Pregled WebHostingHub

»Definitivno namenjen novorojencem. Poročila kažejo, da je gostovanje hitro, toda podpora strankam je morda počasna. “

WebHostingHub je dokaj nov na sceni storitve spletnega gostovanja. Ta ponudnik deluje le približno dvanajst let. Toda WebHostingHub je tako kot starejša podjetja za gostovanje že naredil ime zase.

Znan je kot trden ponudnik storitev za osebna in mala podjetja. Specializirani so za gostovanje spletnih strani spletnega dnevnika, zato njihove značilnosti ciljajo na to panogo. To podjetje se ponaša, da si lahko vsakdo ustvari spletno mesto in ga postavi na spletu v nekaj minutah po prijavi na svoj načrt. Njihov edini skupni načrt gostovanja ponuja neomejene vire in druge skupne lastnosti. Eden od razlogov, zakaj se veliko strank odloči za WebHostingHub, je zato, ker podjetje ponuja izbiro med dvema podatkovnima centroma. Kot mnogi vedo, bližina podatkovnega centra lahko vpliva na uspešnost spletnega mesta. S tem ko svojim strankam omogočajo izbiro bližjega podatkovnega centra, lahko njihovi naročniki uživajo večjo učinkovitost. Za posebno ceno 3,99 dolarja na mesec je to že dovolj dober posel za tiste, ki iščejo gostovanje z osnovnimi funkcijami.

Pomembno je povedati, da gre za promocijsko ceno. Redna cena za načrt znaša 4,95 dolarja. To je še vedno veliko ceneje od promocijskih cen drugih podjetij.

[sloji sloja id = ”5 ″]

CENA NA MESEC4,99 USDUPTIME & HITROST85%
DISK PROSTORUNLIVAŠ DOMAINPROST
BANDWIDTHUNLISKUPNA OCENA8/10

Lastnosti in enostavna uporaba

Zdaj je tako pogosto, da imajo ponudniki gostovanja načrte z neomejenimi funkcijami, kot so prostor na disku, ftp računi, pasovna širina, podatkovne baze in e-poštni naslovi. To boste dobili, ko se prijavite na webhostinghub. Poleg tega boste dobili tudi:

• Dostop do naprednih varnostnih sistemov s podporo
Brezskrbnost spletnega skrbnika izvira iz vedenja, da je njegovo spletno mesto varno pred vsakim napadom. To je ena od lastnosti, na katero je ponosen kdo ali WebHostingHub.

• Brezplačni spletni oglasi
Vaše spletno mesto ne bo preživelo, če ne boste dobili veliko obiskovalcev. Pri tem vam lahko pomaga objava oglasov na strateških lokacijah. Kdo daje svojim strankam do 75 USD vredne dobropise, ki jih uporabljajo za yahoo !, bing in google oglasne besede.

• Brezplačen prenos ali registracija domene
Če imate že registrirano ime domene, ga lahko brezplačno premaknete na svoj račun WebHostingHub. Podjetje bo krijelo tudi stroške registracije vašega prvega imena domene, če ga še niste registrirali.

• Dostop do vrhunskega graditelja spletnih mest
V večini podjetij, ko vam omogočijo dostop do graditelja spletnih mest, dobite le osnovno različico. Če želite ustvariti bolj zapleteno spletno mesto, bi morali plačati dodatno.

S spletnim gostovanjem lahko uporabljate premijsko različico brez dodatnih stroškov. S spletnim gostovanjem lahko uporabljate premijsko različico brez dodatnih stroškov. To pomeni, da imate dostop do več predlog, tem in orodij, s katerimi bo vaše spletno mesto vizualno privlačno in zelo funkcionalno.

Zanesljivost

Tako kot druga podjetja tudi obljubljajo, da bo njihova upodabja ostala nad 99%. Svoje sisteme nenehno nadgrajujejo in uporabljajo le najnovejše in najhitrejše strežnike in drugo strojno opremo, da zagotovijo odlične zmogljivosti. Njihov sistem je stalno nadzorovan, tako da je mogoče vsako težavo enostavno odkriti in rešiti, ne da bi pri tem povzročili prekinitev storitve.

Stranka in tehnična podpora

Če se želite obrniti na ekipo za podporo spletnega gostovanja, lahko uporabite značilne možnosti: telefon, e-pošto ali klepet v živo. Če začenjate in ne veste, kje začeti, lahko obiščete njihovo uradno spletno mesto in preberete njihov vodnik za gostovanje, da dobite svoje ležaje. Njihova zbirka znanja vsebuje tudi številne članke in video vadnice, da vam pomagajo pri pogostih težavah.

Pravnomočna razsodba

Edina pomanjkljivost, ki jo lahko opazimo pri prijavi na WebHostingHub, je ta, da ponujajo skupno gostovanje le prek linuxa. To ni problem, če nameravate ustvariti majhno spletno mesto. Če pa želite namenski strežnik ali vps ali če razvijalec vaše spletne strani zahteva uporabo strežnika, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, boste morda morali poiskati drugo podjetje za gostovanje.

AKTIVIRANJE 3,99 USD COUPON
PLUS: DOBITE 200 USD AD KREDITI OD GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Aktivirajte kupon in odprite spletno mesto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map