Pregled ClickFunnels: Ali vaše spletno mesto ubija prodajni potencial?

Ne glede na to, ali ste marketinški strokovnjak ali razvijate podjetje ali hobi, ki temelji na izdelavi spletnih strani, so pravi viri nujno potrebni. Če želite razviti uspešno spletno mesto, potrebujete spletno gostovanje, programsko opremo za ciljne strani, programsko opremo za samodejno pošiljanje e-pošte, programsko opremo za split testiranje, programsko opremo za sledenje podružnic, programerje, oblikovalce in še veliko več. Na žalost se morate obrniti na številne storitve, da nastavite vse te vidike svojega spletnega mesta – torej, dokler nova storitev ne bo spremenila spleta.


Dobrodošli v svetu ClickFunnels – tukaj je vse, kar morate vedeti, še posebej, ali je vredna tega vse na enem mestu za postavitev vašega spletnega mesta..

O ClickFunnels

ClickFunnels je spletna storitev, ki omogoča ustvarjanje spletnih strani, namenjenih prodajnim tokom. Če želite postopek narediti enostaven, priročen in čim bolj preprost, vam ClickFunnels ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo teh spletnih strani prodajnih tokov. To vključuje spletno gostovanje, programsko opremo za ciljne strani, programsko opremo za samodejno odzivanje po e-pošti, programsko opremo za split testiranje in še veliko več.

Seveda, da bi razumeli ClickFunnels in kako super je ta storitev v resnici, je treba vedeti, kaj je prodajni lijak – tema, ki včasih celo zasmeje marketinške strokovnjake.

Prodajni tokovi in ​​zakaj jih potrebujete

Prodajni tok je izjemno priljubljeno in ekonomsko učinkovito marketinško orodje, ki prevzame vaše potencialne stranke ali ciljno stranko in jih vodi skozi proces zanimanja za vaš izdelek ali storitev do dejansko opravljenega ne le enega nakupa, temveč ponovitve nakupov. Tisti, ki uporabljajo prodajne tokove, lažje količinsko opredelijo število potencialnih strank v vsaki fazi postopka in pretvorijo več posameznikov v večkratne kupce.

Če še bolj pojasnim, je tukaj slika prodajnega lijaka:

Kot lahko veste, prodajni lijak vsebuje stopnje. Najuspešnejše so kampanje, ki vodijo potencial skozi tok od začetka do konca.

Zdaj se morda sprašujete, kje točno prihaja ClickFunnels. ClickFunnels deluje kot stran za zajem vaših potencialnih strank. Stran za zajem v bistvu deluje kot marketinški tok, tako da potencialne seznani z vašim izdelkom, jih spodbudi, da razvijejo zanimanje, povzroči, da razmislijo o izdelku ali storitvi, jim omogoči razvoj namena, jim pomaga pozitivno oceniti odločitev in na koncu – vodi za nakup vašega izdelka ali storitve. ClickFunnels v bistvu olajša trženje in uspešno prodajo vašega izdelka.

Ko uporabljate ClickFunnels, boste ugotovili, da obstaja več vrst prodaje lijaka. Medtem ko standardni zgornji lijak deluje odlično, so lahko različice koristne za privabljanje in zajemanje različnih možnosti.

Prednosti uporabe ClickFunnels

Kot omenja ClickFunnels, lahko tisti, ki uporabljajo njegovo spletno stran, prihranijo več kot 1000 USD na mesec. Poleg tega ima storitev ClickFunnels številne druge prednosti, ki vključujejo:


  • Gostovanje spletnih strani

Prva prednost uporabe ClickFunnels je, da storitev omogoča gostovanje vse vsebine na njihovem spletnem mestu. Gostovanje vse vaše vsebine na ClickFunnellih je priročno, saj se vam ni treba osredotočiti na druge storitve in plačevati dodatnih pristojbin drugemu podjetju. Še več, tisti, ki uporabljajo spletno gostovanje, so na splošno zadovoljni z rezultati.


  • Programska oprema za ciljne strani

Ciljna stran vašega spletnega mesta je prvi del spletne strani, ki si ga ogledajo potencialni uporabniki. Kot rezultat, želite, da bi bilo čim bolj učinkovito. Za lažji postopek ustvarjanja ciljne strani vam ClickFunnels omogoča oblikovanje in ustvarjanje prodajnih strani po lastnih specifikacijah. Ko gledate možnosti ciljne strani, boste opazili, da je na voljo veliko različnih stilov.

Če želite uporabiti vnaprej pripravljene ciljne strani ClickFunnels, lahko to storite. Izbirate lahko med sedmimi različnimi vrstami tokov, ki vključujejo vodilni zajem za vodenje pri vklopu, prodajni tok, tok za vebinar, tok za samodejni vebinar, tok za članstvo, tok za zagon in tok po meri. Preden izberete vrsto toka ciljne strani, si lahko ogledate namen vsakega toka na spletni strani ClickFunnels. S tem lahko zagotovite pravilno odločitev za svojo spletno stran.


  • Pošljite programsko opremo Autoresponder

Programska oprema za samodejno odzivanje po e-pošti vam omogoča upravljanje spletnega mesta, ne da bi vam bilo treba veliko delati. S programsko opremo za samodejno odzivanje po e-pošti lahko ClickFunnels dovolite, da upravlja s sporočili, poslanimi na vaše spletno mesto. Ko nekdo na vaše spletno mesto pošlje e-poštno sporočilo, bo programska oprema za samodejni odziv ClickFunnel poslala sporočilo nazaj v časovnem intervalu, ki ga določite.


  • Programska oprema za testiranje

Programska oprema za razdeljevanje testiranja je nekaj resnih stvari in če veste, kako jo uporabljati, potem zagotovo lahko izkoristite vse njene prednosti in prednosti za svojo spletno stran. Če se z njim še niste srečali, je razdeljeno testiranje postopek testiranja dveh in včasih treh različic vaše ciljne strani. To je znano tudi kot A-B split test. Različici B ali C sta strani, na katerih spreminjate, medtem ko je različica A nadzorna stran.


  • Brezplačno ustvarite račun

Čeprav ima ClickFunnel še veliko več prednosti, je ena najpomembnejših prednosti ta, da vam omogoča brezplačno ustvarjanje računa. Večina storitev zahteva, da morate skozi dolgotrajen postopek registracije, zaradi česar boste morali plačati številne pristojbine. Tukaj lahko ustvarite svojo spletno stran in to na način, ki ustreza vašemu proračunu.

Orodje povleci in spusti

Po registraciji v ClickFunnels lahko takoj začnete ustvarjati svojo spletno stran. Eno najbolj elegantnih orodij, ki jih ponuja storitev, je orodje za povleci in spusti. Ko izberete tok, ki ga želite uporabiti za pretvorbo potencialnih kupcev v kupce, lahko povlečete slike, videoposnetke in naslove v urejevalnik povleci in spusti, da ustvarite svojo stran.

Na podlagi lastnih raziskav ClickFunnels in izkušenj uporabnikov je dokazano, da se tokovi na spletni strani pretvorijo. Zato so rezultati ne glede na to, katero ste izbrali za urejanje povleci in spusti.

Nastavitev pravil in segmentacije

ClickFunnels vam omogoča, da za svojo spletno stran nastavite pravila glede na svoje želje. Na primer, če želite, da samo sporočila gledajo sporočila z vašega spletnega mesta, lahko določite takšno pravilo. Poleg tega vam ClickFunnels omogoča segmentiranje stikov, ki jih razvijete na vaši spletni strani, glede na lokacijo, ne glede na to, ali so kupili vaš izdelek, na stopnji, v kateri ste v lijaku, družbenih medijih, oddaji in ali so pustili e-poštno sporočilo, ki ga je vaše spletno mesto poslalo neodprto. S takimi sposobnostmi lahko bolje upravljate svoje spletno mesto in ga postavite za uspeh.

Na tej točki se morda sprašujete, kako se ClickFunnels postavlja proti drugim storitvam gostovanja, ki imajo nekaj enakih funkcij. Na srečo smo vas pokrivali.

ClickFunnels vs. LeadPages 

Na splošno, ko gre za ClickFunnels in LeadPages, boste ugotovili, da je ClickFunnels zmagovalec. Tu je nekaj razlogov, zakaj boste bolj zadovoljni s ClickFunnelli:


 • Pogled na oblikovanje ciljne strani

Teoretično je, da če bi se prijavili na ClickFunnels in LeadPages in dostopali do ponudb ciljnih strani vsakega spletnega mesta, obstaja velika verjetnost, da vas bodo zlahka zasuli to, kar lahko ponudi ClickFunnels. Ponudbe ciljne strani ClickFunnels so bolj organizirane, raznolike in se nenehno posodabljajo. Po drugi strani vam LeadPages ponuja vrsto dolgočasnih modelov, ki niso estetsko prijetni. Še huje je, da traja nekaj časa, da se česate skozi njih.


 • Tehnična podpora

Kar zadeva tehnično podporo, sta si obe strani strani precej podobni. Tisti, ki izberejo načrt podjetja ClickFunnel, dobijo prednostno podporo strankam. Podpora strankam je na voljo v obliki klepeta, telefonske podpore in podpore po e-pošti.


 • Partnerski programi

Povezani programi na ClickFunnels zagotovo zmagajo, vendar le za las. Tisti, ki se pridružijo affiliate programu ClickFunnel, prejmejo 35-odstotno življenjsko dobo ponavljajočih se provizij za podružnice. Po drugi strani LeadPages podružnicam ponuja 30-odstotno ponavljajočo se življenjsko dobo.


 • Popusti in perki

Medtem ko bodo podrobnosti v zvezi s stopnjami ClickFunnels obravnavane v kasnejšem razdelku, v primerjavi z LeadPagesi, je ClickFunnels ekonomsko zanesljiva izbira. Za razliko od LeadPages-a ClickFunnels svojim uporabnikom ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja in 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Ko se prijavite na letni načrt, LeadPages na računih ponuja od 20 do 30% na računih.


 • Funkcije, ki jih je treba upoštevati

Končno, ko gre za lastnosti, so rezultati mešani. Medtem ko obe odlikujeta digitalno pošiljanje premoženja, samo ClickFunnels vključuje funkcije, kot so skupna raba toka z drugimi člani in odstotek klikov toka skozi postavitev ter strani povleci in spusti. Edina funkcija, ki jo pri LeadPages-u pogrešate, je funkcija Bonus Template.

ClickFunnels vs. Instapage

Ko gre za ClickFunnels vs. Instapage, morate pest spoznati, da so usmerjene k različnemu občinstvu. Čeprav lahko vsak uporablja ClickFunnels, ga v glavnem uporabljajo marketinški strokovnjaki zaradi svojih profesionalnih orodij in posebnih tržnih virov. Poleg tega se ClickFunnels nenehno razvija, da bi zadovoljil potrebe svojih uporabnikov. Tu je nekaj načinov, kako ClickFunnels in Instapage primerjajo:


 • Page Builder

Ker je ClickFunnels prilagojen tržniku, je manj verjetno, da boste dosegli enake izčrpne strani, ki jih lahko ustvarite z namestitvijo. Tisti, ki želijo ustvariti izčrpne strani na ClickFunnelu, morajo dodati nekaj časa in dela. Če so vaši cilji tržno specifični, je najbolje, da se odločite za ClickFunnels. Po drugi strani pa je, če je vaš cilj samo sestaviti navadno ciljno stran, potem je Namestitev boljša možnost.


 • Marketing Centric vs. Nepridipravi

Še ena točka, ki jo je treba upoštevati pri primerjavi obeh mest, je, da vam ClickFunnels ponuja vrsto trženjskih orodij, ki jih pri Instapage preprosto ne boste našli. Na primer, s programom ClickFunnels prejmete orodja, usmerjena v trženje, kot so upravljanje prodajnega lijaka v enem sistemu, trženje samodejnih e-poštnih sporočil, združene spletne strani za pregled uspešnosti, sledenje prodaje izdelkov, razdeljeni testi in podobno.


 • Učenje uporabe sistema

Ker je ClickFunnels tržno usmerjen, boste ugotovili, da boste imeli novo znanje, če ste nov na tem področju. Po drugi strani je LeadPages odličen za začetek, saj je enostaven za uporabo in omejene funkcije je enostaven za učenje. Če pa želite samo “skočiti” in si ne zamerite, da bi si vzeli čas, da se seznanite s konfiguracijami ClickFunnels, potem je vaš trud vreden tega, še posebej če upoštevamo raznolike predloge in orodja.

ClickFunnels vs. OptimizePress

Mnogi uporabniki, ki uporabljajo OptimizePress za svoje ciljne strani, so dokaj zvesti storitvi, zlasti zaradi cen. Če pa primerjate tako ClickFunnels kot OptimizePress, boste ugotovili, da obstaja razlog za dober posel – z omejenimi funkcijami, ki jih ponuja OptimizePress, ni smiselno zvišati cene na isto ceno kot ClickFunnels. Kadar gre za izbiro med obema, je vaša glavna odločitev odvisna od tega, kaj potrebujete od storitve ciljne strani in kaj ste pripravljeni plačati, da jo dobite.


 • Več funkcij s CkickFunnels

Kot že omenjeno, odločitev temelji na značilnostih. Med tistimi, ki so na voljo prek ClickFunnels, ne pa tudi prek OptimizePress, so: razdelitev A / B deljenja, posodobitev z enim klikom, dvostopenjska vključitev, takojšnja prijava, pametno zaporedje e-poštnih sporočil, celoten pogled pretvorbe lijaka, sprememba vrstnega reda toka na lestvici, enostavno podvajanje strani / toka, skupne tokove, meritve članov, zaklepanje vsebine članstva, večja integracija plačil in 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Če torej potrebujete zgornje funkcije in ne marate plačati še malo več, potem je bolje, da kliknete Funnelli.


 • Primerjava stroškov

OptimizePress v bistvu stane 97 dolarjev na leto za osnovni paket, 197 dolarjev za založniški paket in 297 dolarjev za pro paket. Kot boste ugotovili v naslednjem razdelku, je to veliko manj drago kot ClickFunnels. Vendar znova dobivate manj funkcij in veliko manj tržno prijazno platformo.

Stroški ClickFunnels

Preden se prijavite na katero koli platformo, je pomembno razumeti cene. Kot je bilo obširno omenjeno v tem pregledu, je ClickFunnels drag – celo ko boste videli spodnje cene, boste morda nekoliko šokirani. Če pa upoštevate vse funkcije in storitve, ki so na voljo, cena naredi nekoliko bolj prijazno. Upoštevati je treba tudi ClickFunnels, in sicer izboljšati prodajo svojih izdelkov. Z večjo prodajo in večjo donosnostjo bi si morali enostavno privoščiti strukturo cen.

ClickFunnel načrti
 • Standardni paket – 97 $ / mesečno

Kot del tega paketa prejmete 20 tokov, 100 strani, 20 tisoč obiskovalcev, neomejeno število stikov in vse dodatne funkcije, o katerih smo govorili v prvih nekaj razdelkih.

 • Etison paket – 297 dolarjev na mesec

S tem paketom prejmete neomejene funkcije od prvega paketa. Poleg tega prejmete tudi prednostno podporo, zahteve po predlogih za predloge, aktionetiko, ustvarjalec vizualnih e-poštnih sporočil, upravljanje e-poštnih seznamov, druga e-poštna sporočila, odpiranje skladb in klikov, serijo samodejnih odzivov, akcijske tokove, pošiljanje e-poštnih sporočil glede na lokacijo in še veliko več. Če ste tržen strokovnjak za trženje in potrebujete vrsto orodij za upravljanje svojih ciljnih strani prek enega spletnega mesta, potem je ta paket najboljša možnost za vas in vaše potrebe.

14-dnevna probna pristojbina ClickFunnels

V nekaj sekundah se prijavite s programom ClickFunnels in če ste previdni o plačilu mesečne cene po ogledu zgornjega razdelka, potem niste sami. Na srečo ClickFunnels ponuja ljudem možnost, da brezplačno preizkusijo svoj sistem 14 dni.

Če se ob uporabi 14-dnevne brezplačne preizkušnje odločite, da je ClickFunnels za vas, se lahko odločite za standardni paket ali Etison Suite. Po preskusu se cena podraži do zgoraj navedenih standardnih cen. Prav tako boste ugotovili, da je prijava na brezplačno preskusno različico enostavna. Samo obiščite spletno stran ClickFunnels in kliknite preskusne ponudbe. Odpre se okno, v katerem boste lahko vnesli svoj e-poštni naslov in geslo za ustvarjanje računa. Po teh korakih bi morali biti pripravljeni.

Brezplačni spletni razredi za toke

Če imate radi spletne seminarje in iščete načine, kako se usposobiti za uporabo ClickFunnelov in pridobiti vpogled v številne povezane teme, boste morda želeli preizkusiti spletne razrede tokov. S programom webinarja, imenovanim “Kako v 7 minutah nastaviti lastni prodajni tok,” lahko odkrijete naslednje:

 • Kako enostavno skenirati svoje konkurente in videti, kaj deluje v vaši niši
 • Kako vzeti tisto, kar trenutno deluje na vašem tržišču, in ga uporabiti, da boste ustvarili svoj prvi tok; in
 • Kako lahko iz ničesar sestavite seznam strank, napolnjen z ljudmi, ki so že dokazani kupci vašega izdelka

Če se želite pridružiti drugim pri prejemanju teh pomembnih informacij strokovnjakov s tega področja, preprosto registrirajte sedež tukaj. Sedeži gredo hitro, zato rezervirajte svoje mesto čim prej.

Povzetek

Na splošno ClickFunnels lahko uporablja kdorkoli. Vendar pa je posebej priporočljivo za marketinške strokovnjake, ki si prizadevajo izboljšati stopnjo konverzije, povečati prodajo in izboljšati prepoznavnost svoje blagovne znamke. Z razpoložljivimi orodji in viri boste ClickFunnels našli zanesljivo platformo za doseganje prepoznavnosti blagovne znamke, ki jo potrebujete za uspeh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me