Pregled tekočih spletnih strani

9.2 Skupna ocena
Visoko zmogljiv VPS, WP in namensko gostovanje


Kot vodeno podjetje za spletno gostovanje je LiquidWeb prevladoval v tem prostoru, ki se trenutno ponaša s tremi podatkovnimi centri v 100-odstotni lasti in več kot 30.000 strankami v več kot 150 državah. Njihove inovativne, kakovostne in uporabniško usmerjene rešitve za spletno gostovanje so večplastne z vrhunsko podporo strankam. Zanje skrbijo za podjetja iz celega spektra, od malih podjetij do multinacionalk.

PREDNOSTI
 • Različne rešitve spletnih gostovanj
 • Izjemna podpora strankam
 • Proste migracije
 • Trdni centri podatkov
 • Zaokrožite uro Proaktivno spremljanje
 • Inovativna obleka orodij in storitev
SLABOSTI
 • Visoka cena
 • Brez skupnega gostovanja
9.4 Ocena bloga

Cena
34,5 USD


Ali želite začeti blog in niste povsem prepričani, kako to storiti ali kje gostiti? Ne skrbite, ker je to pot, ki jo obišče veliko začetnikov blogerjev. Čeprav je res, da je trg zasut z veliko možnostmi gostovanja spletnih dnevnikov, je izbira pravega lahko naporna in nadvse naporna naloga.

LiquidWeb je ena največjih svetovnih blagovnih znamk v prostoru za gostovanje blogov. Pomagali so na tisoče lastnikov spletnih mest iz celega sveta, da so svoje bloge zasidrali na svoji platformi. Zagotovo lahko zagotovite, da bodo vaša vsebina in blog zagotovo varni s storitvijo LiquidWeb. To je posledica proaktivnega pristopa, ki ga podjetje uporablja za preprečevanje težav, namesto da bi čakalo, da se nanje odzovejo.

Platforma WordPress, na kateri LiquidWeb gosti vaš blog, je opremljena s proaktivno nego, ki jo sestavljajo:

 • Monitor zlonamerne programske opreme
 • Post-backup monitor
 • Monitor nadgradnje pred PHP
 • Nadzor nadgradnje pred vtičniki

Druge prednosti, ki jih boste uživali v paketu gostovanja blogov LiquidWeb, vključujejo:

Optimizirano hitrost nalaganja – Da bi zagotovili hitrejše hitrosti nalaganja strani spletnih dnevnikov, LiquidWeb uporablja tehnike, kot so stiskanje slik, predpomnjenje v celotnem spletnem mestu in zakasnjeno nalaganje slik.

Zagotovljena uporaba – Če želite, da je vaš blog ves čas viden vašemu ciljnemu občinstvu, sta skupina za podporo in podporni tehniki postavili več plasti varnostnih kopij.

Centralno upravljanje več blogov – LiquidWeb je trdno partnerstvo z iThemes, kar pomeni, da lahko upravljate več spletnih mest na isti način, kot upravljate z enim samim.

Z LiquidWeb izbirate partnerja, ki ga je enostavno doseči in vam lahko pomaga povečati zmogljivost ter vam dati priložnost, da povečate svojo arhitekturo gostovanja, ko bo občinstvo raslo..

 • Za gostovanje 10 spletnih mest ali več (ne za začetnike)
 • Optimizirano hitrost nalaganja
 • Zajamčena dobava
 • Centralno upravljanje več blogov
 • Upravljajte kar 100 spletnih strani tako enostavno, kot lahko upravljate eno. Z enim klikom namestite posodobitve na tone spletnih mest.

.


Jamstvo za vračilo denarja
10x nadomestilo
Prostor na disku
100 GB – 300 GB
Domena
N / A
9.9 Namenska ocena

Cena
189 dolarjev


Če imate spletno mesto z visoko prometno e-trgovino, potrebujete rešitev za gostovanje, ki vam omogoča najboljše rezultate. LiquidWeb ima bogate funkcije namenskih rešitev za gostovanje strežnikov, ki temeljijo na Linuxu in Windowsu. Ti strežniki vam zagotavljajo 100-odstotno neprekinjeno omrežno 24-urno spremljanje sonarja, utrjevanje strežnika s pomočjo ServerSecure in Heroic Support.

Imate možnost izbire iz predhodno konfiguriranega popolnoma upravljanega svežnja ali prilagojene rešitve, ki omogoča, da prevzamete odgovornost za svoje namenske strežnike, vendar še vedno prejemate podporo.

Prednosti namenskega gostovanja strežnikov

Namenska rešitev za gostovanje strežnikov ima številne prednosti in lastnosti za denar. Nekateri izjemni vidiki vključujejo:

Posamezni in dvojni procesorski strežniki

Posamezni strežniki procesorjev strankam zagotavljajo zaklenjeno varnost in visoko zmogljivost katerega koli spletnega mesta. Ta paket je odličen za gostovanje baz podatkov, gibanje strežniških datotek in velika mesta prometa. Njihove cene se začnejo pri 199 USD na mesec.

Po drugi strani ima dvojni procesor večjo procesorsko moč, da zadovolji tudi najzahtevnejša mesta. Če gostujete na številnih spletnih mestih ali želite veliko rešitev za gostovanje baz podatkov, lahko izberete namenske strežnike z dvojnimi procesorji. Najcenejši paket za dvojni procesor se začne pri 399 dolarjih na mesec.

CloudFlare CDN

LiquidWeb svojim strankam brezplačno zagotavlja popolno upravljanje enega najmočnejših CDN-jev na svetu. To pomaga pri povečanju hitrosti vašega spletnega mesta in varnosti.

Vgrajene varnostne kopije

Vsak namenski strežnik ima vgrajeno lokalno varnostno kopijo. Poleg tega lahko preko sistema Guardian Backup kupite dodatno plast zaščitne kopije.

Izboljšana varnost

Da bi zagotovili varnost virov spletnega mesta, vključno s podatki o strankah, LiquidWeb vključuje ServerSecure z vsakim namenskim nakupom strežnika.

Zaključek

Z ekipo arhitektov rešitev ima LiquidWeb vse, kar je potrebno, da vas podpre s pomočjo bogatih funkcij, ki se nenehno posodabljajo in profesionalno upravljajo. Edino zaskrbljujoče vprašanje je visoka cena, ki se zaračuna za te rešitve. Vendar pa, kot pri vsaki kakovostni storitvi, plačate za to, kar dobite.

 • BREZPLAČNA vhodna pasovna širina in izbira OS
 • Intel Xeon s 4-28 jedri in 8 GB – 125,8 GB rama
 • Strelo hitro shranjevanje SSD v RAID1 ali RAID10
 • Prilagojene konfiguracije s SSD diski in takojšnja ponudba
 • Brezplačni CloudFlare CDN, varnostne kopije, zaščita DDoS in izboljšana varnost ServerSecure ™

.


Jamstvo za vračilo denarja
10x nadomestilo
Prostor na disku
250 GB – 500 GB SSD
Domena
N / A
9.8 Ocena VPS

Cena
59 dolarjev


Rešitev gostovanja virtualnega zasebnega strežnika (VPS), ki jo ponuja LiquidWeb, je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih med njihovimi strankami. Eden od razlogov za to je, da se njihovi načrti začnejo po precej nižji ceni v primerjavi z drugimi in je to edino vstopno okno v najpomembnejše rešitve gostovanja LiquidWeb po ukinitvi skupnega gostovanja aprila 2016.

Stranke na VPS gostovalni rešitvi imajo dostop do platform Linux in Windows in uživajo v prilagodljivosti izbire iz širokega nabora predlog za operacijski sistem, vključno z Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS 6,7 in Windows Server 2012 R2. Medtem ko VPS gostovanje upravlja z jedrmi, LiquidWeb tudi zagotavlja, da imajo stranke dostop do samoopravljenih možnosti.

Prednosti upravljanega VPS gostovanja

Ta rešitev vam omogoča delovanje namenskega strežnika na eni strani in prilagodljivost gostovanja v oblaku na drugi strani.

Raznolikost načrtov zagotavlja, da boste dobili natančno tisto, kar iščete, kar zadeva uspešnost in cene. Na voljo so 2 GB, 4 GB, 8 GB načrti za navidezni zasebni strežnik, ki segajo od 2 do 8 jedrnih procesorjev in do 300 GB SSD prostora na disku.

Vse načrte gostovanja VPS podpira 100% ameriška podpora Heroic, ki je na voljo po e-pošti, klepetu in telefonu 24/7.

V primerjavi s svojimi tekmeci, kot so Amazon, DigitalOcean in Rackspace, izstopa VPS Voda LiquidWeb. VPS rešitev za gostovanje je na voljo z brezplačnim domenskim imenom, brezplačnim SSL certifikatom, pa tudi s cPanelom, skrbnikom spletnega gostitelja in plesk.

Tekoče spletne strani VPS gostovanje

Cena izstopa kot glavna ovira za stranke, ki želijo preiti na to gostovanje. Najcenejši paket pod VPS stane 59 dolarjev na mesec. Če upoštevate nadgradnje, kot so pasovna širina, operacijski sistem, dnevno varnostno kopiranje in dodatni IPS, boste zagotovo porabili več.

Za začetnike je odsek baze znanja naključen in zajema trenutne trende, po katerih lahko vsak išče. Če je mogoče kategorije razširiti tako, da imajo stranke dostop do referenčnih vodnikov in odgovorov na podlagi svojih paketov gostovanja, bi bilo lahko koristno.

Zaključek

Kot vedno je kakovost storitve LiquidWeb vrhunska, vendar je cenovno razmeroma visoka. Če iščete čas nadgradnje, zanesljivost in vrhunsko strojno opremo in stroški niso težava, potem je to pohvalni ponudnik.

 • Različni načrti, ki ustrezajo vašim zahtevam
 • Izjemna zmogljivost in prilagodljivost strežnikov
 • 100% herojska podpora s sedežem v ZDA

.


Jamstvo za vračilo denarja
10x nadomestilo
Prostor na disku
40 GB – 300 GB
Domena
N / A
9.3 Ocena WordPressa

Cena
34,5 USD


LiquidWeb se je zaradi priljubljenosti programa WordPress odločil, da se je specializiral za ta sistem za upravljanje vsebin in ponudil gostovanje v WordPressu. Skratka, podjetje ponuja storitve concierge, kjer tehnične vidike upravljanja WordPress-a lastno ureja LiquidWeb. Ideja za to rešitev za gostovanje je, da vam ponudimo brez težav, tako da se lahko osredotočite na vodenje vašega podjetja.

Prednosti upravljanega gostovanja WordPress

Gostovanje v WordPressu je neverjetno in na LiquidWeb-ju je še bolj razburljivo. Med prednosti te rešitve spadajo:

Hitre hitrosti streha – Upravljani strežniki WordPress gostovanja so posebej konfigurirani za WordPress. Tudi če na vašem spletnem mestu pride do vrha prometa, se hitrosti ne spremenijo.

Vsebina in varnost spletnega mesta – skupina strokovnjakov LiquidWeb preprečuje, da bi težave vplivale na delovanje vašega spletnega mesta. Ponujajo proaktivno oskrbo na vseh spletnih mestih v okviru rešitve gostovanja WordPress. Imajo monitor zlonamerne programske opreme, nadzor varnostnega kopiranja, nadzor nad nadgradnjo vtičnikov in nadzornik nadgradnje pred PHP.

Upravljanje spletnega mesta je enostavno – Partnerstvo med LiquidWeb in iThemes je strankam razmeroma olajšalo upravljanje s spletnimi mesti, kot da ga upravljajo. Z enim klikom lahko postavite verigo posodobitev na zelo veliko spletnih mest.

Posodobitve vtičnikov – Upravljana rešitev za gostovanje WordPress-a na LiquidWeb pomaga pri posodabljanju vtičnikov. Šli bodo celo korak naprej, da preizkusijo posodobitve za vas z najsodobnejšimi orodji za vizualno primerjavo, da se prepričajo, da se ni nič spremenilo. Šele po odobritvi posodobitev začnejo učinkovati na vašem spletnem mestu.

Proti

Glede stroškov je drago naročiti se na rešitev za gostovanje v programu LiquidWeb, ki jo upravlja WordPress. Najcenejši načrt, ki ga podjetje ponuja, je 119 USD na mesec.

Ker je strežniška arhitektura prilagojena platformi WordPress, je lahko izziv zagon drugega spletnega mesta, ki ne temelji na platformi WordPress..

Razsodba

Če ste takšen lastnik spletnega mesta, ki ne mara dajati nadzora nekomu drugemu, potem ta rešitev za gostovanje ni za vas. Sicer je rešitev za gostovanje programa WordPress, ki jo upravlja LiquidWeb, ena izmed najboljših glede zmogljivosti.

 • Hitre hitrosti
 • Vsebina in varnost spletnega mesta
 • Upravljanje spletnega mesta je enostavno
 • Posodobitve vtičnikov

.


Jamstvo za vračilo denarja
10x nadomestilo
Prostor na disku
100 GB – 300 GB
Domena
N / A

LiquidWeb je upravljano podjetje za spletno gostovanje, ki na tem področju deluje od leta 1997, s katerim se trenutno ponaša 3 podatkovni centri v popolni lasti in več kot 30.000 strank se je razširilo v več kot 150 držav. Kot ena od izjemnih sil v industriji spletnega gostovanja je LiquidWeb pokazal neomajno predanost oblikovanju in uvajanju nekaterih najboljših izdelkov za gostovanje, ki so večplastni s premijsko podporo strankam.

Z 20-letnimi izkušnjami je LiquidWeb preživel preobrazbe v tehnološki industriji, vključno s tehnološkim mehurčkom iz zgodnjih 2000-ih. Od svojih skromnih začetkov je podjetje raslo in diverzificiralo svoje storitve spletnega gostovanja, da bi lahko poskrbelo za podjetja iz celotnega spektra, od malih podjetij do multinacionalk.

Pri iskanju podjetja, ki gosti spletno gostovanje, je eden od vidikov, ki si ga ne morete privoščiti, kako je podjetje utemeljeno glede na širino in globino storitev, ki jih ponuja. Podjetje LiquidWeb se je na tem področju uveljavilo kot avtoriteta, saj je ponudilo več kot bistvo za gostovanje. Njegova ponudba izdelkov vključuje:

 • Upravljavec WordPress gostovanja
 • Gostovanje virtualnega zasebnega strežnika (VPS)
 • Namensko gostovanje
 • Gostovanje v oblaku

Podpora za zgoraj navedene izdelke ponuja tudi storitve, kot so shranjevanje in varnostno kopiranje, omrežne storitve, programske storitve, nadzorne storitve, varnostne storitve, gostovanje pošte in upravljanje dnevnikov. Z obljubo, da bo zagotovila zanesljive rešitve za spletno gostovanje, je podjetje zaposlilo več kot 400 podpornega osebja na kraju samem, ki se bo udeležilo svoje vedno večje svetovne baze strank.

Prednosti LiquidWeb

Veliko je bilo že povedanega o težavah, s katerimi se potencialni kupci spopadajo v iskanju rešitve za spletno gostovanje, ki ustreza njihovim poslovnim potrebam. V veliki meri ima LiquidWeb vse, kar je potrebno v zvezi s svojim portfeljem izdelkov, storitvijo strank in dobavnimi kanali, da poskrbi za potrebe vašega spletnega gostovanja in internetnih rešitev. Med področja, na katerih se LiquidWeb odlikuje:

Različne rešitve spletnih gostovanj

LiquidWeb ima odtise v vsaki od kategorij izdelkov spletnega gostovanja, razen za skupno gostovanje. Na primer, njihove rešitve gostovanja v oblaku dajejo prednost podjetjem spreminjanje njihove infrastrukture kot odgovor na porast prometa. To je še posebej pomembno pri podjetjih, ki imajo sezonsko prodajo in na njihovo uspešnost vplivajo vzponi in padci poslovnih ciklov..

Zaradi varnosti informacij in izpadov strežnika morda raje najamete fizični strežnik, ki bo gostil vaše spletno mesto. LiquidWeb je namenjen gostovanju, ki vam zagotavlja, da bo na strežniku gostovalo samo vaše spletno mesto in s tem ne boste delili virov z nikomer. S to storitvijo je malo verjetno, da se bo vaše spletno mesto upočasnilo.

Če iščete rezino namenskega gostovanja in skupnega gostovanja, je verjetno najboljša stava rešitev virtualnega zasebnega strežnika (VPS) v LiquidWeb. V kolikor vsak virtualni zasebni strežnik deli nekatere strojne vire z drugimi, imate namenjen delež računalniških virov. Tako ste lahko prepričani, da noben od sosedov gostiteljic ne bo zrušil vaše strani. V VPS gostovanju obstajajo različni načrti, pri čemer najcenejši stanejo le 59 dolarjev na mesec.

Ne glede na to, ali ste ustanovitelj ali uveljavljena multinacionalka, je ena od resnic, ki jih ne morete ovrgniti, dejstvo, da WordPress postopoma postaja Google platform za spletno gradnjo. Priljubljenost WordPress-a je spodbudila LiquidWeb, da ponudi upravljano gostovanje WordPress-a. S pomočjo te rešitve gostovanja podjetje prevzame nase, da bo pospešilo vse svoje WordPress namestitve in poleg tega zaščitilo vaše spletno mesto pred nevarnimi grožnjami varnosti in vrzeli, ki jih lahko izkoristijo hekerji.

Ne glede na vašo panogo, poslovno lestvico in tržno nišo obstaja velika verjetnost, da boste našli eno od teh gostovalnih rešitev izjemno koristno.

Izjemna podpora strankam

Če ima LiquidWeb vidik, s katerim se ponaša, je njihova 24/7/365 Heroic Support na kraju samem, ki vključuje več kot 400 tehnikov. Ta ekipa ima tako Windows in Linux pooblaščene strokovnjake, ki so na voljo po telefonu ali klepetu v živo z odzivnim časom manj kot 59 sekund. Imajo tudi obsežno bazo znanja za vsak primer, če želite brskati po njih.

V svetu, kjer se podpora strankam avtomatizira in ponudniki storitev vse pogosteje sprejemajo nečloveški vmesnik, pomaga imeti ekipo dobro poznanih strokovnjakov, ki se lahko udeležijo strank. LiquidWeb je pri tem dosegel velik rezultat.

Proste migracije

Ste že kdaj gostili vaše spletno mesto pri ponudniku, ki vas dobesedno drži odkupnine, ki zahteva plačilo, da se preselite na njihove strežnike? No, LiquidWeb je presegel to. Pravzaprav imajo v pripravljenosti ekipo, ki vam bo pomagala pri prehodu iz trenutnega gostitelja. Migracija spletnega gostovanja je lahko razmeroma meglen proces, in če vam ni zagotovljena kakovostna pomoč, se lahko opogumite. S klepetom v živo lahko na tej strani dobite pomoč pri LiquidWeb.

Trdni centri podatkov

LiquidWeb ima 3 zmogljivosti podatkovnih centrov v zasebni lasti in upravlja. Te prostore vsak dan obnavljajo visoko usposobljeni tehniki, s čimer nudijo enega od najhitrejših odzivov, ki jih je industrija kdajkoli videla.

Če k temu pripomoremo, imajo podatkovni centri številna območja za dodatno odvečnost in so opremljena z odvečno močjo, hladilnim omrežjem in varnostnimi sistemi. To za vas kot podjetje pomeni, da ste lahko kadar koli zagotovljeni, vaši podatki so varni. Neuspeh v enem podatkovnem centru ne vpliva na varnost podatkov in uspešnost spletnega mesta.

Zaokrožite uro Proaktivno spremljanje

Celotno bistvo spletnega mesta je, da lahko ostaneš na spletu. Odvisno od obsega vašega podjetja in njegove odvisnosti od interneta lahko celo ena minuta brez povezave pomeni velike izgube. LiquidWeb ima izjemen sistem spremljanja, znan kot Sonar Monitoring, ki dobesedno pregleduje splet po morebitnih težavah. Če opazovalna skupina opazi težavo, jo bo obravnavala proaktivno, tako da ne boste vedeli, da je problem že obstajal. Spremljanje je temeljito in se dotika tako programske kot strojne komponente.

Inovativna obleka orodij in storitev

Za vsako od njihovih gostovalnih okolij je LiquidWeb ustvaril orodja, ki gostiteljsko izkušnjo navdušujejo za svoje stranke. Podjetjem je omogočen dostop do upravljavske konzole, ki je enostavna za uporabo, ki jim omogoča, da kadar koli vodijo zavihek na ravni strežnika in na spletnem mestu. Med ta orodja spadajo:

 • Nenehno varnostno kopiranje – Ni mogoče dovolj poudariti, da je varnost podatkov izjemnega pomena pri vašem poslovanju. LiquidWeb s pomočjo rešitve za varnostno kopiranje in obnovitev zagotavlja izjemne varnostne kopije na kraju samem, ki neprestano zajamejo celotno konfiguracijo sistema, tako da imate dostop do vseh obnovitvenih informacij, ki jih morda potrebujete.
 • Namestitve z enim klikom – Če želite začeti spletni dnevnik ali pa morate spletno mesto posneti v živo, namestitve z enim klikom povsem enostavno postavijo spletno mesto in ga zaženejo. Nekateri skripti, ki jih najdete, vključujejo WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki in Joomla.
 • Upravljalni vmesnik – LiquidWeb priznava, da so nekatere stranke domači prebivalci in bi radi sami upravljali stvari. Zato poleg podpore, ki jo nudijo 24 ur na dan, omogočajo tudi dostop do statistike vašega spletnega mesta in podatkov za obračun, ustvarjanje strežnikov in veliko več prek njihovega interaktivnega upravljalnega vmesnika..
 • Varnostne storitve– LiquidWeb jemlje varnost podatkov resno. Ponujajo skladnost s PCI, SSL certifikati, požarni zidovi in ​​varne VPN, tako da boste lahko kadar koli zaščiteni. Koristi, ki jih lahko izkoristite od takšnih varnostnih ukrepov na visoki ravni, je, da bo promet, ki prihaja na vaše spletno mesto, zaupal, da medsebojno komunicirajo in podatke puščajo na varnem portalu. Z varnostnimi kompromisi v porastu in krajo identitete v porastu pomaga pri naslanjanju na ponudnika storitev, ki izpolnjuje vse varnostne standarde.

Zakaj LiquidWeb morda ne bo za vas

Veliko je bilo rečeno na pozitivnih straneh LiquidWeb, zdaj je čas, da pogledamo na slabost tega ponudnika spletnega gostovanja. Nekaj ​​stvari, zaradi katerih je LiquidWeb nekako nezaželen.

Visoka cena

Podjetja, ki iščejo rešitve za spletno gostovanje, imajo običajno določene cilje, ki jih želijo doseči, eden od njih pa so cene. Kolikor noben odločevalec svojega izbora ne temelji izključno na oblikovanju cen, je pomembna sestavina. LiquidWeb ima odlične vrhunske rešitve gostovanja in vrhunsko podporo. Vendar so njihove cene nekoliko višje v primerjavi s tekmeci in zunaj dosega, zlasti za zagonska podjetja in osebne strani.

Za prikaz slike o njihovih cenah upoštevajte naslednje:

 • Upravljane namenske rešitve strežnikov se začnejo pri 199 USD na mesec. Najvišji paket v okviru te rešitve gostovanja je namenski paket, ki vam omogoča 64 GB RAM-a, 5TB pasovne širine, 1TB SATA Backup Drive in primarni pogon 2 × 250 GB SSD, vse skupaj pri 509 USD na mesec.
 • VPS gostovanje – Ta rešitev ima 4 načrte z najmanj 59 dolarjev na mesec in najvišjo pri 219 dolarjih na mesec.
 • Gostovanje v oblaku – To se začne pri 159 USD na mesec, njihov najvišji načrt pa znaša 309 USD na mesec. V primerjavi s svojimi konkurenti je LiquidWeb drag in to ljudem potencialno preprečuje dostop do njihovih storitev.

Brez skupnega gostovanja

Podjetje LiquidWeb je prekinilo načrt gostovanja v skupni rabi in najbližji dostop do tega je virtualni gost zasebnega strežnika. Čeprav ima gostovanje v skupni rabi svoje slabosti, se podjetja, ki se pojavljajo in za vzdrževanje spletnih strani nimajo toliko sredstev, zdijo priročna. To je v veliki meri zato, ker se stroški delijo, zato vsak lastnik spletnega mesta plača malo, da ima svoje spletno mesto na strežniku.

Razlog, ki ga je LiquidWeb aprila 2016 dal za prekinitev skupnega gostovanja, je v tem, da je želel omejiti njihovo pozornost na ponudbo izdelkov, prilagojenih lastnikom podjetij s kompleksnimi zahtevami. Platforma gostovanja v skupni rabi je bila prodana podjetju Deluxe Hosting, vodilnemu v platformi za skupno gostovanje. Startupi in osebna spletna mesta so zaradi tega spet prikrajšani.

Spodnja črta

Če ste podjetje, ki je pripravljeno in pripravljeno, da vam LiquidWeb ponudi pravo ponudbo spletnega gostovanja. Ključna prodajna točka je njihova zmogljiva strojna oprema in podporna ekipa, na katero lahko vedno računate. Dejstvo, da imajo svoje strežnike, namesto da jih delijo z drugimi ponudniki storitev spletnega gostovanja, je menjalnik iger, ker se je njihov poudarek preusmeril na gradnjo novih rešitev, ki bodo olajšale vaše življenje in varnejša spletna mesta.

Če pa ste majhno podjetje, ki nima dovolj finančne moči, boste morda želeli malo več nakupovati za ustreznega ponudnika rešitev spletnega gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me