Kako dodati naročnino na e-pošto na svojo spletno stran

Kako dodati e-poštno glasilo


Če želite vedeti, kako na spletno mesto dodati naročnino na e-poštne novice, potem imamo tukaj nekaj podrobnih navodil za vas.

Sledi a začetnikom prijazno vadnico o tem, kako dodati dobro videti naročnino na svoje WordPress spletno mesto, in kako ga povezati s storitvijo trženja e-pošte. Najboljše od vsega, to vas ne bo stalo niti ne drobec.

Stvari, ki jih potrebujete, preden lahko na svoje spletno mesto dodate naročnino na e-pošto

Dobre novice tukaj; v bistvu ne potrebujete ničesar, kar imate že, kar je:

 • delujoče spletno mesto WordPress
 • skrbniški račun na tem spletnem mestu
 • približno 15 minut svojega časa

Do celotnega postopka so samo trije koraki:

 1. �� Prijavite se s stalnim stikom
 2. Ustvarite obrazec za prijavo na glasilo
 3. �� Dodajte obrazec na svoje spletno mesto

Tukaj je opisano, kako se prebiti skozi vse (niso potrebne veščine kodiranja).

1. korak: �� Prijavite se s stalnim stikom

“Kaj je stalni stik?” – slišimo, da sprašujete. Če rečem preprosto, je stalni stik orodje, ki bo skrbelo za vaše naročnike na novice in jim pošiljalo vaša e-poštna sporočila.

“V redu, toda zakaj ne morem samo pošiljati novic iz Gmaila?” To je pogosto vprašanje. In prav je tako – vprašati je treba intuitivno.

No, toliko kot Gmail deluje v redu ko eni osebi pošljete eno e-poštno sporočilo (klasičen primer osebne uporabe), stvari ne delujejo tako dobro, ko isto sporočilo začnete pošiljati več prejemnikom – kot bi to storili z novico.

Čez nekaj časa to storite, bodo vaša e-poštna sporočila označena kot neželena pošta in ne bodo več v celoti predana prejemnikom. Zato želite, da nekdo drug poskrbi za dejansko pošiljanje e-poštnih sporočil. V idealnem primeru bi to moralo biti podjetje, ki ima dober ugled in ne bo prejemalo vaših sporočil.

Tu nastopi stalni stik.

Tukaj je tisto, kar morate vedeti o stalnem stiku, ko ga uporabljate za upravljanje integracije naročnin na e-poštne novice na vašem spletnem mestu:

 • Obstaja 30-dnevna brezplačna preskusna različica, tako da lahko preizkusite platformo in si ogledate, kako vam je všeč.
 • Omogoča vam oblikovanje e-poštnih sporočil v vizualnem vmesniku z uporabo funkcije povleci in spusti.
 • Ima napredne funkcije za avtomatizacijo e-poštnega trženja, ki vam pomagajo bolj učinkovito komunicirati s svojimi naročniki.
 • Constant Contact bo poskrbel, da bo vaš seznam naročnikov varen in usklajen z mednarodnimi zakoni o zasebnosti podatkov.
 • Stalni stik bo obravnaval tudi nove naročnine in poskrbel, da jih bodo vsi, ki so se prijavili na prejemanje novic od vas, resnično prejeli..
 • Nenehni stik je mogoče enostavno integrirati z vašim spletnim mestom.
 • Dobite dodatna orodja za socialne medije (za objavljanje novih posodobitev) in celo graditelja spletnih mest brezplačno.

Stalni stik se začne od 20 USD / mesec. Za to ceno lahko na seznam 500 naročnikov pošljete neomejeno število e-poštnih sporočil.

Če želite začeti s stalnim stikom, pojdite na ConstantContact.com in kliknite gumb z oznako PRIJAVITE SE ZDAJ.

Neprestana prijava na stike

Med postopkom prijave boste morali navesti svoje osebne podatke in vnesti tudi podatke o svojem načinu plačila (ne boste vam zaračunali prvih 30 dni).

Če gre vse v redu, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo in se boste lahko prijavili na svojo uporabniško ploščo.

Constant Contact privzeto ustvari en primarni seznam stikov za vas in vanj vloži svoj e-poštni naslov – torej ste prva naročnica. Tu je tudi vse vaše dejanski naročniki so dodeljeni, ko se prijavijo na prejemanje vaših novic. Ta seznam stikov najdete s klikom na Stiki iz glavnega menija.

Stalni stiki

Samo zato, da vam predstavim, kaj lahko stalni stik stori za vas, tukaj so drugi razdelki, ki so na voljo v glavnem meniju na nadzorni plošči:

 • Akcije – tu boste pošiljali nova glasila
 • Poročanje – ko pošljete nekaj novic, boste tukaj videli poročila o učinkovitosti oglaševalskih akcij, klikov, odpiranja in še več
 • Obrazci za prijavo – tu lahko ustvarite nove obrazce za prijavo in jih nato dodate na svoje spletno mesto
 • Knjižnica – Stalni stik vam omogoča dostop do fotografiranja fotografij v partnerstvu s podjetjem Shutterstock
 • Družbeno – to je funkcija Bonus stalnega stika, ki vam omogoča, da objavljate posodobitve neposredno na svoje profile družabnih medijev
 • Integracije – katalog možnih integracij s tretjimi orodji in storitvami
 • Spletna stran – celovit ustvarjalec spletnih strani.

2. korak: �� Ustvarite obrazec za prijavo na glasilo

Odličen kraj za začetek vašega dejanskega dela s konstantnim stikom je ustvarjanje novega obrazca za prijavo – to je obrazec, ki ga bodo ljudje uporabili za vstop na vaš seznam novic.

Za začetek kliknite na Obrazci za prijavo v zgornjem meniju.

Constant Contact nov obrazec

Nato kliknite na Ustvari prijavni obrazec gumb. Stalni stik vam bo omogočil izbiro štirih različnih vrst obrazcev:

Obrazci za stalni stik

Ker danes razpravljamo o tem, kako na spletno mesto dodati e-poštno glasilo / naročnino, vas bo najverjetneje zanimalo bodisi Pojavno okno ali an V vrsti oblika. Šli bomo s slednjim.

Takoj za vrati vam Constant Contact pokaže osnovno različico obrazca:

Osnovna oblika stalnega stika

Ta obrazec lahko poljubno prilagodite tako, da kliknete možnosti, ki so na voljo v stranski vrstici, napišete svojo kopijo, prilagodite ozadje, gumb za vpis in izberete tudi niz polj, ki jih želite vstaviti v obrazec (gre samo s E-naslov na splošno boste dobili več naročnikov – prijava bo zanje manj težav).

Če že pišete učinkovito kopijo, boste to morali sami razbrati. Razmislite o tem, kako narediti svoje sporočilo edinstveno za vaše spletno mesto in vrsto občinstva, ki ga želite doseči.

Ko končate z obrazcem, kliknite na Objavi gumb v zgornjem desnem kotu.

Prikaže se sporočilo o uspehu skupaj z nekaj navodili, kako naprej.

Stalni kontaktni obrazec uspeh

 • Kliknite na Vgrajena koda povezavo (glej zgornji posnetek zaslona) in jo kopirajte in prilepite nekam prikladno – kot v novo datoteko na namizju.
 • Enako storite z Univerzalna koda.

Vhodna koda stalnega stika

3. korak: �� Dodajte obrazec za prijavo na glasilo na svoje spletno mesto

Še zadnje, kar morate storiti, je, da na svoje spletno mesto dodate obrazec za prijavo na glasilo.

Nenehni stiki na noben način ne omejujejo, kaj lahko tukaj storite. Obrazec lahko učinkovito vključite kamor koli želite – v stransko vrstico, pod svoje objave na spletnem dnevniku, na domači strani, dobesedno kjerkoli.

Vse to storite s pomočjo dveh kosov kode, ki ste jih dobili v prejšnjem koraku: Univerzalna koda in Vgrajena koda.

Naredili bomo Univerzalna koda najprej.

Univerzalna koda stalnega stika

Stalni stik vam naroči, da ga prilepite tik pred zaprtjem oznaka izvorne kode vašega spletnega mesta. A ne skrbite, če niste povsem prepričani, kaj to pomeni. V praksi obstaja priročno rešitev, ki ga lahko zaposlimo tukaj.

Uporabili bomo spletno mesto gradnike za ravnanje z Univerzalna koda vključitev. Ker so gradniki običajno prisotni na vseh podstranih na spletnem mestu WordPress, dodajanje kosa v widget deluje prav tako kot dodajanje pred zaključkom oznaka.

Na nadzorni plošči WordPress pojdite na Videz → pripomočki. Zgrabi HTML po meri gradnik in ga povlecite na eno od območij pripomočkov, ki ga imate na voljo – po možnosti na neko območje v nogi. Prilepite v svoje Univerzalna koda tam. Takole:

gradnik v nogi

Kliknite na Shrani.

Na tej stopnji ste na svojem mestu dodali obrazec za naročnino na glasilo!

Zdaj boš vzel svoje Vgrajena koda in ga prilepite točno tam, kjer želite, da se prikaže vaš naročninski obrazec.

Dve priljubljeni možnosti:

 • (a) Namestite naročninski obrazec pod objave na spletnem dnevniku
 • (b) Namestitev naročniškega obrazca v stransko vrstico ali na drugo območje pripomočkov

(a) Namestite naročninski obrazec pod objave na spletnem dnevniku

Ko delate na spletnem dnevniku, kliknite na “+” za dodajanje novega bloka in izberite HTML po meri blok s seznama.

html po meri

Prilepite v svoje Vgrajena koda v blok. Takole:

koda v bloku

Ko shranite objavo, se bo vaš naročninski obrazec pojavil na mestu, kjer ste postavili ta blok HTML po meri.

(b) Namestitev naročniškega obrazca v stransko vrstico ali na drugo območje pripomočkov

Dodajanje obrazca za naročnino na stransko vrstico spletnega mesta ali v kakšno drugo območje pripomočkov je verjetno najbolj priljubljen pristop, ki ga večina ljudi.

Če želite to narediti, pojdite na Videz → pripomočki na nadzorni plošči WordPress. Izberite področje pripomočka (vaše stranska vrstica, na primer) in dodajte HTML po meri pripomoček do njega – gre za isto vrsto pripomočka, kot smo ga uporabili Univerzalna koda par korakov zgoraj.

Tokrat prilepite v svoje Vgrajena koda tam in kliknite na Shrani.

Na tej stopnji je bil obrazec za prijavo na glasilo dodan na gradnik in deluje v celoti. Vsi, ki obiščejo vaše spletno mesto, si ga bodo lahko ogledali!

Končano in končano! ��

To je to; pravkar smo uspeli na vaše spletno mesto dodati naročnino na e-novice. Ste zadovoljni s tem, kako se je izkazal obrazec za prijavo? Mi lahko še kaj pomagamo?

Če želite izvedeti več o izdelavi spletnega mesta WordPress in kako ga uporabiti za trženje vašega podjetja, imamo na spletnem mestu več informacij:

 • Kako ustvariti e-poštne račune za vaše ime domene
 • Kako narediti spletno stran
 • Kako zagnati spletno trgovino
 • Kako začeti blog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me