Pregled emaze – Izkoristite največ tehnologije emaze za spletno predstavitev

Emaze je spletna tehnologija za predstavitve, ki ljudem olajša dostop do sodobnih predstavitev v PowerPointu za ogled v spletu brez posebnih znanj in spretnosti.


Preprosta za uporabo

Vpadljive strokovne predstavitve lahko naredite v nekaj minutah z uporabo širokega nabora predlog, ki so razvrščene glede na vrsto predstavitve, ki jo želite narediti. Ker so vaše predstavitve shranjene v spletu, lahko do njih dostopate in jih delite kjer koli. Emaze je spletna aplikacija s shranjevanjem v oblaku, ki vam omogoča ogled in urejanje predstavitev v računalnikih, prenosnikih, tablicah in pametnih telefonih, kjer koli imate internetno povezavo. Vmesnik je uporabniku prijazen in oblikovalec ne potrebuje razumevanja HTML ali CSS.

Veliko možnosti

Predloge vključujejo 3d prizore do 2d diapozitivov kvalificiranih oblikovalcev. Dejstvo, da so diapozitivi izdelani v HTML5, pomeni, da imate veliko več možnosti oblikovanja, vključno z gifi, predstavnostmi, podatki v živo, hiperpovezavo in še več. Vaša predstavitev postane interaktivna in privlačna. Emaze vključuje tudi jezikovno podporo z orodji za samodejno prevajanje. Predloge so organizirane glede na vrsto, da lažje najdete eno, ki ustreza vašim potrebam.

Prav tako lahko raziščete druge javne predstavitve in si ogledate, kaj so drugi naredili s svojimi predstavitvami, in dobite ideje, kako prilagoditi svoje.

Oblikovanje z Emaze

Oblikovanje predstavitve z Emaze je zelo uporabniku prijazno. Oblikujete v spletni aplikaciji v svojem brskalniku, ki je vse bolj pogosta v spletu. Številni vmesniki za te vrste spletnih aplikacij so zasnovani za uporabnike, ki nimajo veliko izkušenj s tovrstno programsko opremo. Emaze ni izjema, z velikimi gumbi in nalepkami, ki jih je enostavno razumeti, boste lahko dobili ležaje in oblikovali predstavitev tudi za nekoga, ki nima izkušenj z grafičnim oblikovanjem. Dvige PowerPoint lahko celo uvozite, da olajšate svoje delo, tako da, če imate diapozitive z informacijami iz drugih dokumentov v programu Microsoft Office Suite, jih boste lahko enostavno prenesli.

Gumbi na vmesniku so veliki, preprosti in organizirani s splošnimi nalogami.

Oddelek 1:

 • Zdrs – z znakom plus. S tem gumbom lahko kliknete in si ogledate, kateri drugi diapozitivi so na voljo v izbrani predlogi. Zdi se, da ima vsaka predloga velik izbor standardnih diapozitivov, s katerimi lahko predstavitev postane edinstvena. V spustnem meniju tega razdelka je tudi prostor za uvoz diapozitivov PowerPoint.
 • Oddelek – vašo predstavitev lahko ločite v razdelke za lažje urejanje ali preprosto prehajanje občinstva med podteme v svoji predstavitvi.
 • Teme – S tem gumbom lahko izbirate med barvnimi shemami za izbrano temo.

Oddelek 2:

 • Besedilo – Ta gumb vam omogoča, da izberete velikost besedila glede na to, ali boste tipkali besedilo, podnaslov ali splošno besedilo diapozitiva..
 • Slika – Če imate URL, lahko naložite fotografije ali jih uvozite iz spleta. Fotografije, ki imajo dovoljenje za brezplačno komercialno uporabo, lahko preprosto uporabite tudi iz shramb fotografij, kot so Flickr in Googlove slike. Če v tem zavihku iščete iskanje, bodo prikazane slike, ki jih lahko uporabljate v skladu s specifikacijami, ki ste jih določili iz celega spleta. Vse to je na voljo brezplačno.
 • Mediji – Prav tako lahko uvozite medije, vključno z video in zvočnimi datotekami, ter rezultate iz Google Zemljevidov. Kartica »Mediji« sprejema naložene avdio in video datoteke v .mp3 in .mp4 oblikah ter URL-je ali vdelano kodo z YouTuba, Vimea in drugih spletnih mest.
 • Oblika – ta gumb vam omogoča dostop do velikega števila oblik, ki lahko dodatno prilagodijo predstavitev. Vključenih je veliko standardnih oblik, pa tudi najbolj priljubljeni logotipi družabnih medijev in druge uporabne podobe vsebujejo podoben slog, ki jim bo omogočil skupno uporabo.
 • Grafikoni – Svoje grafiko lahko preprosto naredite tudi tako, da kopirate in prilepite podatke iz preglednice podatkov preglednice in izberete vrsto grafikona, ki ga želite. Ponujajo 11 možnosti grafikonov glede na to, kaj potrebujete za prikaz svojih podatkov. Standardi so vključeni (stolpec, vrstica, diagrami s pito, vrstico, območje in tabele) ter druge, manj pogoste vrste grafikonov.

Urejanje besedila na diapozitivih je preprosto. Preprosto kliknite besedilo, ki ga želite urediti. Ko kliknete na besedilo, se bo spustil meni za urejanje, s katerim lahko manipulirate z videzom besedila, podobnim možnostim v grafičnem vmesniku. Čeprav so nekateri rekli, da pisav ne morete urejati v brezplačni različici, je ta na voljo pod naprednimi možnostmi v spustnem meniju (elipse). Prav tako lahko urejate razmik med črkami, dodate hiperpovezave ali zvoke, zavrtite pisavo, da bo videti bolj 3D, dodate grafične funkcije, kot so gradienti in sijaj besedila. Umestitev besedila lahko tudi uredite tako, da v okvir povlečete, kamor ga želite, podobno kot Photoshop in drugi programi za urejanje slik..

Urejanje slik je podobno preprosto. Ko izberete svojo sliko, se prikaže spustni meni in vaša slika bo označena. Sliko lahko spremenite, uredite ali obrežete, dodate obrobe ali posebne učinke, dodate hiperpovezave ali zvok, jih zavrtite in še več. Lahko uredite nabore slik ali jih pritrdite na svoje mesto, da jih slučajno ne povlečete. 3D učinek vam omogoča, da slike zasukate na več različnih načinov po stopinjah, če želite popolno namestitev.

V 3. razdelku so vaši standardi, kot so razveljavi / ponovno ponovi, kopirajte in prilepite, izbrišite, shranite, prenesite, dajte v skupno rabo in predvajajte, da si lahko ogledate, kako bo izgledala predstavitev med proizvodnim postopkom.

Imajo dobro brezplačna podpora razdelek, ki vam bo pomagal ugotoviti osnove in kako deluje Emaze.

Plačani računi

Plačani računi so v dveh ravneh in imajo različne ugodnosti. Stopnja “Pro” vam omogoča predstavitev brez povezave, zasebno predstavitev, prenos v PDF in video ter omogoča sodelovanje, tako da lahko delate na predstavitvah z drugimi člani ekipe.

Raven računa “Business” ponuja vse prej omenjene funkcije, pa tudi podatke o analitiki, prilagojene predloge blagovnih znamk, sposobnost upravljanja s svojo ekipo ter vrhunsko usposabljanje in podporo, da dobite dobro pomoč pri učinkoviti uporabi sistema. Če imate nekaj članov ekipe, ki niso vajeni takšnih spletnih vmesnikov ali bi radi, da se vaše predstavitve izstopajo, lahko možnosti usposabljanja dobro služijo vašim zaposlenim.

ProPosel
Predstavite brez povezave
Naj bodo vaše predstavitve zasebne
Prenos v PDF in Video
Sodelovanje
Insight Analytics Pro
Predloge po meri blagovne znamke
Upravljanje z ekipami
Premium Podpora za usposabljanje
14 dnevna brezplačna preizkušnja
Mesečna cena 9 USD / mesečno 19 USD / mesečno

Ponujajo tudi načrte za popust za učence in vzgojitelje.

Plačani računi imajo tudi pregledovalnik Emaze, ki vam omogoča predvajanje datotek .emaze brez povezave. Zaenkrat je njihov pregledovalnik Emaze namenjen samo za Windows. Če imate računalnik z operacijskim sistemom Mac, morate za ogled predstavitve brez povezave uporabiti funkcijo »Prenesi HTML«.

Emaze ima tudi napotitveni program, v katerem lahko, če povabite prijatelja, dobite brezplačni mesec Emaze Pro za preizkus. Imajo tudi podružnični program.

Emaze za učence in vzgojitelje

Ne le, da je Emaze odličen način, da učitelji poživijo svoj učni načrt in učenke vzpostavijo z interaktivnimi elementi, ampak ima tudi možnosti, ki učiteljem posebej pomagajo. Emaze za učitelje ima enostavno in uporabniško platformo, ki spodbuja sodelovanje pri učenju, in ima posebna orodja, ki učitelju omogočajo, da z analitiko in naprednimi ekipnimi platformami spremlja napredek in stopnjo sodelovanja vsakega učenca.

Emaze je dober tudi za študente. Vsak študent, ki mora predstaviti del svojega razreda šole ali višje šole, bo imel koristi od tega, da se ne bo moral učiti zapletenega sistema, da bi predstavitev naredil takšno, kot jo bodo cenili učitelji in njihovi sošolci. Za študente obstajajo predloge, ki jim omogočajo, da ustvarijo predstavitev v nekaj minutah, svoje predstavitve pa lahko preprosto izboljšajo s slikami, podatki v živo, avdio in video.

Emaze je še posebej primeren za sodobne študente, ki so navajeni večino svojega dela opraviti v spletu in imajo lahko samo vrste naprav, ki nimajo resnih pomnilnikov, zato je treba vse, kar počnejo, shraniti v oblaku. Študenti z Chromebooki ali drugimi vrstami naprav za dostop do interneta bodo imeli veliko koristi od orodij, ki jih ponuja Emaze.
Študenti lahko delijo in sodelujejo s sošolci in učitelji prek e-pošte, družbenih medijev, spletnih strani in blogov, tako da se lahko drugi učenci vključijo in učitelji lahko spremljajo njihov napredek.

Kako Emaze premaga konkurenco

Emaze najde način, da ima več predlog in možnosti kot večji del svoje neposredne konkurence in da bo prijaznejši uporabnikom. Ima intuitiven vmesnik z velikimi, krepkimi gumbi in globoko sivo in črno ozadje, da zmanjša obremenitev oči. Ima več predlog in možnosti kot nekatera konkurenca, je manj neroden in je dovolj intuitiven, da ne potrebuje vadnice za ljudi s povprečnimi izkušnjami v spletnih domorodnih aplikacijah. Preprosto se lahko učite, uporabljate in delite s prijatelji, družino, sodelavci, strankami in še več.

eMaze vs PowerPoint

eMazePower Point
Združljivo za računalnike, računalnike Mac, tablične računalnike in pametne telefone
Do predstavitev lahko dostopate od kjer koli
Profesionalno zasnovane predloge
3D predloge
Predloge za video
Prostorsko gibanje informacij
Besedilo, slike in videoposnetke postavite v 3D ravnino
Delite predstavitev po e-pošti ali Facebooku
Sodelujte pri predstavitvah s sodelavci
Desetine vnaprej izdelanih postavitev
Podpira vse jezike
Samodejni prevod predstavitve
Dostop brez povezave
Predstavitve lahko vgradite na katero koli spletno mesto
HTML5 in CSS3
Podpora hiperpovezav
Glasba v ozadju
Zvočni učinki
Uvozite diapozitive iz PowerPointa
Grafikoni in tabele

Kako spletne aplikacije premagajo tradicionalno programsko opremo

Mnogi ljudje imajo vsaj nekaj izkušenj s poslovnim standardom za predstavitveno programsko opremo, PowerPoint Microsoft Office Suite. Powerpoint je narejen tako, da deluje v zbirki Office Suite in v njem pridobiva informacije iz drugih programov v paketu, da olajša iskanje in prikaz informacij. Težava PowerPointa je v tem, da ima precej strmo krivuljo učenja v primerjavi z nekaj kot je Emaze za ljudi, ki niso navajeni ustvarjati PowerPoint predstavitve ali ki morajo redno ustvarjati predstavitve. Spletne aplikacije, kot je Emaze, razumejo, da njihovi uporabniki morda nimajo ali želijo spretnosti, potrebnih za ustvarjanje predstavitve profesionalnega izgleda. Programska oprema, ki je racionalizirana za najpomembnejše funkcije, zlasti programska oprema, ki lahko uvaža PowerPoint predstavitve za potrebne podatke, je kot nalašč za poslovneže, ki nimajo časa vlagati v znanje, ki ni povezano z zahtevami njihovega delovnega mesta. Predstavitev lahko naredite v nekaj minutah, ki je videti kot da ni bolj profesionalna kot Powerpoint predstavitev z malo usposabljanja.

Dejstvo, da so predstavitve shranjene v oblaku in do njih dostopate prek spletnega mesta, pomeni, da je sodelovanje enostavno. Vsi lahko dostopajo do iste predstavitve hkrati in urejajo v živo. Tako prihranimo pri komunikaciji in izmenjavi datotek naprej in nazaj, kar vsem prihrani čas tako za velike kot zapletene predstavitve in na položajih, kjer je treba predstavitve ustvarjati med letenjem, vendar imajo nekateri ljudje dostop do različnih informacij, ki jih je treba deliti.

Shranjevanje v oblaku pomeni, da lahko do predstavitev dostopate od kjer koli, če imate internetno povezavo. To pomeni, da lahko zlahka delite nedokončana dela s sodelavci ali drugimi ljudmi v vaši ekipi, poleg tega pa imate možnost, da svoje dokončane predstavitve preprosto delite s strankami, šefom, prijatelji in potencialnimi strankami. Za shrambo vam ni treba posebej plačevati in jo gostite na svojem spletnem mestu ali strežniku. Ni vam treba osebno skrbeti za ravnanje ali prenos potencialno velikih datotek, razen če ne želite varnostne kopije za uporabo brez povezave.

Dejstvo, da so predstavitve ustvarjene v HTML5, pomeni, da so videoposnetki, gif-ji, določeni besedilni učinki in animacije, 3D-videz in druge oblike medijev, ki veljajo za posebno privlačne, na voljo ljudem brez izkušenj s programiranjem v vmesniku, ki ga lahko preprosto prilagodite svojim potrebam. HTML5 pomeni tudi, da lahko uporabniki, ki uporabljajo vsak brskalnik, dosežejo vse učinke predstavitve, ne glede na to, ali so na namiznih, prenosnih računalnikih ali mobilnih napravah s katerim koli operacijskim sistemom.

Enostaven za vse

Izdelajte diaprojekcije za svojo družino. Pokažite stranki, kaj lahko počne vaše podjetje. Vključite svoje učence in poiščite edinstvene načine za skupno rabo učnega načrta. Vtisnite svoje učitelje. Naj bodo sodelavci na krovu s projektno idejo. Olajšajte delo šefa. Možnosti programa Emaze so neskončne in tako enostavno se je naučiti, da nimaš nobenega opravičila, da tega ne bi storil. S 5 minutami naložbe imate lahko kakovostno predstavitev, ki je pripravljena za delo, šolo ali dom. Oglejte si, kaj lahko Emaze danes naredi za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map