Atelier – kreativna večnamenska e-trgovina

Načrtujete izdelavo nove spletne strani za svoj portfelj ali spletno trgovino? Ali imate obstoječe spletno mesto popolno prenovo? Vse več ljudi se obrača na splet za različne namene, kot je iskanje informacij, povezovanje z ljudmi in celo za nakupovanje! Število nakupovalcev mobilnih telefonov prav tako še naprej narašča in naj bi v bližnji prihodnosti predstavljalo večino spletnih kupcev. To je povzročilo, da so razvijalci ustvarili bolj odzivne teme e-trgovine, da bi zadovoljili zahteve potrošnikov. Najboljše niso zasnovane samo za spletna mesta e-trgovine, temveč so večnamenske teme, ki jih je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo vsem vrstam spletnega mesta. In ko so se znašli na trgu, so mnogi med njimi hitro postali prodajalci.


Za dobro premijsko WordPress temo sta dve glavni značilnosti. Prvič, gre za orodja in možnosti, ki jih razvijalec potrebuje za izdelavo spletnih mest, ki niso samo kompatibilna z osebnim računalnikom in računalnikom Mac, temveč so tudi optimizirana za mobilne naprave. Drugič, dobra tema ima čisto, kakovostno kodo, ki je optimizirana za hitrost in iskalnike. Ena takih tem WordPress, ki označi vse prave polja, je Atelier kreativna večnamenska tema e-trgovine. Oglejmo si podrobneje to čudovito temo WordPressa in kako je trma zasedla tematsko tržnico.

Pregled

Tema za e-trgovino Atelier Creative večnamenska e-trgovina je ustvarila elitna razvijalka tem, Hitre ideje, ki je znan po ustvarjanju zelo priljubljenih tem WordPress. Atelier je njihova zadnja izdaja in postaja vse bolj priljubljen odkar je bil predstavljen na trgu tem. Tema se redno posodablja in je pred kratkim posodobljena na različico 1.5, ki v svoj paket dodaja nove zanimive funkcije.

Tema ima veliko kakovostnih predstavitev, vključno s široko paleto različnih postavitev trgovin, ki jih poganja WooCommerce, priljubljeno orodje za e-trgovino, ki je posebej izdelano za WordPress. Zaradi tega je Atelier idealna izbira za ustvarjanje katere koli vrste spletnih strani, zlasti spletnega mesta za e-trgovino. Zdaj pa si poglejmo podrobneje njegov dizajn in ključne značilnosti ter ugotovimo, kako enostavna je uporaba.

Oblikovanje

Kot ustvarjalno večnamensko WordPress temo lahko Atelier enostavno prilagodimo za široko paleto spletnih projektov, od preprostega osebnega bloga do celovitega spletnega mesta podjetja. V času tega pregleda ima tema že 12 čudovitih predstavitev, ki vam bodo pokazale, kako neverjetna je. Te demo postavitve in prilagoditve je mogoče enostavno kopirati in uvoziti na vaše WordPress spletno mesto s pomočjo impresivnega orodja Uvoznik demo vsebine. To vam omogoča enostavno in hitro izdelavo in prilagajanje svojega spletnega mesta na edinstven in profesionalen način. Od tam lahko preprosto dodate svojo vsebino, da poselite svoje spletno mesto. Če ne, lahko preprosto uporabite demo različico kot temelj za izdelavo svoje lastne postavitve spletnega mesta.

Kot lahko vidite iz predstavitev, boste našli različne vnaprej oblikovane postavitve, ki jih lahko uporabite za izdelavo različnih vrst spletnih mest, vključno s tistimi za hrano, oblačila, pohištvo, kozmetiko, knjige in drugo. Vsak od teh predstavitev ima svojo postavitev in slog po meri. Obstaja eno za spletno mesto agencije, eno za ciljno stran ali spletno stran z eno stranjo in drugo za postavitev revij. To kaže, da je večnamenska tema WordPress Atelier Creative resnično fleksibilna in dobro premišljena premium tema, ki je zasnovana in zasnovana tako, da ustreza kakršnemu koli spletnemu mestu, ne glede na to, kako velika ali majhna je.

Pomembna funkcija, ki je bila dodana različici 1.5 teme, je drsnik z možnostjo predogleda izdelka, s katerim lahko upravljate spletno trgovino, ki vsebuje veliko izdelkov v več različicah. Ta posebna funkcija omogoča strankam in obiskovalcem spletnega mesta, da si ogledajo različne različice izdelka, ki jih zanima, neposredno s glavne strani s seznami izdelkov na spletnem mestu..

Poleg drsnika za predogled izdelka vam Atelier omogoča tudi izbiro med 10 različnimi možnostmi glave, ki jih lahko nastavite kot celotno širino ali širino spletnega mesta. Lahko jih celo nastavite tako, da imajo pregledna ozadja! Poleg teh boste imeli tudi zgornjo vrstico, lepljivo spreminjanje velikosti, lepljivo prikazovanje / skrivanje in lepljivo možnost. Svojo glavo glave lahko prilagodite tudi s pomočjo konfiguratorja za vlečenje in spuščanje levo / desno! Spodaj je nekaj primerov vrst glav, ki jih lahko uporabite:

In če to ni dovolj, ima Atelier tudi 2 animaciji z zaglavljenimi stranmi: Falling Circles in Geometric, pri čemer je slednja interaktivna. To vam olajša ustvarjanje spletnih strani, ki pritegnejo pozornost.

Ta tema ima tudi več kot 500 čudovitih ikon Font Awesome, 190+ ikon IconMind in 40 lastnih ikon Swift Ideas, ki so narejene posebej za Atelier. Poleg tega bodo uporabniki imeli tudi popoln dostop do lastnosti teme in barv elementov, ki jih je enostavno prilagoditi z vgrajenim orodjem za prilagajanje barv. Zdaj lahko svoje spletno mesto preprosto naredite tako, kot želite in zagotovo bo izstopalo iz množice!

Ključne funkcije

Atelier je napolnjen z neverjetnimi, vrhunskimi funkcijami, ki vam bodo zagotovo pomagale ustvariti ne le lepo spletno stran, ampak tudi zmogljivo in popolnoma funkcionalno! Sledijo ključne funkcije, ki se jih lahko veselite, ko kupite večnamensko e-trgovinsko temo Atelier Creative:

 • Brezplačna podpora in posodobitve od Swift Ideas
 • Popolnoma odziven in pripravljen na mrežnico
 • Vključuje 2 premijska drsnika: Drsnik revolucije in novo in izboljšano Drsnik drsnik
 • 100% prevodno s pomočjo vtičnika WPML
 • Obsežne in prilagodljive možnosti teme z zmogljivimi nastavitvami in meta strani
 • Zasnovan s čisto in pomensko kodo HTML5, ki je skrbno preizkušena, da bo tema izjemno SEO prijazna
 • Integracija socialnih medijev (Twitter, Facebook, Flickr, Instagram itd.)
 • Integracija pisave po meri
 • 600+ BREZPLAČNI Google Spletni krstni predpisi, ki jih je mogoče enostavno ogledati in prilagoditi
 • Popoln nadzor nad velikostjo, težo, višino črte, razmikom črk in barvo izbrane pisave
 • Podpora za RTL (desno na levo)
 • 2 različni vrsti navigacije na eni strani: standardna z besedilnimi namigi in puščicami Counter +
 • Na voljo je z 41 CSS3 animacijami, ki jih je mogoče uporabiti za besedilne bloke, slike in polja z ikonami
 • 5 različnih možnosti portfelja: Standard, Galerija, Zidarstvo, Zidarska galerija in Zidarstvo več velikosti
 • 5 različic sloga bloga: Standardno (z alternativnim slogom), Mini, Zidarski in Samo Besedilo – vsak ima možnost dodati stranske vrstice
 • 3 različne prilagodljive sloge promocijske vrstice
 • Prilagodljiva vrstica za novice / naročnine
 • iLightbox za ustvarjanje privlačnih odzivnih prekrivnih oken s pomočjo knjižnice jQuery JavaScript
 • Eleganten in prilagodljiv mega meni
 • Vadnice za videoposnetke in kratke kode vključujejo
 • Prilagojena mobilna izkušnja, da lahko stranke doživijo enako neverjetno funkcionalnost, ne glede na to, katero napravo uporabljajo
 • Zmogljiv in uporabniku prijazen Page Builder s 54 elementi, 14 vnaprej oblikovanimi postavitvami in možnostjo shranjevanja svojih najljubših elementov in strani
 • Prikaz izdelka do 6 stolpcev (standardna zidana z več dimenzijami, galerija, obdana z galerijo)
 • Popoln nadzor nad svojimi izdelki
 • Otroška tema pripravljena in združljiva
 • Podpora za WooCommerce, da bo vaše spletno mesto za e-trgovino še bolj zmogljivo

Kot vidite, je večnamenska tematska e-trgovina Atelier Creative naložena s čudovitimi orodji in funkcijami, ki jih običajno ne boste videli pri drugih temah. Poleg teh so ljudje v podjetju Swift Ideas že leta skrbno oblikovali okvir posebej za to temo, kar kaže z neverjetno zmogljivostjo, ki jo lahko vidite na spletnih straneh, zgrajenih z njo. Uporabniki so pripravljeni na izkušnjo brez primere hitrosti in funkcionalnosti, ki jih lahko zagotavlja le Atelier.

Prednosti in slabosti

Razprava o temah med brezplačnimi in premium premium WordPressom je potekala že od samega začetka samega WordPressa. Obstaja veliko neverjetnih brezplačnih tem WordPress, vendar se število premium tematik WordPress počasi zmanjšuje. Jasno je, da imajo nekateri raje brezplačne, medtem ko drugi gredo za plačljive teme. Ali je vredno porabiti denar za premijsko temo ali ne, je odvisno od prednosti in slabosti, ki so priloženi tej, in ravno to bomo počeli z Atelierjem. Sledijo prednosti in slabosti uporabe vrhunske teme, kot je Atelier:

Prednosti
 • Na voljo je z obsežno podporo razvijalcev tem, kar je ogromen bonus za uporabnike tem na vseh ravneh
 • Atelier je v primerjavi s svojimi brezplačnimi kolegi precej višji po kakovosti, predvsem zato, ker ustvarja sredstva od uporabnikov
 • Na voljo je z naprednimi funkcijami, orodji in možnostmi, ki običajno niso vključene v brezplačne teme
 • Vsi vidiki oblikovanja spletnega mesta – od slogov postavitve strani do stranskih skrbniških strani – so veliko boljši od brezplačnih tem
 • Za ustvarjalce vrhunskih tem je varnost pomembna varnost in denar bodo porabili za doseganje najvišjih varnostnih standardov svojih strank
 • Premium teme so bolj odzivne na spremembe v jedru programa WordPress in imajo strožje cikle posodabljanja, zato se lahko vaše spletno mesto izogne ​​napakam in varnostnim težavam
Slabosti
 • Za premijsko temo morate porabiti določeno količino gotovine in v prihodnjih letih boste morda celo plačevali pristojbine za licenciranje.
 • Nekatere vrhunske teme so potencialne za “tematski utrip”, kar je naravno med temami z veliko funkcijami in funkcionalnostmi. To ne pomeni nujno, da boste dobili počasnejše spletno mesto, lahko pa je dejavnik, ki prispeva.
 • Razvijalec teme lahko nenadoma preneha podpirati temo in jo neha v celoti posodabljati, kar bi vam lahko povzročilo veliko dela s prehodom na drugo temo (da ne omenjam, da tudi vam ni zmanjkalo denarja!).

Kot vidite, so strokovnjaki vsekakor odtehtali slabosti, zato je povsem jasno, zakaj se vse več ljudi ukvarja s plačljivimi temami, namesto da bi tvegalo brezplačne. Ne pozabite pa preveriti smernic za temo in ugled razvijalca tem na trgu! Konec koncev se vrhunski razvijalci in trgovine vedno pohvalejo, da morda dejansko ne upoštevate potencialnih slabosti izdelka, ki ga ponujajo. Preden kupite temo, najprej naredite domačo nalogo!

Pravnomočna razsodba

Tematska e-trgovina za Atelier Creative večnamenska e-trgovina je sijajen primer najnovejšega trenda v temah premium eCommerce WordPress. To ni samo zelo prilagodljiv, je vsestranski, enostaven za uporabo in tudi zelo cenovno ugoden. To je dobro premišljena in skrbno izdelana tema, ki je bila ustvarjena skoraj do popolnosti. Vem, da se zdi, da je popolnost precenjena, vendar lahko to potrdi 25.000+ strank, ki so zelo zadovoljne s to temo. Jasno je, da so ideje Swift Ideje ustvarile mojstrovino in lahko zagotovijo tisto, kar začetniki in napredni spletni razvijalci pričakujejo od vrhunske teme WordPress. Tam je morda na tisoče tem, toda Atelier je na vrhu igre in ne moremo nenehno naraščati v svoji priljubljenosti. Res je osupljiv primer vrhunske WordPress teme, ki ne deluje odlično samo za spletna mesta e-trgovine, ampak tudi za katero koli drugo vrsto spletnih strani. Če bi bil na vašem mestu, bi danes zagotovo razmislil o nakupu Atelier Creative večnamenske teme e-trgovine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map