Justhost pregled

“Včasih je bilo sranje. Kupil sem, prenovil in izboljšal. Še vedno ni moj najboljši izbor, ampak dober gostitelj proračuna. “

Kar zadeva načrte gostovanja, se cenejši pogosto izkažejo za manj zanesljive. To ne drži pri načrtu, ki ga je zagotovil justhost.

Znano po dostopnih gostovalnih storitvah je njihovo Justplan gostovanje kot nalašč ne samo za posameznike, ampak tudi za lastnike podjetij, ki želijo narediti naslednji korak. Za samo 2,95 USD na mesec lahko dobite vse osnovne značilnosti načrta gostovanja. To pomeni, da dobivate neomejene vire, kot so pasovna širina, gostovanje domen, podpora za e-pošto, e-poštni računi, prenos spletnega mesta in prostor za shranjevanje. To je odlično, ker vam nudi prilagodljivost, ki jo potrebujete, če želite razširiti ali razširiti svoje podjetje na spletu.

Razlog, zakaj je načrt tako poceni, je v tem, da strežniki Linux napajajo storitev. To najbolje deluje za razvijalce, ki želijo biti bolj praktični ali potrebujejo določene programske jezike.

[sloji sloja id = ”6 ″]

CENA NA MESEC2,95 dolarjaUPTIME & HITROST80%
DISK PROSTORUNLIVAŠ DOMAINPROST
BANDWIDTHUNLISKUPNA OCENA8/10

Lastnosti in enostavna uporaba

Poleg omenjenih neomejenih funkcij ima Justplan tudi naslednje:

• Brezplačna registracija izbranega imena domene
Če ste pripravljeni na spletno znamko, morate pridobiti ime domene za vaše spletno mesto. Tako lahko povečate svojo prepoznavnost in olajšate odpoklic stranke. JustHost bo celotno leto za eno ime domene pokrival registracijo vaše domene.

• Brezplačna uporaba orodij in predlog za izdelavo spletnih strani
Če želite odpreti podjetje v spletu, morate stavkati, ko je vroče. Zato morate čim prej zgraditi spletno stran. To ne pomeni, da bi morali ustvariti neokusnega videza. Gole ali neprivlačne spletne strani lahko odvrnejo stranke.

Če želite v trenutku ustvariti čudovite strani, vam JustHost ponuja brezplačne predloge. Vse, kar morate storiti, je, da to prilagodite in vaše spletno mesto je končano.

• Brezplačna uporaba nakupovalnih vozičkov in drugih orodij za e-trgovino

Številni ustvarjajo svoja spletna mesta v upanju, da bodo zaslužili na spletu. Če želite predstaviti svoje izdelke, morate narediti spletno trgovino.

To se razlikuje od običajnega spletnega mesta, saj zahteva vključitev nakupovalne košarice, izdelavo kataloga, način sprejemanja plačil in varen način hranjenja finančnih informacij vaših strank. Vse to in še več je zajetih v justplanu. Za varovanje občutljivih podatkov dobite generatorje potrdil, štiri izbire nakupovalnih vozičkov in zaščito z geslom.

• Brezplačna uporaba knjižnice skriptov
Skripti so vnaprej izdelane aplikacije, ki naj bi se izvajale na vašem spletnem mestu. To odpravlja potrebo, da se vi ali vaš spletni skrbnik naučite, kako kodirati, da bo vaše spletno mesto delovalo.

Tukaj je le nekaj funkcij skripta, ki jih lahko uporabite, ko se prijavite v načrt za pravilno načrtovanje:

Forum za sporočila
Družbeno omrežje
Galerije za slike
Anketa ali anketa
Seznami za poštovanje
Vodenje projektov
Podpora za blog za priljubljene platforme, kot sta b2evolution in wordpress

JustHost svojim strankam omogoča zelo enostavno upravljanje računa zaradi svoje nadzorne plošče. Tudi brez usposabljanja se bo celo novinec lahko znašel po vmesniku.

Zanesljivost

JustHost nima posebne garancije za uptime. Kljub temu še vedno skrbijo, da so njihovi strežniki 24/7 v popolnem vrstnem redu. Če se pojavijo kakršne koli težave, njihova podporna posadka poskrbi za čimprejšnjo rešitev. Kljub temu so se pojavile pritožbe glede njihovega podaljšanja.

Nekatere stranke so poročale, da so njihova spletna mesta za več dni propadala. Vendar so komentirali, da je JustHost to uspel rešiti pravočasno.

Stranka in tehnična podpora

Vsakodnevni klepet v živo je le eno izmed načinov za doseganje tehničnih in podpornih uporabnikov podjetja Justhost. Kadar koli se pojavi težava, ne glede na to, ali gre za vaš račun, spletno mesto ali storitev gostovanja, lahko preprosto kliknete gumb za klepet in vzpostavite stik s podpornim osebjem.

Če ne čutite klepeta in ne potrebujete takojšnje pomoči, jih lahko tudi pokličete. Za posameznike, ki ne želijo neposredno govoriti z drugo osebo, je pošiljanje e-pošte tudi možnost. JustHost se lahko pohvali, da je najdaljši čas čakanja, ki ga je stranka kdaj doživela, ko jih je poklical, pet minut. Na njihovem spletnem mestu so tudi forumi in koristne vadnice, s katerimi se lahko posvetujete.

Pravnomočna razsodba

Ko gre za leta delovanja, je JustHost relativno nov v igri. Vendar pa je podjetje zagotovo zgradilo ime zaradi svojih dostopnih cen gostovanja in odličnih gostovalnih funkcij. Če želite, da vaše spletno mesto gosti strežnike Linux, je JustHost podjetje, ki ga je vredno razmisliti.

AKTIVIRANJE 3,50 USD COUPON
PLUS, PRIDOBITE 175 USD AD KREDITI GOOGLE, FACEBOOK & YAHOO!

Aktivirajte kupon in odprite spletno mesto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map