One.com Pregled

Poceni ni ena od lastnosti, ki jih storitve spletnega gostovanja poznajo, ampak ljudje One.com bi rad oporekal temu pojmu. Združeno kraljestvo je priznano kot eno najboljših podjetij za spletno gostovanje, podjetje One.com je ponudilo cenovno ugodne rešitve za spletno gostovanje tako za začetne kot profesionalne strokovnjake, da bi jim pomagali ustvariti lastna spletna mesta in vzpostaviti svojo spletno prisotnost, ne da bi pri tem naredili kakršno koli dejansko kodiranje..


Logotip One.com
UPTIME
975
HITROST
965
PODPORA
950
CENA
988
LASTNOSTI
965
ZELENA
945
INOVATIVNO
950

Brezplačno za prvo leto – One.com se je uveljavil po sebi, saj je ponudil tisto, česar se večino podjetij za spletno gostovanje ne bi upalo narediti – brezplačno spletno gostovanje eno leto. S prijavo na paket Starter boste lahko imeli svoje lastno spletno mesto. Paket je sestavljen iz enega domenskega imena, skupaj s 15 GB pomnilnika, eno samo bazo podatkov, SSL za izboljšano spletno varnost in 512 MB RAM-a.

Čeprav načrt zaganjalnika morda ne dovoljuje, da ima vaše spletno mesto ogromno dinamične vsebine, je lahko gostitelj spletnega dnevnika ali preprostega statičnega spletnega mesta, zaradi česar je dober načrt za lastnike spletnih mest na začetni ravni in za mala podjetja.

Medtem ko za to ne boste plačali nobenega honorarja za gostovanje ali naročnino, One.com zaračuna svojo standardno pristojbino za nastavitev v višini 10,80 funtov, vendar le prvo leto. V naslednjih letih ne boste morali plačati nobene pristojbine za nastavitev, tudi če se odločite za podaljšanje članstva v podjetju za spletno gostovanje.

Drugi načrti gostovanja One.com Kljub temu, da se lahko načrt za zagon že umakne kot kradla, lahko drugi načrti za spletno gostovanje One.com povišajo ceno, saj zagotovijo več funkcij in rešitev, obenem pa ohranjajo minimalne stroške:

 • Poklicno – Z 1,94 £ na mesec je bil izdelan profesionalni paket One.com za tiste, ki želijo na svoje spletno mesto integrirati široko paleto interaktivnih in dinamičnih vsebin. Ker bo za nalaganje te vrste vsebine potreben prostor in hitrost, paket ponuja 1 GB RAM-a in 100 GB prostora za shranjevanje datotek vašega spletnega mesta. Ponuja uporabo ene domene, paket One.com ponuja tudi več baz podatkov, SSH, izboljšan SSL in 2 x CPU za pospešitev funkcij in procesov spletnega mesta.
 • Professional Plus – Paket Professional Plus, ki velja za velikega brata s programom gostovanja One.com, ponuja orodja in funkcije, ki so primerne za tiste, ki želijo ustanoviti svoj spletni dnevnik WordPress. Z mesečno hitrostjo 2,69 funtov mesečno vam program Professional Plus omogoča 200 GB prostora za shranjevanje, 2 GB RAM-a, uporabo več domen in številne baze podatkov. Za dokončanje paketa One.com ponuja tudi izboljšane funkcije SSL in SSH ter 4x CPU. S temi orodji ne samo, da lahko ustvarite blog o WordPressu, ampak ste tudi potrebni sestavni deli za njegovo vzdrževanje.
 • Posel – Poslovni načrt, ki velja za najbolj napreden paket gostovanja One.com, je primeren za podjetja, ki želijo postaviti velika in zapletena spletna mesta. Ta načrt znaša 4,64 £ na mesec in vam nudi ogromno 500 GB prostora za shranjevanje datotek, več domen, več baz podatkov, 4 GB RAM-a, 8x CPU, SSH in močno varnost prek SSL-ja.

Nastavitev trgovine – Ko je izbran načrt, je naslednji korak odločitev o vrsti spletnega mesta, ki bo ustvarjeno. One.com ponuja tri različne vrste, ki jih lahko kupci izdelajo, pri čemer ima vsak edinstven nabor orodij, s pomočjo katerih jih lahko nastavijo:

Na nadzorni plošči imajo možnost, da samodejna posodobitev Joomla in WordPress, in bolj ko je posodobljen vaš CMS, manjše je tveganje, da dobite zlonamerni dostop do njega. Če želite imeti zaščiteno spletno mesto, morate imeti zaščiten strežnik!

  • Gostovano spletno mesto – Med vsemi možnostmi nastavitve je spletno mesto, ki ga gosti, lahko vse od korporativnega spletnega mesta do osebnega. One.com je postopek ustvarjanja preprosto in enostavno razumljivo, saj ima na zaslonu in prek vmesnika povleci in spusti različne funkcije, obložene s ploščicami. Zgornji levi del prikazuje, koliko prostora na disku lahko delate skupaj z možnostjo na desni, da pridobite več prostega prostora. Ustvarjanje vašega spletnega mesta lahko opravi tudi nekdo, ki kodiranja ni seznanjen, saj proizvajalec spletnih mest One.com omogoča dostop do 45 vnaprej zasnovanih in štirih praznih spletnih predlog. Ko izberete predlogo, ki jo želite uporabiti, lahko začnete ustvarjati svoje spletne strani z naprednim urejevalnikom vsebin One.com. Urejevalnik vsebin ponuja tudi različna spletna orodja, ki jih je mogoče vključiti v vaše spletno mesto, vključno z nastavitvijo razdelka galerije, vdelavo videoposnetkov v YouTubu, dodajanjem povezav do družbenih medijev, nalaganjem slik in ustvarjanjem tabel.
  • Blog za WordPress Uporabniki spletnega dnevnika WordPress lahko s svojo funkcijo nastavitve WordPress z enim klikom zdaj vodijo svoje bloge in jih vzdržuje One.com. Možnost WordPress z enim klikom zažene čarovnika za nastavitev, kjer bodo stranke lahko ustvarile svoje uporabniško ime in geslo. Po predložitvi potrebnih informacij boste lahko vključili svoj WordPress blog in ga gostili prek spletnega mesta One.com. Poleg enostavne nastavitve, funkcija WordPress z enim klikom ponuja tudi naslednja orodja – prilagodljive spletne predloge, funkcijo za upravljanje vsebine z uporabnikom prijaznimi orodji CMS, široko paleto vtičnikov, različne mobilne aplikacije WordPress in socialne medije integracija.
  • Spletna trgovina Za podjetja, ki želijo izkoristiti svojo spletno trgovino, One.com ponuja možnost izdelave le-tega z ročno integracijo sistemov za upravljanje vsebine v e-trgovini. Nalaganje sistema vsebine e-trgovine mora potekati, ker One.com ne ponuja svojega orodja za e-trgovino. Strankam omogoča le, da kombinirajo druge platforme spletnih trgovin in tako ustvarijo svoje lastne prodajalne. Nastavitev ni tako enostavna, kot se zdi, čeprav boste morali naložiti celoten paket e-trgovine na svoje spletno mesto prek FTP in nato narediti spremembe s čarovnikom za nastavitev CMS.

Vgrajen graditelj spletnih strani – One.com poudarja dejstvo, da lahko z njimi zgradite svoje spletno mesto, ne da bi vedeli, kako kodirati. To je mogoče preko njihovega spletnega mesta. Ponuja preprost in uporabniku prijazen vmesnik, kamor po izbiri želene spletne predloge preprosto vstavite slike in vtipkate vsebino. To je tako hitro in enostavno.

Stroškovno učinkoviti načrti – Načrti za spletno gostovanje One.com so cenejši v primerjavi z drugimi gostovalnimi načrti, zato se skoraj vsakdo olajša za prijavo na enega. Plus kljub nizkim cenam, One.com ne škodova funkcijam, zato še vedno najdete prave vire, ki jih potrebujete za pripravo spletnega mesta in za pravilno delovanje..

Hitro gostovanje Uptime – Čeprav pričakujete, da bo One.com zaradi nizkih cen zagotovil zelo slab čas delovanja, One.com presenetljivo zagotavlja hitro nadaljevanje, uspešnost pa je več kot 99%. Kot rezultat, ste prepričani, da bo vaše spletno mesto ves čas delovalo in delovalo.

Prilagodljivost pri nadgradnji načrta – Nekatera podjetja za spletno gostovanje se ponavadi držijo svojega obstoječega načrta. Pri One.com to ni tako. Podjetje vam omogoča, da začnete z osnovnim načrtom, nato pa vam omogoča, da pozneje nadgradite na novejšega ./p>

Zakaj smo One.com uvrstili med 4. mesto

Vsi načrti One.com prihajajo z brezplačnim ustvarjalcem spletnih mest, tako da se vam ne bo treba ukvarjati s kodiranjem ali programskimi jeziki za oblikovanje spletnega mesta.

Poglej ploščo za izdelavo spletnih strani One.com

One.com se ponaša z dejstvom, da plošča za izdelavo spletnih strani od uporabnikov ne zahteva nobenega kodiranja, da se spletno mesto zažene in zažene. Za to delo je podjetje oblikovalo ploščo tako, da je vse, kar uporabnik potrebuje, takoj na ogled.

Enostavno in preprosto, vsa orodja so postavljena v polja s slikami in kratkim opisom, tako da boste vedeli, kaj počne vsako. Medtem ko nekateri morda menijo, da so orodja, ki so na voljo, v primerjavi s tistimi, ki jih ponujajo druga podjetja za spletno gostovanje, omejena, saj je One.com priljubljen za stranke, saj jim ni treba skrbeti za to, da bi ugotovili stvari ali se morali vključiti v sistem, globino in razumeti, kaj vsako orodje počne.

Stranke lahko stvari začnejo z orodjem Web Editor, kjer lahko izbirajo med 45 vnaprej oblikovanimi spletnimi predlogi, ki jih lahko uporabijo za svoje spletno mesto. Ponuja vmesnik povleci in spusti, kar olajša dodajanje besedila, vstavljanje slik in celo vdelavo videoposnetkov. Funkcija urejevalnika vsebuje tudi funkcijo pogleda za mobilne naprave, tako da boste lahko videli, kako bo videti vaše spletno mesto, ko ga boste videli na mobilni napravi. Vnašanje kode HTML in JavaScript po meri je dovoljeno tudi, da razvijalcem omogoči več prostora pri izdelavi svojih spletnih mest.

Drugo orodje, ki ga ponuja nadzorna plošča, je lastna funkcija File Manager, ki omogoča nalaganje in shranjevanje potrebnih datotek za vaše spletno mesto. Datoteke je mogoče naložiti posamično, podobno kot bi naložili datoteke v WordPress ali druge sisteme za upravljanje vsebine.

One.com ponuja tudi lastno shrambo v oblaku v obliki svojega orodja Bix. Stranke se morajo brezplačno prijaviti in bodo lahko datoteke naložile v skupno rabo in jih dale v skupno rabo.

OBISK Logotip ONE.com IN PRIDOBITE NAŠ 50% POPUST

Tehnični

 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • SSD pogoni za vse načrte
 • Idealno za osnovna spletna mesta, bloge in gostovanje po e-pošti
 • Samodejni posodobitve uporabniških aplikacij
 • One.com ima 3 podatkovne centre
 • cPanel in SSH dostop
 • One.com tesno sodeluje s HP, IBM in Dell, ki oskrbujejo vse strežnike za svoje podatkovne centre

 • One.com ima pravico, da ustavi račun, če promet na tem spletnem mestu vpliva na druga spletna mesta strank. Razlog za to je, da pasovna širina, ki jo prevzame veliko prometa, lahko vpliva na uspešnost drugih spletnih mest. Slaba stran je, da ne boste vedeli, ali se vaše spletno mesto bliža suspenziji, saj One.com ne določa nastavljene omejitve pasovne širine, ki se je morate držati.

Podpora

 • 24/7 Tehnična podpora
 • Vodniki in pogosta vprašanja
 • 24/7 evropska podporna linija
 • 24/7 Chat Support
 • Podpora po e-pošti z oknom za odziv v 24 urah

 • Nismo našli nobenega

Cenitev

 • Je poceni, res poceni
 • Prožni načrti
 • Nakup je mogoče mesečno

 • Medtem ko One.com strankam zagotavlja garancijo za vračilo denarja, v primerjavi z drugimi podjetji za spletno gostovanje to ni tako dolgo. Garancija podjetja traja le 15 dni, skupaj z zahtevo, da poravnate vse nastavitve, ko se odločite za zaprtje računa.

Pregled za izhod

Tukaj vam ponujamo nekaj slik iz zaledja One.com (plošča po meri). Zelo preprosto je, ko se prva prijavi, se pojavi pojavno okno in lahko izbirate med e-pošto in ustvarjanjem spletnega mesta. Na plošči lahko naredite veliko stvari, kot so:

 • Uprava pošte
 • Aktiviraj virus in filter za neželeno pošto – ko je aktiviran, One.com virusni in neželeni filter analizira dohodna sporočila, da ugotovi, ali gre za neželeno ali ne, in preveri, ali vsebuje virus ali bi lahko bil na kakršen koli način škodljiv..
 • Uporabite Builder spletnih strani
 • Ustvarite spletno trgovino – z orodji One.com – Trgovina je brezplačna 14 dni. Naročnico morate nadgraditi ob koncu preizkusnega obdobja za 10,00 funtov na mesec.
 • Upravljanje datotek
 • Oglejte si statistiko spletnega mesta
 • Upravljajte varnostne kopije in Restors
 • Upravljajte svoje DNS, PHP in MySQL, zasebnost domene, uporabo diska, SSL itd.

Nazaj na Osnove z One.com

Čeprav orodja in funkcije morda niso tako plodni, One.com zagotavlja preprost in enostaven sistem za razumevanje, zaradi česar je gradnja spletnih strani hitra in brez težav po zelo ugodnih cenah. Vsakdo lahko s svojo osnovno ploščo za spletno gradnjo in cenovno ugodnimi načrti obišče spletno stran v najkrajšem času.

Uspešnost spletnega gostitelja

Rezultati testa One.com

Prvo in verjetno najpomembnejše orodje je Ping test:

Ping vam omogoča, da preizkusite dosegljivost gostitelja in izmerite čas povratne poti za sporočila, poslana iz izvornega gostitelja v ciljni računalnik.

Rezultati preverjanja gostitelja prikazujejo hiter ping iz Velike Britanije – 20 ms

Rezultati testa One.com

Pingdom test hitrosti delovanja z njihovega amsterdamskega strežnika.

Kot lahko vidite, se je preizkušena spletna stran, ki je že leta v celoti funkcionalna, naložila 76% hitreje kot druga testirana spletna mesta z oceno učinkovitosti 83/100.

Čas nalaganja spletnega mesta je bil 1,80.

Rezultati testa One.com

Stresni test LoadImpact pomaga določiti sposobnost ravnanja z določeno količino uporabnikov (obremenitev) na vašem spletnem mestu. Cilj je videti, kako bo vaše spletno mesto delovalo, ko je pod njim pričakovana in stresna količina.

Tudi če 25 uporabnikov brska po našem spletnem mestu, je čas nalaganja vsem (2,5 s) enak.

To je nekaj zelo dobrih znakov.

Tu lahko preverite tudi ostala spletna podjetja za spletno gostovanje, ocene in primerjavo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me