PowWeb pregled

PowWeb je eden izmed številnih gostiteljev spletnih strani, ki so v lasti skupine Endurance International. Ustanovljeni so bili leta 1999 in so dejansko zadovoljili svoje kupce, preden jih je EIG leta 2006 prevzel.


Če se ne zavedate, je EIG znan kot ubijalec za podporo strankam v tej panogi. Skoraj vsak gostitelj se osredotoča na to, da uporabnikom ponuja vodnike za samopomoč in močno bazo znanja, hkrati pa zmanjšuje njihovo podporo strankam in tehnične strokovnjake.

Kakor koli že, poglejmo, kaj lahko ponuja PowWeb, da boste lahko bolje spoznali, ali ustrezajo vašim edinstvenim potrebam:

Lastnosti in prednosti

Čeprav PowWeb zagotovo ne gre na poti, da bi ustvaril vrsto privlačnih funkcij, ki bi jih lahko zagotovil uporabnikom, se zdi, da so zajele vse osnove. Poleg tega preprostost njihovih funkcij in možnosti jih uvršča med bolj prijazne uporabnike spletnih strani na trgu.

Tu je nadaljnji pogled na nekatere glavne lastnosti in prednosti, ki jih ponuja PowWeb:

Site Builder

Graditelj spletnega mesta s kliki in točkami, ki ga ponuja PowWeb, je verjetno njihova najbolj zanimiva funkcija. Je neverjetno enostaven za uporabo in je kot nalašč za začetnike lastnikov spletnih strani, ki iščejo preprost način za ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta.

Brez zmede

Če ima PowWeb ena stvar, ki PowWeb loči od njihovih konkurentov, je dejstvo, da na svoji strani resnično ne zmedejo. Ponujajo samo en načrt in uporabniki, ki ga izberejo, imajo nato dostop do vsega, kar ponujajo. To je lahko osvežujoče za uporabnike, ki so več ur preiskovali različne načrte od drugih gostiteljev spletnih strani.

Analytics

Analitična orodja, ki jih ponuja PowWeb, so vsekakor enaka tistim, ki jih nudijo številni drugi gostitelji spletnih strani v celotni industriji. Omogočajo vam dostop do spletne statistike Webalizer in Awstats ter vam zagotavljajo poročilo o pasovni širini in beleženje v realnem času. Na splošno analitična orodja, ki jih ponujajo, pokrivajo vse osnove, za katere boste želeli vedeti, da nenehno izboljšujejo in optimizirajo svoje spletno mesto.

E-naslov

Funkcija e-pošte, ki jo ponujajo, je tudi precej standardna za to panogo, čeprav je treba opozoriti, da uporabnikom omogočajo ustvarjanje neomejenih nabiralnikov. Na vse nabiralnike so pritrjeni filtri za neželeno pošto in do vseh računov je možno dostopati prek spletne pošte. Imajo tudi možnost posredovanja e-pošte za uporabnike, ki želijo sestaviti seznam e-poštnih sporočil za učinkovitejšo distribucijo vsebine in informacij.

E-trgovina

Medtem ko ponujajo le en načrt, ta paket vsebuje vse, kar boste potrebovali, da boste lahko zagnali in zagnali majhno spletno trgovino. Imajo vgrajeno nakupovalno košarico osCommerce in na voljo je skupni certifikat SSL za varnostne namene. Upoštevati je treba tudi, da lahko plačila PayPal sprejmete takoj po odprtju trgovine.

Zanesljivost

Žal se zdi, da PowWeb resnično zaostaja za svojo konkurenco. Medtem ko ne prikazujejo podatkov o svojem uptimeju in ne nudijo kakršnega koli jamstva za uptime, se mnogi uporabniki redno pritožujejo zaradi skrivnostnih izpadov e-pošte in strežnika, ki lahko trajajo več ur. To res ni nekaj, s čimer lahko večina lastnikov spletnih strani prevzame tveganje in je za nekatere lahko prestop.

Pomoč strankam

Kot pri skoraj vseh gostiteljih spletnih strani v lasti Endurance International Group, se podpora za stranke večinoma vrti okoli številnih informacij o samopomoči. Imajo obširno bazo znanja in uporabniški priročnik za iskanje številnih trdnih informacij, poleg tega pa nudijo tudi običajne klepete v živo, e-pošto in telefonsko podporo.

Medtem ko odzivne čase za svoje podporno osebje ne prikazujejo javno, je mnenje večine uporabnikov precej patetično. Uporabniki se že dolgo pritožujejo, da je tehnične podpore zelo malo in večina agentov za pomoč strankam vas usmeri k vodnikom ali napotkom, namesto da vas vodi do tega, kako odpraviti različne težave.

Slabosti

Očitno je, da je podpora strankam glavna skrb za vsakega uporabnika, ki že nima veliko tehničnih znanj. Če ne boste dobro slušali pri lastnem reševanju težav, je malo dvoma, da vas bodo ogrožale splošne izkušnje s strankami..

Druga težava je dejstvo, da je uporabnikom na voljo zelo malo možnosti za boljšo prilagoditev njihovih spletnih mest. Medtem ko je uporaba graditelja spletnega mesta ali nadzorne plošče dokaj enostaven postopek, izkušeni lastniki spletnih strani verjetno ne bodo zadovoljni s prilagodljivimi funkcijami, ki so na voljo.

Cenitev

Kot smo že omenili, PowWeb uporabniku ponuja samo en načrt. Medtem ko načrt načrtujejo 11,95 USD / mesec, redno ponujajo ponudbe s popustom za 3,88 USD / mesec. Dolgoročno lahko celo prihranite nekaj sto dolarjev, če se odločite za zavezo za dve ali tri leta.

Končna beseda

Na splošno pomanjkanje podpore strankam in zanesljivost ne predstavljata PowWeb nič drugega kot možnost, ki temelji na proračunu za lastnike spletnih strani. Če iščete nekaj, kar je cenovno dostopno in vam omogoča hitro in enostavno izdelavo spletnega mesta profesionalnega videza, bodo morda imeli tisto, kar iščete. Če si po drugi strani želite ustvariti podjetje, ki ga boste lahko nenehno izboljševali in rasli, verjetno niso najboljša možnost.

Upoštevati je treba, da vsebujejo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, zato je morda vredno preizkusiti njihovega graditelja spletnih mest, če iščete nekaj poceni in preprostega za uporabo. V nasprotnem primeru je najbolje, da se izognete tem fantom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me