Prenos spletnih mest stran od WebHostingHub

Ali lahko svoje spletno mesto prenesem stran od WebHostingHub-a?

Če želite svoje spletno mesto, ki ga gosti WebHostingHub, prenesti na drugega gostitelja in dvomite, ali je to mogoče, je odgovor pritrdilen; lahko spletno mesto prenesete stran od WebHostingHub-a. Vendar je treba najprej jasno povedati, kaj morate storiti, ali želite prenesti svoje ime domene na drugega registrarja domene ali preprosto želite popolnoma preklicati svojo naročnino na WebHostingHub. V zvezi z vprašanjem o preklicu naročnine lahko vsaka stranka prekliče svojo naročnino kadarkoli začuti potrebo po tem. Strankam, ki prekličejo naročnino, se povrnejo glede na dolžino časa, v katerem so gostili svoje spletno mesto s podjetjem.


Vendar lahko svoje ime domene prenesete tudi v drugega registrarja domen, vendar še vedno dovolite, da WebHostingHub gostuje datoteke vašega spletnega mesta. Če želite to narediti, boste morali bodisi zapis usmeriti na strežnik WebHostingHub z novim registratorjem, bodisi spremeniti imena imenskih strežnikov v WebHostingHub, potem ko je prenos opravljen.

Pomembno je, da razumete, da registracija / upravljanje vaše domene ni isto in je ločeno od vašega gostovanja in prenosa pravic upravljanja domene nikakor ne bo vplivalo na vaš račun gostovanja, ki bo ostal aktiven. Edini način deaktivacije računa gostovanja bo preklic.

Kaj moram storiti za prenos svojega spletnega mesta stran od WebHostingHub-a?

Preden lahko svojo domeno prenesete stran od WebHostingHub, podjetje od vas zahteva, da predložite zahtevo za sprostitev domene. Zahteva mora biti v obliki e-poštnega sporočila, poslana pa mora na [email protected] in mora biti priložena preverjanju vašega računa, pa tudi e-poštnemu naslovu skrbnika. S tem se bo začel postopek registracije domen, saj jih podjetje potrebuje za odklepanje domene za vas. Pomembno je tudi upoštevati, da morate iz domene odstraniti zasebnost, da vplivate na postopek odklepanja.

Ko je domena sproščena in že imate kodo za avtorizacijo, ki jo boste prejeli preko svojega e-poštnega sporočila skrbnika, lahko nadaljujete z novim registratorjem domen in začnete postopek prenosa domene. Ponavadi traja 7-10 dni, da se prenos zaključi, čeprav se čas dokončanja razlikuje, odvisno od registracijskega registra. Pomembno je, da morate vedeti, da kadar pride do sprememb DNS ali prenosa domen, med menjavanjem opazuje obdobje razširjanja DNS, ki traja približno 7-24 ur..

Kateri so običajni razlogi, zakaj se ljudje oddaljijo od svojega gostiteljskega podjetja?

Vzrokov za to je toliko, kolikor toliko ljudi ali podjetij, ki želijo preiti v drugo podjetje za spletno gostovanje. Razlikuje se od vsakdanjega do najbolj zapletenega razloga. Med temi razlogi so naslednji:

 •  Stranka bi bila lahko razočarana nad storitvijo.
 •  Potreba po več virih, kot so prostor za shranjevanje in pasovna širina, pa tudi potreba po več aplikacijah.
 • Stranka je morda težko zdržala znesek mesečnih računov in je morda nekje našla boljšo ceno.
 • Lahko bi bili nezadovoljni s storitvijo za stranke.

Katere osnovne korake in priporočila moram upoštevati med postopkom prenosa?

Obstaja nekaj osnovnih priporočil, ki jih morajo stranke izpolniti pred in med postopkom prenosa. To so:

 • Najprej morate izbrati najustreznejšega ponudnika spletnega gostovanja, če jih primerjate s trenutnim ponudnikom. Upoštevati je treba:
 •  Vrsto uporabljenega operacijskega sistema, ki mora biti združljiv z zahtevami vašega spletnega mesta;
 •  Zahteve po diskovnem prostoru; in
 •  Pasovna širina;
 • Naredite varnostno kopijo vseh datotek obstoječega spletnega mesta, tako da naložite vse svoje stare datoteke. Lahko uporabite FTP Access ali ga izvozite s pomočjo phpMyAdmin, odvisno od tega, kaj deluje. Na splošno poiščite gostitelja, ki ponuja FTP dostop.
 •  Prepričajte se, da lahko prejemate e-poštna sporočila, tako da pravilno preverite, ali vaša e-poštna sporočila delujejo in so aktivna.
 •  Priporočljivo je, da med postopkom prenosa zagotovite, da se vaš e-poštni račun za spletno mesto in domeno izvaja, tako da imate odprt obstoječi račun za spletno gostovanje, dokler postopek ni končan..
 •  Ko je vse končano, ne pozabite preklicati računa.

Kaj moram upoštevati pri prehodu na novega spletnega gostitelja?

Ko se odločite za prehod na novega spletnega gostitelja, se prepričajte, da boste lahko upoštevali vse, kar je potrebno. Ne pozabite, da morate iskati razlog, zakaj ste spremenili gostitelja in ga uporabili kot merilno enoto, da ne bi ponovno padli v isto težavo. Nekateri od teh vidikov so:

 •  Ne želite, da so vaše stranke razočarane nad vašim spletnim mestom z veliko izpadi, medtem ko prenos začne veljati. Prenos naredite čim bolj brezhiben.
 •  Morate temeljito raziskati svoj potencialni spletni strežnik. Morda boste morali ugotoviti naslednje:
 •  Kaj pomeni, da omogočajo nalaganje datotek.
 • Pridobite njihove podatke o DNS in se prepričajte, da imate pripravljene podatke o svojem računu domene, da lahko čim prej spremenite nastavitve.
 •  Prepričajte se, da imate pripravljen začasni URL, da boste lahko preizkusili, preden spremenite DNS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me