Kako ustvariti kakovostne rezultate za vaše podjetje z uporabo WordPress-a

Obstajajo samo trije načini za rast vašega podjetja:


 • Poiščite nove stranke
 • Pridobite trenutne stranke, da porabijo več
 • Zvišajte ceno

Ne glede na to, ali upravljate trgovino z opekami in maltami s prodajo hrane, vodite svojo veterinarsko prakso ali vodite trgovino za e-trgovino, da ustvarite več prihodka, boste morali ukrepati na katerem koli ali naštetem zgoraj.

Zvišanje cene je nizko viseče sadje, saj ni treba poskušati, ima pa dve težavi:

 • Nove stranke lahko preprečijo uporabo vaše storitve in odvrnejo trenutne stranke
 • To ni razširljiva ali trajnostna rešitev za nenehno rast

Tako vas čakata številki 1 in # 2.

V naslednjih šestih minutah vam bom podrobno pokazal navodila za ustvarjanje potencialnih strank s pomočjo WordPress-a, ki jim lahko sledi vsak lastnik podjetja ali lastni tržnik.

Na koncu šestih minut se boste naučili:

 • Kateri vtičniki in e-poštna orodja za WordPress (potrebujete samo dva)
 • Kako ustvariti pravo vsebino za ustvarjanje potencialnih strank
 • Kako voziti vodi do vašega spletnega mesta
 • Kako celoten postopek generacije svinca postaviti na samodejni pilot
 • Kako zagotoviti, da vaše nove stranke še naprej porabljajo denar za svoje podjetje
 • Štiri največje napake, ki jih lastniki majhnih podjetij delajo pri ustvarjanju svinca

Orodja, ki jih potrebujete za začetek

Za začetek potrebujete samo dve orodji; trajajo le nekaj minut, da jih nastavim, in na svojem blogu sem razložil celoten postopek namestitve, Kako vzpostaviti stalen stik in OptinMonster za WordPress.

Orodje 1 – OptinMonster

Prvo orodje, ki ga potrebujete, je nekakšen obrazec, ki obiskovalcem spletnega mesta omogoča, da vam posredujejo svoje podatke (e-poštni naslov).

Vodnik po definiciji je naslednji:

„Pri trženju je ustvarjanje svinca sprožanje zanimanja potrošnikov ali preiskava izdelkov ali storitev podjetja. Vodila se lahko ustvarijo za namene, kot so sestavljanje seznamov, pridobivanje seznama e-novic ali za prodajne potencialne ponudbe. ” – Wikipedija

Vprašajte lahko le ime in email naslov kvečjemu. Morda razmišljate:

“Bleh, ali ni njihova telefonska številka boljša?”

Seveda, če prodajate predmete z visokimi vozovnicami, ne morete pa avtomatizirati procesa ustvarjanja potencialnih strank s pridobivanjem mobilnih številk. Tudi pozneje lahko po e-pošti zaprosite za njihovo telefonsko številko, ko boste malce bolj segreli prednost.

Kot lastnik podjetja vem, da nočete vsak dan preživljati ure za ustvarjanje potencialnih strank, zato je e-pošta najboljša možnost.

In tu prihaja OptinMonster.

Deluje takoj s poljem WordPress, ne potrebuje izkušenj s kodiranjem in ima zelo enostaven vmesnik za nastavitev obrazcev.

OptinMonster bo obiskovalcem vašega spletnega mesta pokazal obrazec, ki jim omogoča, da vnesejo svoje podatke, in jih shranijo na vaš seznam. Deluje tudi z več desetimi e-poštnimi storitvami, ki vam nato lahko pošljejo avtomatizirana e-poštna sporočila, ne da bi vam bilo treba storiti ničesar (pojasnjeno v tem članku).

OptinMonster ne pošilja vaših e-poštnih sporočil – je samo orodje za zbiranje potencialnih strank.

Orodje 2 – stalen stik

OptinMonster je prikazan na sprednji strani vašega WordPress spletnega mesta; vsi si ga lahko ogledajo, njegov glavni cilj pa je zbiranje e-poštnih sporočil.

Stalni stik deluje na zaledje vašega spletnega mesta in je orodje, ki obdela vse vaše potencialne stranke, jih razdeli v različne segmente in jim pošlje avtomatska e-poštna sporočila.

Najbolj primeren je za mala podjetja in ga je neverjetno enostavno nastaviti.

To sta edini dve orodji, ki ju potrebujete za ustvarjanje več deset potencialnih strank na dan.

Če želite izvedeti, kako na spletnem mestu WordPress nastaviti OptinMonster in Constant Contact, kliknite tukaj.

nazaj v meni ↑

Kako ustvariti pravo vsebino za ustvarjanje potencialnih strank

Ko ste optimizirali svoje spletno mesto, da boste lahko prevzeli priložnost, morate zdaj ustvariti (ali oddajati) vsebino, s katero boste ljudi na svoje spletno mesto popeljali, da zbirajo e-poštna sporočila.

Vsebina je kateri koli besedilni, vizualni ali zvočni element na strani. Na primer, ta objava na blogu, ki jo pišem zdaj, je vsebina v obliki besedila in slik.

Če želite ustvariti kakovostne potencialne ponudbe, jih morate dati razlog da obiščete vaše spletno mesto in predate njihove podrobnosti. Nihče ne preda svojega e-poštnega naslova, ker uživa v prejemanju promocijskih e-poštnih sporočil.

Kakšno vrsto vsebine bi morali ustvariti?

Če ste veterinar, boste morda želeli ustvariti vsebino o tem, kako lastniki hišnih ljubljenčkov lahko tuširajo svoje pse, da zmanjšajo možnosti nastanka uši.

Če ste prodajalec nepremičnin, lahko ustvarite kratek videoposnetek ali e-knjigo, s katero boste prvi kupci kupcev vedeli, na kaj bi morali razmišljati, ko kupujejo nepremičnino.

Če upravljate hrano za opeke in malte, lahko ustvarite vizualno objavo spletnega dnevnika, na kateri bodo prikazani najbolj prodajani izdelki, ali kratek video z različnimi recepti.

The cilj vaše vsebine je preprost: zagotoviti bralcu vrednost in vtisniti vtis zaupanja in verodostojnosti s svojim podjetjem.

Tu je primer HubSpot-a, ki ustvarja kakovostno brezplačno objavo na spletnem dnevniku 6 korakov za preoblikovanje voditeljev agencije v dosledne ustvarjalce vsebine, in na dnu imajo obrazec za prijavo, ki vam omogoča, da prejmete več vsebine.

Točno enako morate storiti s svojim podjetjem.

Potrebujete le 2-4 kosov kakovostne vsebine.

Ne sodite v past pisanja desetine objav na blogu mesečno; tega res ni potrebno, dokler vaše spletno mesto ne začne prinašati tisoč novih obiskovalcev na dan ali ne poskušate izboljšati SEO svojega spletnega mesta.

Ustvarjanje glavnega magneta za vašo vsebino

Včasih uporaba obrazca OptinMonster morda ne bo dovolj, da si zagotovite prednost.

Potrošniki vedo, da bodo prejeli na desetine e-poštnih sporočil, če bodo dali svoj e-poštni naslov, zato ga ne bodo olajšali.

Zato potrebujete naložljivo vsebino (imenovano svinčeni magnet), ki je z vašo vsebino povezana kot varnostna kopija. Na primer objava bloga HubSpot, s katero sem bila povezana prej, svojim obiskovalcem ponuja tudi brezplačen komplet strategij za socialne medije.

Ko kliknete na sliko, vas prosijo za vaš e-poštni naslov, da vam pošlje brezplačen vodnik za prenos.

Tu je še ena njihova objava na blogu z naslovom Kako ustvariti Facebook oglase: Vodnik za začetnike, tokrat pa so uporabili drugačen svinčeni magnet:

Slednji magnet naj bo podaljšek vaše vsebine.

Če na primer domačim kupcem zagotavljate načine za najboljšo hipoteko, jim ponudite brezplačni hipotekarni kalkulator ali preglednico, ki jim bo pomagal bolje razumeti resnične stroške nakupa stanovanja, tako da jih lahko prenesejo.

Prikazovanje poročil o najboljših krajih za nakup časovne delnice ali luksuzne vile bi bilo nepomembno za njihove potrebe in ne bi imeli razloga, da bi ga prenesli.

Tu je objava spletnega dnevnika Elementi lastnine prikazovanje realtorjev, kako fotografirati boljše fotografije. Na dnu jim ponudijo BREZPLAČEN vodnik za fotografije e-knjig za prenos.

Njihova vsebina in svinčeni magnet se med seboj predvajata in imata visoko stopnjo pretvorbe za zbiranje potencialnih strank.

nazaj v meni ↑

Kako voziti vodi do vašega spletnega mesta

Če berete ta priročnik, bom ugibal, da vaše spletno mesto WordPress ne prejema preveč edinstvenih ogledov na dan.

Ne bom vas dolgočasil z načini ustvarjanja brezplačnega prometa, na primer s komentiranjem na forumih, objavljanjem ekoloških socialnih medijev ali SEO, ker bo to trajalo mesece in veliko vašega časa – čas, ki ga verjetno nimate.

Namesto tega vam bom povedal, kaj morda že veste, a tega ne počnete.

Pojdite v katero od največjih spletnih trgovin in si kupite super ciljno usmerjen promet. Rad uporabljam:

 • Facebook
 • Google

Na Facebooku lahko uporabite njihove podrobne možnosti ciljanja za segmentiranje potencialnih strank glede na starost, spol, lokacijo, državo, mesto, poštno številko in zanimanja.

Ko se igrate z nastavitvami in se odklopite na ciljnem trgu, si lahko vsak dan zagotovite stalen pretok ciljanega prometa.

Facebook je super, ker vam omogoča, da vnesete podatke o svojem idealnem potencialnem potencialnem potencialu samo pokaži svoje oglase tej skupini.

Google na drugi strani omogoča ciljanje na ključne besede in vaše spletno mesto postavi na prvo stran iskanja povezanih ključnih izrazov.

Google in Facebook bosta najhitrejši in najučinkovitejši načini za usmerjanje prometa na vaše vsebine.

Na obeh platformah lahko začnete oglaševati že od 5 dolarjev na dan.

nazaj v meni ↑

Kako celoten postopek generacije svinca postaviti na samodejni pilot

Do zdaj bi morali narediti naslednje:

 • Nastavite spletno mesto za zbiranje potencialnih strank
 • Ustvarili dragoceno vsebino za prikaz prometa na vašem spletnem mestu
 • Uporablja Google ali Facebook za privabljanje prometa na vaše vsebine

Končni del toka za generiranje potencialnih strank je napisati (ali oddati) niz e-poštnih sporočil, ki jih pošljete strankam takoj, ko se vključijo na svoj seznam. samodejno.

Če uporabljate stalne stike, boste morali ta e-poštna sporočila napisati samo enkrat, ta pa jih bo samodejno poslal v vsaki novi različici v določenem času, ki jo lahko nastavite.

Vaša e-poštna serija lahko izgleda nekako takole:

E-pošta 1 (poslana takoj, ko se prijavijo) – To e-poštno sporočilo dobrodošlice. Če ponujate glavni magnet, je to e-poštno sporočilo, kamor ga morajo prejeti.

E-pošta 2 (24 ur kasneje) – To je lahko povezava do drugih objav na spletnem dnevniku, dodatnih nasvetov ali mnenj strank. Cilj elektronske pošte 2 je graditi zaupanje in verodostojnost.

E-pošta 3 (48 ur kasneje)) – To je prodajna smola. Lahko jim pošljete bon za unovčitev v vaši trgovini (boni so tudi odlični svinčeni magneti), povezavo za nakup vašega osnovnega izdelka ali pa jih prosite za telefonsko številko, če prodajate predmete z visokimi vozovnicami (nepremičnine ali dragi SaaS ).

Ta e-poštna sporočila morajo biti napisana samo enkrat in s pomočjo stalnega stika jih je mogoče stoodstotno avtomatizirati, kar sem prikazal v svojem priročniku tukaj.

Tu je primer iz resničnega življenja, kar sem pravkar razložil iz Agore Pulse.

Najprej mi objavijo oglas za objavo na spletnem dnevniku, niti enega njihovega izdelka.

Njihov oglas se mi prikazuje, ker poskušajo priti do ljudi, ki jih zanima trženje na družbenih medijih.

Ker se ukvarjam s trženjem na družabnih medijih, kliknem njihov oglas in vodijo me do spletnega dnevnika.

Takoj na desni strani lahko vidite njihov obrazec za prijavo. Medtem ko sem pisal ta stavek, so šli uber agresivno in potem so mi pokazali tudi pojavno formo.

Šel sem naprej in se prijavil na njihov seznam e-poštnih sporočil, v nekaj sekundah po prijavi pa so mi poslali dobrodošlico.

Nekaj ​​dni kasneje so mi poslali še eno elektronsko sporočilo.

In tam ga imate. Če uporabljate OptinMonster, Constant Contact, vsebino in Facebook ali Google, lahko celotno generacijo vodil postavite na samodejni pilot, tako kot Agora Pulse.

Kako pridobiti nove stranke, da bi še naprej trošili denar za svoje podjetje

To je najlažji del.

Ko potencialne stranke pretvorite v stranko, morate vse, kar potrebujete, da porabite denar, poslati več e-poštnih sporočil.

Za vsak 1 dolar, porabljen za trženje e-pošte v letu 2016, so podjetja ustvarila 38 dolarjev Prihodki od prodaje, pri trženju e-pošte je bil za ROI kanal # 1.

S konstantnim stikom lahko nastavite nadaljnjo serijo e-poštnih sporočil, ki jih pošljete strankam in tako nadaljujete s porabo pri vašem podjetju..

nazaj v meni ↑

Štiri napake, ki jih lastniki malih podjetij naredijo pri ustvarjanju svinca

Preden začnete izvajati ta priročnik za svoje majhno podjetje, ne delajte nobene od teh napak, ker vas bo stalo preveč časa ali denarja.
Preizkušanje preveč Ne postavljajte si takšnih vprašanj, dokler ne boste dnevno privabljali več sto obiskovalcev na svoje spletno mesto:

 • Ali drsna vrstica deluje bolje kot pojavno okno?
 • Ali naj spremenim barvo obrazca za prijavo?
 • Ali bi drugačna slika na moji e-knjigi ustvarila več potencialnih strank?

Ne zapravljajte časa za preskušanje različnih elementov za povečanje konverzij, dokler nimate dovolj prometa in donosnega toka za generiranje svinca. Vidim, da lastniki podjetij vsak dan preživijo ure in preizkušajo mikro elemente, ki lahko povečajo ustvarjanje svinca za 1-2%.

Osredotočite se na to, da boste osnove začeli delovati, preden se odločite za kar koli optimizacijo.

Pisanje lastne vsebine, če niste pisatelj – Če niste odlični v pisanju vsebine, ustvarjanju svinčenih magnetov ali prikazovanju oglasov v Facebooku, pošljite to nekomu, ki je. Na spletnih mestih, kot so Upwork in Freelancer, je na tisoče samostojnih strokovnjakov, ki jih lahko po potrebi najamete, da vam pomagajo pri vsem, kar sem omenil.

Ne porabite 10 ur za pisanje e-knjige, ko lahko nalogo oddate v najem za 80 dolarjev, saj sem prepričan, da je 10 ur vašega dneva vrednih več kot 80 dolarjev.

Uporaba poceni orodij – Vsi dobri ponudniki e-poštnih storitev običajno uporabljajo majhne mesečne stroške za uporabo njihovih storitev. Večino brezplačnih e-poštnih storitev uporabljam pod soncem… in vse so zanič.

Večina brezplačnih storitev ima slabo dostavo e-pošte, pomanjkanje avtomatizacije in mnogi ne bodo sodelovali z vtičniki WordPress, kot je OptinMonster.

Predlagam bodisi stalen stik (najboljši za mala podjetja) bodisi odziv (za podjetja na ravni podjetij); oba delata z OptinMonster.

Prehitro se odpravite – Ko prvič ustvarite vodilni magnetni lijak, obstaja velika možnost, da na vsakem koraku ne uspete in naredite napake.

In to je v redu, vsi počnejo.

Ustvarjanje potencialnih strank in rast vašega podjetja ni linearni proces. Medtem ko so temeljni koraki za vsa podjetja enaki, boste med nastavitvijo oglasov ali iskanjem pravilnih sporočil v e-poštnih sporočilih naleteli na mini blokade cest.

Morda boste ugotovili, da boste morali zaostriti ciljno usmerjenost ali dodati več e-poštnih sporočil v zaporedje, da povečate konverzije. To je vse del igre.

Je vaša WordPress generacija vodil na samodejnem pilotu?

Generacija svinca je težka, ko ne veste, kje začeti ali kako ustvariti potencialne potencialne ponudbe.

Generacija svinca je enostavna, ko poznate orodja za uporabo in kako nastaviti lijak.

V tem priročniku sem opisal preprost, a učinkovit lijak za generiranje svinca, ki ga podjetja vseh velikosti uporabljajo v številnih nišah, ki jih lahko danes uporabite za svoje podjetje.

Če želite razviti svoje podjetje in ustvariti potencialne potencialne prednosti s pomočjo WordPress-a, morate vsak korak izvesti ali ga oddati nekomu, ki lahko.

Ali ste pripravljeni za začetek koraka 1? V petih minutah si oglejte moj navodila po korakih, kako nastaviti OptinMonster in Constant Contact.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map