Pregled IdeaHost

IdeaHost je sorazmerno nov gostitelj spletnih strani, ki se je hitro pojavil na prizorišču kot izjemna možnost za mlade podjetnike in blogerje, da bi zgradili močno spletno prisotnost in razvili svojo blagovno znamko. Ponujajo vse značilnosti, ki jih vidite od izkušenih gostiteljev, poleg tega pa so uspeli postaviti svoje zasuke in stvari, da bi ponudili resnično veliko storitev.


Kot vedno se mora vsak pregled gostitelja spletnega mesta začeti z vprašanjem, ali je ta gostitelj zanesljiv ali ne.

Medtem ko je zaradi mladosti IdeaHost težko dati natančen odgovor da ali ne na zanesljivost njihove uporabe kot gostitelja, trenutna ugotovitev pomeni, da so zanesljivi. Podatkovni center, ki ga uporabljajo, ima sedež v Houstonu, TX in je dober, kot ga boste našli. Imajo tudi neodvisne varnostne kopije na dveh različnih lokacijah in vsaka lokacija je močno zaščitena zaradi varnosti.

Z zanesljivostjo ne gre več, poglejmo si nekaj funkcij, zaradi katerih je IdeaHost eden najbolj vznemirljivih spletnih gostiteljev na trgu:

Značilne značilnosti

IdeaHost ima vse značilnosti, ki so priložene skoraj vsem priljubljenim gostiteljem spletnega mesta. Sem spadajo stvari, kot so brezplačna domena, neomejeni e-poštni naslovi, dodatki za Google Adwords in Yahoo Bing itd. Ena izmed stvari, ki jih takoj ločijo od paketa, pa so njihova tržna orodja.

Orodja za označevanje

Marketinška orodja, ki jih IdeaHost ponuja s svojimi storitvami, so ena izmed njihovih bolj intrigantnih lastnosti. Uporabljajo Googlova orodja za spletne skrbnike, ki vam omogočajo, da preverite različne analitike in pridobite razumevanje, kako bolje razširiti svojo vsebino s SEO. Prav tako je odlično orodje za podjetja, ki si prizadevajo za izboljšanje stopnje konverzije in nenehno gradijo svoj naročniški seznam.

Povlecite in spustite Builder spletnih strani

Medtem ko večina gostiteljev spletnih strani s svojimi storitvami ponuja ustvarjalca spletnih strani s povleci in spusti, jih zelo malo ponuja takšno, ki je enostavna za uporabo, kot jo ponuja IdeaHost. Omogočajo vam, da izberete eno od njihovih tisočih že izdelanih predlog in lahko celo začetnemu spletnemu graditelju ustvarite nekaj, kar je profesionalno in vizualno privlačno..

Ena od težav z drugimi gostitelji spletnih strani je, da imajo malo prilagodljivosti za ponudbo naprednim uporabnikom spletnih gostiteljev. Ker je IdeaHost nov v industriji, so želeli ponuditi priložnost za večjo prilagodljivost, tako da lahko zadovoljijo tako napredne kot začetnike. Če želite to narediti, so poenostavili namestitev svojega najljubšega CMS-ja, naj bo to Joopla, WordPress ali Drupal.

Funkcije e-pošte

Tudi značilnosti e-pošte so dokaj značilne. Imajo vaše običajne filtre za neželeno pošto, programsko opremo za preverjanje virusov, samodejne odzive itd. Pri kombiniranju marketinških orodij in oblikovalca spletnih strani lahko funkcije e-pošte dejansko služijo kot odličen način za začetek in rast seznama e-poštnih sporočil. Ustvarjanje e-poštne marketinške kampanje ne bi smelo biti pretežko tudi z njihovimi številnimi funkcijami.

Kakovost aplikacij

Ideja o slavi IdeaHost trdi, da imajo na spletu nekaj najboljših aplikacij za ustvarjanje česar koli, od celovitega podjetja do nišnega foruma. Glede na to, kaj govorijo stotine uporabnikov, in izkušnje, ki smo jih imeli z njim, to nedvomno drži.

Enostavnost uporabe

Enostavno in enostavno sta dve besedi, ki se v tem pregledu močno poškropita. Razlog za to je zato, ker boste težko našli gostitelja spletnega mesta, ki je enostavnejši od tistega, kar ponuja IdeaHost. Vse, kar je povezano z enostavnostjo, neverjetna podpora strankam naredi vaše izkušnje z njimi še bolj prijetno.

Pomoč strankam

Vrhunska podpora strankam je na splošno prednostna naloga vsakega gostitelja spletnega mesta. Vendar se zdi, da je IdeaHost na vrhu seznama, kolikor je na razpolago za njihovo pomoč uporabnikom. Njihova skupina za podporo klicam so ameriški agenti, ki govorijo domače, in časi povratnih klicev so povprečni v 2-5 minutah.

Naslednja pomembna podpora strankam, ki jo ponujajo, so njihove vadbe, ki vključujejo videoposnetke, kako natančno začeti z gradnjo in rastjo svojega spletnega mesta. Pri teh vajah in njihovem najsodobnejšem ustvarjalcu spletnih strani ni pravzaprav reči, da lahko v nekaj urah zgradite spletno mesto profesionalnega videza.

Poleg vadnic in vrhunske podpore za telefon omogočajo tudi podporo za e-pošto in klepet v živo. V klepetu v živo boste običajno z nekom spregovorili o svoji težavi v petih minutah, povprečni čas e-poštnih vozovnic pa v 10-12 urah. Na splošno bo težko najti bolj koristno skupino za podporo strankam.

Odlična možnost za podjetnike

IdeaHost je verjetno ena najboljših gostujočih platform za začetnike podjetnikov, ki iščejo cenovno ugodno platformo, s katero bodo svojo idejo spodbudili. Eden največjih izzivov za podjetnike, ki se šele začenja, je pridobivanje besede o tem, kaj lahko ponudijo. Brezplačna orodja za trženje in Google Analytics izjemno pomagajo pri tej težavi, saj tudi novincu, ki prodajalcem na preprost način, olajšajo širjenje besede o vašem podjetju..

Drug razlog, da je IdeaHost odlična možnost za podjetnike in mala podjetja, je zaradi enostavnosti njihovih funkcij e-trgovine. Ustvarjanje spletne trgovine je zelo preprosto in uporabljajo cPanel, kar omogoča enostavno nadgradnjo, ko se razvijate. Druge ugodnosti njihove spletne trgovine so, da se lahko enostavno vključite v PayPal in si izberete svoj nakupovalni voziček.

Načrti in cene

Na splošno so cene, ki jih ponuja IdeaHost, enako dobre, kot jih dobite. Redno oglašujejo svoje mesečne možnosti določanja cen v višini 2,99 dolarja na mesec, kar je nesmiselno nizko za gostitelja spletnega mesta, ki ponuja vse poslovne ugodnosti, ki jih opravljajo. Čeprav je IdeaHost dokaj nov in se lahko prodaja po nizki ceni, da bi še naprej gradil svoj ugled, vrednost, ki jo trenutno lahko dobite od njihovih storitev, je nezaslišana..

Treba pa je razumeti, da se bodo mesečne cene razlikovale glede na to, koliko časa se prijavite. Po podaljšanju računa z začetne cene 2,99 USD / mesec se cena nato premakne na 5,98 USD / mesec za triletne pogodbe, 7,98 USD / mesec za dvoletne pogodbe in 9,98 USD / mesec za enoletne pogodbe. Kot vidite, so te cene še vedno zelo zmerne.

Čeprav vas lahko nekoliko odloži dejstvo, da ni preizkusnega obdobja, vsekakor nudijo 45-dnevno garancijo vračila denarja vsem strankam. Trdijo, da vam bodo vrnili denar ne glede na razlog, zato v preteklosti nismo našli nobenega uporabnika, ki bi imel težave s tem.

Negativi

Edini resnični oprijem pri IdeaHostu je, da so v panogi dokaj novi in ​​še vedno je veliko neznank o njihovi zanesljivosti in varnosti. Do zdaj pa so se izkazale kot ena najboljših vrednot vsakega gostitelja na spletu in zelo enostavno je narediti vse, od gradnje in trženja razširljive spletne trgovine do ustvarjanja nišnega bloga.

Čeprav so novi, je ena od zanimivih stvari, ki jo boste izvedeli o njih, saj je zelo pregledna glede njihovega podjetja. Ne da bi morali pričakovati kaj drugega, ampak dejstvo, da ti takoj povedo, da gre za mlado in rastoče podjetje, ki se zavzema za izboljšave in vam ne daje veliko žargona o svojih “obsežnih izkušnjah”, je nekaj, kar je nekoliko tolažljivo slišati.

Končna beseda

Na splošno se je IdeaHost hitro zasadil kot eden najboljših gostiteljev na spletu. Njihove številne funkcije, ki so enostavne za uporabo, in možnost ustvarjanja profesionalnega spletnega mesta za e-trgovino v nekaj urah, so popolne za vsakega začetnika podjetnika ali blogerja. Pozorni videoposnetki vse naredijo popoln vetrič in podpora strankam, ki jih ponujajo, je dobra kot vsaka v industriji..

Za zagotovljeno vrednost je IdeaHost pametna izbira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me