Kako dodati obrazec za stik na svoje spletno mesto ali blog


Kako dodati kontaktni obrazecKot lastnik spletnega mesta se morate zagotovo naučiti, kako dodati WordPress obrazec za stike. Vaše spletno mesto ni anonimna oseba. Večina ljudi želi vedeti in občasno komunicirati s tistim, ki stoji za vsebino, ki jo bere. Zakaj mislite, da obstajajo avtorski profili in komentarji na blogu?


Zaradi tega se boste v tem članku naučili, kako dodati kontaktni obrazec na svoje WordPress spletno mesto. Objava bo najprej preložila razloge, zakaj je dobra ideja, nato pa boste dobili navodila po korakih, kako vključiti kontaktni obrazec na svoje spletno mesto s pomočjo vtičnika.

Govorili bomo tudi o tem, kako spremeniti zasnovo obrazca in uveljaviti zaščito pred neželeno pošto. Še več, preučili bomo obrazce za stike in varstvo osebnih podatkov – nekaj, kar se v zadnjem času še bolj osredotoča. Končno boste v WordPressu našli seznam vtičnikov, s katerimi lahko dodate kontaktni obrazec.

Morda se sliši veliko, vendar ne skrbite – to bomo ohranili preprosto!

Zakaj bi na spletnem mestu WordPress morali uporabiti kontaktni obrazec?

Preden se lotimo preučitve, zakaj je to potrebno. Obstaja veliko dobrih razlogov, da na svojem spletnem mestu uporabite kontaktni obrazec namesto, da na primer neposredno objavite svoj e-poštni naslov.

 • Zaščita pred elektronsko pošto – Neželena pošta je škodljivec. Hitro ga boste opazili, ko boste imeli spletno mesto WordPress, ki uporablja komentarje na spletnem dnevniku. Ena od stvari, ki jih pošiljatelji neželene pošte najdemo, je samodejno skeniranje spletnih mest za nezaščitene e-poštne naslove, tako da jih lahko dodajo na svoje poštne sezname. Kontaktni obrazci to preprečujejo, saj obiskovalcem omogočajo stik, ne da bi objavili vaš naslov v spletu.
 • Vprašajte za prave informacije – Ljudje, ki stopijo v stik z vami, ne pošljejo vedno vseh informacij, ki jih potrebujete. S kontaktnim obrazcem ga lahko posebej zaprosite vnaprej. Omogoča tudi filtriranje poizvedb, na primer glede na vrsto. To vam olajša življenje in zmanjša veliko naprej in nazaj.
 • Obvestite svoje stranke – Nasprotno, kontaktni obrazci lahko delujejo tudi kot prva točka informacij. Vključite lahko informacije za kličoče, s katerimi jih boste seznanili s pričakovanim odzivnim časom in koraki, ki jih lahko vnaprej sprejmejo za odgovor na svojo poizvedbo. To zmanjšuje verjetnost več e-poštnih sporočil iste nestrpne osebe.

Prepričani, da so kontaktni obrazci uporabni? Potem pa preidimo na praktični del te vadnice.

Kako dodati kontaktni obrazec v WordPress s kontaktnim obrazcem 7

Obstaja veliko WordPress vtičnikov, da na vaše spletno mesto dodate kontaktni obrazec, brezplačen in premium. O nekaterih od njih bomo govorili kasneje v tem članku. Za naslednjo vadnico bomo uporabili Kontaktni obrazec 7.

Vtičnik je na voljo brezplačno v imeniku WordPress in je že od nekdaj med najbolj priljubljeni vtičniki vseh časov (pravzaprav je v času tega pisanja na prvem mestu). Poleg tega je enostaven za uporabo, ima lep seznam funkcij in smiselne dodatke.

Zato ga izbiramo zato, da vas naučimo, kako v WordPress dodati kontaktni obrazec.

Korak 1. Namestite vtičnik za obrazec 7

Namestitev kontaktnega obrazca 7 je tako enostavna kot kateri koli drug WordPress vtičnik. Preprosto se prijavite na svoje spletno mesto, pojdite na Vtičniki> Dodaj novo in vtipkajte njegovo ime v iskalno polje.

namestite kontaktni obrazec 7, da v WordPress dodate kontaktni obrazec

Najprej se mora pojaviti. Kliknite na Namestiti zdaj da ga prenesete na svoje spletno mesto. Ko končate, kliknite Aktivirajte začeti uporabljati vtičnik.

Korak 2. Ustvarite nov kontaktni obrazec

Po namestitvi boste našli novo postavko menija z imenom Kontakt v stranski vrstici WordPress. S klikom se odprete na tem zaslonu.

kontaktni obrazec 7 glavnega menija

Za izboljšanje obrazca za stike, na primer uporaba zaščite pred neželeno pošto, prejmete številne namige. Do tega bomo prišli kasneje.

Še pomembneje je, da boste na svojem spletnem mestu našli seznam vseh kontaktnih obrazcev. Vključuje vzorčni obrazec, ki ga lahko teoretično uporabite takoj. Če ga želite začeti z urejanjem, kliknite ali kliknite Dodaj novo na vrhu zaslona. Oba bosta prišla sem:

kako dodati obrazec za stik v wordpress s kontaktnim obrazcem 7

Na začetku je videti malce zoprno, vendar ne skrbite – kmalu ga boste razumeli.

Če želite delovati, potrebujete svoj kontaktni obrazec polja. Polja so tam, kjer obiskovalci vnesejo svoje ime, e-poštni naslov ali sporočilo, ki vam ga želijo poslati, ali karkoli drugega, kar bi jih morda želeli dodati.

Kontaktni obrazec 7 ustvari tiste z malo HTML in oznakami po meri. Vse med označuje eno polje obrazca za stik in pripadajoči opis besedila. Dejanska polja so ustvarjena s tem, kaj je med okroglimi oklepaji.

Ali to pomeni, da se morate za izdelavo kontaktnega obrazca naučiti programske jezike? Na srečo vtičnik prihaja z orodji za samodejno ustvarjanje teh.

Korak 3. Konfigurirajte obrazec

Trenutno bo privzeti obrazec, ki ga imamo na zadnjem koncu, videti tako na strani.

Konfiguracija obrazca za stik
Primer dodate kontaktni obrazec v WordPress

Vse je standardno. Recimo, da želite dodati spustni meni, da izberete namen stika z vami. Tako lahko takoj vidite sporočila, ki jim lahko daste prednost.

Če želite to narediti, morate najprej kazalec postaviti na mesto, kjer želite, da se v obrazcu za stike prikaže meni. V tem primeru je to med e-poštnim naslovom in zadevo.

Kliknite na spustni meni v orodni vrstici na vrhu. Odpre vas ta meni:

kontaktni obrazec 7 ustvarite spustni meni

Tukaj je opisano, kako izpolnite različna polja:

 • Vrsta polja – Izberite, ali morate v polje predložiti kontaktni obrazec ali ne.
 • Ime – To pomeni ime, uporabljeno v oznaki. Ne bo prikazan za obiskovalce, ampak vam olajša, da si zapomnite namen oznake in konfigurirate tudi e-poštno sporočilo, poslano kasneje na vaš račun..
 • Opcije – V spustni meni vnesite možnosti, ki so na voljo obiskovalcem. Postavite enega na vrstico. Prav tako imate možnost, da dovolite več možnosti in uporabite prazen element kot privzeto.
 • Atribut id / razreda – Na tem mestu lahko polju dodelite razred CSS ali id. To je zelo uporabno za oblikovanje po meri. O tem bomo govorili kasneje.

Takole smo izpolnili:

izpolnjen obrazec za kontaktne podatke generatorja 7

Ko ste zadovoljni, kliknite na Vstavi oznako da bi ga dali v formo.

dodajte oznake obrazcev za spustni meni v kontaktni obrazec 7

Vedite, da ko razumete, kako oznake delujejo, jih lahko tudi ustvarite ali spremenite v besedilnem polju. Če želite na primer v novem spustnem meniju ostati neobvezno polje, lahko po njem preprosto izbrišete zvezdico izberi. Bolj kot uporabljate vtičnik, bolje razumete, kako deluje.

Zdaj je vse, kar vam preostane, dodati oznako. To je besedilo, ki spremlja polje obrazca za stik in razloži, kaj počne. Preprosto kopirajte in prilepite obstoječo kodo iz drugih polj in jo nato prilagodite svojim potrebam.

dodajte html kodo, da oblikujete oznake v kontaktnem obrazcu 7

Korak 4. Uredi nastavitve e-pošte

Nato morate konfigurirati e-poštno sporočilo, ki vam ga je poslalo s kontaktnega obrazca. Presenetljivo to počnete pod Pošta zavihek na vrhu.

konfigurirajte nastavitve stika 7 obrazcev za pošto

Polja najdete vnaprej napolnjena s podobnimi oznakami kot predhodni kontaktni obrazec. Omogoča vam tudi razpoložljive oznake polja, vključno z novimi, ki ste jih ustvarili prej (če ste obrazec shranili). Te lahko uporabite za prilagajanje načina prejemanja sporočil s kontaktnega obrazca.

Tukaj je opisano vsako polje:

 • Do – e-poštni naslov, na katerega bodo sporočila poslana. Običajno lahko pustite to, kot je.
 • Od – Pošiljatelj e-pošte. Privzeto je nastavljeno na ime osebe, ki uporablja vaš kontaktni obrazec.
 • Dodatne glave – Prostor za dodatna polja glave sporočil. Standardne nastavitve pošljejo vaš odgovor na e-poštno sporočilo osebe, ki se obrne na vas, ne pa na e-poštno sporočilo, ki ga je prišel (tj. Vaše spletno mesto) ob zadetku. Odgovori. Mogoče je tudi tja napoti naslovnike v CC ali BCC.
 • Telo sporočila – Telo e-poštnega sporočila, ki ga boste prejeli.
 • Iz izhoda izključite vrstice s praznimi poštnimi oznakami – Če to preverite, če je katera od uporabljenih oznak prazna, jih bo vtičnik izključil iz sporočila.
 • Uporabite vrsto vsebine HTML – Privzeto je sporočilo poslano v navadnem besedilu. Potrdite to polje, da namesto tega uporabite HTML.
 • Priloge datotek – Če vaš obrazec omogoča nalaganje datotek, tukaj pripadajo oznake za te datoteke. Lahko ga uporabite tudi priložite datoteke, gostovane na vašem strežniku.
 • Pošta (2) – Dodatna predloga pošte, ki se pogosto uporablja kot samodejni odzivnik. Označite, če želite aktivirati.

Standardne možnosti so precej dobre. Edina stvar, ki jo moramo za svoj primer spremeniti, je vrstica teme.

v svojem poštnem programu nastavite filter

Z zgornjo obliko lahko zdaj v svojem poštnem programu nastavite filter za razvrščanje sporočil po temah in dajete prednost poslovnim poizvedbam. To je zdaj za nastavitve pošte.

Korak 5. Dodajte sporočila obrazca

Naslednji korak je Sporočila zavihek. Imate možnost konfiguriranja sporočil, s katerimi se lahko srečujejo obiskovalci med uporabo obrazca.

konfigurirajte sporočila obrazca za kontaktni obrazec 7

To so sporočila o napakah, sporočila o uspehu ali samo namigi, kako pravilno uporabiti obrazec. Ugotavljamo, da so te že precej dobre, zato običajno vse pustimo takšno, kot je. Če imate razlog, da spremenite katerega koli od njih (na primer, da ustreza ton vaše spletne strani), to storite svobodno.

Korak 6. Prilagodite dodatne nastavitve

Končno pridete do dodatnih nastavitev.

kontaktni obrazec 7 dodatnih nastavitev

Privzeto so te prazne. Lahko naredite različne stvari – od omejevanja zmožnosti samo prijavljenim osebam, da pošljejo kontaktni obrazec, da ta obrazec nastavi v demo način za namene testiranja. Za naše namene ni pomembno, vendar lahko vse različne možnosti najdete v dokumentacijo.

Korak 7. Dodajte obrazec na svoje spletno mesto

Ko ste končali s konfiguriranjem obrazca, je čas, da ga dobite na svojem spletnem mestu. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da obrazec shranite prek istoimenskega gumba.

Preden to storite, boste morda želeli na vrh dodati ime. Tako bo oblika bolj prepoznavna, če jih ustvarite več.

Ko shranite obrazec, se na zaslonu prikaže kratka koda:

kontaktni obrazec 7 kratke kode za dodajanje obrazca za stik v wordpress

Uporabili ga boste za postavitev obrazca kamor koli želite. Prva stvar, ki jo želite storiti, je, da jo označite in kopirate. Ko to storite, pojdite na stran, na katero želite postaviti obrazec. Lahko na primer preprosto ustvarite novo stran in jo poimenujete Kontakt. Prilepite bližnjico v urejevalnik WordPress.

kontaktni obrazec 7 kratke kode v urejevalniku wordpressa

Ko zdaj objavite stran in greste na sprednji del:

Kontaktni obrazec 7 obrazec na strani

Tukaj je. Opazite spustni meni, ki smo ga ustvarili prej. Zdaj je del kontaktnega obrazca po potrebi.

Enostavno, kajne? Poleg tega lahko uporabite isti način, da obrazec postavite kam drugam.

Korak 8. V stransko vrstico vključite kontaktni obrazec (neobvezno)

Nič ni lažjega, kot da kontaktni obrazec postavite v stransko vrstico. Samo pojdi Videz> pripomočki. Dodajte besedilni pripomoček v poljubno območje, za katero želite, da se prikaže kontaktni obrazec in prilepite kratko kodo.

dodajte kontaktni obrazec v gradnik wordpress

Ne pozabite shraniti pripomočka! Ko se zdaj vrnete na sprednji del svojega spletnega mesta, je tukaj:

kontaktni obrazec v pripomočku WordPress

Pravkar ste obvladali osnove dodajanja kontaktnega obrazca v WordPressu. Nismo še pri koncu. Za izboljšanje obrazcev je še veliko stvari.

Obrazci za stik v WordPressu – Naslednji koraki

Ko na spletnem mestu najdete obrazec, se delo ne konča. Še vedno je treba skrbeti za nekaj pomembnih stvari, na primer oblikovanje obrazca, zaščito pred e-poštnimi pošiljatelji neželene pošte in izvajanje zaščitnih ukrepov za osebne podatke. Naredimo tako, da:

Spreminjanje oblike obrazca

V idealnem primeru ni treba spreminjati stila vašega kontaktnega obrazca. V našem primeru je to verjetno, ker kontaktni obrazec 7 uporablja standardno kodo HTML, kot je nalepka ali vnos [tip = "besedilo"] ustvariti polja obrazca.

V dobrih WordPress temah so te opredeljene v slogu. Posledično se kontaktni obrazec najverjetneje samodejno prilega oblikovanju vašega spletnega mesta. To lahko vidite na zgornjem primeru spletnega mesta. Če boste še vedno morali prilagoditi, imate več možnosti.

Kot rečeno, obrazci za kontaktni obrazec 7 imajo standardno oznako HTML. Lahko preprosto spremenite pridruženi CSS in s tem izgled obrazca. Upoštevajte, da ima to posledice tudi za druga vhodna polja na vašem spletnem mestu, ki imajo isto oznako.

Poleg tega vsak obrazec, ustvarjen s Kontaktnim obrazcem 7, vsebuje kodo, ki je specifična za vtičnik. Kodo najdete z orodji za razvijalce v svojem brskalniku.

spremenite obliko kontaktnega obrazca prek css

Na primer, lahko spremenite slog celotnega obrazca s pomočjo .wpc7-oblika CSS razred. Zavedajte se, da ima posledice za vse obrazce, ustvarjene s kontaktnim obrazcem 7, vendar pustite ostala polja za vnos na vašem spletnem mestu nedotaknjena.

Če želite biti še bolj natančni in spremeniti stajling samo za določene oblike, imate srečo. Kot je razvidno iz zgornjega posnetka zaslona, ​​vsak obrazec za kontaktni obrazec 7 dobi svoj ID CSS.

To lahko uporabite za ciljanje elementov na obrazcu. Poleg tega lahko elementom na obrazcih dodate svoje lastne razrede in identifikacijske številke CSS.

dodajte css class in id v kontaktni obrazec 7 obrazca

S temi jih lahko ciljate še bolj natančno.

Skratka, ne glede na to, kako želite spremeniti zasnovo obrazcev, imate na voljo vsa orodja.

Izvajanje zaščite pred neželeno pošto

Neželena pošta je velika tema, ko gre za splet in spletna mesta na splošno. Če pustite svoj e-poštni naslov nezaščiten na svojem spletnem mestu, je tam veliko samodejnih programov, ki jih bodo pobrali in vam začeli pošiljati nezaželene ponudbe, ribolovna e-poštna sporočila in še kaj hujšega.

Na žalost enako velja za kontaktne obrazce. Če ne določite ukrepov za preprečevanje tega, obstajajo tudi programi, ki vam lahko pošljejo neželeno pošto prek kontaktnih obrazcev.

Na srečo kontaktni obrazec 7 ponuja preproste načine, kako to preprečiti. Eden od njih je preprost: v obrazec vključite kviz, na katerega boti ne morejo odgovoriti, kot enostavna enačba.

kontaktni obrazec 7 zaščita pred neželeno pošto s kvizom

Oznaka kviza omogoča. Uporaba je tako enostavna kot vse druge oznake v kontaktnem obrazcu 7 in najdete dodatne informacije tukaj.

Poleg tega obstaja reCAPTCHA. To je Googlova storitev za boj proti nezaželeni pošti. Potrebujete ključ API in ga integrirate s kontaktnim obrazcem 7. Poiščite navodila tukaj. To bi lahko imelo posledice za zaščito osebnih podatkov. Več o tem v naslednjem razdelku.

Za dodajanje obrazca lahko uporabite oznako reCAPTCHA. Proizvajalec kontaktnega obrazca 7 ima tudi vtičnik Captcha, imenovan Res preprosta CAPTCHA ki jih lahko uporabite za isti namen.

Prav tako imate možnost uporabe vtičnikov drugih proizvajalcev za zaščito pred neželeno pošto. Najbolj znana je seveda, Akismet in kontaktni obrazec 7 ponuja podrobna navodila na kako uporabljati oba skupaj.

Obstajajo še drugi, npr Kontaktni obrazec 7 Honeypot ali WPBruiser. Za slednje potrebujete a plačano podaljšanje za delo s kontaktnim obrazcem 7. Obstaja tudi več možnosti, ki jih lahko preprosto najdete.

Pomembna stranska opomba: kontaktni obrazci in GDPR

Morda se zavedate, da je bilo v Evropi v zadnjem času nekaj sprememb zakonov o zasebnosti interneta. Dne 25. maja 2018 je v Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) stopila v veljavo.

Prinesla je številne spremembe zakonov, ki zadevajo uporabo osebnih podatkov na spletu. Prav tako grozi zajetne globe za vsakogar, ki krši predpise.

Zakaj je to pomembno? Kontaktni obrazci zbirajo osebne podatke. Zaradi tega, če spadate pod pristojnost predpisov (in večina ljudi to počne zdaj), morate biti pozorni na nekatere stvari.

Najprej prve stvari: Nismo odvetniška pisarna!

Spodaj boste našli številne nasvete, kako svoj kontaktni obrazec GDPR združiti. Ti nasveti so sestavljeni po naših najboljših močeh.

Vendar pa nihče tukaj na spletni stranisesepp.org ni odvetnik niti ga ne predvajamo na televiziji. Zaradi tega spodaj ne nadomešča strokovnega pravnega posvetovanja in ga ne bi smeli obravnavati kot pravni nasvet.

Ok, toliko za del “če imate težave, se ne vrnite in nas tožite”. Pojdimo na nasvete!

Nasveti za prilagoditev kontaktnega obrazca GDPR

Tukaj je opisano, kako sestaviti kontaktne obrazce, ki upoštevajo zasebnost:

 1. Ne zbirajte podatkov, ki jih ne potrebujete – Kontaktni obrazci vam omogočajo izbiro, katera polja vključiti. Če obstajajo podatki, ki jih dejansko ne potrebujete, prenehajte z njihovo zbiranje. Tako, če pride do kršitve, je ne morete izgubiti.
 2. Onemogoči sledenje – Če uporabljate kontaktni obrazec, ki sledi piškotkom, uporabniškim agentom in / ali uporabniškim IP-jem, morate to onemogočiti, da je skladna z GDPR. Kontaktni obrazec 7 na videz ne naredi niti enega, zato ničesar ni treba storiti. Preverite svoj kontaktni obrazec, ki ga izberete, če uporabljate karkoli drugega.
 3. Pridobite absolutno privolitev – V obrazec dodajte način, da se ljudje strinjajo z zbiranjem njihovih podatkov. Na primer, kontaktni obrazec 7 ponuja an sprejemno polje. Pomembno: ne nastavite potrditvenega polja, da je privzeto omogočeno. Uporabniki morajo to storiti sami. Vključite tudi sporočilo, ki pove, kaj zbirate in za kakšen namen plus povezavo do vaše politike zasebnosti.
 4. Vzpostavite politiko zasebnosti – Če že govorimo o tem, da mora v skladu z GDPR vsako strokovno spletno mesto prikazati politiko zasebnosti, ki pojasnjuje, katere podatke zbirajo in kako jih uporabljajo. Obiskovalcem morate omogočiti tudi, da zahtevajo svoje osebne podatke in jih odstranijo. To je bolj zapletena tema, kot jo lahko pokrijemo tukaj. Za več informacij uporabite spodnjo povezavo.
 5. Izvedite HTTPS – Uporaba SSL / HTTPS šifrira izmenjavo podatkov med brskalnikom in strežnikom. To je pomembno za obrazce za stike, da bodo osebni podatki varni. Zdaj velja tudi za običajno prakso. Oglejte si naš vodič, kako ga izvajati.

Glede na vse, kar smo prebrali, bi moralo zgoraj omenjeno zadostovati za uskladitev obrazcev za stike z novim zakonom. O tej temi je seveda več za lastnike spletnih strani. Izveste lahko več tukaj in tukaj.

Drugi odlični vtičniki za obrazec za WordPress

Poleg kontaktnega obrazca 7 je na voljo še kup vtičnikov za ustvarjanje obrazcev za stike v WordPressu. Tu je še nekaj dobrih kandidatov.

Obrazci Jetpack (prost)

jetpack oblike

Jetpack je nabor močnih vtičnikov, ki jih je ustvaril WordPress.com (glejte našo primerjavo WordPress.org in WordPress.com). Ti vključujejo modul za ustvarjanje obrazcev za stike. Ko ga vklopite, lahko začnete vnašati obrazce na svoje spletno mesto WordPress neposredno iz urejevalnika sporočil in strani.

Tu je nekaj funkcij izstopa:

 • Hiter in enostaven za uporabo
 • Opozorila po e-pošti vas obveščajo o oddaji obrazca
 • Izvedite kakršne koli prilagoditve znotraj urejevalnika WordPress
 • Odlična rešitev za ustvarjanje preprostih obrazcev

Ko uporabljate obrazce Jetpack, ne pozabite uporabiti neke vrste zaščite pred neželeno pošto. govorimo iz izkušenj. Zgoraj omenjeno WPBruiser je brezplačna možnost.

HappyForms (prost)

Logotip HappyFormHappyForms je na trgu razmeroma nov. Vključuje se v program WordPress Customizer, zaradi česar je začetek resnično enostaven. Poleg tega ima naslednje lastnosti:

 • Lahek in hiter
 • Popolnoma brezplačna za uporabo (prihaja pa z blagovno znamko)
 • Omogoča izdelavo obrazcev s pomočjo povlečenja in spuščanja
 • Prikaže predložitve obrazcev na nadzorni plošči WordPress
 • Prihaja z vgrajeno zaščito pred neželeno pošto

Kontaktni obrazec 7 (prost)

Kontaktni obrazec 7

S kontaktnim obrazcem 7 lahko upravljate več različnih obrazcev za stike z osnovnim enostavnim vmesnikom. Imajo tudi premijsko različico, vendar je mišljena kot donacija. Premija v resnici ne daje in ne daje ničesar (razen nove animacije za nalaganje miške).

 • Hiter in enostaven za uporabo
 • V WordPressu lahko prilagodite
 • Pogojna logika za kontaktne obrazce

Odlična brezplačna možnost.

Obrazci Ninja (freemium)

Obrazci Ninja

Ta vtičnik omogoča oblikovanje obrazcev prek uporabniku prijaznega vmesnika. Ima brezplačno različico, ponuja pa tudi premium izdaja z dodatnimi funkcijami, dodatki, podporo, postavitvami in še več. Tej vključujejo:

 • Enostavno se povežite s skupnimi storitvami trženja e-pošte
 • Sposobnost sprejemanja plačil prek obrazcev
 • Sinhronizirajte obrazce s CRM, kot je Salesforce

Članstva v Ninja Forms stanejo 99 USD na leto in več.

Teži oblike (premija)

gravitacijski logotip

Gravity Forms je verjetno najbolj priljubljena premium rešitev. Je precej napreden, ima dober uporabniški vmesnik in odličen podporni sistem. Za razliko od drugih vnosov na tem seznamu je ta vtičnik samo premium, vendar za svoj denar dobite veliko.

 • Več kot 30 vrst polj obrazca
 • Širok razpon dodatki
 • Nalaganje datotek
 • Možnost, da se prispevki uporabnikov prikažejo na sprednjem delu
 • Obrazci na več straneh
 • Pogojna logika in napredni izračuni

Če vas zanimajo Gravity Forms, se njihovi načrti začnejo pri 59 USD / leto.

Obrazci Caldera (freemium)

oblike kaldera

Končni vnos na tem seznamu omogoča tudi izdelavo obrazcev z grafičnim vmesnikom. Poleg tega ima naslednje lastnosti:

 • Obiskovalcem omogočite, da sami objavijo svoje objave
 • Samodejni odzivalci
 • Funkcije za preprečevanje neželene pošte
 • Popolnoma odzivni spletni obrazci

Poleg brezplačne različice je na voljo tudi zagonska izdaja od 6,24 USD / mesec – 74,99 USD / leto.

Obrazci za stik WordPress v obliki lupine

Učenje dodajanja obrazca za stik v WordPress je nekaj, kar bi moral storiti vsak, ki je lastnik spletnega mesta. To je eden najpomembnejših načinov, da ljudje stopijo v stik z vami. Zaradi kontaktnega obrazca je vaše spletno mesto videti bolj profesionalno, ščiti vas pred neželeno pošto, poskrbi za pridobitev potrebnih informacij in deluje kot vratar.

V tem članku smo opisali, kako dodati kontaktni obrazec v WordPress z uporabo kontaktnega obrazca 7. Pregledali smo napredno oblikovanje in zaščito pred neželeno pošto za vaš obrazec. Poleg tega je delovno mesto zajemalo pomembno temo skladnosti GDPR s kontaktnimi obrazci in nasvete, kako to doseči. Na koncu smo si ogledali številne druge odlične vtičnike, s katerimi lahko dodate kontaktni obrazec na svoje WordPress spletno mesto.

Zdaj že veste vse, kar potrebujete za dodajanje obrazca na svoje spletno mesto. Upamo, da bo prišlo do velikih priložnosti in zanimivih novih stikov.

Ali imate kakršna koli vprašanja, kako dodati kontaktni obrazec na svoje spletno mesto? V tem primeru nam sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map