GoDaddy Pregled

Torej trenutno razmišljate o GoDaddyju kot možnosti za ponudnika storitev spletnega gostovanja.


Mogoče se celo nadejate, da boste z uporabo storitve GoDaddy imeli tako srečo kot Walter v GoDaddyjevem Superbowlu 2013 Commercial, kjer je poljubil Bar Rafaelija hahaha…

Vsaj ob ostalih funkcijah GoDaddyja imate lahko zelo realna in pozitivna pričakovanja – samo ne da eno.

Navsezadnje je GoDaddy storitev, ki v praksi zagotavlja svojim strankam privlačno spletno gostovanje z več zmožnostmi. Izjemno učinkovito za posameznike, ki so začetniki ali izkušeni strokovnjaki na spletnih mestih.

Če želite zagotoviti pravilno odločitev glede potreb po spletnem gostovanju, je spodaj pregled GoDaddyja in kaj lahko pričakujete pri uporabi te storitve.

GoDaddy in spletno gostovanje – industrijski igralec

GoDaddy je bil pomemben igralec v industriji spletnega gostovanja. V preteklih letih je uspelo zbrati več kot 13 milijonov strank zaradi svoje dosledne skrbi za stranke in razširjenega registrarja domenskih imen. Tisti, ki se pridružite GoDaddyju, lahko pričakujete številne funkcije, predvsem pa je najbolj uporabno kakovostno spletno gostovanje po pošteni ceni..

Kako deluje spletno gostovanje GoDaddyja

Če želite ugotoviti, ali je storitev spletnega gostovanja združljiva z vašim spletnim mestom, je pomembno razumeti, kako določena storitev deluje. Ko kupite gostovalni načrt pri GoDaddyju, se vaše spletno mesto shrani na serviserja v edinstven DNS. DNS strežnik ljudem po vsem svetu omogoča dostop do vašega spletnega mesta in ogled. Ko poravnate predhodne zahteve, lahko razmislite tudi o vrsti spletnega paketa, ki ga uporabljate. Paketi, ki jih ponuja GoDaddy, bodo podrobneje na voljo spodaj.

Ne pozabite, da tisti, ki jih zanima gostovanje spletnega gostovanja prek GoDaddy-ja, morajo uporabljati Linux ali Windows gostovanje. Oba sistema sta dobra, samo izbira, ki jo naredite, je odvisna od namena vaše spletne strani. Glavna značilnost GoDaddy-ja je, da vam skozi celoten postopek zagotavlja konstantno kakovostne storitve in podporo strankam. Če pride do težave, lahko pokličete njihovo osebje za podporo strankam in na vprašanja dobite odgovor skoraj takoj.

Možnosti nadzorne plošče

Uporaba storitve spletnega gostovanja ni vedno enostavna. Nekatere storitve imajo zmedeno nadzorno ploščo in nadzorno ploščo, zaradi česar je vaša celotna izkušnja veliko bolj moteča. Na srečo si GoDaddy prizadeva, da vam na nadzorni plošči prinese izjemno funkcionalne funkcije.

GoDaddy uporablja različico 11.40.1 cPanel, ki je zelo preprosta za uporabo.

Vse temelji na vizualnem kontekstu, tako da boste s samo pregledovanjem plošče našli točno tisto, kar iščete. Poleg tega je plošča na voljo vsem uporabnikom, ne glede na njihov načrt.

Pomembno je omeniti, da kljub temu, da imajo vsi na voljo nadzorno ploščo, nima vsak načrt vse napredne funkcije, ki so na voljo drugim na nadzorni plošči. Na primer, ekonomski načrt ima veliko manj funkcij kot premijski načrt.

Edina pomanjkljivost glede nadzorne plošče je, da lahko traja nekaj časa, da se prikažejo funkcije nadzorne plošče, če spremenite. Običajno je standardni časovni okvir 24 ur.

Varen sistem

GoDaddy je eno varnostno najbolj ocenjenih podjetij. Poleg tega GoDaddy za razliko od drugih strežnikov spletnega gostovanja ne razkriva načrta gospodarstva iz osnovnih varnostnih funkcij samo zato, ker je na najbolj osnovni ravni.

Tisti, ki so del gospodarskega načrta, lahko pričakujejo odkrivanje neželene pošte za e-poštne račune in odkrivanje lupin. S temi funkcijami in drugimi, če imate premium račun, se lahko počutite varno, da je vaše spletno mesto na varnem in obvladljivem gostitelju.

Zelo prijazen do WordPress-a

V teh dneh se milijoni ljudi za razvoj svoje spletne strani obračajo na WordPress. GoDaddy to prepozna in poskuša olajšati prehod, če imate račun za WordPress.

Tisti, ki imajo WordPress račune, bodo ugotovili, da GoDaddy zagotavlja samodejno namestitev programa. Ko nameščate program, boste tudi ugotovili, da so vse potrebne varnostne funkcije nedorečene.

Zato to na koncu dneva pomeni manj dela za vas in lažji čas postavitve spletnega mesta WordPress prek spletnega gostiteljskega strežnika GoDaddy.

Izjemno pogosti čas nedelovanja

Prekinitev je resna težava za večino lastnikov spletnih strani, zlasti ko gre za izbiro storitev spletnega gostovanja, ki jih ne poznajo.

Ko gre za GoDaddy, vam ni treba skrbeti za odmore, saj bo s to storitvijo spletnega gostovanja vaše spletno mesto na spletu 99,9% časa, ki ga zagotavlja.

Enodstotna razlika je posledica napak in drugih nepredvidljivih vprašanj, ki se lahko pojavijo. Toda na splošno je GoDaddy ravno tam z najboljšimi storitvami.

Načrt cen

Čas je, da se pogovorite o cenah, vendar vam bo všeč to, kar boste prebrali, zato nadaljujte.

Gospodarski načrt (4,99 USD / mesečno)

Načrt gospodarstva je idealen za posameznike, ki šele začnejo z vidika zagona lastnega spletnega mesta. Z ekonomskim načrtom lahko zgradite 1 spletno mesto in pridobite 100 GB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, 100 e-poštnih naslovov, brezplačno domeno z letnim načrtom in možnost registracije za varnostno kopiranje in obnovitev spletnega mesta, kar je plačljiva možnost.

Deluxe načrt (5,99 USD / mesečno)

S deluxe načrtom imate na voljo neomejeno spletno mesto, shrambo, pasovno širino in 500 e-poštnih naslovov. Ta načrt vsebuje tudi brezplačno domeno, ko kupite letni načrt. Nazadnje obstaja tudi varnostno kopiranje in obnovitev spletnega mesta, če se odločite za plačljivo možnost.

Končni načrt (7,99 USD / mesec)

Končno je končni načrt izjemno obsežen. S tem načrtom imate neomejeno spletno mesto, shrambo, pasovno širino, 1.000 e-poštnih naslovov, brezplačno domeno z letnim načrtom, varnostno kopijo spletnega mesta in obnovitev kot plačljivo možnost, 2X obdelavo in napajanje z Linuxom in cPanel, Premium DNS, 1-letno SSL in potrdilo za varovanje podatkov o strankah in povečanje uvrstitve pri iskanju.

Načrt po vaši izbiri bo odvisen od vaših potreb. Končni načrti se širše uporabljajo v poslovne namene in posameznike, ki gledajo na podjetniško plat oblikovanja in upravljanja spletnih strani.

Povzetek

Na splošno je GoDaddy odlična možnost za tiste, ki se začenjajo, ali pa imajo izkušnje z razvojem spletnih strani. Ko pride do nje, GoDaddy strankam ponuja vrhunsko izkušnjo spletnega gostovanja z malo težavami in dosledno podporo strankam, kadarkoli je to potrebno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map