Ali WebHostingHub deluje na iPhone in iPad?

Ali WebHostingHub deluje na iPhone in iPad?

Veliko ljudi zdaj s seboj vzame svoja podjetja, ko so na poti. To pomeni, da morajo dobiti dostop do svojih spletnih strani, spletnih trgovin in preprosto, a še pomembneje, svojih e-poštnih sporočil, ki so daleč od pisarne. Dobra novica je, da večina podjetij, ki gostijo gostovanje, zdaj podpira združljivost mobilnih naprav, kar v bistvu pomeni, da se podjetja zdaj lahko pripeljejo kamor koli spletnega skrbnika, strank in strank..
Že nekaj let nazaj, če svoje podjetje vzame s seboj, pomeni, da morajo poslovneži v svojih hotelih poiskati računalniške terminale, kjer lahko prek namiznih računalnikov stopijo v svoj virtualni poslovni svet. Še nekaj let pozneje je mobilnost dobila nov pomen, saj so namizni računalniki popustili prenosnim računalnikom, kar je prineslo več prednosti kot njihovi namizni računalniki, saj so prenosni računalniki bolj mobilni in imajo brezžično povezavo. Toda starost mobilnega računalništva in mobilnega poslovanja ima zdaj bolj dober pomen, saj je mobilno računalništvo postalo bolj mobilno kot kdajkoli prej, to je s pojavom pametnega telefona in njegovih kolegov.


WebHostingHub je med številnimi podjetji za gostovanje, ki podpirajo in združujejo mobilne naprave, še posebej pri iPhone in iPadu. Da, prav ste slišali, da je WebHostingHub združljiv z napravami iPhone in iPad ter drugimi napravami s sistemom iOS.

Kako naj nastavim svoj iPhone in iPad za prejemanje e-poštnih sporočil prek WebHostingHub?

Če ste lastnik iPada ali in iPhone, lahko prek mobilne naprave preverite in berete e-poštna sporočila. Da pa bo vaša naprava prejemala vaša e-poštna sporočila, morate svojo napravo nastaviti in konfigurirati. Naslednji priročnik je za nastavitev naprav iOS, kot sta iPhone in iPad.

 •  Na domačem zaslonu naprave poiščite ikono Nastavitve, ki jo ponavadi predstavlja ikona s tremi zobniki in jo izberite s klikom.
 •  Ko ste na zaslonu Nastavitve, poiščite E-pošto, Imenik, Koledarje in ga še enkrat izberite s klikom.
 •  Na zaslonu E-pošta, Stiki, Koledarji kliknite Dodaj račun, ki vas bo popeljal na zaslon s številnimi e-poštnimi storitvami. Izberite zavihek Drugo, ki ga najdemo na dnu zaslona.
 •  Nato v razdelku Pošta izberite Dodaj račun za pošto.
 •  Izpolnite potrebne in zahtevane podatke v poljih v razdelku Nov račun. Naslov je vaš polni e-poštni naslov, geslo pa ustrezno geslo za ta e-poštni račun.
 •  Takoj, ko so informacije poslane, bi moral vaš iPhone ali iPad poiskati račun in obdelati nastavitve, nato pa naj vas samodejno pripelje na naslednji zaslon.
 •  Nato boste morali izbrati med IMAP ali POP, vendar kot mobilna naprava priporočamo, da izberete IMAP. Razlog za to je, da e-poštna sporočila niso shranjena na iPhone / iPadu.
 •  V razdelek strežnik dohodne pošte vnesite zahtevane podatke. Ime gostitelja mora imeti obliko: varno ##. Webhosting.com. ## mora biti predstavljen s številko strežnika. Številko strežnika najdete v vašem imenu gostitelja. Na primer, vaše ime gostitelja je ehub25.webhostinghub.com, vaša številka strežnika je torej 25. Uporabniško ime naj bo polni e-poštni naslov, geslo pa ustrezno geslo za ta račun..
 •  Nato morate v strežnik dohodne pošte še enkrat vnesti iste podatke kot prej.
 •  Kliknimo na gumb Save, ki ga najdemo v zgornjem desnem kotu zaslona.
 •  Ko kliknete Shrani, bi morala vaša naprava iOS obdelati podatke in ko bo obdelana, mora biti zdaj pripravljena za prejemanje e-poštnih sporočil.

Ali je moj iPhone ali iPad združljiv za upravljanje spletne trgovine?

Definitivno da! Vaš iPhone ali iPad je združljiv za internetno upravljanje prek mobilne trgovine PrestaShop. Pravzaprav ni treba imeti ločene različice PrestaShop Mobile Store, da bi jo lahko zagnali v svojih napravah iOS.

Kaj moram vedeti o Mobile PrestaShop?

Mobile PrestaShop je aplikacija, ki ponuja enake zmogljivosti PrestaShop, ki se uporabljajo pri upravljanju vašega spletnega mesta ali spletnega poslovanja. Ta aplikacija PrestaShop za mobilne naprave bo podjetjem omogočala enostavno in hitro upravljanje, prav tako pa omogoča ustvarjanje aplikacij za vašo PrestaShop Mobile Store. Med drugimi funkcijami, ki jih ponuja Mobile PrestaShop, so:

 •  Mobile PrestaShop Admin – to je aplikacija, ki se uporablja za upravljanje trgovine PrestaShop iz udobja vašega iPhone ali iPad. Na voljo so tudi dodatne mobilne aplikacije, ki administratorjem omogočajo ogled poročil in naročil.
 •  MobiCart – MobiCart je storitev, ki omogoča ustvarjanje aplikacij za iOS in Android za trgovino Mobile PrestaShop.

Katere druge ugodnosti lahko dobim od PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile prinaša s seboj tudi mobilno stikalo za teme, ki omogoča spreminjanje tem, ko ste na poti. Sem spadajo moduli in teme, ki so takoj na voljo. Aplikacije, ki bi vam morale to omogočiti, so:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile predloga; in
 •  DevilMobile tema
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me