Orodja za e-trgovino InMotion

Ali so orodja InMotion za e-trgovino ključnega pomena za moje spletno mesto za e-trgovino?

Eden ključnih dejavnikov za uspeh spletnega podjetja ali uspeh e-trgovine je izbira in razpoložljivost pravih orodij za e-trgovino. Uporaba in uporaba pravih orodij za e-trgovino je že polovica bitke, pridobljene v vašem spletnem poslu. To je razlog, zakaj je izbira pravega ponudnika spletnega gostovanja za e-trgovino nujno potrebna za uspeh vašega podjetja za e-trgovino. InMotion je med splošno priznanim voditeljem spletnega gostovanja v e-trgovini. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2001 in ponuja široko paleto učinkovitih in koristnih orodij za e-trgovino, katerih koristnost za e-podjetja je vedno znova dokazana. Poleg tega je Inmotion znan po zanesljivi gostiteljski storitvi, neprekosljivi zmogljivosti, polni moči in bogatih paketih gostovanja, ponujenih po zelo ugodni ceni.


Kakšna orodja za e-trgovino ponuja Inmotion?

Za zagotovitev uspeha vašega spletnega poslovanja ponuja InMotion naslednja orodja za e-trgovino kot standardno funkcijo paketa za spletno gostovanje e-trgovine:

 Nakupovalni vozički

 PrestaShop

Program z odprto kodo in preprost za uporabo, ki je prepoznan kot ena najboljših rešitev pri ustvarjanju spletnih trgovin. PrestaShop podpira plačilne prehode, kot so Google Checkout, PayPal, Skrill, Authorize.Net in DirecPay, kot tudi podpiranje mednarodnih spletnih trgovin, upravljanje več trgovin in zalog ter davkov.

 OS Commerce

Še ena odprtokodna aplikacija za upravljanje e-trgovine in spletne trgovine, ki jo je mogoče uporabiti na katerem koli spletnem strežniku, na katerem sta nameščena MySQL in PHP.

 Zen Cart

Nakupovalna košarica, ki temelji na PHP, je enostavna za namestitev in je zelo priporočljiva za prodajo po spletu. Ima več načinov kategorij in je popolnoma prilagodljivo orodje za e-trgovino.

 Kocka Košarica

CubeCart je zasnovan za delovanje na strežnikih, ki podpirajo PHP in MySQL, orodje, ki je namenjeno hitremu postavljanju zmogljivih spletnih trgovin.

 Odpri košarico

Še en odprtokodni nakupovalni voziček, ki temelji na PHP in je dobro znan kot uporabniku prijazna, robustna in močna rešitev nakupovalnih košaric.

 Premium Builder spletnih strani – eShop

Ta aplikacija vključuje spletno nakupovalno košarico, imenovano eShop. Nastavitev je enostavna in uporabniku prijazna, kljub temu pa nima nekaterih močnih lastnosti drugih aplikacij nakupovalnih košaric.

 Prehodi trgovskih računov

Bančni račun, ki omogoča, da spletne trgovine in podjetja sprejemajo plačila s kreditno kartico ali debetno kartico in služijo kot dogovor med trgovcem na drobno, banko trgovca in prehodom za plačila. Omogoča varen prenos varnega prenosa informacij med vašim trgovskim računom in vašim spletnim mestom.

 Sloj varnih vtičnic (SSL)

Je ena ključnih sestavin uspešnega spletnega mesta za e-trgovino, saj zagotavlja vašim strankam varen in varen prenos občutljivih informacij, ki jih vaše stranke kodirajo in vnesejo v vašo spletno trgovino.

Kako lahko namestim programsko opremo nakupovalne košarice?

Namestitev programske opreme Košarica je preprosta z uporabo vgrajenega InMotion-a v Softaculous, orodju, ki ga najdete v cPanelu. Tu je nekaj preprostih korakov, ki jih morate upoštevati, da namestite programsko opremo nakupovalne košarice. Ti koraki bi morali delovati na kateri koli, če ne celo na vse aplikacije, ki jih želite namestiti v račun, ki ga gostite InMotion.

 •  Najprej se morate prijaviti v svoj cPanel in klikniti povezavo »Softaculous«, ki jo najdete v razdelku Software / Services;
 •  Kliknite na program, ki ga želite namestiti. Razpoložljive programe za namestitev najdete v kategorijah na levem meniju. V tem posebnem primeru poiščite programsko opremo nakupovalne košarice, ki jo želite namestiti.
 •  Kliknite gumb »Namesti«, ki se običajno nahaja nad opisom programske opreme.
 •  Morda boste morali vnesti potrebne podrobnosti o namestitvi in ​​nato znova klikniti gumb »Namesti«.
 •  Ko kliknete gumb za namestitev, bi morali videti vrstico napredka, ki kaže stanje namestitvenega postopka. Takoj, ko je namestitev končana, se prikaže pojavno okno s sporočilom, podobnim temu: “Čestitamo, programska oprema je bila uspešno nameščena.”

Ali lahko nakupovalni vozički InMotion resnično pomagajo mojemu spletnemu mestu za e-trgovino?

Nakupovalni vozički InMotion so znani po hitrem nalaganju strani in po tem, da so med najhitrejšimi nakupovalnimi vozički v industriji gostovanja e-trgovine. To je posledica izjemno hitrih baz podatkov MySQL, ki jih uporabljajo ti nakupovalni vozički. Lahko se vprašate, zakaj naj bi hitra nakupovalna košarica pomagala. Stranke ne želijo čakati, da se stran naloži ali posodobi. Nakupovalna stran za hitro polž, ki odpelje kupce, povzroči izgubo prodaje, za podjetje pa to zagotovo ni dobro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map