Popusti za spletno gostovanje univerze BlueHost

BlueHost ima nov program, ki študentom in študentom omogoča pridobitev lastnega računa za spletno gostovanje po precej nižji ceni.


Redna cena za osnovni načrt spletnega gostovanja se začne pri 5,99 USD / mesec, vendar se pri programu BlueHost for Education lahko prijavite za samo 4,95 USD / mesec. Tu so osnovne značilnosti paketa BlueHost for Education:

 • Neomejen prostor na disku
 • Neomejena pasovna širina
 • Domene z dodatki
 • Neomejeno GB za prenos strani
 • E-poštni računi po meri
 • POP3 ali POP3 varna pošta
 • FTP dostop
 • Brezplačno ime domene za eno leto
 • Neverjetna orodja za gradnjo portfelja

Če ste študent ali univerza na univerzi, kliknite tukaj, če želite dostopati do popusta na program BlueHost for Education.

Kakšen je BlueHost za izobraževanje?

Ta poseben program BlueHost ponuja preproste, uporabniku prijazne rešitve za gostovanje za študente in fakultete. S spletnim gostovanjem lahko ustvarite mesto, kjer lahko v spletu postavite veliko stvari, vključno z vašim portfeljem, spletnim dnevnikom, življenjepisom ali celo nalogami.

Danes je za študente in fakultete pomembno, da so na spletu. Z BlueHost for Education lahko preprosto ustvarite neverjetno spletno mesto, s katerim lahko predstavite svoje delo in celo objavite svoje ideje. In ko boste diplomirali, boste že oboroženi s spletno stranjo, ki jo lahko predstavite svojemu potencialnemu šefu.

BlueHost vam bo poenostavil stvari. Če ste študent, se lahko prijavite za račun. Če ste inštruktor, lahko brezplačno dobite račun. Če ste izobraževalec, BlueHost ponuja institucionalne programe, ki omogočajo dostop do mnogih učencev. Zagotavljajo veliko neverjetnih in uporabnih orodij, vaj, pa tudi celovito tehnično podporo na poti. Ni se vam treba niti dotakniti ene vrstice kode!

Pomen spletnega mesta za študente

S študentskim spletnim mestom lahko potencialnim delodajalcem predstavite svoje cilje in dosežke in po diplomi pridobite dobro plačano službo. Če imate na voljo edinstvene stvari, jih postavite v splet prek portfelja, bloga ali spletnega mesta, ki bo vaše sporočilo preneslo v svet. Veliko je podobno ustvarjanju lastne tržne blagovne znamke, kar bi potencialni delodajalci želeli preveriti. To lahko vključuje vaše naloge, bloge, življenjepis, nagrade in priznanja ter ideje.

S paketom študentov za izobraževanje boste dobili naslednje funkcije, ki vam bodo pomagale pri iskanju besede:

 • Brezplačno ime domene
 • Vadnice in videoposnetki z navodili, ki vam bodo pomagali začeti takoj
 • Neverjetna orodja za oblikovanje portfelja, kot so WordPress in Concrete5
 • E-poštni računi po meri
 • 24/7 tehnična podpora strokovnjakov

Odlična stvar, ki jo ima BlueHost s študentom za izobraževanje, je, da je to namenjeno! To pomeni, da bo, ko boste diplomirali, vaš račun ostal odprt, vaše spletno mesto bo še naprej odprto in lahko nadaljujete z dodajanjem vsebine in spremembami kot običajno.

Fakulteta ali zavod

Zaznava se, da BlueHost for Education skrbi za študente in univerze le, kadar dejansko vključuje člane fakultet in ustanove..

Ko ste potrjeni, da ste član fakultete, lahko dobite BREZPLAČEN račun BlueHost. Inštruktorjem bodo olajšali sestavljanje lastnega portfelja in se seznanili z orodji, ki jih njihovi učenci lahko uporabljajo. Institucije lahko tudi ustvarijo svoj račun pri BlueHost-u, kar učiteljem olajša raziskovanje možnosti za njihove učence.

Najboljša stvar programa BlueHost for Education je ta, da skrbniku spletnega mesta ni treba učiti ali poznati zapletenih programskih kod.

Značilnosti in prednosti fakultete

Fakultete dobijo račun brezplačno, čeprav mora BlueHost preveriti učno pogodbo fakultete na uveljavljeni izobraževalni ustanovi. Fakulteta lahko tako prek njihovega spletnega mesta BlueHost vključi ne le predavanja in učne ure, temveč tudi objavljena dela in strokovni življenjepis. Svojo spletno stran lahko uporabijo tudi za spodbujanje svojih študentov k razvoju strokovno sprejetih vsebin.

Koristi za izobraževalne ustanove

Izobraževalne ustanove študente zelo spodbujajo k razvoju poslovnih in tehničnih veščin, ki jih bodo lahko uporabili po diplomi.

Obstajata dva načina za ustanovitev računa institucije: plačljiv ali predplačilo. Z vsakim načrtom bo BlueHost ustvaril ciljno stran institucije, na katero se lahko študenti prijavijo. To bo služil kot spletni portal, ki institucijam omogoča spremljanje udeležbe študentov. Ne glede na to, ali izberete načrt, ki temelji na plačilu ali predplačniku, boste svojim študentom zagotovo dali nekaj dragocenega – razvijanje spletnih veščin, ki bodo uporabne na kateri koli poklicni poti, ki jo izberejo.

Načrt na podlagi pristojbin

Plačniški načrt BlueHost for Education ponuja neverjeten načrt gostovanja za vaše učence, na katerega se lahko prijavijo prek spleta ali prek vaše knjigarne. In tako kot knjigarna, vam bo BlueHost plačal maržo, podobno kot nakup učbenika. Na vašem spletnem mestu si lahko ogledate študente, ki so sodelovali v programu.

Predplačniški načrt

Predplačniški načrt je kot nalašč za ustanove, ki se želijo rešiti vnaprej. Lahko pokrijete stroške začetnega mandata za vsakega študenta, ki ga želite v programu, kar bi lahko bilo od 1 do 4 let. Na voljo so tudi količinski popusti. Študent krije pristojbine za obnovo po potrebi. Enostavno pošljite seznam študentov na BlueHost in ti se lahko prijavijo prek spleta s svojim e-poštnim naslovom. Vaše spletno mesto vam omogoča, da vidite število študentov, ki so se prijavili v vaš program.

Še vedno niste prepričani, kateri paket spletnih gostovanj je primeren za vaše potrebe? Preden si oglejte druge ponudnike spletnih gostovanj, poglejte moj popoln pregled BlueHosta. Bodite prepričani, da BlueHost niso novorojenci, ko gre za zagotavljanje kakovostnih storitev po zelo dostopnih cenah. Pravzaprav BlueHost for Education deluje eden najboljših in najbolj uveljavljenih ponudnikov spletnega gostovanja na svetu!

Danes BlueHost gosti milijone domen in s svojimi hitrimi, zanesljivimi in uporabnikom prijaznimi storitvami vsak mesec privablja na tisoče novih strank. Zaupajte, da bo tudi podružnica podjetja, usmerjena v študente, skrbela za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map