Garancija za vračilo denarja BlueHost (podrobnosti)

Številna podjetja za gostovanje ponujajo garancijo za vračilo denarja, toda ko poskušate vrniti svoj denar, vas to obremeni z grozno storitvijo za stranke in neskončnim bežanjem s počasnim odzivanjem na vaše poizvedbe o podpori in telefonske klice.


Zasluži si veliko boljše od tega! Konec koncev ste plačni kupec in jim zaupate kakovostno gostovanje, ki ga obljubljajo.

Zato še vedno raziskujem, testiram in pregledujem gostiteljske družbe na tem spletnem mestu WebHostingPlanGuide.

K sreči obstaja veliko podjetij, ki resnično spoštujejo garancijo za vračilo denarja in vam bodo denar vrnila pravočasno, če z njihovo storitvijo niste zadovoljni. BlueHost je eden izmed njih.

Z BlueHostom lahko kadar koli prekličete račun za vračilo. Če pride po prvih 30 dneh, vam vrnejo potrjeno vračilo za toliko mesecev, kot jih niste uporabili.

Če še nimate BlueHost računa, pojdite na www.BlueHost.com in kliknite gumb »začnite zdaj«. Če uporabite to povezavo, boste prejeli tudi najnižje cene in BREZPLAČNO domeno.

Če še niste pripravljeni izbrati gostitelja, boste morda želeli primerjati tudi naše najboljše izbirnike ali preizkusiti kviz za gostovanje, da dobite prilagojeno priporočilo za gostovanje.

Kako deluje garancija BlueHosta?

Kot smo že omenili, je zadovoljstvo kupcev glavna prednost BlueHosta in prepričani so, da boste zadovoljni z njihovimi storitvami. Če pa preizkusite njihove storitve in ugotovite, da ne ustrezajo vašim potrebam, lahko kadar koli prekličete svoj račun za vračilo, glede na naslednje:

 • Če v roku 30 dni prekličete račun BlueHost, boste prejeli celotno vračilo.
 • Če boste preklicali po 30 dneh, boste prejeli vračilo denarja za preostanek vašega gostovanja.
 • Če se prijavite pri BlueHost in registrirate domeno, pristojbine za domeno ni mogoče vrniti. To je namenjeno kritju stroškov BlueHosta in zagotavljanju, da ne boste izgubili imena svoje domene. Domeno lahko prenesete po zahtevanih obdobjih zaklepanja ali pa jo preprosto usmerite drugam, odvisno od želje.
 • Garancija za vračilo denarja BlueHost velja za vse njihove načrte gostovanja, vendar ne velja za večino izdelkov z dodatki, kot so domene.

Garancija za vračilo denarja je eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja. To je velika prednost za tiste, ki so še vedno negotovi glede spletnega gostitelja in samo želijo najprej preizkusiti vode. Stranke, ki gostijo spletno gostovanje z garancijo za vračilo denarja, imajo stranke pogosto prednost, saj jim zagotavljajo, da njihov denar ne bo šel v popolne odpadke.

Omejitve / pravila / prilagoditve, o katerih morate vedeti najprej:

Ko zahtevate vračilo, vedite, da obstajajo določene omejitve in drugi pogoji. Toda ti pogoji so smiselni, zato vam ni treba skrbeti zanje. Tu je še nekaj pomembnih podrobnosti, ki jih morate vedeti o garanciji za vračilo denarja BlueHost:

 • Garancija za vračilo denarja BlueHost velja samo za spletno gostovanje. Druge pristojbine, povezane s SSL certifikati, paketom SEO, imen domen ali zasebnostjo domene, NE krijejo.
 • Če dobite račun v prvih treh dneh po registraciji, lahko dobite celotno vračilo denarja. Zahtevate lahko celotno povračilo vseh pristojbin. Če želite obdržati domeno registrirano na vašem računu, vam bomo zaračunali 14,99 USD.
 • Naknada za domensko ime vam bo zaračunana po prvih treh dneh registracije.
 • Stranke lahko kadar koli prekličejo storitve.
 • Ne morete zahtevati vračila, če je vaše spletno mesto uporabljalo kakršno koli prepovedano dejanje na BlueHostu. Ta dejanja vključujejo nepristojnost, kršitev pravic intelektualne lastnine, nepristojnost, kršitev zaupnosti, kramp in drugo.
 • Vaš račun BlueHost nima nobenih terminskih obveznosti, nobenih skritih pristojbin ali kazni za predčasno končanje mandata.

Kako lahko prekličem naročnino na BlueHost?

Preklic naročnine na BlueHost je preprost in enostaven. Zahtevo za odpoved morate samo posredovati na [email protected] Na njihovo osebje se lahko obrnete tudi preko te številke: (888) 401-4678. Do njih lahko pridete tudi preko klepetanja v živo. Ta zahteva morda zahteva preverjanje lastništva računa, ki ga prekličete.

Račun lahko prekličete v različnih obdobjih. BlueHost zagotavlja različne postopke vračila za različna obdobja odpovedi.

 • Prenehanje naročniškega razmerja v 3 dneh po prvotni registraciji. Če izberete to možnost, lahko dobite celotno vračilo denarja. To ne vključuje drugih pristojbin, plačanih z nepovratnimi storitvami. Ker pa BlueHost ime domene ponuja brezplačno, se lahko stranke odločijo obdržati lastništvo nad njo z doplačilom 14,99 USD.
 • Preklic naročnine po 3 dneh, vendar pred 30 dnevi od prvotne registracije. Še vedno lahko s to možnostjo povrnete ves svoj denar. Toda za razliko od prve možnosti je zdaj obvezno, da obdržite lastništvo nad svojim domenskim imenom. To pomeni, da morate plačati 14,99 USD.
 • Preklic naročnine po 30 dneh od prvotne registracije. Ta garancija za vračilo denarja omogoča strankam, da kadar koli prekličejo svoj račun gostovanja. Stranke lahko dobijo nadomeščeno nadomestilo le, če prekličejo račun po 30 dneh. To vračilo je še vedno izključeno iz drugih nepovratnih pristojbin in plačila za ime domene.

Ali morda raje imate možnost mesečnega plačila? Cena je skoraj podvojena, kot bi jo plačali, če imaš 12 mesecev predčasno, vendar HostGator ponuja možnost za mesec na mesec.

Potrebujete mesečno plačilo?

Večina gostujočih podjetij (vključno z BlueHostom) vas prisili, da plačate 1 leto ali več predplačila.

Lahko zmanjšate svoje stroške in finančno tveganje tako, da izberete ponudnika gostovanja, ki je dovolj samozavesten v svojih storitvah, da vam lahko ponudi možnost mesečnega plačila na mesec. HostGator ponuja mesečne mesečne možnosti plačila za vse njihove načrte, vsi načrti pa imajo 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Poleg tega lahko uporabite kodo kupona BUILDPATH, da danes od HostGatorja dobite 60% popusta za vse gostovalne načrte!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me