Podroben pregled Nice hotela – WordPress tema

Potovanja in turizem sta postala najhitreje rastoči svetovni sektor v tem letu 2016. Predstavlja približno 3,1% svetovnega BDP in je narasla večja od avtomobilske in kemične proizvodnje. Hoteli in druga podjetja, povezana s potovanji, širijo svoj doseg tako, da oblikujejo lastna spletna mesta, ki jim omogočajo opravljanje storitev globalnemu občinstvu. Lastniki podjetij izkoristijo to priložnost, saj je bolj priročno, stroškovno učinkovitejše in učinkovitejše od oglaševanja s tiskanimi oglasi. Če načrtujete razširitev hotela ali potovanja v spletu, je smiselno izdelati tudi svoje spletno mesto!


WordPress je nedvomno najboljša platforma za izdelavo bloga ali spletnega mesta katere koli vrste in velikosti. Poleg tega, da ima ogromno zbirko vtičnikov za izboljšanje funkcionalnosti spletnega mesta, mnogi razvijalci še naprej ustvarjajo teme WordPress za skoraj katero koli spletno mesto. Če morate z WordPressom zgraditi hotel ali nastanitveno spletno mesto, vam bo premium tema omogočila enostavno ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta. Ena izmed takšnih tem, ki na trgu ThemeForest povzroča veliko zanimanja, je Lep hotel – WordPress tema.

Nice Hotel je vrhunska WordPress tema, ki je zasnovana posebej za hotelske in nastanitvene strani. Vključuje posebne značilnosti namestitve, kot je spletni sistem rezervacij / rezervacij, prilagojene postavitve strani za razstavne sobe, galerije slik in druge elemente, ki so potrebni na spletnem mestu hotela.

V tem podrobnem pregledu Nice hotela – WordPress tema bomo ugotovili, ali je res idealna tema za spletna mesta z rezervacijo. Kot pri katerem koli spletnem mestu, morate še vedno zagotoviti, da je treba opraviti še nekaj dodatnih optimizacij povečati hitrost vašega spletnega mesta za uporabnike.

Pregled

Lep hotel – WordPress tema je vrhunska tema, ki je narejena za hotele, letovišča, zdravilišča, luksuzne posle na osnovi storitev in vse druge vrste storitev, za katere je potreben sistem rezervacij ali rezervacij. To je še ena mojstrovina avtorja ThemeForest Elite, QuiteNiceStuff, ki si je dala ime z razvojem in oblikovanjem vrhunskih tematik in predloge HTML vrhunske premije.

Nice Hotel ponuja obilico edinstvenih funkcij, ki bi jih lahko našli hoteli in druge vrste storitev. Obstaja eno za upravljanje storitev in nastanitev, vodja dogodkov, odsek za pričevanja in celo sistem rezervacij. Druge pomembne funkcije vključujejo razdelek o spletnem dnevniku, popolnoma delujoč obrazec za stike, integracijo Google Map, nabor kratkih kod po meri, čudovite ikone socialnih medijev in še veliko več.

Oblikovanje

The Lep hotel – WordPress tema vključuje kup enostavnih možnosti tem, ki omogočajo konfiguriranje spletnega mesta z minimalnim časom in trudom. Ima napredno tematsko ploščo, ki je popolnoma brez blagovne znamke, ki vam omogoča enostavno dodajanje imena in logotipa podjetja. Ima tudi odziven dizajn, tako da odlično deluje na vseh napravah in velikostih zaslonov, kot so iPhoni in iPadi. Ima preprosto in sodobno postavitev, zaradi katere je funkcionalna in enostavna za uporabo na spletnih mestih, ki potrebujejo veliko vsebine (ali celo na tistih, ki imajo le malo količine vsebine).

Za razliko od drugih tematik WordPress premium hotela je Nice Hotel precej edinstven, saj se oddaljuje od vseh običajnih modernih, ravnih dizajnov, ki so v teh dneh pogosti. Namesto tega se drži tistega, kar najbolje poznamo pri prijavi na internet. Kar je super, je, da uspe videti tako privlačno, kljub temu da se ne prilagaja neki bolj trendovski estetiki. Nice Hotel ima določeno širino, na vrhu strani pa elegantno mesto, na katerem lahko postavite logotip vašega podjetja. Gumbe družabnih medijev lahko najdete tudi na vrhu strani, gumb Rezerviraj zdaj pa je tam, kjer ga bodo gostje in obiskovalci najprej videli. Vsi vaši kontaktni podatki so na voljo, da jih obiskovalci vidijo takoj, kar ostane na vrhu strani, tudi ko obiskovalci dostopajo do vašega spletnega mesta na svojih mobilnih napravah. Medtem drsnik služi kot odlično mesto za prikazovanje fotografij hotelskih sob (ali kakršnih koli drugih storitev, ki jih ponujate), vključno s prekrivnim modulom, na katerega lahko obiskovalci vdrejo, ko se radi zadržijo v vašem hotelu.

Nice Hotel ima na zaledju tudi območje za upravljanje nastanitve, ki omogoča dodajanje in odstranjevanje določenih sob, slik in opisov. Po drugi strani sistem rezervacij pošilja zahteve neposredno v vašo mapo »Prejeto«. Tako so stvari bolj primerne za vas, saj vam gostje ne bodo več morali klicati po telefonu, zato boste več časa porabili za druge vidike svojega podjetja.

Tema je pripravljena na prevod, kar pomeni, da lahko gostje iz drugih držav razumejo vsebino vašega spletnega mesta v svojem maternem jeziku. To je zelo pomembno za podjetja, ki se ukvarjajo s storitvami, saj vas bodo ljudje morali obiskati iz vseh delov sveta. Poleg tega lahko izbirate med štirimi različnimi preoblekami in dodate območje za upravljanje dogodkov, kjer boste lahko prikazali velike dogodke, ki se zgodijo na vaši podlagi. Obstajajo tudi odsek za pričevanja, strani za stike, galerija fotografij in odsek za blog. S tem je Nice Hotel ravno tisto, kar potrebujete za uspešno spletno prisotnost!

Ključne funkcije

Torej, zaradi česar Nice Hotel – WordPress Theme izstopa od konkurence? Tu so ključne funkcije, ki bi se jih morali veseliti v tej neverjetni temi:

 • Enostavna plošča z možnostmi za uporabo. Nastavitve teme lahko prilagodite in ustvarite edinstven videz svojega spletnega mesta.
 • Predloge strani po meri. Ustvarite osupljive strani s predhodno izdelanimi predlogi, skupaj s posebnimi postavitvami in funkcionalnostjo.
 • Upravljanje nastanitve. To vam omogoča, da dodate opise in slike razpoložljivih sob in drugih storitev, ki jih morda ponujate.
 • Čarovnik za rezervacije. Tu lahko gostje rezervirajo sobo / storitev, ki bo poslana naravnost v vašo pošto.
 • V celoti deluje stran z nami. Enostavna konfiguracija strani za stike omogoča strankam, da stopijo v stik z vami na hiter in najbolj priročen način. Vgrajen je tudi z Google Zemljevidom, tako da gostje zlahka najdejo vaše podjetje.
 • Skupna raba socialnih medijev. Uporabniki lahko kliknejo ikone družbenih medijev, da lahko delijo vašo vsebino s prijatelji.
 • 4 vnaprej izdelane kože. Nice Hotel ima 4 kože in možnost, da ustvarite svojo s pomočjo izbirnika barv.
 • Lahka škatla. S klikom na sliko se bo prikazala v večji velikosti na temnem ozadju.
 • Spustni meniji. Del navigacije po temi so spustni meniji in podmeni.
 • Upravljanje dogodkov. Tukaj lahko z vgrajenim upravljalnikom dogodkov dodate vse svoje najnovejše in največje dogodke.
 • Upravljanje pričevanj. Sporočite drugim, kako veselijo vaše stranke z vašo storitvijo! Izberite izjave, ki so vam najbolj všeč in jih samodejno dodajte na domačo stran vašega spletnega mesta.
 • Gradniki po meri. Pripomočki po meri zagotavljajo specifično funkcionalnost vašega spletnega mesta.
 • Kratke kode po meri. V svoje objave in strani dodajte posebne elemente.
 • Slojevite grafične datoteke. Idealno za tiste, ki želijo popoln nadzor nad zasnovo teme.
 • Prevod pripravljen. Nice Hotel je združljiv in je v celoti preizkušen z najnovejšo različico WPML.
 • Združljivo z mobilnimi napravami. Ta tema je odzivna in se lahko uporablja v različnih mobilnih napravah, kot sta iPhone in iPad.

Druge pomembne funkcije vključujejo:

 • Fiksna širina
 • Glavni meni
 • 2 stolpca
 • Integracija Google Maps
 • Integracija BuddyPress
 • Integracija YouTube in Vimeo
 • Integracija Skype, LinkedIn in Gravatar
 • Oddelek za blog
 • Lokalizacija
 • Samodejno spreminjanje velikosti slike
 • Kartiranje
 • Navojni komentarji
 • Vrste objav po meri

QuiteNiceStuff ponuja tudi vrhunsko podporo, ki je standardna funkcija pri vseh njihovih izdelkih. Običajno se odzovejo v 24 urah v delovnih dneh. Vse vaše potrebe so precej pokrite s to temo!

Prednosti in slabosti

Premium teme so postale pomemben del profesionalnih spletnih mest, ki temeljijo na WordPressu, namenjenih potovanjem in turizmu. Kljub temu, da je veliko avtorjev vrhunskih tem in prodajalcev na voljo, je težko, če upoštevate morebitne pomanjkljivosti izdelka. Upajmo, da bodo naslednji prednosti in slabosti pomagali, če razmišljate o izbiri Nice hotela – WordPress tema:

Prednosti
 • Teme premium, kot je Nice Hotel, so na voljo z uradno podporo, običajno prek foruma, telefona, e-pošte itd. Uporabniki premium teme običajno dobijo hiter odgovor avtorja teme, pa tudi pomoč pri odpravljanju napak ali kakršnih koli varnostnih težav.
 • Kakovost vrhunskih WordPress tem, katerih cilj je ustvariti dohodek, je v primerjavi z brezplačnimi temami precej višja. Pri avtorjih vrhunskih tem in prodajalnah visoka kakovost ustvarja pozitivne povratne informacije, kjer se njihove teme še naprej izboljšujejo, ko jih uporablja več uporabnikov.
 • Nice Hotel ponuja napredne funkcije, kot je vgrajena plošča z možnostmi za teme, ki olajšajo prilagoditev in konfiguracijo spletnega mesta, napredne vtičnike, sistem rezervacij in številne druge.
 • Oblikovanje vrhunskih WordPress tem je običajno veliko boljše v skoraj vseh pogledih, od postavitve strani, vse do pripomočkov in nadomestnih skrbniških menijev. Hotelska ali nastanitvena tema s čistim in privlačnim dizajnom sega daleč v smeri promocije vaše blagovne znamke in privabljanja več gostov in perspektiv.
 • Varnost je glavna prioriteta za vrhunske teme, kot je Nice Hotel. Da bi se uveljavili na konkurenčnem trgu, bodo morali avtorji vrhunskih tem vložiti v doseganje visokih varnostnih standardov uporabnikov.
 • Z vrhunskimi WordPress temami je cikel posodobitve tesnejši v primerjavi z njihovimi brezplačnimi kolegi. To vpliva ne le na združljivost teme z najnovejšo različico WordPressa, ampak tudi na številne druge pomembne stvari, ki jih je treba obravnavati, kot so napake in varnostne težave. Zaradi zastarele teme WordPress se lahko pojavi veliko vprašanj, zato se jim lahko izognemo le pogoste posodobitve, pri katerih so avtorji vrhunskih tem ponavadi dobri.
Slabosti
 • Cena za to čudovito in izjemno bogato premijsko temo WordPress lahko preseže vaš proračun in kljub temu zahteva še dodatne pristojbine za licenco. Če imate majhno spletno mesto z omejenim proračunom ali preprosto kot hobi, morda dejansko ne bo zaslužil dovolj denarja, da pokrije stroške teme. Tema, zaradi katere morate letno plačevati licenčne pristojbine, bi lahko resno zažgala denarnico!
 • Trenutno še vedno ni uradnega postopka pregledovanja plačljivih tem WordPress, za razliko od brezplačnih tem, ki so podvržene standardnemu postopku pregledovanja WordPressa. To pomeni, da lahko razvijalci vrhunskih tem v nekaterih vidikih zlahka prezrejo najboljše prakse razvoja WordPress-a. To lahko povzroči manjše težave ali lahko stane veliko več.
 • Teme Premium WordPress običajno trpijo zaradi “utripa”. To je ponavadi nadomestitev več funkcij in boljše funkcionalnosti. Nekateri uporabniki pa se zdijo nekatere od teh funkcij nepotrebne in celo upočasnijo hitrost spletnega mesta.
 • Ko plačano temo odstranite s tržnice ali jo avtor preneha prodajati, ne boste več prejemali podpore in posodobitev. Ko se to zgodi, boste morali preiti na drugo temo (ki je lahko zamudna) in izgubili boste denar, ki ste ga vložili.

V resnici ni jasnega odgovora, ali je premium WordPress tema boljša od brezplačne. Na koncu je vaša odločitev, da izberete premijsko temo, in to je odvisno od potreb vašega spletnega mesta in vašega proračuna. Pred nakupom Nice Hotela (ali katere koli druge teme v zvezi s tem) se prepričajte, da pretehtate prednosti in slabosti in si oglejte izjave strank, da ugotovite, kaj govorijo o tej temi.

Končna razsodba – lepo oblikovana tema z lepim rezervacijskim sistemom

The Lep hotel – WordPress tema je ena izmed najbolje ocenjenih, najbolj prodajanih hotelskih WordPress tem v temi ThemeForest – in iz mnogih dobrih razlogov! Poleg tega, da je cenovno ugoden in zanesljiv, je lepo zasnovan in vsebuje vse potrebne funkcije za izdelavo profesionalnega in popolnoma funkcionalnega hotela, letovišča, zdravilišča ali katere koli druge vrste spletnega mesta, ki zahteva delujoč sistem rezervacij. Ne spada s “prahom” – ravno pravšnjo količino orodij in možnosti, ki jih boste zagotovo uporabili, in tistih, ki hitrosti vašega spletnega mesta ne bodo povlekli do jarka. Če iščete popolno temo za spletna mesta z vrstami rezervacij, preverite Nice Hotel. Zagotovo vam ne bo žal!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me