FatCow 3,15 $ posebna kuponska povezava

UPDATE: FatCow trenutno ponuja svoj najbolj priljubljen načrt gostovanja za najbolj dostopno ceno doslej pri 3,15 USD na mesec. Zdaj zaklenite prihranke, dokler prodaja traja!


Ko greste po nakupih z omejenim proračunom, običajno prosite za izdelke s popusti ali pa bi jih poskusili poiskati sami. No, osnovni človeški nagon je, da če lahko pobegneš, ne da bi plačal polno ceno, boš zagotovo šel za to in to smatral kot dober posel.

Z današnjimi naraščajočimi cenami osnovnih surovin, od hrane do mesečnih računov za vodo in elektriko, ni čudno, zakaj se mnogi raje odločajo za izdelke s popusti. Toda po drugi strani cena ni vedno vse. Izdelek je lahko nizke cene, a slabe kakovosti, tako da še vedno ni zelo dober posel.

Kot moder potrošnik morate vedno upoštevati kakovost izdelka ali storitev ne glede na ceno, ne glede na to, koliko želite prihraniti. Toda ne v primeru s FatCowom, ki je od leta 1998 priljubljeno gostiteljsko podjetje. Ponuja posebne popuste, ne da bi pri tem ogrozil kakovost svojih storitev.

Odkrijte več o FatCow

Skozi leta je FatCow nenehno oskrboval mala in srednje velika podjetja s svojimi neuspešnimi storitvami gostovanja. Kot zahvala številnim zadovoljnim strankam za njihovo neprekinjeno pokroviteljstvo ponuja FatCow velike popuste s svojim posebnim kuponom v višini 3,15 USD, obenem pa obdrži vrhunske storitve. Tako bodo bodoči imetniki računov upravičeni do 65% popusta od prvotne cene samo v omejenem obdobju. To je pravi način, da dobijo občutek in predstavo o odličnosti FatCow-a, ne da bi morali plačati polno ceno. Če na koncu obdobja niste zadovoljni in zadovoljni s storitvami, ki jih nudi FatCow, je malo verjetno, se lahko odločite, da boste ustavili naročnino. Na ta način ste kot potrošnik vedno v dobrem položaju.

Kaj je skupno gostovanje?

Da bomo lahko popolnoma razumeli, kako deluje FatCow, je pomembno, da se naučimo ali vsaj dobimo predstavo o tem, kaj je skupno gostovanje, saj je to na splošno vrsta gostovanja, ki jo ponuja FatCow. Deljeno gostovanje je plačljiva vrsta, pri čemer je verjetno, da bo veliko uporabnikov moralo deliti vire skupnega strežnika in posledično deliti en skupni naslov IP. Sledijo funkcije skupnega gostovanja:

Ker bodo morali številni uporabniki deliti vire strežnika, bo lahko pasovna širina in prostor na disku omejena. Vsak uporabnik je upravičen do velike količine teh virov, vendar ko njegovo spletno mesto začne prejemati veliko prometa, porabi večino virov in posledično vpliva na druge uporabnike, je lahko tudi to, da mu bo ponudnik ustrezno zaračunal prekomerna poraba ali svetovanje za prenos na višjo stopnjo.

 • Idealno za male in srednje velike poslovne subjekte
 • Bolj varčna v primerjavi s namensko vrsto, saj stroške določenega paketa delijo tudi med uporabniki.
 • Glede na ponudnika gostovanja vam bodo nekateri dovolili, da imate v enem računu več domen, drugi ne.

Kako je FatCow kot ponudnik gostovanja v skupni rabi?

Od uvedbe leta 1998 do danes je FatCow pridobil ugleden položaj med najboljšimi ponudniki gostovanja na svetu. Številni lastniki malih in srednje velikih podjetij so v FatCowu naklonjeni zaradi njegove kakovostne storitve po dostopni ceni. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj mnogi postajajo oboževalci FatCow:

 • Paketi za skupno gostovanje so podprti z veliko prostora na disku in pasovne širine, ki je potrebna, da bo vaše spletno mesto popolnoma funkcionalno in nemoteno delovati..
 • S svojimi popolnoma opremljenimi strežniki vam bo FatCow omogočil ustvarjanje e-poštnih računov za toliko, kot želite.
 • Ponuja tudi brezplačna orodja za ustvarjanje spletnih mest, s katerimi boste lahko ustvarili odlična spletna mesta in se odločili, kako želite, da bo vaše spletno mesto videti z vključitvijo velikega števila predlog in tem. Skratka, lahko prilagodite svoje spletno mesto glede na vašo blagovno znamko in mu tako zagotovite edinstven videz.
 • Na voljo so vam graditelji trgovin na e-trgovini, da lahko na svoje spletno mesto dodate izdelke in storitve z namenom njihove prodaje.
 • FatCow vzdržuje uporabniku prijazen vmesnik, ki se izkaže za zelo enostaven za uporabo in upravljanje.
 • Njegova garancija za vračilo denarja je dobra v 30 dneh po naročnini.
 • Skupina za podporo Fatcowa je na voljo 24/7 po telefonu, klepetu in e-pošti, če želite zabavati vprašanja in pomisleke v zvezi z gostovanjem.
 • Vsak račun FatCow ima brezplačne trženjske kredite z namenom, da se vaše spletno mesto uvrsti visoko na naravne strani z rezultati iskanja.
 • Ponuja tudi dnevne varnostne kopije strežnikov, ki omogočajo obnovitev izgubljenih datotek.
 • Udobno plačilno sredstvo s svojo integracijo s PayPalom.
 • Predvsem pa FatCow ponuja kakovostne storitve gostovanja v skupni rabi po dostopnih cenah.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me