InMotion Private WHOIS vodnik

Kaj pomeni zasebni WHOIS?

Vsi kontaktni podatki, ki ste jih vnesli med postopkom registracije domenskega imena, se samodejno shranijo v bazo podatkov WHOIS, javno bazo podatkov, ki vsebuje vse podatke o stikih in registraciji ter podatke za vsako domeno, registrirano pri določenem registrarju. Te informacije so javno dostopne in do njih lahko dostopa vsakdo, ki to želi. Ker so informacije dostopne javnosti, pomeni, da so nezaščitene.
Vendar pa obstaja način, kako zaščititi svoje podatke, ki so shranjeni v bazi WHOIS. Ta postopek zaščite podatkovnih baz WHOIS se imenuje zasebni WHOIS, znan tudi kot zasebnost domene. Zasebnost domen pomaga zaščititi vaše osebne podatke tako, da jih skriva pred radovednimi očmi javnosti, kar vas pri zaščiti pred neželeno pošto, telemarketi in drugimi brezobzirnimi osebami pred dostopom do vaših osebnih podatkov.


Ali InMotion ponuja zasebni WHOIS in kako deluje?

Kot del zaveze InMotion za svoje stranke zagotavlja varno in koristno izkušnjo gostovanja, InMotion svojim strankam ponuja storitve zasebnosti domene. Vendar storitev ni standardna značilnost njenega gostovalnega paketa, temveč se ponuja kot dodatna storitev. Kot dodatna storitev pomeni, da je storitev ponujena po ceni, ki jo je trenutno mogoče kupiti po ceni 9,99 USD na leto na domeno. Čeprav se stroški lahko štejejo za nekoliko drage, je korist, ki jo prinaša tistim, ki želijo zaščititi svoje zasebne podatke, daleč odtehtati stroške.

Takoj, ko odjemalec kupi zasebnost domene, InMotion nadomesti zapise javnih informacij za ime domene z lastnimi podatki InMotion. Nadomeščeni podatki bodo vključevali e-poštni naslov, telefonsko številko in fizični naslov, razen imena organizacije, saj je zakoniti lastnik domene.
Zasebni WHOIS ali zasebnost domen je na voljo na vseh področjih, razen tistih z razširitvijo .us.

Kako lahko dobim storitev zasebnosti domene InMotion?

Pridobivanje WHOIS informacij, zaščitenih z zasebnostjo domen InMotion, je preprosto. Preprosto sledite naslednjim korakom:

 •  Najprej se morate prijaviti na ploščo za upravljanje računa ali AMP;
 •  Takoj ko ste prijavljeni, označite oznako »Domene« in kliknite »Upravljanje domen«;
 •  Nato boste prišli na stran, kjer boste videli svoje domene. Na desni strani vaših domen je povezava »Dodaj zasebnost«, kliknite tisto, ki ustreza domeni, za katero ste želeli, da je zasebna.
 •  S klikom na gumb vas boste preusmerili na stran za obračun, kjer boste lahko z oddelkom za obračunavanje InMotion-a sklenili nove storitve. Lahko se odločite za uporabo obstoječih podatkov o kreditni kartici, shranjenih v njihovem sistemu, ali pa lahko dodate nove. Pomembno je, da se strinjate z njihovimi pogoji storitve, tako da jih natančno preberete, nato pa, ko jih razumete in dogovorite, kliknite Pošlji. Pomembno je upoštevati, da čeprav je storitev zasebnosti dodana v vašo domeno, potem ko ste kliknili »Pošlji«, lahko traja do 24 ur, preden bodo drugi lahko videli posodobitve podatkov WHOIS.

Trenutne stranke lahko pošljejo e-pošto na [email protected] ali pokličejo 888-321-4678 ali 757-416-6575 (za mednarodne stranke), medtem ko nove stranke ali tiste, ki še nimajo računov gostovanja InMotion, se lahko obrnete na [email protected] ali pokličite zgoraj navedene številke.

Ali bom še vedno lahko spremenil ali posodobil svoje podatke WHOIS?

Podatke WHOIS lahko enostavno spremenite ali spremenite tako, da spremenite podatke o registraciji. Podrobnosti registracije lahko spremenite v nadzorni plošči računa. To je tisto, kar morate storiti.

 •  Prijavite se v svojo ploščo za upravljanje računa (AMP);
 •  Premaknite miško nad domeno v zgornjem meniju in nato kliknite Upravljanje domen;
 •  Kliknite domeno, v katero želite spremeniti, s seznama predstavljenih domen;
 •  Odprlo se vam bo stran, na kateri boste videli seznam povezav, našli in kliknite povezavo »Pregled ali sprememba podatkov o registraciji«;
 •  Na naslednjem zaslonu kliknite gumb »Uredi« poleg podrobnosti, ki jih želite spremeniti;
 •  Ko so informacije dodane, jih natančno preglejte in kliknite »Pošlji«. Vaše podatke je treba spremeniti do zdaj, vendar običajno traja do 24 ur, preden so spremembe na voljo na WHOIS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map