postopek prenosa je uporaben samo za domene z .com, .net, .org, .biz ,. .us in razširitve .info;
 • Da bi celoten postopek prenosa lahko trajal do 10 dni;
 • Informacije WHOIS ne morete spremeniti, kar pomeni, da ni več sprememb stikov, nobenih strežnikov imen / DNS se ne bo spremenilo, ko se prenos začne;
 • Ne morete prenesti računa, ki še ni pretekel 60-dnevnega obdobja za novo ustvarjene domene in 45-dnevnega obdobja za obnovljene domene. Če se vaša domena nanaša na katero koli od teh dveh, močno priporočamo, da počakate na 60-dnevni ali 45-dnevno obdobje do konca, preden prenesete spletno mesto.
 • Migracija na drugega ponudnika spletnega gostovanja bo prenesla samo domeno in nikakor ne bo vplivala na vaše podatkovne baze ali datoteke vašega spletnega mesta in druge pomembne informacije.

Prenos vašega spletnega mesta s BlueHosta na spletno gostovanje

Če želite spletno mesto prenesti stran od BlueHosta, morate slediti nekaj preprostim korakom. Ti koraki bi morali delovati, kjer koli se odločite za prenos svojega spletnega mesta.

 1. Prijavite se na nadzorno ploščo BlueHost.
 1. Kliknite na Upravitelj domen.
 1. Kliknite na ime domene, da ga označite. Na desni strani zaslona se prikažejo zavihki.
 1. Iz ZAKLJ zaklenite domeno.
 1. Izklopite nastavitve zasebnosti na ZASEBNOST
 1. Spremenite imeniške strežnike v NAME SERVERS , da vaše spletno mesto usmerite na nove strežnike imen.

[Opomba: To ne storite, če niste pripravljeni na VSE storitve, ki kažejo na nov strežnik.]

 1. Iz TRANSFER zavihek EPP, dobil EPP / avtorizacijska koda.Med prenosom morate to kodo dati spletnemu gostovalnemu središču.
 1. Prepričajte se, da so kontaktni podatki pravilni in posodobljeni.To je mogoče storiti s pomočjo KONTAKTI Te informacije vključujejo podatke o registracijskem zavezancu, skrbniku in obračunu. E-poštno sporočilo za stike s skrbnikom je treba posodobiti, saj bo po e-pošti poslano potrditveno sporočilo, skupaj s kodo za avtorizacijo in začasnim URL.
 1. Iz Upravitelj domen, kliknite domeno, ki jo želite prenesti, in nato PRENOS EPP Na strani bi morali videti dve povezavi: ena za odobritev prenosa in druga za zavrnitev.

[Opomba: Če povezav ne najdete, to lahko pomeni, da spletno gostovanje Hub na vaš e-poštni naslov ni poslalo zahteve za prenos.]

 1. Kliknite na zavihek, ki potrjuje prenos. Postopek prenosa se mora začeti takoj. Celoten postopek prenosa lahko traja najmanj 3 dni.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map