Kako obdelati plačila s kreditno kartico na WebHostingHub?

Ali lahko s kreditno kartico plačam svoj načrt WebHostingHub?

Definitivno da, vse stranke lahko s svojimi kreditnimi karticami plačajo za svoje WebHostingHub načrte. To funkcijo podpira WebHostingHub, da svojim strankam olajšajo obdelavo plačil prek interneta. Poleg vsega pa WebHostingHub ponuja celo funkcijo, ki svojim strankam omogoča ogled in celo tiskanje njihovih potrdil, vključno z datumi obnove. Vendar pa pri plačevanju s kreditnimi karticami uporablja drugačen pristop, ko uporabljajo ali uporabljajo svojo ploščo za upravljanje računa ali AMP.


Kaj je plošča za upravljanje računa (AMP)?

Plošča za upravljanje računov je plošča, ki je vgrajena v vaš račun, ki služi kot izhodna ploščica za dostop do potrebnih orodij ali je povezana z upravljanjem vašega računa za gostovanje s programom WebHostingHub. Poleg tega se v glavnem uporablja za obdelavo in upravljanje vidikov zaračunavanja in upravljanja domene vašega računa WebHostingHub.

Kako lahko obdelam plačilo s kreditno kartico na spletni strani WebHostingHub?

Za obdelavo plačil s kreditno kartico z WebHostingHub morate uporabiti ploščo za upravljanje računov (AMP), saj je WebHostingHub na plošči, ki jo uporablja za upravljanje in obdelavo plačil. Skoraj vse finančne in obračunske transakcije je mogoče opraviti prek AMP. Vendar pa podjetje sprejema tudi plačila prek PayPala, če in samo če, račun zaračunate več kot 50 USD.

Če želite začeti postopek obračunavanja, se morate obrniti na oddelek za obračun, da vam lahko pošlje zahtevek za plačilo. Oddelek za obračunavanje je možen preko [email protected] ali po telefonu 877-595-4482 x4 od ponedeljka do petka, od 8.00 do 23.00. EST (od 5:00 do 20:00 PST).

Kako se lahko prijavim v svoj AMP?

Preden začnete uporabljati ploščo za upravljanje računa ali AMP, se morate prijaviti vanj. Če se želite prijaviti, morate:

 •  Do strani za prijavo v AMP morate dostopati tako, da obiščete domačo stran WebHostingHub (www.WebHostingHub.com) in kliknete gumb za prijavo..
 •  Če ste prvič uporabnik AMP, morate klikniti povezavo »kliknite tukaj«, ki jo najdete v odstavku na levi strani zaslona.
 •  Izpolnite zahtevane podatke o presledkih in kliknite gumb Pošlji.
 •  Preverite svoj registrirani račun e-pošte in preverite, ali ste že prejeli povezavo za ponastavitev gesla. Po prejetju kliknite povezavo in ponastavite geslo tako, da sledite navodilom na strani. Kliknite gumb Pošlji in nato boste videli povezavo za prijavo, ki jo morate klikniti, da se odpre na prijavni zaslon.
 •  Prijavite se z e-pošto in geslom.
 •  Ko ste sprejeli vaš e-poštni naslov in geslo, se morate prijaviti v svojo ploščo za upravljanje računa.

Ali lahko posodobim svoje podatke za obračun in stike s pomočjo AMP?

Da, vaše obračunske in kontaktne podatke lahko spreminjate in urejate prek nadzorne plošče za upravljanje računa. V bistvu je priporočljivo, da se te informacije posodabljajo, saj so pri neprekinjeni storitvi zelo pomembne, zlasti ko gre za podaljšanje računa in kadar mora podjetje pošiljati ključna obvestila svoji stranki. Če želite posodobiti podatke za zaračunavanje in kontaktne podatke, morate:

 •  Najprej se morate prijaviti v AMP.
 •  Ko se prijavite, se pomaknite po glavnem zaslonu in poiščite razdelek Upravljanje mojega računa, kjer bi morali najti več ikon. Poiščite ikono Kontaktnih informacij in jo izberite s klikom.
 •  S klikom na ikono se pripeljete na drugo stran, kjer si lahko ogledate trenutne kontaktne podatke. Če najdete informacije, ki so že nepomembne, jih uredite s klikom na gumb Uredi podatke za stik.
 •  Zaslon vam bo nato omogočil urejanje vseh informacij, ki jih najdemo v poljih informacij, ki jih je treba urediti. Uredite in spremenite vse podatke, ki jih morate spremeniti, in nato kliknite gumb Shrani spremembe. To dejanje bi moralo učinkovito posodobiti podatke za obračun in kontaktne podatke.

Katere druge stvari moram vedeti o spletni obdelavi kartic?

Ta odstavek ne zadeva samo plačil in obdelanih preko WebHostingHub-a, temveč zajema tudi vsa druga spletna mesta in ponudnike spletnih gostovanj. Ko kupujete prek spleta ali opravljate finančne transakcije v spletu, se morate zavedati, da lahko dejansko uporabite pet posameznih komponent in za katere te komponente podpira spletno mesto ali ponudnik, od katerega kupujete. Te komponente so:

 •  Uporabite lahko kreditno kartico ali debetno kartico, enega najpogosteje uporabljanih procesov po internetu.
 •  Košarica – Skoraj vsi ponudniki gostovanja podpirajo ali ponujajo številne nakupovalne vozičke v svojih paketih gostovanja. Ti vozički zbirajo zahtevane podatke o naročilu skupaj z vašo kreditno ali debetno kartico kot način plačila.
 •  Plačilni prehod – Plačilni prehodi, kot sta PayPal in AcceptSafe, se pogosto uporabljajo tudi v internetu.
 •  Račun za internetnega trgovca – račun internetnega trgovca vključuje preverjanje sredstev vaše kreditne ali debetne kartice. Ko je razpoložljivost sredstev preverjena, se transakcije odobrijo.
 •  Transakcije s potrjenim računom so odobrene v račun za preverjanje, ki ga lahko kadar koli prekličete prek avtomatiziranih prodajalcev ali bankomatov.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map