Poglobljen pregled o trgovcu – odziven WordPress tema

Izbira teme WordPress za vašo spletno trgovino, ki prihaja, ni vedno lahka stvar. Denar je skoraj vedno vključen v postopek, zato se morate pravilno odločiti in se izogibati tematiki, ki resnično ne ustreza vašim potrebam, ali tistim, ki strankam težko kupujejo izdelke od vas in hitro begajo. Ko brskate po tematskih trgih, kot je ThemeForest, stvar ne bo lažja. Ni dvoma, da gre za neverjetno – če ne celo najboljšo – tematsko trgovino, vendar ima obširno izbiro vrhunskih tem, med katerimi lahko izbirate veliko!


K sreči za vas, smo tu, da vam pomagamo sprejeti pravilno odločitev, ne da bi se trudili iskati splet po tej popolni temi! Če iščete način, kako pokončati obstoječe podjetje ali blagovno znamko na naslednjo raven, potem ste na pravem mestu. Danes vam bomo predstavili neverjetno temo e-trgovine, ki je nedavno pritegnila našo pozornost. Gre za eno najbolj ocenjenih tematik WordPress na trgu, s trdno bazo strank, ki še vedno raste, kot govorimo. Govorimo o Trgovec – Odzivna WordPress tema. To je zelo prilagodljiva vrhunska tema WordPress, ki je prilagojena funkcijam in je ustvarjena zato, da edinstvenim podjetjem, kot je vaše, daje prednost in funkcijo, ki jo potrebuje, da pritegne več strank in poveča prodajo.

Danes si bomo podrobneje ogledali to zelo priljubljeno temo in se poglobili v njeno zasnovo in ključne značilnosti. Seveda morate pri nakupu teme WordPress upoštevati veliko stvari, zato bomo razpravljali tudi o prednostih in slabostih izbire teme, kot je Shopkeeper. Torej, brez dodatnega privajanja, tukaj je poglobljen pregled o trgovcu – odziven WordPress tema!

Pregled

Ko začnete z neverjetnim izdelkom, boste zagotovo ustvarili neverjetne stvari. Tak primer je tematska tema WordPress, ki je narejena s spletnimi stranmi za e-trgovino. Je 100% odziven in pripravljen za mrežnico, z dovršeno zasnovo slikovnih pik in veliko kul funkcionalnosti za uporabnika.

Trgovina je bila zgrajena posebej za razvijalce WordPressa in lastnike spletnih strani, ki želijo sestaviti zmogljivo spletno mesto, s katerim bi lahko poskrbeli za svoje stranke. To ni samo idealna rešitev za spletna mesta za e-trgovino, saj je dovolj prilagodljiva, da se lahko uporablja za široko paleto spletnih strani in za začetek novega projekta. Temo je ustvaril in oblikoval Get Bowtied, majhna, a močna ekipa spletnih razvijalcev in oblikovalcev, ki so znani po svojih inovativnih in odzivnih temah WordPress, kot so Mr. Tailor, The Retailer in seveda Shopkeeper.

Kot pričakujete o temi, ki jo je ustvaril Get Bowtied, je Shopkeeper popolnoma odziven in je zelo prilagodljiv, tako da ga lahko nastavite na poljuben način. Združljiv je v večjih brskalnikih in različnih sodobnih napravah, od računalnikov z velikim zaslonom do pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Na voljo je z veliko koristnimi orodji in možnostmi, ki vam omogočajo, da ustvarite spletno mesto točno tako, kot ste si zamislili. Na voljo je veliko kul komponent, v katerih boste zagotovo uživali na poti, vključno s prvovrstnimi vtičniki, ki še izboljšajo izkušnjo spletnega nakupovanja. To je vse, kar potrebujete v temi, ki je lepo pakirana v en neverjeten paket, po ugodno nizki ceni 59 dolarjev (za redno licenco).

Oblikovanje

The Trgovec – Odzivna WordPress tema se ponaša z neomejenimi naprednimi možnostmi tem, ki omogočajo ustvarjanje osupljivega formata za vaše poslovne potrebe. Ta tema je prilagodljiva, enostavna za prilagajanje in ne zahteva, da se naučite kakšnih zapletenih veščin ali znanj o kodiranju. Skratka, lahko začnete graditi svoje sanjsko spletno mesto izven škatle! Tema je integrirana z Visual Composer, kar vam prihrani veliko časa in dodatno poenostavi prilagoditev. Izbirate lahko med množicami vnaprej izdelanih postavitev ali celo prilagodite svojo, da ustreza vašemu želenemu videzu.

Na izbiro vas čakajo odlične funkcije in možnosti, saj je Trgovec popolnoma prilagodljiv od zgoraj navzdol. Začnete lahko takoj iz sloga glave, kjer se oči najprej ustavijo. Ustvarite lahko slog glave, ki pritegne pozornost, ki najbolje ustreza vašim potrebam in lahko dodatno poveča vašo blagovno znamko. Lahko celo odstranite omejitve in uporabite kateri koli vnaprej sestavljen slog, da vaše spletno mesto izgleda profesionalno in tako racionalizirano ali podrobno, kot želite.

Trgovec uporablja ostro grafiko mrežnice in je popolnoma odziven, tako da lahko nemoteno gleda in deluje v poljubni velikosti zaslona. To pomeni, da je ta tema dostopna v vseh napravah, na vseh platformah in na vseh metodah. Tako je, kupci si lahko vse vaše izdelke ogledajo v visoki ločljivosti, ne glede na to, katero napravo uporabljajo – naj bo to računalnik, Mac, prenosni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik! Vaše stranke bodo zagotovo uživale v vsem, kar lahko ponudite, ne da bi zamudile utrip!

Ključne funkcije

The Shopkeeper – odzivna WordPress tema je zakladnica priložnosti za lastnike podjetij, ki želijo razširiti svoj doseg na spletu in želijo temo, s katero lahko njihovi izdelki pridobijo pozornost, ki si jo zaslužijo. Spodaj so ključne funkcije, ki jih ta tema ponuja:

 • Enostaven za namestitev in nastavitev
 • Z orodjem Envato Toolkit se enostavno posodablja
 • Popolnoma odziven in pripravljen na mrežnico
 • Samodejne in BREZPLAČNE posodobitve za vse življenje
 • Zanesljiva in prijazna podpora strankam
 • Zmogljiva skrbniška plošča
 • Dodajte svoj logotip
 • Možnosti z več glavami
 • Funkcija portfelja
 • Vključena zidana postavitev, da bi spodbudila vaš blog
 • Neomejeno barv in pisav
 • Prevod pripravljen
 • Otroška tema vključena

Z vsemi potrebnimi funkcijami za prilagajanje, ki jih potrebujete, lahko hitro in enostavno spremenite slog prodajalca, da ustreza vašim potrebam. Lahko naložite svoj logotip, spremenite pisave in barve, sestavite svoje postavitve in še veliko več – vse prek napredne skrbniške plošče teme. Najboljše od vsega je, da se ne dotaknete ene vrstice kode!

The Shopkeeper – odziven WordPress tema je tudi napolnjen s premium vtičniki, kot sta vtičnik Visual Composer in Revolution Slider, od katerih vsak stane približno 46 dolarjev. Slednje vam omogoča, da brezhibno in enostavno poudarite svoje najbolj prodajane ali nove izdelke in / ali promocije. Kot že omenjeno, je tema pripravljena za prevod s podporo za več jezikov. Vse to je zahvaljujoč vtičniku WPML, kar pomeni, da lahko uporabniki svoje izdelke zlahka prodajo po vsem svetu.

Trgovec, kot že ime pove, je zasnovan z e-trgovino v mislih. Popolnoma je združljiv z vedno priljubljenim in zmogljivim vtičnikom za e-trgovino WooCommerce, ki omogoča spletno trženje fizičnih in digitalnih izdelkov, ki jih je mogoče odpreti na katero koli lokacijo. Ta vtičnik omogoča tudi nakupovanje, whpg in komunikacijski postopek nemoten in preprost tako za prodajalca kot za kupca. S tem orodjem je tudi upravljanje zalog, sledenje naročil in katalogizacija preprosto. Poleg teh, Shopkeeper ponuja vse, kar boste morda potrebovali za izgradnjo zmogljive, uveljavljene spletne trgovine, ki omogoča nakupovalno izkušnjo gladko in profesionalno.

Prednosti in slabosti

WordPress je nedvomno najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebine (CMS) in platforma za bloganje. Ta platforma poganja dobesedno na milijone spletnih strani, zato ne preseneča, da je postala izjemno zmogljiva in prilagodljiva. Toda pri večjem številu uporabnikov lahko izbirate še več tem. Za uporabnika WordPress-a, ki išče popolno temo, ki najbolje ustreza njegovi blagovni znamki, lahko to postane zelo zmedeno! Glede na to, da ste za svojo idealno temo izbrali temo Trgovec – odziven WordPress, morate še vedno upoštevati naslednje prednosti in slabosti, preden se odločite, da kliknete gumb »Nakup zdaj«.

Prednosti
 • Premium teme, kot je Shopkeeper, se posodabljajo redno in pogosteje kot brezplačne teme, zato je vaše spletno mesto vedno v primerjavi z najnovejšo različico WordPress-a in je zaščiteno pred kakršnimi koli varnostnimi težavami.
 • Trgovec ima naštete vnaprej izdelane postavitve in vam omogoča, da vam prilagodite svoje, tako da lahko preprosto nastavite videz svojega spletnega mesta, razen desetine tisoč spletnih mest.
 • Večina vrhunskih tem, kot je Shopkeeper, vsebuje podrobno dokumentacijo, ki razlaga, kako lahko iz tega kar najbolje izkoristite. To je manj pogosto pri brezplačnih temah WordPress.
 • Get Bowtied ponuja najboljšo podporo tematskim uporabnikom s kombinacijo foruma, klepetanja v živo in sistema za izdajo vozovnic po e-pošti. Brezplačna tema ponavadi nima stalne podpore in ponavadi ima samo forum skupnosti, ki ga nekateri morda ne bodo dovolj.
Slabosti
 • V vrhunsko temo WordPress boste morali vložiti od 30 do 300 USD.
 • Premium teme, kot je Shopkeeper, prihajajo z lastno skrbniško ploščo po meri z različnimi nastavitvami za prilagajanje, kar lahko preplavi začetnike in lahko traja nekaj časa, da se naučite in nastavite.
 • Nekatere vrhunske WordPress teme imajo veliko nezaželenih funkcij (tj. Vtičnikov, dodatnih preoblek), ki pogosto preplavijo paket. Čeprav je tema vsestranska, se nekatere teme lahko pojavijo z veliko zvonovi.

Na koncu dneva je najpomembnejši vidik teme – naj gre za vrhunsko ali brezplačno – kakovost in skrbnost, ki ju dobite. Kakovost kode je pomemben dejavnik, vključno z varnostjo in hitrostjo strani. Get Bowtied je te stvari očitno upošteval, glede na to, da je veliko kupcev zadovoljnih z nakupom te teme, vse več uporabnikov pa se nanjo obrača za vse potrebe svojih blagovnih znamk. Najboljši način za merjenje njegove kakovosti je branje, kaj pravijo uporabniki. Forum skupnosti je najboljše mesto, če želite izvedeti o kakršnih koli težavah, ki so jih imeli uporabniki s to temo, in kako se odzivajo razvijalci tem pri njihovem reševanju..

Pravnomočna razsodba

Če ste novinec, ki še ne ve, kje naj začne, ali izkušen podjetnik, ki želi posneti teme WordPressa, potem Trgovec – Odzivna WordPress tema je vsekakor pametna izbira. Je zelo prilagodljiv, z bogatimi funkcijami in elegantno funkcionalnostjo, ki ni vedno prisoten z drugimi vrhunskimi temami eCommerce WordPress. K temu dodajte še dejstvo, da ima tema odlične zasnove in obsežno podporo strankam. Pošiljanje svobode, ki ga ponuja ta tematika, je preprosto neverjetno, saj vam pomaga, da ste visoko na konkurenčnem spletnem trgu.

Ni pomembno, kakšen izdelek ali storitev želite prodajati in prodajati na spletu. Pri Shopkeeperju bo končni rezultat vedno spletna trgovina, ki ne bo videti le profesionalno in ažurno, ampak tudi tista, ki je namenjena tudi uspehu. E-trgovina brez težav, v najboljšem primeru!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map