– Ali WebHostingHub ponuja mesečno plačilo?

Ali WebHostingHub ponuja mesečno plačilo?

Večina lastnikov spletnih strani WebHostingHub velja za dobro izbiro spletnega gostitelja, saj uporablja strežnike Dell. Ti Dell strežniki veljajo za zmogljive stroje, saj so v procesorje vključeni 24GB pomnilniški čipi, 24 procesorji Intel Core in hitro shranjevanje RAID 10. To pomeni, da je uporabljena oprema zanesljiva in učinkovita, kar je podprto z 99-odstotno garancijo za produkcijo, ki jo ponuja WebHostingHub.


Vendar večina ponudnikov spletnih strežnikov razkrije, da imajo boljšo garancijo za produkcijo 99,99%, kar je zanemarljivo le, če primerjamo oba. Razlog za to je, da WebHostingHub uporablja več podatkovnih centrov namesto običajnih za večino ponudnikov spletnih gostiteljev.

Več podatkovnih centrov

WebHostingHub ima dva glavna podatkovna središča na vzhodni obali in zahodni obali ZDA. Zato to pomeni, da lastnikom spletnih strani na zahodni obali ni treba več čakati, da podatki ali informacije potujejo med obiskovalcem spletnega mesta in strežnikom spletnega gostitelja. To pomeni, da je izboljšana uporabniška izkušnja spletnega mesta, kar prinaša boljše povratne informacije ali statistiko lastniku spletnega mesta. Končni rezultat tega je, da je naložba lastnika spletnega mesta na spletnem mestu čim večja. To temelji na dejstvu, da so podatkovni centri WebHostingHub uvrščeni v kategorijo A, saj je njihova oprema združljiva s PCI.

Dodatne značilnosti podatkovnih centrov so, da uporabljajo več nadzorovanih dostopnih točk z več viri energije, ki uporabljajo dizelsko energijo. Tudi če WebHostingHub uporablja dizelsko energijo, ima certifikat zelenega gostovanja, kar pomeni, da je poraba energije v podatkovnih centrih manjša. Druga prednost, ki jo imata dva podatkovna centra, je ta, da se uporablja za storitve lastnikov spletnih strani na podlagi drugih držav, kot so:

 •  Južna Amerika
 •  Afrika
 •  Evropa
 •  Južni Tihi ocean
 •  Azija
 •  Avstralija in Nova Zelandija

Spletna stran s programsko opremo za upravljanje vsebine WordPress se lahko naloži s hitrostjo 1,5 s za poslovna spletna mesta s sedežem v mednarodnih državah. WebHostingHub še dodatno zniža stopnjo nalaganja na samo sekundo za poslovna spletna mesta s sedežem v ZDA, saj morajo podatki ali informacije prehoditi samo krajšo razdaljo zaradi uporabe več podatkovnih centrov.

Redne mesečne cene

WebHostingHub ima različne mesečne cene, odvisno od letnika storitve, ki ga je kupil lastnik spletnega mesta. Najvišja mesečna cena, ki jo ponuja WebHostingHub, je 8,99 USD, najnižja pa 6,99 USD. Razčlenitev mesečnih stopenj in let delovanja je:

 •  12 mesecev – 8,99 USD na mesec
 •  24 mesecev – 7,99 USD na mesec
 • 36 mesecev – 6,99 USD na mesec

Na žalost novih lastnikov spletnih strani večina ponudnikov spletnih gostiteljev omogoča samo plačilo na leto. To je kljub dejstvu, da večina ponudnikov spletnih ponudnikov promovira in ponuja njihove storitve spletnega gostitelja na mesečni ravni. Glavni razlog za večino ponudnikov spletnih ponudnikov, ki ponujajo letni načrt, je, da lahko številni lastniki spletnih strani pozabijo plačati svoje mesečne tarife in zato lahko spletno mesto postane neaktivno.

Za lastnika spletnega mesta se to šteje kot neugodno, saj bo čas, porabljen za razvoj in vzdrževanje spletnega mesta, v enem tednu po koncu pogodbe zlahka minil. Dodatna težava je, da večina lastnikov spletnih strani ne bo mogla vrniti svoje uveljavljene spletne strani, če plača po obdobju obnove. Razlog za to je, da se večina domenskih imen samodejno sprosti po poteku pogodbe s spletnim gostiteljem. To je zato, ker veliko število posameznikov raje pridobi domensko ime uveljavljenega poslovnega spletnega mesta.

Slabosti uporabe mesečnega plačila

Posamezniki, ki so pridobili uveljavljeno spletno mesto, bodo morali opraviti manj promocijskih aktivnosti, saj je prejšnji lastnik zanje že opravil trdi del. Večina lastnikov spletnih strani lahko pozabi redno plačevati mesečno tarifo, ko gre za njihove spletne strani, saj se ti ne štejejo za pomemben del njihovih mesečnih urnikov. Pozabiti na plačilo mesečne tarife bo pomenilo, da bo vlaganje časa in denarja na njihove poslovne spletne strani štelo kot izgubo.

Ponudniki spletnih gostiteljev nimajo nadzora nad izdajo domenskih imen, saj je ta naloga običajno pod nadzorom regulatorjev spletnih strani, kot je Mednarodna korporacija za dodeljena imena in številke (ICANN). ICANN zahteva, da imajo lastniki spletnih strani registrirane poslovne strani z naslednjimi informacijami:

 •  Ime registracijskega zavezanca
 •  Poštni naslov
 •  Email naslov
 •  Telefonska številka

Garancija za vračilo denarja

Razlog, da večina ponudnikov spletnih gostiteljev ne dovoli mesečnega plačilnega načrta, je to, da bo imel WebHostingHub težave pri izvajanju 90-dnevne garancije za vračilo denarja. Večina drugih ponudnikov spletnih ponudnikov ima nižjo garancijsko dobo denarja, medtem ko ima WebHostingHub najdaljšo dobo 90 dni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map