Kako nastaviti košarico na BlueHost

V tem dnevu sta računalnik in internet pomembna. Poleg številnih koristi in uporabe interneta v življenju človeka spremeni celoten pristop tradicionalnega trženja v poslu. V današnjem času veliko ljudi posluje v spletu, posega po širšem občinstvu in uživa v odličnih stvareh, ki jih lahko ponudi le internet. To je najboljši možni način promocije in prodaje ne glede na izdelek / storitev.


Z omogočanjem vašega izdelka / storitve na spletu lahko kupci in potencialni kupci dosežejo stik z vami, kar vam pomaga pri razvoju vašega podjetja. Da bo vaše podjetje ali blagovna znamka znana na spletu, morate imeti svojo spletno stran. BlueHost je najboljše mesto za začetek.

Spletno gostovanje BlueHost

BlueHost je eno najboljših in najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja, ki ponujajo storitve, od spletnega gostovanja do gradnje spletnih strani. Številni lastniki spletnih strani in spletni razvijalci se odločijo, da bodo odprli račun pri njih iz več razlogov, kot so naslednji:

 • Podporni sistem Bluehosta je na voljo 24/7 prek klepeta, e-pošte in telefona.
 • BlueHost vas ne sklene v pogodbi ali roku, ne glede na načrt gostovanja, ki ga nameravate pridobiti. To pomeni, da lahko kadar koli ne boste več zadovoljni z njihovimi storitvami. Prav tako lahko dobite povračilo denarja za preostanek vašega gostovanja.
 • BlueHost je preprost in enostaven za uporabo, tudi za začetnike, ki nimajo znanja o kodiranju in programiranju. Ponujajo različne ustvarjalce spletnih strani, ki vam omogočajo, da zgradite svoje spletno mesto in ga takoj postavite in zaženete. Ti oblikovalci spletnih strani so zasnovani posebej za potrebe njihovih strank. Ne glede na to, ali želite voditi svoj osebni blog, ustvariti poslovno spletno stran ali oboje, vas BlueHost pokriva. Nekatere od teh lahko celo podpirajo e-trgovino z nakupovalnimi vozički in še več, za prodajo izdelkov in storitev v spletu. Izdelovalci spletnih strani so opremljeni tudi z različnimi vnaprej pripravljenimi temami, s katerimi lahko svojemu spletnemu mestu zagotovite edinstven videz, ki najbolje ustreza vašemu podjetju ali izbrani niši.
 • Z izgradnjo spletnega mesta za e-trgovino z BlueHostom lahko prek spleta poslujete z optimalno varnostjo pri naročanju izdelkov / storitev. Kot naročnik ste dobro zavarovani in zaščiteni, ko dostopate do osebnih datotek in informacij v svojem računu.

Kaj je nakupovalna košarica?

Nakupovalna košarica je programska oprema, ki je potrebna za katero koli spletno mesto za e-trgovino. Z nakupovalno košarico na vašem spletnem mestu kupci enostavno in varno kupujejo izdelke / storitve pri vas.

BlueHost ponuja obilo možnosti nakupovalnih košaric, vključno z:

 • Košarica za trgovino OS

 • Kocka Košarica

 • Zen Cart

 • Košarica Agora

S temi nakupovalnimi vozički lahko na spletnem mestu e-trgovine zagotovite varne in enostavne možnosti naročanja.

Kako nastaviti košarico na BlueHost

Če želite, da vaše spletno mesto postane spletno mesto za e-trgovino, morate najprej namestiti programsko opremo nakupovalnega vozička. To lahko storite na različne načine:

 1. Za namestitev programske opreme nakupovalni voziček uporabite MOJO Marketplace.
 1. Izberete lahko ročno nameščeno programsko opremo za nakupovalno košarico ali pa najamete razvijalca, da namesti in / ali upravlja programsko opremo za vas.

Ko namestite košarico, je čas, da jo nastavite tako, da prikazuje vaše izdelke in / ali storitve. Upoštevajte, da ima vsaka od teh programov nakupovalni voziček svoj edinstven vmesnik in slog konfiguracije, vendar lahko sledite nekaj splošnim korakom:

 1. Prijavite se v skrbniško območje nakupovalne košarice.
 1. Ustvarite nov izdelek / storitev v vmesniku.
 1. Dodajte potrebne podatke, ki najbolje opisujejo vaš izdelek / storitev. Dodate lahko tudi fotografijo izdelka / storitve.
 1. Nastavite ceno. Morda boste morali navesti tudi plačilni prehod in / ali valuto, odvisno od uporabljene programske opreme.
 1. Shranite nov izdelek / storitev in ga preizkusite na svojem spletnem mestu, da zagotovite, da vse deluje pravilno.

Ko uspešno namestite programsko opremo, se morate obrniti na avtorja ali razvijalca programske opreme nakupovalne košarice, ki jo uporabljate, če potrebujete tehnično podporo. Oni so tisti, ki najbolj vedo in so najbolje opremljeni, da vam pomagajo. Prav tako ste dobrodošli, da se obrnete na BlueHost, saj so vam pripravljeni pomagati ali vas vsaj usmeriti v pravo smer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me