HostClear pregled

Na površini je HostClear videti tako kot vsak drug gostitelj spletnega mesta. Ponujajo številne običajne funkcije, nizke cene in podporno uro, za katero trdi večina drugih gostiteljev. Vendar pa obstaja nekaj stvari, ki HostClear ločijo od njihove konkurence in jim predstavljajo glavno izbiro in izjemno vrednost kot gostitelja spletnega mesta.


Prvo vprašanje, na katero je treba vprašati in odgovoriti, ko razmišljate o gostitelju spletnega mesta, je: “Ali so zanesljivi?”

Gostitelj, ki ni zanesljiv, je tisti, ki mu preprosto ni mogoče zaupati kot možnost, še posebej, če nameravate voditi majhno podjetje na svojem spletnem mestu. Tudi manjše napake in utripi na radarju lahko potencialne obiskovalce in potencialne stranke zapustijo vaše spletno mesto in se ne vrnejo več. Izguba pomembnih podatkov lahko tudi povzroči nepopravljivo škodo vaši blagovni znamki ali podjetju.

Na srečo HostClear zagotovo opravi ta test. Poleg številnih pričevanj, ki so jih prejeli od strank, ki že leta uporabljajo njihove storitve, lahko uveljavljajo tudi dejstvo, da svoje storitve gostijo v vrhunskem podatkovnem centru. Varnost in zaščita, ki jo ponujata, sta na voljo skoraj pri vsakem podjetju, ki gostuje v panogi.

Ker so uspešno opravili test zanesljivosti, si oglejmo njihovo ceno in številne funkcije, ki jih ponujajo:

Glavne značilnosti

Funkcije, ki jih ponuja HostClear, so precej obsežne in pokrivajo skoraj vse, kar bo začetnik ali povprečen uporabnik spletnega mesta potreboval za zagon, izgradnjo in rast svoje spletne strani. Tu je nekaj trenutkov, ki jih ponujajo:

Uporaba cPanela

Eden glavnih vidikov zaupanja HostClear-a kot gostitelja spletnega mesta je, da je nadzorna plošča, ki jo uporabljajo, zelo prijazna do uporabnika. cPanel, nadzorna plošča, ki jo uporabljajo, je ena izmed bolj priljubljenih možnosti na spletu. Razlog za to je, ker vam omogoča enostavno navigacijo po različnih vidikih vašega spletnega mesta in celo namestitev novih programov na svoje spletno mesto.

Ne glede na to, ali želite prenašati in prenesti svoje datoteke ali upravljati svoje domene hitro in enostavno, ima cPanel vse, kar potrebujete za čim učinkovitejši zagon spletnega mesta..

Pomoč strankam

Glavni razlog, da je HostClear uspel hitro razviti enega največjih in najboljših ugled v industriji gostovanja spletnih strani, je posledica njihove neverjetne podpore strankam. Če ste novi lastnik spletnega mesta, je poskus, da sami ugotovite, kakšna stališča, lahko absolutna nočna mora.

Iz tega razloga HostClear nudi podporo 24/7. Medtem ko lahko mnogi drugi trdijo, da ponujajo podporo strankam sproti, je hitro postalo jasno, da je HostClear eden redkih, ki bi dejansko lahko sledil tej obljubi. Povprečni odzivni čas za podporo vozovnic je manj kot eno uro, kar v tej panogi ni bilo slišati. Ponujajo tri različne vrste podpore, vključno z e-pošto, klepetom v živo in telefonom.

Druga prednost pri njihovi podpori strankam je, da njihova skupina za podporo telefonom govori materno angleško. To je lahko popolno pošiljanje boga za lastnike spletnih strani, ki jih ljudje navadijo zadržati, ki jih sploh ne morejo razumeti. Imajo celo video posnetke in številne uporabne članke za napredne in začetnike gostiteljske uporabnike.

1 kliknite Namestitve

Delo z gostiteljem je lahko zelo neprijetno, kar otežuje ustvarjanje nove vsebine ali učinkovito distribucijo te vsebine na vašem spletnem mestu. Možnosti namestitve z enim klikom, ki jih ponuja HostClear, omogočajo enostavno dodajanje bloga, CMS ali celo ustvarjanje foruma na vašem spletnem mestu. Dejstvo, da lahko HostClear služi tudi kot graditelj spletnega mesta, pomeni, da imajo kupci veliko več uporabniku prijaznih funkcij, ki jih lahko uporabljajo kot večina gostiteljskih spletnih mest.

Neomejeni naslovi po e-pošti

Medtem ko mnogi gostitelji po spletu ponujajo neomejene e-poštne naslove, nadzorna plošča, ki jo uporablja HostClear, izjemno preprosto uporablja tudi neizkušenim lastnikom spletnih strani. Ena od težav, s katero se spopadajo številni začetni uporabniki gostitelja spletnih strani, je ta, da se zmedejo, kam iti in kako natančno se delajo različne stvari. HostClear omogoča enostavno sledenje smernicam in celo ponuja videoposnetke za usposabljanje, da vas vodi do korakov, potrebnih za ustvarjanje in uporabo vaših različnih e-poštnih naslovov.

Doplačila

Vsak gostitelj na spletu je začel ponujati dodatke kot nekoliko marketinško orodje za dodajanje vrednosti svojim storitvam in povečanje števila konverzij. Vendar HostClear ponuja veliko dodatkov, ki jih druga spletna mesta nimajo. Čeprav se lahko spremeni, so glavni dodatki, ki jih ponujajo, 100 USD za Google Adwords, 100 USD Yahoo Binga! Zasluge za oglase, 1 GB prostora za shranjevanje v oblaku za Just Cloud in množico odličnih orodij za blogging WordPress. Svojo uporabo cPanela oglašujejo tudi kot “ekstra”.

Na splošno so dodatki, ki jih ponujajo, dejansko nekoliko več od tistega, kar ponuja večina drugih spletnih mest.

Site Builder

Ena izmed najbolj kul lastnosti, ki jih ima HostClear v svojem arzenalu, je njihova spletna stran. Tudi če ste popolnoma novi v gradnji spletnih mest ali sodelujete z gostiteljem spletnega mesta, bi bilo treba z uporabo orodij za izdelavo spletnih mest zbuditi pozornost. Poleg tega, da je preprosto ustvariti svoje spletno mesto, ustvarjalec spletnih strani vsebuje tudi dodatna orodja za trženje, ki vam lahko pomagajo pri trženju vsebine na vaš ciljni trg.

Negativi

Če negativno vpliva na HostClear, se zdi, da je pri uporabi njihovega graditelja spletnega mesta njihova celotna funkcija in postavitev bolj zadovoljna za uporabnika gostitelja spletnega mesta začetnika kot nekoga, ki je v tem procesu napreden. Funkcije so več kot dovolj za povprečnega ali začetnega uporabnika, a napredni uporabniki, ki iščejo nekaj z množico možnosti in bolj intenzivnimi funkcijami, bodo morda želeli poiskati drugje.

Če boste kljub temu iskali drugje, je treba poudariti, da boste verjetno plačali precej višjo ceno. Pričakujte, da boste plačali vsaj dvakrat ali trikrat več, kar ponuja HostClear za bolj napredno in hkrati primerljivo storitev.

Še ena majhna negacija glede HostClear je, da nimajo drugačnih načrtov za uporabnike. Številna spletna mesta imajo gostiteljske načrte, namenjene različnim potrebam uporabnikov, medtem ko HostClear ponuja samo en načrt. Edina resnična možnost v tem načrtu je izbiranje med cPanelom in ustvarjalcem njihovih spletnih strani. Upoštevati je treba tudi, da ko izberete cPanel ali graditelja spletnega mesta, ne morete preklopiti na drugega.

Načrti in cene

Cena HostClear je zelo podobna tistemu, ki ga boste našli na večini gostovalnih strani. Medtem ko je glavna cena, ki jo oglašujejo, približno okoli 6 USD / mesečno znamko, ponujajo tudi redne popuste v višini kar 50% od običajne cene.

Vrednost, ki jo ponuja HostClear, je vsekakor višja od 80% gostiteljev tam. Odlične in enostavne funkcije, ki jih nudijo, in zavezanost, da ste tam za vas s 24/7 podporo strankam, vam malo denarja, ki ga plačate za njihovo storitev, ukradejo.

Končna beseda

Na splošno je vrednost, ki jo ponuja HostClear, preprosto enaka nič. O njihovi storitvi lahko govorimo zelo malo negativnih in zdi se, da je njihov seznam neskončnih. Na koncu dneva pa je res, da jih sposobnost, kako naprednega in začetnega uporabnika spletnega gostitelja, loči od svojih konkurentov..

Če iščete spletnega gostitelja zelo drago, je težko nasprotovati temu, kar lahko ponudi HostClear. Vsekakor bi bilo v vašem interesu, da jim posnamete, ali želite prenesti s svojega trenutnega gostitelja ali ustvarite novo spletno mesto, saj strankam celo ponujajo garancijo za vračilo denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map