Pregled WPEngine

8.5 Skupna ocena
WPEngine


WPEngine je vodilni ponudnik gostovanja v WordPressu z različnimi gostovalnimi načrti, usmerjenimi k širokemu krogu uporabnikov, od osebnih blogov do najpomembnejših spletnih mest. Kot vodeno gostovalno okolje sodelujejo okoli WPEngine izključno njihova 24/7 podpora strankam.

PREDNOSTI
 • Varnost spletnega mesta
 • E-trgovina in e-poštno trženje
 • Odlična Uptime
 • Storitev za stranke
 • Garancija za vračilo denarja
SLABOSTI
 • Kap za obiskovalce
 • Relativno drago
 • Brez osebne podpore za osebni načrt
 • Pomanjkanje gostovanja po e-pošti
9.2 Ocena bloga

Cena
35 dolarjev


Če želite gostovati v svojem spletnem dnevniku ali spletnem mestu, je zelo smiselno sodelovati s podjetjem, ki je oskrbilo več kot 60.000 strank in katerega odtis je v več kot 136 državah. WPEngine so razvili svojo tehnologijo v upravljanem gostovanju WordPressa, ki je daleč ena izmed najboljših platform za gostovanje blogov. Njihova tehnologija je izjemna, zato so njihove platforme postale prilagodljive, hitre in varne.

Blog načrti gostovanja

Ne glede na vaše potrebe po gostovanju boste na WPEngine našli načrt, ki vam ustreza. Pet načrtov, ki jih ponujajo, so:

Osebni načrt – to je za majhna spletna mesta in zagone. Na voljo je s podporo 24/7 v živo in 10 GB lokalnega pomnilnika. Menda gre za 29 dolarjev na mesec.

Strokovni načrt – Ta sprejme do 10 namestitev in ponuja 20 GB lokalne shrambe. Obseg prometa, ki ga lahko sprejme, znaša 100.000 obiskov na mesec in stane 99 dolarjev na mesec.

Poslovni načrt – Če imate množico spletnih mest, ki skupno štejejo do 400.000 obiskov mesečno, je to načrt, za katerega se boste odločili. Na mesec dobite 25 namestitev in 30 GB lokalne shrambe.

Premium načrt – To je namenska arhitektura, ki vam omogoča visoko zmogljivost in upravljanje na krovu. Na mesec sprejme več kot milijon obiskov in vam omogoči 150 namestitev z lokalno shrambo do 300 GB.

Načrt ocene podjetij – To je končni načrt z zmogljivostjo za več kot 5 milijonov obiskov mesečno v namenskem okolju. Lokalno shranjevanje se razteza na 1 TB in dobite 24/7 podporo za vozovnice, uspešnost aplikacij in strateško upravljanje računa.

Kaj naredi WPEngine blog gostovanje posebnega

No, veliko dejavnikov prihaja v poštev, če upoštevamo edinstvenost gostovanja bloga WPEngine. V nadaljevanju je na kratko prikazano, kaj tukaj pomeni gostovanje vašega spletnega mesta:

 • Trdna varnost spletnega mesta s SSL certifikati, skeniranjem zlonamerne programske opreme in požarnim zidom
 • Odlična uptime
 • Izjemna storitev za stranke, ki vključuje brezplačno 24-urno telefonsko podporo za vse načrte, razen osebnega, ki ima koristi od 24/7 klepetanja v živo.
 • Garancija za vračilo denarja – Doberete do 60 dni preizkusnega obdobja samo za dostop do ustreznosti načrtov za vas.

Slaba stran gostovanja spletnega dnevnika WPEngine

Ocenjevanje WPEngine spodkopava naslednje dejavnike:

 • Kap za obiskovalce posebej za osebne in profesionalne načrte
 • Draga glede nekaterih njihovih konkurentov
 • Pomanjkanje telefonske podpore v osebnem načrtu

Na splošno, tehtanje prednosti in slabosti, WPEngine še vedno ponuja odlične storitve gostovanja spletnega dnevnika.

 • Trdna varnost na spletnem mestu
 • Odlična uptime
 • Izjemna storitev za stranke
 • Garancija za vračilo denarja

.


Jamstvo za vračilo denarja
60 dni
Prostor na disku
10GB – 400GB
Domena
N / A

Nismo še pregledali možnosti namenskega gostovanja za WPEngine, ker se zdi, da trenutno ne ponujajo tovrstnega gostovanja.

Še vedno nismo preučili možnosti VPS gostovanja za WPEngine, ker se zdi, da trenutno ne ponujajo tovrstnega gostovanja.

9.4 Ocena WordPressa

Cena
35 dolarjev


Približno 30% spletnih mest na spletu deluje na WordPressu, kar je ključna statistika za povečanje priljubljenosti spletnih gostovalnih platform. WPEngine ponuja hitrejši in bolj varen način rasti vaše blagovne znamke s številnimi upravljanimi platformami WordPress. Paleta podjetij, ki jih skrbijo ti načrti, je široka, od osebnih spletnih mest na spodnjem koncu do kritičnih spletnih mest na višjem koncu.

Gostovalni načrti WPEngine WordPress

Gostiteljski načrti, ki jih ponuja WPEngine, so bili pohvaljeni, da imajo najboljšo arhitekturo v razredu in razširljivost.

Osebni načrt

Z 60-dnevnim preizkusnim obdobjem brez tveganja je osebni načrt najbolj primeren za stranke s preprostimi spletnimi mesti in minimalnimi proračuni. Ta načrt ima zmogljivo tehnologijo in trdno storitev za stranke, ki je na voljo 24/7 v klepetu v živo. Načrt je v skupni rabi, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto na platformi z mnogimi drugimi delijo vire. Zaradi tega lahko sprejme do 25.000 obiskov na mesec, lokalni prostor za shranjevanje pa znaša 10 GB. Na naročnino prejmete tudi brezplačno SSL potrdilo. Stroški tega načrta znašajo 29 dolarjev na mesec.

Strokovni načrt

Ta načrt je namenjen podjetjem z enakomernim prometom ali velikim številom manjših spletnih mest. Gostujete lahko do 10 spletnih strani, dokler skupni obiski na mesec ne presežejo 100.000. Lokalna shramba znaša 20 GB in ob naročnini dobite tudi brezplačno SSL potrdilo. Stroški Strokovnega načrta znašajo 99 ameriških dolarjev na mesec, vendar je na voljo 60 dni preizkusnega obdobja za oceno ustreznosti načrta..

Poslovni načrt

Tako kot zgoraj zgoraj, je tudi to na skupni platformi, a omogoča veliko višjo raven prometa, 400.000 obiskov na mesec. Obstaja lokalna shramba do 30 GB in sprejme do 25 namestitev. Z brezplačnim SSL certifikatom lahko svojim strankam zagotovite varnost njihovih podatkov in informacij med interakcijo z vašim spletnim mestom. Stroški znašajo 249 dolarjev na mesec in ponovno dobite 60 dni brezplačno preizkusno obdobje.

Premium načrt

To je upravljan načrt gostovanja WordPress za podjetja, ki aktivno rastejo in ki dajejo prednost optimalni uspešnosti. Dobite namensko okolje, kjer vaše spletno mesto gostuje na enem samem strežniku, ki se ga udeležuje prilagojena skupina za pomoč strankam. Največje število namestitev je do 150, število obiskov na mesec pa več kot 1 milijon.

Načrt stopnje podjetništva

Če imate več kot 5 milijonov prometa na mesec in želite namensko okolje z lokalnim shranjevanjem do 1 TB, je to načrt. Preskusno obdobje nimata le Enterprise Grade načrt in Premium načrt, ker se vse dogovarja in prilagaja.

Prednosti gostovanja WPEngine WordPress

Med prednosti tega gostovanja spadajo:

 • Najsodobnejša tehnologija, ki omogoča veliko prometa
 • Globalna mreža s podatkovnimi centri se širi v regijah EMEA, ZDA in Azije in Tihega oceana.
 • Raznolikost spletnega gostovanja načrtuje, da poskrbi za vaše potrebe
 • Odlična storitev za stranke
 • Skeniranje zlonamerne programske opreme in vsakodnevno varnostno kopiranje
 • Izjemno podaljšanje

Zakaj gostovanje WPEngine WordPress morda ni za vas

 • Relativno drago
 • V osebnem načrtu ni telefonske podpore za naročnike
 • Niti prodajajo domen niti ne zagotavljajo gostovanja po e-pošti
 • Strežniškega okolja, ki temelji na oknu, ni
 • Kap za obiskovalce

Kdor išče ponudnika storitev gostovanja WordPress srednjega razreda, WPEngine stoji visoko v tej niši.

 • Najsodobnejša tehnologija
 • Globalna mreža s strateško postavljenimi podatkovnimi centri
 • Raznolikost načrtov za spletno gostovanje Odlična storitev za stranke
 • Skeniranje zlonamerne programske opreme in vsakodnevno varnostno kopiranje
 • Izjemno podaljšanje

.


Jamstvo za vračilo denarja
60 dni
Prostor na disku
10GB – 400GB
Domena
N / A

Danes so v svetu blagovne znamke veliko pomembnejše, kot so bile pred sto leti. Blagovne znamke združujejo znanost in psihologijo o tem, kaj vaše podjetje ponuja v smislu izdelkov in celo zagotavljanja storitev. Če želite, da vaša blagovna znamka presega vaše izdelke in ji prenese verodostojnost, kakovost in izkušnje, morate negovati njeno digitalno komponento. To je tisto, kar počne WPEngine. Kot upravljan ponudnik gostovanja WordPress to podjetje pomaga, da blagovne znamke napajajo svojo digitalno izkušnjo z različnimi načrti.

Ali ste vedeli, da lahko vsaka sekunda zamude pri času nalaganja spletnega mesta povzroči več kot 7% ​​izgube pri konverzijah? In 2-sekundna zamuda lahko povzroči 87-odstotno opustitev? No, če še niste, zdaj veste. Zato je nujno, da izberete platformo, ki vam nudi pravo mešanico tehnologij in storitev, da spodbudite uspešnost vašega podjetja.

Pregled WPEngine

WordPress je daleč najbolj zanesljiva podlaga, ki podpira milijone spletnih mest po vsem svetu. Prav zato so se nekatere storitve spletnega gostovanja, kot je WPEngine, odločile, da se osredotočijo izključno na gostovanje na tem sistemu za upravljanje vsebin. WPEngine je na trgu ocenilo več igralcev, vključno z velikimi blagovnimi znamkami, kot več kot kompetentnega ponudnika storitev gostovanja zaradi odličnih rekordov uptime, neomejenih mesečnih prenosov podatkov, varnosti, usmerjene v WordPress, med drugimi odličnimi lastnostmi.

Kot upravljanje z gostiteljskim okoljem se ukvarjanje z WPEngine izključno podpira s podporo strankam 24/7. Okolje je posebej zasnovano z namestitvami in vtičniki WordPress. Pravzaprav vam pri WPEngineu ni treba namestiti WordPressa, kot bi to storili z drugimi spletnimi gostitelji. Vsak načrt WPEngine, ki ga kupite, je vnaprej nameščen s sistemom za upravljanje vsebine. Predstavljajte si, da odprete uvodno e-poštno sporočilo, če si želite ogledati podatke za prijavo in ugotovite, da za začetek ne potrebujete dodatnih nastavitev..

Kar zadeva ustvarjanje vsebine, WPEngine predstavlja prednosti gostovanja v WordPressu, da vam nudi uporabniku prijazno okolje, v katerem lahko z veliko lahkoto ustvarite strani, objave in galerije. Ni vsak WordPress vtičnik, ki ga boste srečali, samodejno združljiv z WPEngine. To je zato, ker podjetje oceni vtičnike, preden jih vključi v svojo platformo. Negativni vtičniki in tisti, ki podvajajo vse WPEngine že so izključeni.

Gostovalni načrti za upravljanje WordPress z WPEngine

Če iščete podjetje z različnimi gostovalnimi paketi, ga v WPEngine ne boste našli. To je zato, ker se je to podjetje posvetilo svojim raziskavam, inovacijam in ustvarjanju izdelkov v okolju WordPress gostovanja. Nekaterim se to morda sliši kot pomanjkljivost, vendar je na drugi strani WPEngine pomagal biti avtoriteta v tej niši.

Če želite namestiti osebni blog ali celo zapleteno in zapleteno spletno mesto za svojo blagovno znamko, je WordPress ena od platform, ki jih boste morda želeli upoštevati in WPEngine razširiti kot svojega gostiteljskega partnerja. Ne glede na vaše zahteve ima ta ponudnik storitev spletnega gostovanja načrt, s pomočjo katerega lahko dosežete svoje cilje. Spodaj je kratek pregled tega, kar ponuja vsak od načrtov.

Osebni načrt

Če imate eno spletno mesto, ki ga želite voditi, na primer osebni blog ali preprosto spletno mesto trgovine, vam ta paket ustreza. Tudi ljudje, ki želijo izvesti večji projekt, vendar iz nekega razloga želijo začeti z majhnimi in preizkusiti izkušnje več podjetij in načrtov za spletno gostovanje, preden se usedejo na enega, je to tudi dobra vstopna platforma. Ena od stvari, ki pri osebnem načrtu izstopa, je ta, da ga poganjajo inovativna tehnologija in 24-urna storitev za stranke.

Kar zadeva lokalno shranjevanje, vam ta načrt omogoča do 10 GB prostora, ki bi tehnično moral biti primeren za nalaganje in funkcije spletnega mesta, ne da bi ga upočasnil. Lepota z dovolj lokalnega prostora za shranjevanje je v tem, da vam omogoča varno shranjevanje velikih količin podatkov samo za vašo domeno in protokol. Tega prostora za shranjevanje ne delite z nikomer.

Ta načrt vam daje tudi brezplačna potrdila SSL za zaščito povezav iz vašega spletnega brskalnika s strežnikom. Če imate majhno spletno mesto za e-trgovino, je to zagotovo dodatna prednost, saj vam bodo stranke enostavno zaupale svoje podatke, saj vedo, da so varne in jih nihče ne more posegati. Običajno ta načrt vključuje spletna mesta, ki imajo povprečno 25.000 obiskov na mesec.

Strokovni načrt

Ta upravljani načrt gostovanja programa WordPress podjetja WPEngine je namenjen zagotavljanju strankam, ki upravljajo spletna mesta s stalnim prometom, kot so velika spletna mesta za e-trgovino, uporabna mesta in celo srednja spletna mesta za novice. Pravi del profesionalnih načrtov je njihova fleksibilnost. Omogoča vam namestitev do 10 mest, kar pomeni, da lahko imate vse domene na isti platformi za lažje upravljanje.

Strokovni načrti na ravni prometa, ki jih sprejmejo, jih veselijo večino strank. Na mesec lahko sprejmejo do 100.000 obiskov, kar je ogromno za vsako podjetje, ki ima ustrezen načrt preusmeritve. Kar zadeva lokalno shranjevanje, ima ta načrt dvakrat več kot osebni načrt, 20 GB. Obstaja tudi ugodnost brezplačnega potrdila SSL, ki pomeni varnost spletnega mesta.

Poslovni načrt

Ta načrt vam omogoča do 25 namestitev. To se morda zdi precej, a če ste podjetje, ki ima različne spletne strani za različne izdelke ali delujete v več kot eni regiji, vam bo to pomagalo. Omejitev prometa za ta načrt je pri 400.000 obiskih na mesec 4-krat večja od profesionalnega načrta. To pomeni, da povprečje na dan znaša približno 13.000, kar je dobra številka za vsako zasedeno spletno mesto. Lokalna shramba vam poleg brezplačnih SSL certifikatov nudi do 30 GB.

Izjemna značilnost tega načrta je GeoIP. To je v osnovi najsodobnejša tehnologija, ki pomaga prepoznati geografski položaj računalniškega terminala z uporabo njegovega naslova IP. Pri ustvarjanju vsebine in jo želite ciljno usmeriti na določeno lokacijo, je ta tehnologija še kako primerna. Tudi GeoIP lahko dobro izvajate ciljno oglaševanje, preprečevanje neželene pošte in omejen dostop na podlagi lokacije.

Premium načrt

Obstajajo organizacije, katerih prednostna naloga je optimalno delovanje njihovih spletnih strani. Skratka, ne morete dovoliti, da se vaše spletno mesto upočasni ali premakne. Če ste takšna stranka, potem je premijski načrt tisto, kar natanko potrebujete. Pri tem načrtu je nekaj posebnega, da združuje edinstvene značilnosti posameznega strežniškega okolja. Dejansko vam ta načrt ponuja lastno namensko okolje, skupaj z usmerjeno storitvijo za stranke in veliko novosti, ki vam omogočajo izkušnje z visoko zmogljivostjo.

Zaradi tega je ta načrt zelo prilagojen in ga je mogoče urediti, ko WPEngine razume vaše edinstvene potrebe. Za razliko od drugih, ki imajo določen znesek na mesec, ta načrt nima izrecne številke. Z upravljanim vkrcavanjem kot eno ključnih značilnosti premijskega načrta lahko preprosto premikate svoja spletna mesta, ne da bi prišlo do izpadov..

Načrt stopnje podjetništva

To je končni načrt v smislu produktivnosti, zmogljivosti in razširljivosti, ki jo ima WPEngine. To je načrt, rezerviran za kritična mesta in tista, ki imajo izjemno velik promet. Obstaja namensko grozdeno okolje, znotraj katerega so vaša spletna mesta zavarovana. Služba za stranke, namenjena temu načrtu, je najvišje kakovosti.

Tako kot načrt premij je tudi načrt za kakovost podjetja uspel vkrcati za lažje premikanje po spletnih mestih. Vendar je nekaj, kar je resnično edinstveno v tem načrtu, tehnologija uravnavanja obremenitve. Tehnično gledano je izravnava obremenitve tehnologija, ki vam omogoča, da razporedite delovne obremenitve na več virov, kot je računalniški grozd. Prednost tega je, da je vaša poraba virov zelo optimizirana in vaš pretok je povečan. Vsaka stranka, ki obišče vaše spletno mesto, bo cenila skrajšani čas odziva in hitrost spletnega mesta. To je tudi edini načrt, ki ima strateško upravljanje računa, podporo 24 vozovnic in zmogljivosti aplikacij.

Prednost WPEngine

Po statističnih podatkih, ki jih je zbral WPEngine, ima podjetje izkušnje pri gostovanju več kot 60.000 strank, razporejenih po 136 državah po vsem svetu. Njihovi podatkovni centri so v EMEA, ZDA in Azijsko-Tihem oceanu. To zagotavlja, da je hitrost spletnih mest za stranke vedno visoka ne glede na njihovo lokacijo. Za nadaljevanje te izkušnje ima WPEngine naslednje ključne prednosti.

Varnost spletnega mesta

Če ste podjetje, ki želi prodati izdelke na svojem spletnem mestu, je ena od stvari, ki bi jih morali iskati in imeti garancijo, certifikat Secure Socket Layer (SSL). Prednost tega potrdila je, da ščiti pretok informacij od vaše stranke do strežnikov. Zaupanje, ki ga prinaša, vam pomaga, da si pridobite ugled, ki ga lahko preprosto pretvorite v konverzije. V korist strankam WPEngine je na voljo eno brezplačno SSL potrdilo za vsako naročnino na gostovanje od osebnega do podjetniškega razreda.

Poleg tega WPEngine vsakodnevno izvaja skeniranje zlonamerne programske opreme in ima močan požarni zid, ki je zasnovan tako, da blokira vsako grožnjo. Obljubljajo, da bo vsako spletno mesto, ki se poškoduje, brezplačno popravila njihova ekipa.

E-trgovina in e-poštno trženje

Specializiranje WPEngine v prostoru za gostovanje WordPress je prineslo številne druge ugodnosti, ki jih stranke zlahka izkoristijo za rast svojih spletnih podjetij. Eden od teh zakladov je obsežna knjižnica za vtičnike sistema za upravljanje vsebine, zasnovana posebej za e-trgovino. Nekateri vtičniki vključujejo WooCommerce in Shopify.

Če želite k temu dodati, obstajajo številne tehnologije za trženje e-pošte, kot so Mailflow, Drip in DirectIQ. Tudi z majhno pristojbino, ki vam jo zaračunajo podjetja za trženje e-pošte in e-trgovino, vam je bolje, da delujete v tem prostoru.

Odlična Uptime

Vsaka storitev gostovanja, ki je vredna njene soli, mora prednostno podaljšati čas delovanja spletnega mesta. To je samo zato, ker spletna mesta, ki imajo nepredvidljive obrate, motijo ​​kupce in v veliki meri spodkopavajo dostopnost ponujenih izdelkov in storitev. Dobesedno lahko preizkusite čas delovanja WPEngine z orodjem za nadzor spletnega mesta in dokažete njihovo neverjetno stabilnost. Uptime v večji meri prispeva k spletni izkušnji strank.

Storitev za stranke

Ni pomembno, kako dober izdelek je ali se trži, če ne obstaja močna ekipa za podporo strankam, ki bi ga podprla, spodnja vrstica ne bo pomembna. Ko je spoznal, da niso vsi guruji na spletu, je WPEngine postavil eno najbolj uporabnih linij za podporo strankam, da zadovolji različne poizvedbe z vsega sveta. Imajo namensko telefonsko linijo, ki je odprta 24 ur in je brezplačna.

Poleg tega imajo spletno platformo za klepet v živo, ki je ponovno odprta 24/7, da lahko stranke delijo svoje izkušnje, postavljajo vprašanja in iščejo pojasnilo. Ta platforma je še posebej ugodna za naročnike osebnega načrta, saj zanje ni poskrbljeno za brezplačno telefonsko podporo.

Garancija za vračilo denarja

Ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki je prepričan v izdelke, ki jih ponujajo, se ne more izogniti temu, da bi svojim strankam podaril rezino pite, preden se bodo kupili. WPEngine daleč presega tisto, kar ponuja večina njihovih konkurentov kot poskusno okno. Dajo 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja za osebni načrt, poklicni načrt in poslovni načrt. Vendar to ne velja za načrte spletnega gostovanja Premium in Enterprise Grade.

Spodnja stran WPEngine

Poleg odličnih lastnosti in inovativne tehnologije se nekateri kupci počutijo izpuščene WPEngine zaradi nekaterih dejavnikov:

 • Omejitve za obiskovalce – Omejitev števila obiskovalcev, ki jih lahko spletno mesto sprejme, ovira zlasti za podjetja, ki želijo izkoristiti nizke cene paketov.
 • Sorazmerno dragi – Tudi pri osebnem načrtu, ki je znašal 29 USD na mesec, so WPEngine še vedno dragi v primerjavi z nekaterimi konkurenti. V enem letu kupci na tem načrtu plačajo 348 dolarjev, kar je zelo velik znesek, da bi lahko samo vodili blog.
 • Brez telefonske podpore za osebni načrt – To je eno večjih padcev za naročnike v tej kategoriji, saj bi po tej ceni pričakovali več. Tako naročniki puščajo, da so odvisni samo od podpore v živo.
 • Pomanjkanje gostovanja po e-pošti – Kupci bi pričakovali, da bo gostovanje e-pošte kot del paketov, ki jih ponuja WPEngine. Vendar to ne drži in do neke mere je razjezilo nekatere naročnike, ki morajo gostovati drugje.

Spodnja črta

Če pogledamo prednosti in slabosti, ponuja WPEngine ključne funkcije, naložene s koristnimi funkcijami, ki vam omogočajo mehko pristajanje pri iskanju vašega odtisa v spletu. WordPress prijazne funkcije naredijo vašo izkušnjo koristno, zlasti s pomočjo predstavnikov storitev za stranke, ki so vedno na spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me