Gostovanje na morju – Kaj je to in kakšne koristi?


Offshore gostovanje je neke vrste nišno gostovanje. Gostovanje na morju deluje tako kot tradicionalno gostovanje. Ampak prihaja z zasukom. Preden začnete uporabljati celoten vodnik za gostovanje na morju, obvestimo neposredno o tem.

Gostovanje na morju, več o tem

Zaznati je treba, da je vaše spletno mesto v Offshore Hostingu v podatkovnem centru daleč stran od vaše lokacije. Razlogov, zakaj bi se odločili za gostovanje na morju, je veliko. Vsebina z avtorskimi pravicami, vsebina DMCA, spletna mesta za odrasle, kramp spletna mesta in so nekateri pomembni razlogi. To možnost imajo najprimernejši tisti, ki ne želijo, da se njihova spletna stran zakonito ustavi in ​​jih je težje izslediti ali vzpostaviti stik.

Katere so ključne točke gostovanja na morju??

Strežnik mora biti lociran na oddaljeni lokaciji

To je glavna zahteva, ki določa offshore gostovanje. Tehnično gledano je vsakič, ko je spletno mesto, ki gostuje pri tujem ponudniku spletnega gostovanja, gostovanje na morju, vendar je namen drugačen. Vsi ponudniki gostovanja ne dovoljujejo gostovanja takšnih spletnih mest. Ti ponudniki gostovanja zelo pogosto upoštevajo mednarodne zakone.

Ni skladnosti z DMCA

DMCA je zakon o avtorskih pravicah ZDA. DMCA pomeni Zakon o avtorskih pravicah digitalnega tisočletja. Čeprav je to ameriški zakon, večina tujih ponudnikov spletnih gostovanj upošteva ta zakon. Zato samo zato, ker spletno mesto gostite pri tujem ponudniku spletnega gostovanja, še ne pomeni, da lahko gostite vsebino, ki je v nasprotju z zakonom. Ker je ponudnik spletnega gostovanja v skladu z DMCA, se lahko proti vam sproži kakršen koli pravni postopek. Zato se prepričajte, da ste izbrali ponudnika spletnega gostovanja, ki ne izpolnjuje predpisov DMCA, če želite gostiti katero koli avtorsko zaščiteno vsebino ali katero koli drugo vsebino, ki je v nasprotju z zakonom.

V Offshore gostovanju ni vse dovoljeno

Ker se gostovanje na morju lahko uporablja za reševanje DCMA in drugih zakonov, to še ne pomeni, da lahko storite karkoli želite. Skripti DDoS, dejavnosti Brute Force, ki omogočajo enemu dostop do sistema nekoga drugega in opravljajo zlonamerne dejavnosti.

Katero vrsto offshore gostovanja izbrati?

Izbira vrste gostovanja na morju je tako kot izbira običajnih vrst spletnega gostovanja. Zato je vrsta spletnega gostovanja odvisna od spletnega mesta ali spletne aplikacije, ki jo želite zagnati, in posebnih zahtev. Tako kot tradicionalno spletno gostovanje je tudi izbira gostovanja na morju odvisna od več dejavnikov, kot so prostor za shranjevanje, ki ga potrebujete, pasovna širina, promet na vašem spletnem mestu itd. Ko se vaše zahteve povečujejo, lahko izberete napredne možnosti, na primer Offshore VPS ali Offshore Dedicated Hosting.

Najboljši zunanji spletni gostitelji

Zdaj, ko veste, kaj je gostovanje na morju in njegove prednosti pred običajnim spletnim gostovanjem. Naslednji korak je izbira dobrega spletnega gostitelja, ki ponuja storitve in načrte gostovanja na morju.

Ko gre za zagon spletnega mesta, ki prikazuje zaupno vsebino, so zahteve po gostovanju nekoliko drugačne v primerjavi z običajnim gostovanjem.

Gostitelji spletnih strani na morju vam morajo omogočiti gostovanje prepovedane vsebine. Recimo, živite v Indiji in želite imeti spletno mesto s poker igro. Ker sta poker in igralnica v Indiji in drugih azijskih državah prepovedana, ni možnosti, da bi vaše spletno mesto gostilo na azijskem strežniku. Tu je gostovanje na morju zelo koristno.

Gostitelji spletnih strani na morju imajo občutek anonimnosti. Ker večina ponudnikov gostovanja na morju običajno ponuja veliko vrst plačil. Izberete lahko tudi možnost plačila, ki lahko zmanjša možnost izpostavljenosti vaše identitete.

Ker vaše spletno mesto gostuje na tujem strežniku, se bodo možnosti globalne izpostavljenosti zagotovo povečale. In to je najboljša možnost, če živite v državi, kjer ste za spletno gostovanje plačali veliko. Lahko preklopite na katerega koli tujega ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja spletno gostovanje po zelo poceni ceni.

Poleg tega drugi pomembni vidiki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri dobrega gostitelja na morju, vključujejo:

  • Dober čas in uspešnost

Prepričajte se, da če je spletni gostitelj kabel za zagotavljanje dobrega časa in uspešnosti, ste vedno želeli zagnati svoje spletno mesto in ne boste izgubili prometa zaradi izpadov ali slabe učinkovitosti.

  • Zanesljiva tehnična podpora

Dobri gostitelji na morju nudijo široko paleto podpornih metod, kot so klepet v živo, telefon in e-pošta. Prepričajte se, da boste imeli na voljo ponudnike spletnih gostiteljev, ki ponujajo hiter odzivni čas.

  • Varni strežniki

Nenazadnje je zelo pomembno za gostovanje vaših spletnih strani na zavarovanih strežnikih. Prepričajte se za gostitelje, ki ponujajo zaščito požarnega zidu, protivirusno programsko opremo, varnostno kopijo spletnega mesta in druge varnostne funkcije, ki zagotavljajo zaščito pred hekerji, zrušitvami sistema, zlonamerno programsko opremo in naključno izgubo podatkov.

Oglejmo si nekaj najboljših spletnih gostiteljev, ki ponujajo storitev gostovanja na morju. Spodaj so najbolj priljubljeni in zanesljivi gostitelji spletnih priobalnih spletnih strežnikov, pri tem pa upoštevajte zgoraj omenjene dejavnike.

1. Hostinger

Gostovanje Poceni gostovanje na morju

Hostinger ponuja različne načrte gostovanja, ki podpirajo tudi gostovanje na morju. Ker imajo strežnike v več podatkovnih centrih po vsem svetu, je možno po potrebi prenesti svoj račun v nekatere druge podatkovne centre.

Če torej želite izbrati kateri koli plan gostovanja na morju, deljeno gostovanje, VPS ali Cloud, Hostinger ponuja to! in zagotavljamo vam, da boste z Hostingerjem v dobrih rokah.

PREBERITE REVIJO HOSTINGERJA

2. Flaunt7

Flaunt7 najboljše gostovanje na morju

Flaunt7 najboljši DMCA Ignored Hosting in Offshore hosting ponudnik in je na našem zgornjem drugem seznamu priporočil pod Best Offshore hosting ponudniki. Flaunt7 je indijsko podjetje ponudnika storitev gostovanja, ki ponuja različne načrte za spletno gostovanje za gostovanje vaših spletnih dnevnikov WordPress, sliknih galerij in celo spletnega mesta za e-trgovino. Podjetje ponuja eno najboljših in cenovno dostopnih spletnih gostovanj, ki jih DMCA ignorira, in specializirano za zagotavljanje svobode govora / tiska.

Flaunt7 ponuja 5 celovitih paketov, ki ustrezajo gostiteljskim zahtevam skoraj vseh vrst spletnega poslovanja. Offshore deljeno gostovanje, ki se začne od 0,99 USD na mesec, doseže do 137 USD / mesec, ki vključuje vrhunske vire in vrhunsko zmogljivost.

PREBERITE PREDMET7 PREGLED

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me