Kinsta pregled

8.3 Skupna ocena
Vrhunska tehnologija, 24/7 strokovna podpora, upravljano WordPress gostovanje


Kinsta je upravljan ponudnik gostovanja WordPress, ki uporablja vrhunsko tehnologijo za ponudbo zagonov in uveljavljenih podjetij vrhunskih storitev. Kljub moči Google Cloud Platform, Kinsta zagotavlja, da so vaši prenosi podatkov varni in hitri. Njihova podpora 24/7 vas bo zajela ne glede na to, kje ste.

PREDNOSTI
 • Hitrejše hitrosti
 • Varno omrežje
 • Google Cloud Platform
 • Brezplačne migracije spletnih mest
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Odlična podpora
SLABOSTI
 • Cenitev
 • Omejena arhitektura strežnika
 • Minimalni nadzor
9.7 Ocena WordPressa

Cena
30 USD


Začeti

Če ste majhno podjetje ali imate spletno mesto z veliko prometa, je smiselno, da Kinsta upravlja s WordPress gostovanjem. Ko se vaše spletno mesto veča, lahko preprosto spreminjate obseg, ne da bi skrbeli za čas delovanja, hitrost, varnost in posodobitve. Spodaj so načrti, ki jih Kinsta ponuja spletnim mestom, ki temeljijo na WordPressu.

Zaganjalnik

Ta načrt je primeren za podjetja z mesečnimi obiski približno 20.000. Resursi strežnika omogočajo eno namestitev WordPressa, vendar dobite do 3 GB SSD prostora. SSD je visokozmogljiv pomnilnik, ki znatno zmanjša zamude in izboljša čas nalaganja obiskovalcev vaše spletne strani.

V tem načrtu vam Kinsta ponuja brezplačno 50 GB shranjevanja CDN. Ta pomnilnik deluje kot nadomestek vašega običajnega strežnika pri obdelavi statičnih datotek. S shranjevanjem CDN boste prihranili svoje strežniške vire tako, da boste zmanjšali število zahtev za nalaganje strežnika. To je koristno pri dostavi velikih datotek, kot so namestitveni paketi in videoposnetki.

Starterjev načrt vam daje dnevne varnostne kopije in ročne varnostne kopije. To služi kot nadomestna možnost, če je vaše spletno mesto vdrto in so vaši viri poškodovani.

Druge ugodnosti, ki prihajajo s tem 30 USD na mesec, vključujejo:

 • Zadrževanje rezerv 14 dni
 • Podpora za PHP 7
 • Brezplačni in uvoženi SSL certifikati
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če se vam zdi rešitev neprimerna za vaše potrebe po virih.

Pro

Če imate dve spletni strani in iščete rešitev za gostovanje, je načrt Kinsta Pro primeren za vas. Ta načrt lahko obravnava do 40.000 mesečnih obiskov in vam ponuja SSD-shrambo in brezplačno CDN-shrambo 6 GB oziroma 100 GB.

Pri prenosu vašega spletnega mesta z drugega gostitelja na Kinsta vam ta načrt omogoča migracijo z belimi rokavicami. Migracijo vašega spletnega mesta od začetka do konca obravnava strokovna skupina za preselitev Kinsta, ne da bi vas veliko vključevali. Ko premikajo vaše spletno mesto, ne bo prišlo do izpadov in spletnemu mestu bo dodeljena začasna domena, preden začne delovati v živo.

Še ena stvar, ki vam jo ponuja program Pro, česar načrt zaganjalnika ne, je kloniranje spletnega mesta. S tem lahko ustvarite novo spletno mesto bodisi tako, da spremenite ali kopirate obstoječe spletno mesto. To je cenejši način ustvarjanja spletnih strani, saj odpravlja potrebo po pisanju skript.

Stroški tega načrta znašajo 60 dolarjev na mesec in imate 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Posel 1

Če načrtujete, da bo promet na spletnem mestu narasel na približno 100.000 obiskov na mesec, vam bo Business 1 omogočil dovolj pasovne širine za obravnavo zahtev za nalaganje. Namestite lahko do 3 spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu, zahvaljujoč 10 GB SSD pomnilnika in 200 GB brezplačnega CDN-ja, ki ga je Kinsta dodelil ta načrt.

Prednost Business 1 v primerjavi z načrti Starter in Pro je dostop do SSH. SSH se nanaša na Secure Socket Shell in vašim skrbnikom zagotavlja varen dostop do oddaljenih računalnikov. Komuniciranje prek interneta je lahko negotovo, zato predstavlja tveganje za vaše poslovanje. Vendar pa s SSH dostopom zagotavljate močno avtentikacijo in varno podatkovno komunikacijo med računalniki. Vse to pride po ceni 100 dolarjev na mesec.

Posel 2

Ko se vaše podjetje veča in število spletnih mest, ki jih imate, tudi narašča, ga morate povečati. Načrt Business 2 je namenjen takšnim podjetjem. Gostujete lahko do 10 spletnih mest in urejate prometne težave do omejitve 250.000 obiskov na mesec.

Shramba SSD za ta 200 USD na mesec znaša 20 GB, brezplačna shramba CDN pa 300 GB. To zagotavlja, da se vaše spletno mesto naloži zelo hitro in vaš strežnik ne bo preobremenjen. Business 2 vam omogoča dve brezplačni migraciji z belimi rokavicami, kar pomeni velik prihranek.

Delavci PHP na spletnem mestu v tem načrtu so 4. To pomeni, da vaše spletno mesto lahko obravnava sočasne zahteve, ne da bi jih postavili v čakalne vrste. Če želite omejiti čas, potreben za obdelavo zahteve na vašem spletnem mestu, omejite kodo PHP in vedno zagotovite, da je vaše spletno mesto zelo optimizirano.

Posel 3

Ta načrt obravnava podvojitev števila namestitev WordPress-a, dovoljenih za Business 2. S stroški 300 USD na mesec vam Business 3 omogoča shranjevanje SSD 30 GB in 500 GB brezplačnega CDN-ja. Omejitev prometa na spletnem mestu je 400.000 obiskov na mesec in dobite do 3 brezplačne selitve na spletna mesta.

Zadrževanje varnostne kopije se podaljša na 20 dni, kar vam daje več časa za dostop do rezervnih virov.

Posel 4

Ta rešitev je narejena po meri za velika podjetja z do 40 namestitvami programa WordPress. Število obiskovalcev, s katerimi lahko mesečno ravnate, ne da bi obremenjevali vire strežnika, je 600.000. Medtem ko je brezplačno shranjevanje CDN ostalo enako kot v Business 3, dobite še 10 GB SSD-ja.

Delavci PHP na metriko spletnega mesta znašajo 6 zahtevkov hkrati. Poleg tega dobite 4 brezplačne migracije na spletnem mestu, ki jih je izvedla strokovna skupina za migracije.

Podjetje 1

Če imate 1 milijon obiskov na mesec, je Enterprise 1 rešitev, ki je narejena za vas. V tem načrtu lahko namestite do 60 WordPress spletnih mest, od katerih 5 lahko izpolnjuje pogoje za brezplačno selitev. Pomnilnik SSD in CDN je pomanjšan do 80 GB oziroma 1000 GB.

Zadrževanje varnostnih kopij je mesec dni, na spletnem mestu pa lahko obravnavate do 8 hkratnih zahtev. Ta načrt stane 600 dolarjev na mesec.

Podjetje 2

To je najvišji gostovalni načrt, ki ga ponuja Kinsta. Omogoča vam dovolj prostora za namestitev do 80 WordPress mest. Z 1,5 milijona obiskov na mesec lahko obvlada tudi eno največjih prometnih številk v industriji gostovanja.

Shramba CDN znaša 1000 GB, medtem ko je shramba SSD 120 GB. Vsaka druga funkcija je podobna podjetju 1, razen števila delavcev PHP na spletnem mestu, ki znaša 10 pri tem 900 USD na mesec.

 • Hitrejše hitrosti
 • Varno omrežje
 • Google Cloud Platform
 • Brezplačne migracije spletnih mest
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Odlična podpora

Začnite zdaj s Kinsta.


Jamstvo za vračilo denarja
30 dni
Prostor na disku
3GB – 120GB
Domena
N / A
Glej Načrti
www.Kinsta.com/wordpress/

Možnosti VPS gostovanja za Kinsta še nismo pregledali, ker se zdi, da trenutno ne ponujajo tovrstnega gostovanja.

Možnosti namenskega gostovanja za Kinsta še nismo pregledali, ker se zdi, da trenutno ne ponujajo tovrstnega gostovanja.

Pri iskanju rešitve za gostovanje obstajajo nekateri dejavniki, ki bi morali biti na seznamu, na primer tehnologija, varnost in podpora. Gostujoča podjetja imajo načrte, ki vključujejo te vidike, in odvisno je od vas, ali izberete najboljše.

Kinsta je eno najbolje vodenih WordPress gostovanj s funkcijami, namenjenimi tako začetnikom kot naprednim razvijalcem. Dobra stvar pri Kinsta je, da vsak tehnični vidik WordPress-a upravlja njihova izkušena ekipa. Imajo več kot 10 let skupnih izkušenj, njihova podporna ekipa pa je na voljo 24/7.

Ta rešitev je brez težav za podjetja in vam omogoča, da se povečate, ko vaše potrebe rastejo. Tudi če tehnično ne poznate strežnikov in delujejo nadzorne plošče, lahko Kinsta še vedno deluje za vas zaradi prijaznosti njihovih funkcij. Upravljano gostovanje v WordPressu vam omogoča umirjenost, ki jo morate osredotočiti na svojo osnovno dejavnost.

Pregled Kinsta

Gostovanje Kinsta WordPress je rešitev, ki uporablja moč Google Cloud Platform, da omogoči dostop do spletnih mest za spletno mesto. Dejstvo, da se z njim upravlja, pomeni, da boste imeli manj dela pri vzdrževanju, spremljanju in drugih tehničnih bitih strežnikov. To posredno poveča vašo produktivnost, saj vam daje več časa, da se osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

Če se sprašujete, ali boste imeli kakršen koli nadzor nad svojo spletno stranjo in drugimi viri v spletu, je odgovor pritrdilen. Moja Kinsta vam nudi pregled nadzorne plošče, kjer lahko vidite vse na enem mestu. Od tu lahko spremljate pasovno širino, ustvarjate potrdila SSL, si ogledate statistiko obiskovalcev in drugo pomembno spletno analitiko.

Kinsta uporablja najnovejše tehnologije, kot so PHP 7, Nginx, LXD vsebnik programske opreme in Maria DB, da vam omogoči hitro nalaganje na strežnik. Na vaši strani so vaši spletni viri pod nadzorom in nadzorom 24 ur na dan. To je pomembno pri preprečevanju napadov in zlonamernih namenov.

Ne glede na vaš razvojni paket ima Kinsta strežniško strojno in programsko opremo za zagotovitev nemotenega delovanja vašega spletnega mesta.

Kinstaovi upravljani načrti gostovanja WordPress

Zaradi priljubljenosti WordPress ponudniki gostovanja so se specializirali in ponudili upravljano WordPress gostovanje. To preprosto pomeni, da vse vaše tehnične vidike upravljanja WordPress prevzame vaš gostitelj. Kinsta je eden izmed priznanih igralcev na tem prostoru. Imajo več načrtov za gostovanje, da zadovoljijo različne poslovne potrebe.

Pomembno je, da od začetka omenimo, da strežniška arhitektura vseh teh načrtov je specializirano za WordPress. Upravljani načrti WordPress, ki vam jih ponujajo, so:

 • Zaganjalnik – To omogoča eno namestitev WordPress-a in do 20.000 obiskov na mesec. Pri ceni 30 dolarjev na mesec dobite 3 GB SSD prostora in 50 GB CDN prostora.
 • Pro – Ta načrt vam omogoča 2 namestitve programa WordPress in lahko sprejme do 40.000 obiskov mesečno. Stane 60 dolarjev na mesec in vam nudi 6 GB SSD prostora za shranjevanje in 100 GB brezplačnega CDN-ja.
 • Posel 1 – Ta paket ima reže za 3 namestitve programa WordPress, omogoča dostop do SSH, 10 GB SSD prostora za shranjevanje in 200 GB brezplačnega CDN-ja. Primerno je za spletna mesta z obiski do 100 000 na mesec. Stroški znašajo 100 USD na mesec.
 • Posel 2 – Ta rešitev omogoča do 10 namestitev programa WordPress in 250.000 obiskov na mesec. Z 20 GB in 300 GB SSD in CDN prostora za shranjevanje bo vaš strežnik ostal malo kos. To bo povečalo njegovo hitrost. Stroški tega načrta znašajo 200 dolarjev na mesec.
 • Posel 3 – To je za dokaj velika podjetja s približno 400.000 obiski. Lahko namestite 20 spletnih mest WordPress in uživate v shrambi do 500 GB CDN. Stroški znašajo 300 dolarjev na mesec.
 • Podjetje 1 – Ta načrt lahko izberejo množična podjetja z milijon obiskov na mesec. Omogoča do 60 namestitev programa WordPress in vam nudi 80 GB SSD prostora in 1000 GB CDN prostora. Stroški znašajo 600 USD na mesec.
 • Podjetje 2 – To je najvišji načrt v okviru rešitev Kinsta, ki jih upravlja WordPress. Omogoča vam namestitev do 80 spletnih strani in lahko sprejme do 1,5 milijona obiskov mesečno. Prostor za shranjevanje SSD in CDN sta 120 GB oziroma 1000 GB. To vas bo stalo 900 dolarjev na mesec.

Vsi načrti vam omogočajo, da izberete podatkovni center med 17 centri v Googlovi oblačni platformi. Zagotovljeni ste tudi za strokovno podporo, zelo varno in hitro omrežje. Ko razvijate spletno mesto, ga nastavljate, preizkušate ali popravljate, lahko izkoristite območja uprizarjanja. Zmogljiva administracija spletnega mesta prek skrbnika Kinsta vam bo dala močne in hkrati enostavne funkcije.

Prednosti spletnega gostovanja Kinsta

Kinsta je svoje izkušnje s časom gradila in danes so med vodilnimi ponudniki gostovanja WordPress v tej panogi. Poskrbeli so za bolečinske točke, ki jih ima večina podjetij, in zapakirali ciljne rešitve. Spodaj je nekaj ključnih prednosti, ki jih prinašajo na krovu.

Hitrejše hitrosti

Kinstovi upravljani strežniki WordPress za gostovanje so posebej konfigurirani za WordPress. Arhitektura je zasnovana s tehnologijami, kot so Nginx, vsebnik programske opreme LXD, PHP 7 in Maria DB. Te tehnologije zagotavljajo hitrejše nalaganje virov spletnega mesta.

Poleg tega s pomočjo izolacije virov Kinsta dodeljuje kvote za obremenitev CPU-ja in pomnilniške kvote določenim procesom. To pomeni, da vsaka aplikacija, ki deluje na strežniku, uporablja samo dodeljena sredstva in zato ne more posegati v druge procese. To ščiti strežnik in pospeši čas dostopa do spletnega mesta.

Varno omrežje

Varnost je glavna prednost vsake rešitve gostovanja. Na strani Kinsta imajo aktivne in pasivne ukrepe za zaustavitev napadov in kakršne koli druge zlonamerne dejavnosti. Skupina za podporo spremlja delovanje strežnika 24/7 in lahko hitro zazna sumljive dejavnosti. Nekateri izmed varnostnih ukrepov so bili:

 • DDoS preprečevanje napadov – DDoS napadi so namenjeni odstranjevanju virov spletnega mesta ali brez uporabe. Kinsta poganja Google Cloud Platform, ki jim omogoča dostop do njihovih 17 svetovnih podatkovnih centrov. To razprši sredstva organizacije, vključno z vašim spletnim mestom, s tem pa poveča njihovo odpornost strežnikov proti DDoS napadom.
 • Omejitve, ki temeljijo na programski opremi – To so ukrepi, sprejeti za preprečitev, da bi se na vašem strežniku ali računalniku prikazovali nepooblaščeni programi. To zagotavlja, da so viri vašega spletnega mesta zaščiteni pred grožnjami varnosti in dostopom hekerjev. S podpisom gonilnikov zagotavljajo, da je vsak del programske opreme preizkušen in deluje pravilno, preden se mu dovoli zagon na vašem strežniku.
 • Podpora za SSL – Strokovna ekipa podjetja Kinsta vam lahko pomaga ustvariti zahtevo za podpisovanje SSL certifikata, namestitev certifikata, konfiguracijo in obnovo. S tem boste svojim obiskovalcem zagotovili, da so njihovi podatki varni z vami. To pa povečuje zaupanje, poveča obisk vrnitve in potisne vašo igro za pretvorbo.
 • Strojni požarni zid – Ta ukrep zavaruje vaše računalniško omrežje s preprečevanjem nepooblaščenega dostopa in uporabe spletnih virov. Strojni požarni zid ne porablja nobenih virov, kar ne vpliva na delovanje strežnika.
 • Nadzor nad časom – lahko imate mir, saj veste, da strokovnjak nadzira vaše spletno mesto. Nadzorna ekipa je na 17 različnih lokacijah in deluje na vseh celinah z nadomestnimi preverjanji enominutnih intervalov. Ko vaše spletno mesto ne deluje ali je zaznana varnostna grožnja, prejmete e-poštno sporočilo ali SMS.

Google Cloud Platform

Kinsta uporablja Google Cloud Platform, da optimizira vaše omrežje v oblaku za uspešnost. Naročanje na upravljanem gostovanju WordPress vas samodejno postavi na prvovrstno raven. Prednost tega nivoja je varen in hiter prenos podatkov, sodelovanje in produktivnost.

Google Cloud Platform ima 17 globalnih podatkovnih centrov ki zagotavljajo, da so viri vašega spletnega mesta varni. Ko vaše podjetje raste, vam platforma omogoča spreminjanje virov.

Brezplačne migracije spletnih mest

Ko premaknete spletno mesto z drugega gostitelja v Kinsta, ne boste imeli izpadov. To je še posebej pomembno, če ima vaše podjetje veliko število obiskov, saj vas lahko stane vsak izpad.

Med selitvijo bo skupina dodelila vašemu spletnemu mestu začasno domeno in potrdila, da vse deluje pravilno, preden ga vzamete v živo.

Samodejno varnostno kopiranje

Na Kinstu bo vaše spletno mesto dnevno varnostno kopirano. To pomeni, da v primeru, da se zgodi najhujše, bo prišlo do nadomestne pomoči, ki vam bo pomagala pri obnovi spletnega mesta. Ne glede na to, ali je vaše spletno mesto v živo ali uprizorjeno, boste imeli koristi od samodejnih varnostnih kopij.

Za doplačilo so na voljo tudi dodatne varnostne kopije. Vaše spletno mesto je mogoče varnostno kopirati vsako uro ali enkrat na 6 ur. Če je vaše spletno mesto zelo dinamično ali se pogosto spreminjate, je to lahko koristen dodatek.

Odlična podpora

Podporna ekipa Kinsta je na voljo 24 ur na dan in vam lahko služi ne glede na to, kje na svetu ste. Njihova komunikacija je hitra in jasna. S svojim enotnim komunikacijskim sistemom podporno osebje, ki se giblje med izmenami, nemoteno prenaša tekoče težave. To pomeni, da vam ni treba ponavljati vsakič, ko svojo težavo izročite prihajajočemu osebju.

Slabosti

Kinsta-jevo upravljanje WordPress-ovega gostovanja ima, čeprav odlično, nekaj pomanjkljivosti. Glavna vprašanja so okoli cen, omejitev in nadzora.

Cenitev

V primerjavi s skupnim gostovanjem je ponudba Kinsta za upravljan WordPress ponudnik gostovanja precej draga. Kot zagon lahko dobite skupni načrt gostovanja za samo 3,95 dolarja na mesec, na Kinstu pa najmanj, kar lahko dobite, je 30 dolarjev na mesec.

Vendar ima vodenje velikega spletnega mesta WordPress velik delež notranjih stroškov, vključno s plačami osebja sistemske uprave. Če vse to upoštevate, je upravljanje WordPress gostovanja še vedno dobra možnost.

Omejena arhitektura strežnika

Vsi načrti temeljijo na strežniški arhitekturi WordPress, kar pomeni, da lahko uporabljate samo spletna mesta WordPress. Omejitve na podlagi programske opreme, ki jih izvaja Kinsta, omejujejo nekatere WordPress vtičnike in tako zmanjšajo popoln okus WordPress izkušenj.

Kljub temu je pomembno upoštevati, da Kinsta blokira samo vtičnike, ki vaše spletno mesto potencialno izpostavljajo varnostnim grožnjam ali ga upočasnjujejo. Zato omejitve niso povsem pomanjkljivost, če ste se odločili za vodenje spletnega mesta WordPress.

Minimalni nadzor

Razen My Kinsta, ki vam daje pregled nad svojimi spletnimi viri in možnost sledenja pasovne širine, nimate popolnega nadzora nad upravljanjem spletnega mesta. Tehnične vidike ureja ekipa v Kinsta, kar vam omogoča le malo.

Vprašanje nadzora ni samo pri Kinstu, ampak je edinstvena funkcija pri vsem upravljanem WordPress gostovanju. Pravzaprav je to njihova ključna prodajna točka za zmanjšanje težav za vas.

Zaključek

Upravljano gostovanje v WordPressu je izvedljiva gostovalna rešitev za velika in mala podjetja. Če ne vodite spletnega dnevnika, v tem primeru se lahko odločite za redno gostovanje v WordPressu, upravljanje WordPress gostovanja pomeni veliko poslovnega smisla.

Kot vedno poskrbite, da navedete vse svoje potrebe in jih uskladite s pravim načrtom. Če tega ne storite, boste morda videli naročnino na višji načrt z manj potrebami ali nižjim načrtom, vendar imate veliko potreb.

Poslovna pokrajina se hitro spreminja, zunanje storitve pa postajajo bolj privlačne. Ne morete si privoščiti, da bi še naprej spremljali svoje osnovne dejavnosti in se trudite upravljati tehnični del vašega podjetja. Upravljano gostovanje v WordPressu je rešitev za to in Kinsta vas je zajela v številnih načrtih od Starter do Business do Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me