Kakšna promocija / popusti na gostovanju FatCow?

Ali so za FatCow trenutno na voljo kakšne promocije / popusti?

Da: Trenutno lahko dobite FatCow 49 USD / leto samo 37,8 USD / leto (3,15 USD na mesec).


Rabat je velik dejavnik, zlasti za tiste, ki šele začenjajo svoje spletne strani. FatCow, zanesljiv ponudnik gostovanja, svojim kupcem redno ponuja kuponske kode in popuste prek kupona ali promocijske kode. Tukaj je kontrolni seznam za pridobitev promocijske kode in uveljavljanje popusta pri običajni tarifi načrta:

 •  Poiščite kupon za popust ali promocijsko kodo na lastnem spletnem mestu FatCow ali na neki strani kupona s popustom.
 •  Ko boste imeli posebno kodo, boste našli tudi povezavo, ki jo morate klikniti, da jo boste preusmerili do tržne strani FatCow.
 •  Dvakrat preverite in se prepričajte, da se stran ujema s kodo za popust, ki jo imate
 •  Dokončajte običajni postopek prijave.

Obstaja več ponudnikov storitev gostovanja, ki so vedno pripravljeni pomagati pri postavitvi in ​​upravljanju spletnega mesta, eden od njih pa je FatCow. FatCow se ukvarja s tem poslom že od leta 1998, podjetje pa je želelo ponuditi razlikovalno storitev od ostalih ponudnikov v gostiteljski industriji.

FatCow ponuja različne storitve. Storitve e-trgovine, deljeno gostovanje in registracija domen so nekatere od osnovnih storitev, ki jih lahko izkoristite pri FatCow. Ponuja tudi več paketov gostovanja in mednje spada tudi paket Mini Moo, ki je primeren za uporabnike, ki želijo v kratkem času postaviti spletno mesto. Kar zadeva stroške, je načrt gostovanja FatCow bistveno nižji od načrtov, ki jih ponujajo drugi ponudniki spletnih storitev, ne da bi pri tem žrtvoval kakovost svojih rešitev za gostovanje.

Zakaj izbrati FatCow za svoje potrebe po gostovanju?

Fatcow izstopa od drugih ponudnikov spletnih ponudnikov ali ponudnikov, ker ponuja ekskluzivne ali posebne pakete. Eden od programskih paketov, ki jih ponuja FatCow, stane 44,04 USD na leto, vendar se ta znesek lahko razlikuje glede na druge potrebščine, ki jih želite dodati na svoje spletno mesto. Ta osnovni načrt že vključuje neomejeno količino prostora na disku, pasovno širino, domen, nabiralnikov, baz podatkov MySQL in drugih. Vsebuje tudi orodja, s pomočjo katerih boste lahko namestili Joomla, WordPress, phpBB in številne druge skripte.

FatCow tudi na področju varnosti in zanesljivosti deluje izjemno dobro. Ima podatkovni center, ki vsakodnevno varnostno kopira, ima generator moči in celodnevni nadzor omrežja. Podpora strankam in visoko usposobljeni tehniki so na voljo tudi podnevi in ​​ponoči, z njimi pa se lahko obrnete preko brezplačne telefonske številke ali z ustvarjanjem podporne vozovnice, kadar koli se pojavi težava. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja je dober pokazatelj, da je podjetje resnično zaobljubljeno, da bo zagotavljalo vrhunsko storitev in zanesljivost.

Katere obetavne funkcije vsebuje gostovalni paket FatCow?

Če iščete zmogljivo okolje in platformo, ki bo gostila vaše spletno mesto, ima FatCow rešitev za vaše skrbi. Spodaj je seznam nekaterih uporabnih in obetavnih funkcij, ki jih ponuja FatCow.

 •  Neomejen prostor na disku za vaše spletne strani
 •  Neomejena uporaba pasovne širine ali prometa
 •  Sposobnost gostovanja številnih domen v enem računu
 •  Uporaba orodja za ustvarjanje spletnih mest brez kakršnega koli plačila
 •  Neomejeno število e-poštnih računov
 •  Obstoječe in pripravljene za uporabo teme in predloge
 •  Čarovnik za namestitev programa Oneclick
 •  Integracija s Paypalom
 •  Vsakodnevne varnostne kopije strežnika
 •  Prenos registrarja brez stroškov
 •  Brezplačno oglaševanje in trženje kreditov

Kakšne so razpoložljive cene gostovanja za gostovalni paket FatCow?

Obstajajo tri redne cene gostovanja, ki jih ponuja Fatcow in so razvrščene glede na naročnikov želeni časovni razpon ali obdobje.

 •  36-mesečni termin, ki se mu zaračuna 7,49 USD vsak mesec ali 269,64 USD v celotnem obdobju.
 •  24-mesečni termin, ki se mu zaračuna 8,49 USD vsak mesec ali 203,76 USD v celotnem obdobju.
 •  12-mesečni termin, ki se mu mesečno zaračuna 9,49 USD ali 113,88 USD v celotnem obdobju.

Po drugi strani obstajajo omejeni promocijski popusti, kuponske kode ali posebne ponudbe, ki jih FatCow pogosto nudi. Te popuste ali kode kuponov si lahko ogledate ali jih dobite na spletnem mestu FatCow ali na nekaterih spletnih mestih s kuponi za popust.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map