Koliko stanejo dodatne domene na WebHostingHubu?

WebHostingHub ponuja neomejene funkcije v različnih načrtih gostovanja, kar odpravlja pritisk na lastnike spletnih strani, ki skrbijo za dodelitev sredstev in mesečne kvote. To je zato, ker osnovni paket pod WebHostingHub vključuje:


 •  Brezplačno ime domene
 •  Cpanel
 •  Orodja za e-trgovino
 •  Brezplačna orodja za izdelavo spletnih strani
 • Varna e-pošta
 •  SSL certifikat v skupni rabi 

Večini lastnikov malih podjetij ni treba kupiti namenskega spletnega mesta, saj raje plačajo primeren znesek za poslovno spletno mesto. To je razlog, zakaj večina lastnikov novih poslovnih spletnih mest raje pogleda pakete, ki jih ponujajo ponudniki spletnih gostiteljev, kot je WebHostingHub.

Tehnološke koristi

WebHostingHubspecialized za lastnike spletnih strani, ki načrtujejo uporabo svojih spletnih strani kot blogi ali majhna podjetja. To pomeni, da lahko WebHostingHub upravlja veliko število domen spletnih strani za več posameznikov. Razlog za to je, da ponudnik spletnega gostitelja uporablja optimizirane strežnike Dell, ki nudijo 99-odstotno garancijo za uptime, kar je nižje od konkurenčnih pri 99,99%. Toda tudi pri nižji hitrosti uptime se šteje, da je razlika pri hitrosti nalaganja zanemarljiva, saj WebHostingHub uporablja več podatkovnih centrov. Število strežnikov Dell je učinkovito in uspešno, saj uporablja:

 •  24 GB pomnilniških čipov
 •  24 procesorjev Intel Core
 •  Hitro shranjevanje RAID 10

Dva glavna podatkovna centra

WebHostingHub uporablja dva podatkovna centra s sedežem v Los Angelesu, Kaliforniji in Washingtonu, D.C. Razlog za to je, da zmanjša potrebo po podatkih za potovanje daljše poti od strežnika spletnega gostitelja do lastnika spletnega mesta in njihovih obiskovalcev. Učinek dvojnega podatkovnega centra je, da se hitrost prenosa informacij poveča kljub nižji hitrosti uptime. Glavna prednost WebHostingHub za večje število lastnikov podjetij je, da ima certifikat zelenega gostovanja. To pomeni, da je poraba energije vsakega podatkovnega centra znatno manjša od porabe njihovih najbližjih konkurentov, tudi če WebHostingHub uporablja dizelsko gorivo.

Zanesljiva storitev za stranke

Glavna prednost nakupa spletnega gostovanja s programom WebHostingHub je, da je skupina za podporo strankam na voljo 24 ur na dan sedem dni v tednu. Tudi če lastnik spletnega mesta pokliče ob nenavadni uri, osebje za podporo strankam še vedno velja za prijazno in podpira tehnične težave lastnika spletnega mesta. Glavni način za stik s skupino za podporo je običajno po telefonu, obstajajo pa tudi drugi načini stikov, kot so:

 •  E-naslov
 •  Spletni klepet 

Uporaba katerega koli od obeh zgoraj omenjenih načinov stika bo povzročila podporno vozovnico, tako da bo lastnik spletnega mesta lahko spremljal reševanje svojih tehničnih težav ali pomislekov. Žal je dober sistem za podporo strankam slabo, saj spletna stran WebHostingHub ne ponuja pogosto zastavljenih vprašanj ali podpornega foruma. Razlog za to je, da WebHostingHub spodbuja lastnike spletnih strani, da stopijo v stik z njimi, da obstoječe tehnične težave še ne poslabša napačna diagnoza.

Več domen v enem samem računu

Najpogostejša težava lastnika spletnega mesta je, ko morajo svoje trenutno poslovno spletno mesto razširiti na več spletnih mest. Lastnik spletnega mesta to zlahka izvede z uporabo storitve gostovanja več domen v WebHostingHub. Lastnik spletnega mesta lahko razvije dodatne spletne strani za ciljno tržno tržno nišo z registracijo novega spletnega mesta pod novo domeno. Račun pod WebHostingHub zlahka obravnava številna spletna mesta, saj lahko lastnik spletnega mesta doda neomejeno količino domen. Nekateri pogostejši načini za to so z nadomestnimi različicami glavnega imena domene. Obstajata dva načina za registracijo imena domene, in sicer:

 •  Če želite to storiti sami
 •  Da bi ponudnik spletnega gostitelja storil za vas 

Na žalost bodo te registracije domen na začetku pomenile velike stroške, saj je treba registrirati vsa uporabljena imena domen. Prednost registracije domenskega imena je v tem, da drugim ljudem preprečuje uporabo istega imena. Podvojene domene bodo lastnikom spletnega mesta težko, saj bodo potencialni obiskovalci lahko obiskali drugo spletno mesto namesto vašega. Ugled vašega poslovnega spletnega mesta bi lahko bil ogrožen, če drugo spletno mesto uporablja svoje ime domene za goljufive dejavnosti.

Stroški domen

Najpogostejša cena za dodatno domeno je 9,99 USD na leto, če jo registrira lastnik spletnega mesta. Vendar pa se to šteje za bolj časovno intenzivno, saj je treba registracijski agenciji določiti različne zahteve. Ena izmed možnosti je, da ponudnik spletnega gostitelja opravi registracijo lastnika spletnega mesta po višji stopnji le 11,95 USD. Prednost te višje pristojbine je, da bo ponudnik spletnega gostitelja lahko postopek registracije opravil hitreje in opozoril lastnika spletnega mesta, ko ga je treba obnoviti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map