Pregled eHost – ni priporočljivo

Je eHost pametna izbira za vaše spletno mesto?


No, leta 2017 so se zaprli zaradi slabega upravljanja.

Tu je dobra novica: 2018 je in industrija gostiteljic je bolj konkurenčna kot kdaj koli prej. Obstaja veliko kakovostnih ponudnikov spletnega gostovanja, ki si želijo zaslužiti svoje podjetje.

Preizkusite ta hitri dvominutni kviz in povedali vam bomo, kateri ponudnik gostovanja je najboljši za vaše potrebe. Ta kviz je dinamičen, tako da ima odgovore tako za novorojenčke kot za strokovnjake.

Opozorilo: V začetku leta 2017 sem prejel ogromno slabih ocen za eHost in jasno je, da je to podjetje padlo žogo. Nehala sem jih priporočiti in nekaj mesecev kasneje so se ustavila. Preberite si za več podrobnosti in za mojega 1 priporočenega spletnega gostitelja.

Ta pregled je bil dolga in polna podrobnosti. Škoda, da so se ustavili in to izgubili čas.

Kakor koli že, tukaj je povzetek moje eHost analize:

Povzetek pregleda eHost (nove posodobitve za junij 2017)

 • Prestrašil me je število strank, ki so nam poslale e-pošto in komentirali na tej strani, rekoč, da je eHost zaračunal njihove kartice, vendar njihov račun ni bil nikoli nastavljen; in podpora eHost jim ni povedala, zakaj to popraviti.
 • Niso sprejeli prenosov domen (BlueHost ne)
 • Niso ponujali brezplačnih prenosov spletnih strani (HostGator)
 • Nizka prednja cena, vendar visoke pristojbine za obnovo
 • Slaba podpora strankam (vprašate vprašanje, nekdo odgovori v pločevinkah, odgovorite, nikoli več ne odgovori … vklopite drugo vozovnico, zgodi se ista stvar itd … ni dobro!)

Nasvet: Če razmišljate o selitvi svojega spletnega mesta iz eHosta zaradi slabe storitve, priporočam BlueHost. So vodilni v panogi. BlueHost ponuja hitro in zanesljivo gostovanje z vodilnimi storitvami v industriji, podporo strankam s 30-dnevno garancijo vračila denarja, s čimer je naš izbor številka 1 za najboljši spletni strežnik.

Če želite še bolj raziskati BlueHost, si oglejte celoten pregled vseh njihovih načrtov tukaj (odpre se v novem zavihku).

Drug odličen gostitelj je HostGator. Če želite premakniti obstoječe spletno mesto, ponujajo brezplačno selitev spletnega mesta.

Morda boste želeli preizkusiti tudi moj najboljši gost kviz z rezultati, prilagojenimi vašim potrebam.

Torej, nazaj k eHostu …

Spodaj boste našli moje prvotno mnenje od takrat, ko je bil moj pogled na eHost bolj pozitiven in sem še vedno prejemala ocene veselih strank. Ne upoštevajte vseh pozitivnih stvari, ki ste jih prebrali spodaj o eHostu. Ne veljajo več in kot sem že rekel, je družba ustavila.


Živjo, jaz sem Johnny. Za ta pregled sem se prijavil v eHost in ga preizkusil.

Medtem ko nisem imel težav z računom,

Odločila sem se, da bom obdržala svoj račun in dodala še dve spletni strani (na enem gostovanju lahko gostite neomejeno spletno mesto).

Danes mineva 1 leto, ko uporabljam eHost in Imam veliko obžalovanje …

Vidite, prijavila sem se na možnost mesečnega plačila, zato sem zamudila s popusti.

Preden pa se pogovorimo o cenah: Ali je eHost pravi za svoj Spletna stran? Pa poglejmo…

eHost NI za vas, če…

 • Če želite visokokakovostni VPS, prodajalca ali namenski strežnik
 • Če ima vaše spletno mesto izjemno visoke pasovne širine in zahteve za shranjevanje (primer: spletno mesto za prenos programske opreme, ki gosti vaše lastne prenose). V to kategorijo spada manj kot 1% spletnih mest na svetu.

Se vam zdi eHost za vas? Super – denar lahko prihranite, hitreje ustvarite boljše spletno mesto in porabite več časa, kadar je to pomembno – ustvarite več vsebine, povečate promet in ustvarite več potencialnih strank in prodaje, če želite.

Vidite, da je za večino spletnih mest vse, kar presega 15 USD na mesec, verjetno presežek in porabili boste del sredstev, ki jih plačujete.

Glejte spodaj za primerjavo mesečnega plačila

1. maja 2016 je eHost prenehal ponujati možnost mesečnega plačila.

Če ste takšni kot jaz, imate raje nizko mesečno pristojbino brez pogodbe, namesto da bi plačevali eno leto ali več vse naenkrat. Če se to sliši dobro, vam bo morda všeč HostGator. Uporabljam njihov načrt Baby za gostovanje več spletnih mest na enem računu.

Namig za varčevanje z denarjem: Uporabite kodo kupona GET60OFF da dobite 60% popusta za kateri koli načrt gostovanja pri HostGatorju. Mesečno plačilo brez pogodbe.

Ko dobite gostovanje, boste morda uživali tudi v tej vadbi mojega prijatelja Steffanyja, ki vam ga je pokazal Kako narediti odlično spletno mesto z WordPressom na HostGatorju z uporabo brezplačne teme WordPress (odpre se v novem zavihku).

V spodnji tabeli bom primerjal eHost z HostGatorjem. HostGator je eden največjih in najuspešnejših ponudnikov spletnega gostovanja. Idealen za primerjavo z eHost.

Neomejeno spletno mesto na 1 računu?
Posebna ponudba
3,98 USD / mesec s kodo kupona BUILDPATH
Brezplačna domena?
(12,95 USD na leto)
WordPress
45-dnevno jamstvo za vračilo denarja?
Mesečno plačilo
Mesečno plačilo ni na voljo. 4,78 USD za prvi mesec. Obnavlja se pri 11,95 dolarja na mesec
Do konca vašega prvega leta boste plačali skupno 136,23 dolarja, če izberete mesečno plačilo.
12 mesečni popust
Ni več na voljo. 57,36 USD (4,78 $ x 12 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 78,87 USD!
24 mesečni popust
Ni več na voljo. 125,11 USD (4,78 $ x 24 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 154,52 USD!
36 mesečni popust
Ni več na voljo. 163,27 USD (3,98 $ x 36 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 259,76 USD!
Vsak kupon?
Ni več na voljo. 3,98 USD / mesec povezava za aktivacijo
Obiščite spletno mesto
Ni več na voljo. Obiščite HostGator

Če na koncu izberete HostGator, priporočam njihov Baby načrt, saj lahko v enem računu gostite neomejeno število edinstvenih spletnih mest. eHost ponuja en načrt, vključuje pa tudi neomejeno število spletnih strani na enem računu. HostGator priporočam tudi svojim strankam za digitalni marketing, ko potrebujejo mojo ekipo, da ustvari spletno mesto zanje.

Kot vidite, obe podjetji ponujata podobne načrte in funkcije. Možnost mesečnega plačila HostGatorja je za 2 USD cenejša od eHosta, vendar vam HostGator zaračunava ime domene. Poleg tega je njihova ponudba v osnovi enaka.

Če izberete Hostgator, ne zamudite tega popusta: Uporabite kodo kupona GET60OFF da dobite 60% popusta za kateri koli načrt gostovanja pri HostGatorju. Morda boste v tej vadbi uživali tudi moj prijatelj Steffany, ki vam je pokazal Kako narediti odlično spletno mesto z WordPressom na HostGatorju z uporabo brezplačne teme WordPress (odpre se v novem zavihku).

* Če v eHostu kupite račun gostovanja cPanel, lahko v tem računu gostite neomejeno spletno mesto. Če v eHostu kupite račun ustvarjalca spletnega mesta, lahko v tem računu ustvarite samo eno spletno mesto. Vsi računi, bodisi cPanel ali Builder spletnega mesta, se upravljajo z enega portala za stranke, zato vam ni treba skrbeti za več prijav in gesel.

Z omenjenim delom nadaljujmo s tem poglobljenim pregledom …

Tu je moja izkušnja z eHostom:

Vem, da želite platformo, ki vam nudi vse, kar boste kdaj potrebovali za gostovanje in upravljanje odličnega spletnega mesta.

Zdaj že več kot 8 tednov testiram eHost, tako da, če razmišljate o njihovi uporabi, preberite ta pregled.

Če želite odpreti ta del pregleda, lahko kliknete katero koli spodnjo povezavo za hitro navigacijo.

Kako ustvariti svojo spletno stran
Izberite gostovanje: cPanel gostovanje ali Builder spletnih strani
Video: Kako začeti blog v manj kot 10 minutah
Video: Kako narediti spletno mesto iz ničesar z Builderjem spletnih mest eHosta
Brezplačno ime domene za LIFE (edinstvena ugodnost)
Kaj meni ekipa eHost o njihovi storitvi
Povzetek mojega pregleda
Analiza vrednosti za denar
Opombe graditelja spletnih mest
Opombe predloge spletnega mesta
Vse druge dobre lastnosti?
Izkušnja s storitvami za stranke
45 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Kako ustvariti svojo spletno stran

Korak 1: Ko ste prijavljeni v svoj račun eHost in želite ustvariti novo spletno mesto, samo kliknite gumb »ustvari novo spletno mesto«.

Če želite nadaljevati, lahko eHost odprete na novem zavihku.

2. korak: Izberite gostovanje, ki ga želite

V vašem računu boste našli dve močni možnosti gostovanja za vsako spletno mesto, ki ga želite zagnati, in tukaj bom pregledal obe..

Možnost 1: cPanel gostovanje (PRIPOROČEN IZBOR. Glej video spodaj)

cPanel gostovanje je običajno spletno gostovanje z najbolj robustno, dobro organizirano in na voljo napolnjeno nadzorno ploščo, cPanel.

Tu je opisan cPanel na eHost-u. Osebno mi je všeč njihova tematika po meri. Je zelo moderna in enostavna za navigacijo do vseh pomembnih orodij in nastavitev. Privzeto je cPanel precej prepreden, saj je napolnjen s toliko funkcijami. Tako so eHost opravili odlično delo in s tem naredili uporabniku prijaznejšo, hkrati pa obdržali vse funkcije.

Morda se sprašujete …

naj torej izberem možnost gostovanja cPanel?

Tukaj je tisto, za kar bi uporabljali gostovanje cPanel:

 • začnite blog z WordPressom,
 • ali vzpostaviti spletno trgovino
 • zaženite profesionalno spletno mesto za vaše podjetje
 • če hočem, če sem iskren!
 • Poleg tega dobite funkcije, kot so FTP dostop, MySQL, namestitev WordPress z enim klikom in še več.
 • Za vragolije tam sem ugotovil, da ponujajo tudi dostop do SSH.

V duhu tega pregleda vam želim pokazati, kako nastaviti spletno mesto na eHost-u z uporabo njihovega gostovanja cPanel in WordPress:

Možnost 2: Builder spletnih strani (ni priporočljivo)

Gradnik spletnega mesta za vlečenje in spuščanje eHost je zelo enostaven, vendar zmogljiv, zato lahko iz nič ustvarite čudovito spletno mesto. Ko ustvarjate / urejate, je tisto, kar vidite.

Ko izberete Builder spletnih strani, ustvarite svoje spletno mesto iz nič, tako da povlečete in spustite. Izbirate lahko med 1000-imi brezplačnih predlog. Niso potrebne veščine kodiranja. Vsakdo lahko ustvari čudovito spletno mesto.

Zdaj se morda sprašujete …

Graditelj spletnih mest je videti kul, vendar nisem 100% prepričan, da to želim namesto cPanel gostovanja. Kaj, če se prijavim za račun Builder spletnega mesta in se odločim, da želim namesto tega uporabiti cPanel gostovanje? Lahko preklopim?

Odgovor je pritrdilen. Ni trenutno, vendar je to mogoče storiti, ne da bi plačali kaj dodatnega. Preprosto se obrnite na njihovo podporo s klepetom, telefonom ali e-pošto in jim povejte, da želite preklopiti. Povrnili vam bodo celotno prvotno plačilo in potrdili, ko bo obdelano. Nato se lahko prijavite v svoj eHost račun in kliknete »Ustvari novo spletno mesto« in izberite cPanel gostovanje.

3. korak: Izberite svoje ime domene

Od tam boste morali izbrati ime domene. Lahko je nova ali domena, ki jo že imate. Kakor koli že, deluje. Ko se prijavite in izberete ime svoje domene, lahko nastavite spletno mesto tako, kot je prikazano v zgornjih videoposnetkih, ki pokrivajo cPanel gostovanje ali graditelja spletnih mest.

Zdaj za pomembno točko, ki jo morate upoštevati …

Kaj BREZPLAČNA domena dejansko pomeni za vas – v drobnem tisku?

Ponosno trdijo, da vam podeljujejo “Brezplačno ime domene” tako kot 99% ponudnikov gostovanja, ki ste jih videli. Toda kaj to v resnici pomeni?

Vidiš, večina gostujočih podjetij recimo dobiš brezplačno ime domene (tvojeite.com ali karkoli želiš)… Potem, ko se prvo leto podaljša, ugotovite, da vam zaračunajo kjer koli od 15 USD na leto do 20 USD na leto ali več, samo da bi ime vaše domene misel je bil ves čas prost.

Oglejmo si, kako se ponudba in pogoji eHostov za domeno primerjajo z drugimi vrhunskimi gostitelji:

eHostiPageHostGator Baby načrt
Neomejeno spletno mesto?
Posebna ponudba
2,75 USD / mesec (50% OFF) 1,99 USD / mesec (83% OFF) 5,95 USD / mesec (60% OFF s kuponom BUILDPATH)
Brezplačna domena?
(Brezplačno za življenje) (1 leto brezplačno)
Cena obnovitve domene (letno)
PROST 14,95 USD / leto 12,95 USD / leto
Ali lahko uporabljam drugega tajnika?
Obiščite spletno mesto
Obiščite eHost Obiščite iPage Obiščite HostGator

Vsi načrti vključujejo brezplačno domeno tako dolgo, da še naprej gostujete spletna mesta z eHost. Če domeno in spletno mesto premaknete v drugo podjetje, boste morali plačati drugim ponudnikom storitev za to domeno in gostovanje, saj eHost ne bi več sodeloval. Preprosto povedano, ko gostite z eHostom, za vedno dobite brezplačno domeno.

Opomba: Če imate domeno že nekje drugje, jo lahko prenesete na svoj eHost račun ali jo preprosto obdržite tam, kjer je, in jo usmerite na svoj eHost račun. Ko se prijavite, dobite e-poštno sporočilo z informacijami o računu, vključno s strežniki imen, na katere želite usmeriti vaše ime domene, če ga imate v lasti z drugim podjetjem, kot so eNom, GoDaddy, NameCheap itd..

4. korak:

Nastavite WordPress in začnite graditi svoje spletno mesto z uporabo preprostih orodij za povleci in spusti. Vse je opisano korak za korakom v Kako narediti odlično spletno mesto z WordPressom na eHostu.

Zakaj eHost misli, da bi radi uporabljali njihove storitve?

Jasno je, da je njihova ekipa ponosna na te tri stvari:

 • kako enostavno je vzpostaviti spletno mesto na njihovi platformi
 • njihova prijazna 24-urna telefonska podpora, ki ima sedež izključno v Združenih državah Amerike in Kanadi… Tako ne boste doživeli tistega groznega občutka, ko oseba na drugem koncu odgovori z debelim naglasom, “zdravo, Mark Mark, kakšno podjetje kličete o prosim? ” LOL * drhteč * – Ja, noben od tega BS z eHostom. Samo prijazen strokovnjak, ki vam lahko pomaga namesto da tekate po krogih.
 • Dobiš vse najboljše značilnosti sodobnega spletnega gostovanja in ustvarjalcev spletnih strani po najboljši ceni.

To je super in vse … Veseli me, da so navdušeni nad svojimi izdelki in storitvami. Kaj sem torej dejansko prejel s svojim eHost računom? (Kaj dobite z eHostom?)

Povzetek

Če želite celovito spletno gostovanje brez omejitev glede vrste spletnega mesta, ki ga lahko ustvarite, potem je eHost.com vsekakor pametna izbira za vas.

Imajo dve možnosti; običajno spletno gostovanje, ki ga lahko uporabite za gostovanje česar koli, kot je blog spletnega mesta poslovne trgovine ali karkoli želite; ali pa uporabite njihov gradnik spletnih strani. Graditelj spletnega mesta eHost je odličen. Je zmogljiv, enostaven za uporabo in vključuje več kot 1000 visoko kakovostnih predlog s svežimi, sodobnimi dizajni.

Vrednost denarja

eHost vam nudi odlično vrednost za denar. Ponujajo vam en načrt gostovanja na 2,99 USD 2,75 USD / mesec, kar vam omogoča normalno spletno gostovanje in možnost uporabe njihovega odličnega spletnega graditelja. Eden izmed mojih najljubših delov tega edinstvenega načrta gostovanja je, da vam bodo dali BREZPLAČNO ime domene za vse življenje. Nazadnje sem preveril, vsi njihovi konkurenti vam prvo leto dodelijo brezplačno domeno. Tako boste z eHost prihranili od 12 do 20 USD na leto samo za stroške domene.

Poleg zgornjih ugodnosti prejmete tudi brezplačne reklamne kredite, neomejen e-poštni naslov in neomejeno pasovno širino.

Spletna stran Builder

Če ste prebrali katero od mojih recenzij spletnega gostovanja, ste verjetno opazili, da sem velik oboževalec drugega podjetja, imenovanega iPage. Ne več… Ne po tistem, kar sem doživel z eHost-om…

Sestavljalec spletnih strani eHost pošteno spravlja v sramoto vse druge. Tu je posnetek zaslona mojega testnega mesta, ki sem ga postavil …

Zelo enostavno so vam ustvarili čudovita profesionalna spletna mesta brez veščin spletnega oblikovanja ali programiranja.

Njihov gradnik spletnih strani je zmogljiv in enostavno povleci in spusti.

Predloge spletnega mesta

Večina spletnih ponudnikov gostovanja ponuja vsaj nekaj predlog, ki jih lahko uporabite za svoje spletno mesto. Torej, zaradi česar je eHost drugačen?

Tukaj je stvar …

Za razliko od večine ponudnikov spletnega gostovanja so predloge eHosta sveže. Takole mislim na sveže:

 • Oblikovanja so postavitve aktualne in sodobne.
 • Videti so, kot da so bili zasnovani letos, ne pred 5 leti.

Všeč mi je tudi raznolikost predlog, ki so na voljo …

 • Vaš načrt gostovanja vključuje več kot 1000 edinstvenih brezplačnih predlog spletnih strani.
 • Izbirate lahko med generičnimi predlogi, ki jih je mogoče uporabiti za katero koli vrsto spletnega mesta; lahko pa izberete predlogo, ki je posebej zasnovana za vašo temo / nišo.
 • Brskanje po brskanju po neorganiziranih mrežah šablon vam ni treba … Lahko iščete po ključnih besedah ​​in takoj vidite predloge, zasnovane za vrsto vašega spletnega mesta..

Posodobitev: Številni naši obiskovalci so poslali vprašanja o predlogih za izdelavo spletnih strani eHosta. Torej, Bryan je posnel ta video, ki pokriva predloge eHosta. “

Vse druge dobre lastnosti?

Načrt eHost vključuje veliko več, kot bi dobili od podjetja, ki ponuja samo ustvarjalca spletnega mesta. Te funkcije so še posebej uporabne za resnejše in naprednejše stranke. Dobite FTP dostop, namestitveni program z enim klikom za skripte, kot sta WordPress in druge skripte CMS / blogging / spletno nakupovanje. Kul čoln je, kar mi je všeč, da so brezplačni krediti za oglaševanje – odlični za pomoč pri trženju vaših izdelkov ali podjetja in spodbujanju prodaje. Nenazadnje prejmete tudi brezplačno shrambo v oblaku.

Moja izkušnja s službo za stranke

Vsi priljubljeni ponudniki spletnega gostovanja ponujajo 24-urno telefonsko podporo in e-poštno podporo. To se sprva sliši dobro, kakovost podpore pa je ponavadi zelo slaba.

Na primer … Kdaj ste se zadnjič počutili, ko ste se pogovarjali s podpornim agentom v klepetalnici? Ne spomnim se, da sem zadnjič imel dobro izkušnjo s podporo za klepet. V resnici sem pogovor končal tako, da oseba, s katero sem klepetala, ni imela pojma, kaj počnejo, in bili so ravno tam, da so v mojem imenu oddali vstopnice za podporo. Z drugimi besedami, običajno niso resnično podporno osebje.

Ko sem se vpisal v eHost, me je šokiralo …

Pravzaprav sem napisal napako v svojem imenu domene in je nisem opazil do naslednjega dne. Mislil sem, da s podporo za klepet ne bom nikamor, vendar sem se odločil, da bom vseeno poskusil klepetati, saj pišem to recenzijo.

Tukaj se je zgodilo …

 • Evan me je sprejel na eHostu
 • Bil je prijazen in odziven
 • Rekel sem mu, da potrebujem spremenjeno domeno v mojem čakajočem naročilu
 • Prosil me je, naj počakam nekaj minut, da se o tem pogovori z ekipo
 • Vsako minuto me je posodabljal, da se mi je zahvalil za potrpljenje in rekel, da dela na tem
 • Po 4 minutah je rekel, da je bilo storjeno, in se mi še enkrat zahvalil za potrpljenje.
 • Pozdravil sem in končal konvoj
 • Od ekipe sem prejel e-poštno sporočilo s potrditvijo
 • Moja težava je bila rešena in trajalo mi je le 4 minute časa.

Ni treba posebej poudarjati, da sem bil šokiran nad visoko kakovostjo prejete podpore. Služba za stranke eHost od mene dobi oceno A +.

Oh, in malo prijetnega osebnega dotika eHosta …

45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

eHost omogoča preprosto. Nobenih čudnih pravil in določb, ki bi jih obravnavali. Ponovno eHost prikazuje njihov sodoben pristop v stiku s današnjimi pričakovanji strank.

Če z eHostom niste zadovoljni, vam bomo vrnili denar. Brez vprašanj. V prvih 45 dneh vam bomo povrnili stroške gostovanja v celoti. Če nas preizkusite in se odločite, da eHost ni za vas, menimo, da bi morali dobiti svoj denar.

Aktualni popusti / posebna ponudba na voljo od eHost

Trenutno ni na voljo popustov, ker eHost ni več v poslu, kot ste upali opaziti v posodobitvi na vrhu mojega pregleda. Vsebino pregledovanja hranim samo zaradi SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me