FrontPoint varnostni pregled

Hej, Johnny tukaj.


Prepričan sem, da veste, da je to spletno mesto že od nekdaj o spletnem gostovanju, spletnem oblikovanju in razvoju.

Zakaj torej na svojem spletnem mestu za pregledovanje spletnega gostovanja pišem o sistemu domačega varnosti?

Mislim, da so nedavni dogodki na področju varnosti domače tehnologije in “interneta stvari” (IOT) res kul.

V letu 2015 več lastnikov stanovanj povezuje in nadzoruje naprave v naših domovih. Kot del te revolucije je nova pasma hišnih varnostnih podjetij spremenila varnost na domu (oprosti, ADT). S tem je opisan pregled domačega varnostnega sistema FrontPoint:

Frontpoint Varnostni sistem: Kaj morate vedeti

Vaša družina, lastnina in varnost so nekatere najpomembnejše stvari, ki jih je vredno zaščititi. Vendar pa je stopnja kriminala na večini področij lahko povečana, zagotavljanje potrebne zaščite je lahko izziv – razen če imate vzpostavljen visokokakovosten in vrhunski varnostni sistem …

Trg je trenutno preplavljen z varnostnimi sistemi, vendar pa vsak sistem ne deluje podobno. Če resnično iščete domači varnostni sistem, ki je vreden naložbe, so varnostni sistemi, ki jih ponuja Frontpoint, idealna rešitev. Spodaj je pregled funkcij sistema, prednosti sistema in vseh drugih zadev.

O Frontpointu

Preden investirate v kateri koli izdelek, zlasti tisti, ki ga boste uporabili za zaščito svojega doma in družine, je vedno koristno razumeti vrsto podjetja, ki ga nameravate kupiti. Frontpoint je razmeroma nov za poslovanje domače varnosti.

Podjetje je leta 2007 ustanovila skupina strokovnjakov za varnost domov, od katerih je vsak želel uresničiti, kar so mislili, da bodo revolucionarne spremembe v domači varnostni industriji. Uspeh podjetja Frontpoint se v veliki meri opira na njegovo sposobnost zagotavljanja učinkovite tehnologije, kakovostne storitve za stranke in krepitev zaupanja potrošnikov v blagovno znamko in sistem.

Trije glavni paketi varnostne opreme, med katerimi lahko izbirate

Ko pogledate varnost Frontpoint, boste opazili, da lahko izbirate med tremi glavnimi paketi varnostne opreme.

 • Standardni paket: Za naložbo v višini 99 dolarjev se lahko odločite za standardni paket. Standardni paket vključuje brezžično nadzorno ploščo, ki ima celično povezavo, brezžični senzor gibanja, daljinski ključ, znak dvorišča in pet okenskih nalepk ter dva brezžična tipala vrat ali oken.
 • Izboljšani paket: Izboljšani paket stane 164 dolarjev in s tem sistemom boste dobili standardno nadzorno ploščo, ki vključuje celično povezavo, dva brezžična senzorja vrat ali oken, brezžični senzor gibanja, detektor dima in toplote, daljinski ključ in znake dvorišča in okenske nalepke.
 • Paket za razsvetljavo: Paket osvetlitve stane 199 dolarjev in vključuje najbolj priljubljeno opremo iz standardnih in izboljšanih paketov, kontrole za dve luči v vašem domu. S tem sistemom dobite brezžično nadzorno ploščo s povezavo do celice, dva brezžična senzorja oken, senzor gibanja, dva brezžična krmilnika luči, daljinski upravljalnik za ključe in znak za dvorišče in pet nalepk za okna.

Čeprav so stroški samega varnostnega sistema različni, so ti paketi enkratne naložbe, ki jih lahko kupite, ko se prijavite v varnostni sistem Frontpoint. Če je vaš dom velik ali če potrebuje dodatne varnostne ukrepe, boste morda želeli razmisliti o izboljšani ali lahki različici. Spodaj je veliko funkcij, ki jih lahko pričakujete pri vlaganju v varnostni sistem Frontpoint.

Oprema za domačo avtomatizacijo

Frontpoint Security ima veliko funkcij, vendar je ena izmed najbolj priročnih za vsakega lastnika domovanja sistem in oprema za avtomatizacijo doma, ki jo ponuja podjetje.

Sistem za avtomatizacijo doma je oblika tehnologije, ki vam omogoča daljinsko upravljanje vsega, kar ima opravka z vašim domom, na primer ključavnice, vrata, termostat, luči in še veliko več.

Tisti, ki se pridružijo Frontpoint Security, lahko nadzorujejo naprave v svojem domu prek mobilnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika. S sistemom za avtomatizacijo doma ne morete samo zagotoviti, da je vaš dom zaščiten 24/7, ampak lahko zaščitite upravljanje svojega doma, ko ste odsotni.

Geo storitve

Geo storitve so tehnološka značilnost, ki je ni veliko podjetij, ki skrbijo za varnost doma.

Frontpoint je v tem pogledu edinstven in zagotovo se splača izkoristiti to funkcijo. Geo storitve so vrsta tehnologije, ki vam omogoča izboljšanje povezave z vašim domom. Skozi sistem lahko ustvarite “geofence” okoli območja vašega doma. To nevidno območje, ki ga konfigurirate v aplikaciji Frontpoint, je v bistvu območje, ki je označeno kot popolnoma varnostno.

Če skozi geo ograjo preidete vi ali karkoli, potem bodo veljala varnostna pravila, ki jih imate. Ta vrsta nastavitev je optimalna funkcija, če želite ojačati in nadzorovati varnost svojega doma. Nekaj ​​najpogostejših nastavitev, ki jih lahko uporabite s storitvijo Geo Service, vključuje:

 • Snemanje videa
 • Avtomatizacija termostatov
 • Obvestilo o alarmiranju

Prav tako je sistem geo storitev in večina aplikacij Frontpoint združljiv z napravami iOS in Android, tako da boste ne glede na to, kaj imate, še vedno lahko spremljali in nadzirali varnost svojega doma.

Možnosti nadzora

Zelo malo podjetij, ki se ukvarjajo z varovanjem domov, doseže dolžino, ki jo Frontpoint naredi za zaščito vašega doma. Večina varnostnih sistemov za dom bo nudila le standardne stoječe kamere za spremljanje vašega doma, ko ste odsotni.

Frontpoint sega naprej in naprej z zagotavljanjem kamer z izjemno uporabnimi zmogljivostmi, kot sta preklop in nagib. Poleg tega, če potrebujete varnost zunaj, vendar znotraj parametrov vaše lastnine, vas Frontpoint pokrije z zunanjo linijo kamer.

Paketi za spremljanje

Raznolikost in raznolikost izbire je vedno prednost pri izbiri domačega varnostnega sistema.

Poleg paketov opreme, ki jih ima Frontpoint na voljo, ima podjetje tudi tri nadzorne sisteme, med katerimi lahko izbirate …

 • Spremljanje zaščite
 • Interaktivni nadzor
 • Končni nadzor

Vsak od teh sistemov nudi optimalno zaščito, vendar je glavna razlika med tremi sistemi v tem, da za razliko od zaščite spremljanja, ki je najpreprostejši sistem, vam Interaktivni in Ultimate nadzor omogoča takojšnja opozorila o nevarnostih požara in okolja.

Na voljo vam bo tudi sistem podpore za življenjsko varnost, profesionalno spremljanje, ki deluje 24/7, in številne interaktivne funkcije, kot so nadzor luči, daljinski dostop in nadzor, e-poštna in besedilna opozorila ter opozorila o nesreči in razbijanju. Če iščete nekaj naprednejšega od osnovnega načrta za spremljanje zaščite, sta interaktivni in končni nadzor glavna izbira.

Cene in tveganje

Pri izbiri domačega varnostnega sistema je ena prvih lastnosti, na katero si mnogi mislijo, struktura cen – in to prav.

Domači varnostni sistemi so naložba, toda če boste denar odložili, lahko to storite tudi v podjetju, v katerem se boste počutili udobno in ki vam nudi funkcije in zmogljivosti, ki jih iščete sistem varnosti doma. Glede cen Frontpoint lahko pričakujete naslednje:

 • Na voljo so trije načrti, od 34,99 USD na mesec in do 49,99 USD na mesec
 • Vključena je 30-dnevna brezplačna preizkusna različica – torej če niste zadovoljni s tem, kar dobivate, ga lahko vrnete brez stroškov

Na splošno se sicer zdi, da se Frontpoint v primerjavi z drugimi varnostnimi sistemi za dom zdi nekoliko dragocen, vendar je pomembno razumeti razloge za strukturo cen.

Za razliko od drugih varnostnih sistemov, ki delujejo na stacionarnih ali širokopasovnih povezavah, je Frontpoint varnostni sistem, ki je z uporabo celičnih sistemov popolnoma brezžičen. Z brezžično tehnologijo dobivate optimalno raven zaščite, kar je vredno nekoliko nadgraditi ceno. Poleg tega, kot že omenjeno, podjetje ponuja 30-dnevno brezplačno preizkušanje. Če niste zadovoljni, lahko vrnete opremo in brezplačno dobite denar.

Po namestitvi Frontpoint

Varnostne sisteme Frontpoint lahko namestite vi ali strokovnjak. Če izberete profesionalno namestitev, je treba plačati pristojbino.

Če se odločite za namestitev Frontpoint-a, ima podjetje še eno odlično lastnost in to so njegove stalne izboljšave varnosti. Frontpoint vedno nadgrajuje svoje tehnološke sisteme. Na primer, trenutni kupci, ki uporabljajo nadzorno ploščo Simon ST podjetja, se lahko nadgradijo na nadzorni plošči zaslona na dotik IQ podjetja Qolsys, ki jim ponuja zelo napredno tehnologijo za zaščito doma.

Razen nadgradenj sistema, podjetje deluje tudi pri posodabljanju opreme, kot so senzorji, kamere in še veliko več. Zato lahko s Frontpoint prepričate, da dobivate najnovejše in najboljše, ko gre za varnostni sistem.

Slabosti

Kot celota je Frontpoint vrsta domačega varnostnega sistema, ki je vredna naložba. Vendar pa, tako kot vsi varnostni sistemi, se morda želite zavedati številnih pomanjkljivosti.

 • Dobavna garancija ne pokriva opreme. Namesto tega ima vsa oprema garancijsko dobo tri leta
 • Če se odločite, da to storite sami, bi bila težava, če sami nimate lastnih lastnih izkušenj, namestiti varnostni sistem Frontpoint..
 • Podjetje ima 28 pritožb, ki jih na to navaja pri Better Business Bureau. Če povprašate, vam bo podjetje poslalo odgovor in pojasnilo okoliščine
 • FrontPoint je relativno novo podjetje v domači industriji varnosti (ustanovljeno 2007)

Splošno priporočilo

Če povzamem – četudi ne dobi popolnega 10/10, je Frontpoint kakovostni varnostni sistem in storitev spremljanja, v katero je vredno vlagati..

Na splošno so kupci zelo zadovoljni s stopnjo storitve in varnostjo, ki jo ponuja podjetje. Redne nadgradnje, kakovostna oprema, oddaljeni dostop in brezžična tehnologija Frontpoint zagotavljajo varnostni sistem, ki bo zaščitil vaš dom na najboljši možni ravni.

Poleg tega nič ne more premagati 30-dnevnega preizkusa brez tveganja, ki ga ponuja podjetje. Taka prilagodljivost in skrb za stranke v industriji ni utemeljena, zato jo je najbolje izkoristiti, ko je na voljo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map