Kako ustvariti e-poštne račune za vaše ime domene


Kako ustvariti e-poštne račune za vaše ime domene


V tej vadnici se boste naučili, kako ustvariti e-poštne račune za ime svoje domene. Popeljali vas bomo korak za korakom skozi celoten postopek in vam dali dve alternativni poti, ki ju morate slediti glede na vaše potrebe.

Začnimo z osnovami:

Kaj počne? * Pravzaprav * Pomeni ustvariti e-poštne račune za vaše ime domene?

Verjetno že imate Gmail ali kakšen drug brezplačen račun e-pošte. Čeprav je ta e-poštni naslov popolnoma v redu, morda ne bo videti dobro, če ga uporabljate za kakršne koli vrste profesionalno namen.

Na primer, preprosto si je predstavljati, kako po e-pošti pošiljajo poslovne stike  [zaščitena e-pošta] morda ni optimalno. Veliko boljša možnost je, da nastavite e-poštni naslov po meri pod svojim domenskim imenom – če slučajno že imate ime domene (če ni, potem je opisano, kako registrirati ime domene).

V takem scenariju lahko na primer uporabite nekaj takega [zaščitena e-pošta] namesto tega ima popolnoma drugačen vid.

Danes se bomo naučili, kako to natančno narediti – ustvarite e-poštne račune za ime svoje domene – tako da boste po e-poštnem naslovu dobili svoj e-poštni naslov @ simbol.

Pokazali vam bomo dva načina:

 • MOŽNOST A). Vključuje ravnanje z vsem, kar je znotraj vaše uporabniške plošče pri Bluehostu – enem izmed vodilnih spletnih ponudnikov gostovanja na spletu, ki slovi po nizkih cenah in dobrem začetniku prijaznem pristopu. Vse razloge za uporabo Bluehosta proti konkurenci smo našteli v drugem članku.
 • MOŽNOST B). Vključuje povezovanje imena vaše domene z Gmailom – kot v, da, boste komunicirali s svojo e-pošto prek plošče, podobne Gmailu, vendar boste to počeli na način, ki vam omogoča uporabo e-poštnega naslova po meri namesto standardnega naslova @ gmail.com.

Nekaj, kar moramo spredaj priznati, je, da je Pot (a) veliko bolj prijazna začetnikom. Dali bomo 5/5 na lestvici “enostavna uporaba”. Pot (b) je zmerna 3/5.

Kako ustvariti e-poštne račune za svoje ime domene s programom Bluehost

Ko imate pripravljen načrt gostovanja in živite z Bluehost (www.Bluehost.com), je ustvarjanje novih e-poštnih računov za vaše ime domene zelo preprosto. V bistvu je vse, kar morate storiti, preiti nekaj zaslonskih plošč v uporabniškem območju Bluehost.

 • Še nimate imena domene ali spletnega mesta? Tukaj je opisano, kako priti skozi postopek prijave in nastaviti vse z Bluehostom.

Tukaj je nekaj korakov za ustvarjanje e-poštnih računov za ime vaše domene s programom Bluehost:

Najprej se prijavite na ploščo Bluehost in se nato prijavite E-naslov z glavne stranske vrstice.

Ker še nimate e-poštnih računov, boste takoj videli obrazec za ustvarjanje e-pošte. Takole:

Ustvarite e-poštne račune za ime domene z Bluehost

Takole lahko to izpolnite:

 • E-naslov: Vnesite, kar želite, da je vaš e-poštni identifikator. To lahko celo naredite ime priimek če nimate dovolj idej.
 • Kvota nabiralnika: Glede na stopnjo gostovanja, ki ste jo kupili pri Bluehostu, vam bo na voljo drugačna količina prostora na disku. Če boste ustvarili samo en e-poštni račun, lahko nastavite kvoto na Neomejeno, vendar je boljša ideja, da ga shranite na 500 MB, kar bi moralo biti več kot dovolj, da boste lahko normalno uporabljali svojo e-pošto.

Ko izpolnite polja, kliknite na Ustvari račun.

Po tem dobesedno sekundo, vaš e-poštni račun je ustvarjen in pripravljen za uporabo. Naslednji korak je učenje uporabe nove e-pošte:

Spremenite zavihek v E-poštni računi, tako:

Bluehost računi

Tam boste lahko videli vse e-poštne račune, ki so aktivni v vašem imenu domene. Trenutno obstaja samo ena.

S klikom na Dostop do spletne pošte, lahko začnete uporabljati svoj e-poštni račun takoj – prek lastnega e-poštnega odjemalca Bluehost.

Kljub temu je bolj verjeten scenarij, da želite to e-pošto konfigurirati na prenosnem računalniku ali iPhoneu. Za to kliknite na Povežite naprave gumb. Pojavile se bodo nove možnosti. Kliknite na označeno oznako Nastavitev odjemalca pošte.

Prikazala se bo popolnoma nova stran z navodili, kako skozi postopek s svojim najljubšim e-poštnim orodjem. Najbolj zanimiv del je, da Bluehost ponuja številne možnosti samodejnega konfiguriranja za številne priljubljene e-poštne rešitve in aplikacije:

Konfiguracija Bluehost

Na strani navzdol so na voljo tudi podrobnosti o ročnih konfiguracijah, če svojega orodja niste našli na seznamu.

�� In to je to! Na tej točki je vaš novi e-poštni račun popolnoma operativen.

Kako ustvariti e-poštne račune za vaše ime domene z Gmailom

Ta postopek vključuje nekaj več korakov kot Pot (a). Zagotovo pa to lahko naredi začetnik, dokler natančno sledite tem korakom. Če želite z Gmailom ustvariti e-poštne račune za svoje ime domene, bo to vključevalo tudi doplačilo poleg tistega, kar že plačujete za ime svoje domene..

Čeprav je standard @ gmail.com e-poštna sporočila so brezplačna, Gmail vam doda ceno in omogoča ustvarjanje in upravljanje e-poštnih naslovov po meri na podlagi vašega imena domene.

Ta premijski paket se imenuje G Suite. Osnovni načrt je 5 USD / uporabnika / mesec, na voljo pa je 14-dnevna preizkusna različica (potrebna je kreditna kartica), tako da lahko preizkusite, kako vse deluje, preden začnete. Čeprav se morda sliši drago, je G Suite poslovni izdelek, zato poleg e-pošte po meri dobite še veliko drugih orodij.

Ko ste pripravljeni, pojdite tukaj in kliknite na enega od Začeti gumbi. Videli boste obrazec za prijavo, ki vam bo postavil nekaj osnovnih vprašanj – če želite razumeti svoje podjetje in boljše potrebe.

g apartmajska prijava

Ob poti vas bomo vprašali, ali že imate domeno, ki jo želite povezati z G Suite. Izberite, da.

g suite domene

Vnesite ime domene in nato izvedite vse naslednje korake. Končno bo ustvarjanje vašega glavnega uporabnika G Suite.

g uporabnik apartmaja

Ko je vse končano, se odprete na zaslonu za prijavo v G Suite. Po prijavi boste morali, preden v celoti omogočite svoj račun, zahtevati dodatne podrobnosti. Če bo vse dobro, boste videli to:

g suite ustvarjen

Na tej stopnji ste se uspešno prijavili v G Suite. Še vedno pa imate nekaj korakov od ustvarjanja povsem novih e-poštnih računov za ime svoje domene. Tukaj je tisto, kar morate zdaj storiti:

 1. Preverite ime svoje domene z G Suite. Samo zato, da se prepričate, da ste res lastnik imena domene, ki ste ga navedli med namestitvijo. Čarovnik vam bo pokazal nekaj možnosti za preverjanje. Ta korak se razlikuje glede na to, kje imate registrirano ime svoje domene. Čarovnik G Suite ponuja navodila za različne registratorje.
 2. Ustvarite dodatne e-poštne / uporabniške račune, če je potrebno. Tukaj lahko nastavite svoj račun, npr. [zaščitena e-pošta].
 3. Aktivirajte Gmail račune za vse račune, ki ste jih nastavili v prejšnjem koraku.

Tukaj je splošni pregled kako se zgornji postopek dogaja korak za korakom.

Ko boste šli skozi te korake, vam bo na voljo popolnoma funkcionalen e-poštni račun (ali več kot en) in ga lahko začnete uporabljati prek Gmailovega standardnega uporabniškega vmesnika.

Če niste 100% nori na Gmailov vmesnik, lahko nove e-poštne račune v e-poštnih orodjih še vedno preprosto konfigurirate (na primer, da lahko novo e-pošto uporabljate na svojem iPhone ali prenosniku).

To lahko storite s protokoli POP3 ali IMAP. G Suite pojasni razliko precej jasno. Čeprav boste v večini primerov želeli uporabljati IMAP pri konfiguriranju e-pošte na sodobnih napravah ali v sodobni programski opremi, kot je na primer iPhone ali Microsoft Outlook. Tukaj je kako skozi s to konfiguracijo.

�� To je konec poti! Vaš nov e-poštni račun je v celoti operativen in je za udobje integriran z dodatnimi napravami.

Kaj je naslednje?

Ker ste pravkar uspeli ustvariti e-poštne račune za ime svoje domene, se morda zdaj naučimo nekaj ali dve o tem, kako uporabljati e-pošto v svojo korist pri trženju vašega podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map