Najboljših 10 tem e-trgovine za leto 2016 za WordPress

Dandanes se vse več lastnikov podjetij seli v ali dodaja spletne trgovine, kjer lahko posežejo po še večji publiki in iščejo inovativne načine trženja in prodaje svojih izdelkov in / ali storitev na spletu. e-trgovina je ena od najhitreje rastočih panog na svetovnem spletu in ne kaže, da bi kazali upočasnitev. Pravzaprav več ljudi izkorišča to priložnost in še naprej išče odlične načine, kako doseči širšo bazo strank!


Lastniki malih podjetij bodo zagotovo imeli koristi od lastne spletne strani za e-trgovino. Nekateri od njih morda nimajo infrastrukture za podporo rastočih spletnih mest kot njihovi konkurenti z velikimi imeni ali morda nimajo proračuna za najem profesionalnih razvijalcev, toda s spletnim mestom za e-trgovino lahko konkurirajo in bodo celo imeli priložnost, da izstopajo od konkurence. Spletno mesto za e-trgovino lahko naredi čudeže, ki jih nobena fizična trgovina nikoli ne more storiti! To še posebej velja, če je vaše spletno mesto zgrajeno na najzmogljivejšem sistemu za upravljanje vsebin, WordPress.

WordPress je najboljša izbira za tiste, ki si želijo zgraditi zmogljivo spletno mesto za vaše podjetje, saj vsebuje številne teme, ki so zasnovane z e-trgovino v mislih. Če ste resno zastavili ime za svoje in svoje podjetje v spletu, potem ne morete iti narobe s lepo oblikovano, vrhunsko tematiko premium WordPress. Sledijo najbolj prodajane in najbolje ocenjene teme e-trgovanja WordPress na spletni strani ThemeForest, od preprostih tem e-trgovine do večnamenskih predlog. Na tem seznamu boste zagotovo našli tisto, ki ustreza vašim potrebam po spletnem trženju, tako da brez dodatnih previdov, tu je 10 najboljših tem za e-trgovino v letu 2016 za WordPress!

WooPress – Odzivna tema e-trgovine WordPress

WooPress – Odzivna e-trgovina WordPress tema je vrhunska tema, ki jo je ustvarila in oblikovala priznana skupina razvijalcev in oblikovalcev WordPress teme, 8Tema. Je eden najnovejših prodajalcev na spletni strani ThemeForest, v kategoriji e-trgovina. Tema ima veliko kul možnosti postavitve in napredno ploščo z možnostmi teme, kjer lahko prilagodite videz teme glede na vaše potrebe in želje. To je elegantna in moderna rešitev za vse, ki iščejo trženje in prodajo izdelkov na spletu.

WooPress je popolnoma odziven in pripravljen na mrežnico, s čudovitim in prilagodljivim dizajnom, zaradi katerega spletno mesto brezhibno deluje na kateri koli napravi, od osebnih računalnikov do pametnih telefonov. Tudi to temo je izjemno enostavno prilagoditi in je optimizirana za iskanje, da se vaše podjetje hitro uvrsti v različne iskalnike, kot je Google. Tema je zasnovana z minimalizmom in poudarja vaše izdelke, tako da lahko stranke enostavno izbirajo in kupujejo izdelke pri vas. Tema se redno posodablja, skupaj z najnovejšimi trendi e-trgovine v WordPressu, zato pričakujte, da bo vedno korak pred konkurenco. Tema je celo napolnjena s prvovrstnimi vtičniki, kot sta Revolution Slider in Page Builder, kot tudi 8Theme lastne kratke kode in pripomočke za zunanje delovanje. Celoten pregled preberite tukaj.

ShopKeeper – Odzivna tema WordPressa

Ko začnete spletni projekt s super izdelkom, boste zagotovo ustvarili neverjetne stvari! Razvil jih je vrhunski razvijalec tem WordPress, Spravite Bowtied, ShopKeeper – odzivna WordPress tema je odlična rešitev za tiste, ki želijo zgraditi popolnoma odzivno spletno mesto za e-trgovino z brezhibno zasnovo pikslov in obsežno funkcionalnostjo.

Trgovec je odličen primer teme WordPress, ki je skrbno izdelana tako, da zadovolji zahtevne potrebe razvijalcev WordPressa in lastnikov spletnih mest, ki želijo sestaviti zmogljivo spletno mesto za svoje stranke. Tema vsebuje vse, kar bi lahko potrebovali, da začnete nov spletni projekt. To ni le preprosta tema e-trgovine, temveč je večnamenska tema, ki vam omogoča, da ustvarite široko paleto spletnih strani, od spletne trgovine do portfeljskega mesta. Kljub preprostosti ima drzen dizajn, ki bo zagotovo navdušil vaše obiskovalce. Domača stran se ponaša s celozaslonskim drsnikom v obrazu, zahvaljujoč vrhunskemu vtičniku Revolution Slider, ki je brezplačno priložen tej temi. Če je to za vas preveč, ne skrbite, ker ga lahko preprosto spremenite, saj Shopkeeper vključuje 10 različnih postavitev domačih strani in predhodno pripravljeno stran Kmalu! Obstaja več deset postavitev za strani trgovin, predstavitve izdelkov, bloge in še veliko več. Tema ima tudi široko paleto stilov glave in popolnoma prilagodljive možnosti oblikovanja, tako da ne boste imeli težav s pripravo in delovanja spletnega mesta v samo nekaj minutah.

Najboljše od vsega je, da je Shopkeeper popolnoma združljiv z vtičnikom za e-trgovino WooCommerce in vtičnikom WPML, zaradi česar je prevod pripravljen. Navigacija je zelo enostavna in tudi odzivna! Gre za dobro dokumentirano temo, ki je podprta s strani razvijalcev teme za življenjsko dobo in z rednimi posodobitvami. To je idealna tema za lastnike trgovin in razvijalce! Celoten pregled preberite tukaj.

Aurum – minimalistična nakupovalna tema

Aurum – minimalistična nakupovalna tema je preprosta, a zmogljiva WooCommerce integrirana premijska tema avtorja Laborator, duo izjemno nadarjenih razvijalcev tem WordPress. Tema je zasnovana tako, da uporabnikom in njihovim strankam zagotavlja brezhibno spletno nakupovalno izkušnjo, ki jo je mogoče uporabiti za vse vrste spletnih strani e-trgovine, od butikov in knjigarn, do tehnoloških in otroških trgovin. To je skrbno izdelana, prilagodljiva tematika e-trgovine s premijskimi cenami, ki je zasnovana tako, da vam pomaga izdelati izjemno hitro spletno mesto.

Aurum je odlična izbira za tiste, ki imajo izdelke za ogled v spletu. Kljub temu, da ima veliko postavitev blogov, tema vsekakor zasije v svoji eCommerce osredotočeni zasnovi. Z njim lahko svoje izdelke učinkovito predstavite na domači strani z uporabo vsebinskih blokov. Možnosti je nešteto, od prikazovanja vaših najbolj priljubljenih artiklov, do prikazovanja, kaj se prodaja in kaj je najbolje ocenjeno. Aurum je napolnjen z demo posnetki, slogi glave in postavitvami strani, ki jih boste zagotovo razvajali po izbiri, ko prilagodite videz svojega spletnega mesta. Z integriranim vtičnikom Visual Composer boste imeli dostop do nabora uporabnih kratkih kod in drugih naprednih možnosti prilagajanja..

Aurum ima popolnoma odziven in pripravljen na mrežnico zasnovo s podporo za več priljubljenih drsnih vtičnikov. Odlično deluje tudi s priljubljenimi platformami za socialne medije in je združljiv z vtičnikom WPML. Najboljše od tega, da je popolnoma integriran s priljubljenim vtičnikom za e-trgovino WooCommerce! Zdaj je lažje kot kdaj koli prej tržiti in prodajati svoje izdelke svetovni publiki. Tema ima čist, svetel in minimalističen videz, ki učinkovito poudarja vaše ponudbe. Učinki paralakse dodajo malo pizzazz-a k že tako osupljivi lepi temi WordPress. Celoten pregled preberite tukaj.

Sever | Tema e-trgovine

Sever | Tema e-trgovine je najbolj prodajana vrhunska tema WordPress, ki jo je ustvarila majhna, a zmogljiva ekipa razvijalcev tem Teme goriva. Tema se osredotoča na zagotavljanje čudovite uporabniške izkušnje. Ponaša se s poenostavljeno, minimalistično zasnovo z dobro uporabo belega prostora. Obiskovalce spletnega mesta pozdravlja z drsnikom na celotni strani na domači strani, poleg okusno izdelanih učinkov paralakse, ki se odlično zlijejo s preostalimi elementi in delujejo pri ustvarjanju elegantnega celotnega videza.

Tema postane še močnejša, saj je integriran z vtičnikom WooCommerce, vključno z več drugimi orodji, ki povečajo, kaj lahko stori, na primer računi PDF, pošiljanje tabelarne cene, dinamične cene in popusti ter filter izdelka. V paket je vključen tudi vtičnik Visual Composer, ki vam omogoča enostavno prilagoditev videza in občutka vašega spletnega mesta. In s pomočjo vtičnika WPML lahko svoje izdelke enostavno prodate kateri koli stranki na svetu. Tako je, večjezičnost je pripravljena!

Sever je res odlična tema, s katero se lahko ukvarjate, še posebej, če želite v spletu predstaviti veliko izdelkov. Je 100% odziven in zelo enostaven za uporabo in prilagajanje. Demo lahko celo namestite s samo enim klikom! Celoten pregled preberite tukaj.

Royal – večnamenska WordPress tema

Royal – večnamenska WordPress tema je še ena odlična ponudba 8Tema. To je čista, profesionalna in uporabniku prijazna tematika e-trgovine, ki vam omogoča, da tu in tam zgradite svoje sanjsko spletno mesto s samo nekaj prepletanja. Ima eleganten pridih, z veliko funkcijami in možnostmi, ki vam omogočajo ustvarjanje skoraj vsakega spletnega mesta, od preprostega osebnega bloga do popolnega spletnega mesta podjetja.

Pri Royalu boste našli vsa orodja, ki jih pričakujete od vrhunske premium teme, vključno s predstavitvijo projekcije, Slideshow Revolution, Mega Menu, Page Builder, kot tudi 8-kratne kode in gradnike, ki jih lahko uporabite v polju. Vsi elementi so prilagojeni in pripravljeni, da vašo WordPress izkušnjo prevzamejo na naslednjo raven. Še več, ima popolnoma odzivno postavitev, pri čemer vse strani odlično delujejo na vseh sodobnih napravah, od računalnikov z velikim zaslonom do pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. S svojo funkcijo Installer in vzorčno vsebino lahko enostavno sestavite spletno spletno mesto za e-trgovino v največ 10 minutah! Celoten pregled preberite tukaj.

Oxygen – WooCommerce WordPress tema

Oxygen – WooCommerce WordPress tema je še ena tema Laborator ki si zasluži mesto v naših 10 najboljših temah za e-trgovino za WordPress. Popolnoma je integriran v WooCommerce in je narejen izključno za spletne trgovine. Tema ima veliko funkcij in možnosti, ki vam omogočajo, da prilagodite njen videz preko napredne plošče možnosti teme.

Oxygen vam omogoča izbiro med štirimi različnimi slogi glave, neomejenimi pisavami in barvnimi shemami; in celo nastavite nastavitve trgovin in blogov. Ustvarite edinstveno postavitev strani s pomočjo vtičnika Visual Composer, ki je brezplačno na voljo s to temo. Poleg tega boste brezplačno dobili tudi drsnik Revolution, ki vam bo omogočil ustvarjanje diapozitivov, ki pritegnejo pozornost, za predstavitev svojih najboljših izdelkov. Celoten pregled preberite tukaj.

Venedor – WordPress + WooCommerce tema

Tema Venedor – WordPress + WooCommerce je vrhunska tema e-trgovine, ki jo je razvil in oblikoval Teme SmartWave, priljubljeno spletno podjetje, ki se je specializiralo za ustvarjanje najbolj prodajanih tem WordPress in Magento. To je popolnoma odzivna tema in pripravljena na mrežnico, ki jo je enostavno uporabljati in prilagoditi. Tema je najboljši prodajalec v ThemeForest in je idealna izbira za spletna mesta, spletna spletna spletna spletna spletna mesta, spletna spletna spletna stran, spletna trgovina, e-trgovina in portfelj. Veliko razvijalcev to temo uporablja tudi kot izhodišče za različne spletne projekte po meri.

Venedor je opremljen z zmogljivo skrbniško ploščo, ki omogoča izdelavo popolnoma funkcionalnega spletnega mesta za e-trgovino, ne da bi se dotaknili ene same vrstice. S 14 postavitvami in 6 barvnimi barvami lahko hitro prilagodite videz teme glede na vaše želje. Še več, vgrajen je s prvovrstnimi vtičniki, ki vam omogočajo še večjo funkcionalnost spletnega mesta, vključno z WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider in Visual Composer. To je več kot 100 USD prihranka! Govorite o vrhunski temi, ki spakira udarec! Celoten pregled preberite tukaj.

G. Tailor – Odzivna tema WooCommerce

G. Tailor – Odzivna tema WooCommerce je še ena super tema za premije Spravite Bowtied. Kot je bilo pričakovano od vrhunskega razvijalca tem, g. Tailor ne razočara s svojim popolnoma odzivnim, zasnovanim pristopom, ki uporabnikom pomaga, da lepo in učinkovito povedo veliko zgodbo in prodajo izdelke na spletu.

G. Tailor je zgrajen s spletnimi trgovinami in ima močan panel z možnostmi tematike z Visual Page Builderjem, ki vam omogoča enostavno prilagoditev videza teme. Na voljo je ogromno vnaprej pripravljenih demo vsebin, vključno z zagonom, širokim / mešanim slogom, knjigami za iskanje, parallaxom, indijem in številnimi drugimi. Ima tudi veliko slogov glave, na stotine Googlovih spletnih pisav, otroške teme, integracijo Adobe TypeKit in tudi prevod je pripravljen. Vključuje tudi premium vtičnike, kot sta vstavitev Revolution Slider in Visual Composer, s čimer boste prihranili približno 50 USD. Če torej načrtujete ustvariti spletno trgovino, ki bo izstopala iz množice, z gospodom Tailorjem nikoli ne morete iti narobe. Celoten pregled preberite tukaj.

GoodStore – WooCommerce tema

GoodStore – Tema WooCommerce je nedvomno ena najboljših tematik e-trgovine za WordPress, ki je kdajkoli prišla na trg. S kratkim pogledom na predogledne slike boste takoj navdušeni nad njihovimi vnaprej oblikovanimi postavitvami na domači strani in drugimi odličnimi funkcijami. Razvil strokovni studio WordPress, JawTemplates, GoodStore je večnamenska WordPress tema, ki ima 22 različnih preoblek in predstavitev, skupaj z demo vsebino. Prevedeno je tudi v 7 jezikov, prične pa kmalu še več. Tema se redno posodablja, da brezhibno deluje na vseh priljubljenih spletnih brskalnikih in napravah ter na najnovejših posodobitvah WordPressa.

GoodStore je prijazen do SEO in mobilnih naprav, kar pomeni, da lahko preprosto ustvarite zmogljivo spletno trgovino, do katere je enostavno dostopati ne glede na to, katero napravo uporabljajo vaše stranke in obiskovalci spletnega mesta. Ima ravno, moderno in mrežnico pripravljeno zasnovo, z neomejenimi barvami, kožami in možnostmi postavitve. Tema je opremljena tudi s programom za povleci in spusti strani RevoComposer, ki je močan upravitelj postavitev, ki vam omogoča, da prilagodite in konfigurirate skoraj kateri koli vidik teme. GoodStore je optimiziran za maloprodajne izdelke, ocene strank in ocene izdelkov. S svojim modernim in prilagodljivim dizajnom lahko GoodStore uporabite za razstavljanje vseh vrst blaga, vključno z oblačili, elektroniko, knjigami, igračami, nakitom, dodatki, zdravstvenimi izdelki, potrebščinami za hišne ljubljenčke in še veliko več. Celoten pregled preberite tukaj.

Blaszok tema e-trgovine

Blaszokova tema e-trgovine je razvita s pomočjo Massive Pixel Creation (MPC) najbolj prodajane teme WordPress, ki je ne le lepa, temveč tudi enostavna za uporabo in popolnoma prilagodljiva. Samo iz predoglednih slik lahko razberete, da je ta tema zasnovana tako, da ustreza skoraj vsem spletnim mestom.

Blaszok je odzivna in pripravljena na mrežnico, ki izgleda odlično v kateri koli ločljivosti in v vseh sodobnih napravah. Prav tako podpira WooCommerce, kar pomeni, da lahko preprosto sestavite zmogljivo spletno mesto za e-trgovino z gladko izkušnjo nakupovanja. Tudi tema vam omogoča, da prihranite več kot 100 dolarjev, ker je že na voljo s premium vtičniki, kot sta vtičnik Visual Composer in Revolution Slider. Razvijalci tem so v paket vložili tudi številne uporabne kratke kode in dodatke po meri. Blaszok je pripravljen tudi za WPML, kar pomeni, da lahko preprosto uporabite ta neverjetni večjezični vtičnik in prevedete svoje spletno mesto v kateri koli jezik, ki ga želite, tako da lahko poskrbite za mednarodno bazo strank.

Blaszok je zelo enostaven za namestitev in nastavitev, s popolno dokumentacijo ter brezplačno podporo in posodobitvami, tako da ste vedno na tekočem z najnovejšimi trendi e-trgovine. Celoten pregled preberite tukaj.

Če resno razmišljate o tem, da bi svoje podjetje prevzeli na naslednjo raven, ste zagotovo v dobrih rokah s temi top 10 vrhunskimi WordPress temami, ki so bile razvite posebej za spletna mesta e-trgovine. Vemo, da ni enostavno iskati idealno temo, ki bi ustrezala vašim potrebam, in vsekakor je veliko dejavnikov, ki jih morate najprej upoštevati, preden se potopite in kupite vrhunsko WordPress temo. Kljub temu bodite prepričani, da je naša skupina skrbno izbrala zgoraj naštete teme in so nedvomno najboljše in najbolj ocenjene teme e-trgovine v programu ThemeForest. Te teme so ustvarile na tisoče prodaj s solidnimi ocenami s 5 zvezdicami od kupcev, ki so več kot zadovoljni s ponudbo. Pustite, da število prodaj govori samo zase in naj vam te vrhunske teme premium pomagajo sestaviti neverjetno lepo in zmogljivo spletno mesto za e-trgovino, ki bo zagotovo prineslo prihodek v trenutku, ko ga zaženete na spletu.

Če želite ustvariti dobro oblikovano spletno mesto za e-trgovino brez težav z kodiranjem ali najemom strokovnjaka, naj vas obširni seznam najboljših 10 tematskih e-trgovin za leto 2016 za WordPress usmeri v pravo smer. Srečno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me