Ali lahko z BlueHostom zgradim dobro spletno mesto?

V tem dnevu in starosti uživamo priročnost in prednosti, ki jih prinašajo digitalne naprave. Postali so pomemben del našega vsakdana, ki se jim je zdel zdaj nepogrešljiv. To še posebej velja za posameznike in lastnike podjetij, ki vodijo spletno trgovino, saj najdejo največ ugodnosti na teh visoko tehnoloških načinih. Internet uporabljajo za oglaševalske namene in za privabljanje več strank in potencialnih strank, s tem pa širijo svojo bazo strank. Da bi svoje poslovanje na spletu postalo bolj verodostojno in legitimno, mnogi ljudje registrirajo lastna imena domen in ustvarijo lastna spletna mesta.


Predmeti, ki jih morate vedeti, preden ustvarite spletno mesto

Ni vam treba biti napreden programer ali strokovnjak za kodiranje, da bi lahko ustvarili svoje spletno mesto. Dandanes lahko nadgradite, ne da bi se morali naučiti programske jezike, kot sta HTML ali CSS, ali se dotakniti niti ene vrstice kode!

Ampak kako? No, na spletu je veliko ponudnikov spletnih gostovanj, ki vam to omogočajo, eden od njih je BlueHost. To spletno gostovanje je bilo ustanovljeno leta 2003 z namenom, da vsem ponudi kakovostne, a cenovno ugodne rešitve spletnega gostovanja. Od takrat so postali eden največjih in najbolj zaupanja vrednih ponudnikov spletnih gostovanj in spletnih rešitev v oblaku..

Na nek način vam bo prišlo nekaj znanja o gostovanju in oblikovanju spletnih strani, da boste lahko pravilno izbrali svoj spletni projekt. Zato se morate seznaniti s pogosto uporabljenimi izrazi, vključno s temi:

  • spletno gostovanje. Spletna storitev, ki nekaterim spletnim mestom omogoča dostop do drugih računalnikov po vsem svetu prek strežnika s pomočjo interneta. Obstajajo različne vrste gostovanja, ki jih ponujajo različni ponudniki gostovanja, med drugim brezplačno, deljeno in namensko spletno gostovanje.

Preden izberete, katero vrsto naj vzamete, morate najprej oceniti potrebe in nastavitve svojega spletnega mesta. Brezplačno gostovanje, kot izraz pomeni, je brez finančnih obveznosti. Ker je brezplačna, so storitve lahko omejene in počasne. Ta vrsta je primerna samo za osebno uporabo. Skupno gostovanje je vrsta, v kateri na stotine, celo tisoče, uporabnikov deli vire enega samega strežnika. Ker se viri delijo, obstaja tendenca počasnega delovanja vašega spletnega mesta in na disku je le omejena količina prostora in pasovne širine. Stroški določenega paketa se delijo tudi med uporabniki. Namensko gostovanje, po drugi strani je naprednejši tip, vendar je relativno višja v ceni, saj boste morali celoten strežnik zakupiti zase. Ponuja neomejeno količino pasovne širine in prostora na disku, kar pomeni, da lahko shranite podatke in prenesete datoteke, kolikor želite. Je najboljša izbira za velika podjetja / podjetja.

  • Domena. Ime domene se nanaša na ime vašega spletnega mesta. (Primer: yourdomain.com). Da bi lažje vzpostavili svojo verodostojnost v spletu, se lastnike podjetij priporoča, da registrirajo svoje ime domene bodisi neposredno preko registracijskega imena domene ICANN bodisi prek svojega želenega ponudnika spletnega gostovanja.
  • Graditelji spletnih strani. To so aplikacije / orodja, ki so enostavna za uporabo in hitra namestitev tudi za povprečne uporabnike računalnikov. Če uporabljate ustvarjalce spletnih mest, ne potrebujete širokega znanja ali strokovnega znanja o HTML-ju, zato lahko ustvarite svoje spletno mesto.

Graditelji spletnih mest BlueHost

V teh dneh skoraj vsakdo potrebuje osebno ali komercialno spletno stran. Kot posameznik boste morda želeli imeti svoj spletni dnevnik, na katerem lahko predstavite svoj portfelj ali delite svoje misli in ideje; ali spletno stran za prikaz vašega življenjepisa. Če imate majhno spletno podjetje, je eden najboljših in najpomembnejših načinov, da vas stranke in obeti najdejo, izdelati spletno mesto za e-trgovino..

Če ste eden od tistih ljudi, ki ne vedo ničesar o HTML, CSS ali kateri koli drugi tehnologiji, povezani s spletom, ne skrbite, ker vam bodo tu pripomogli graditelji spletnih strani. Zasnovani so posebej za netehnične uporabnike, ki želijo ustvariti spletno stran. Tako je, ustvarili so jih, tako da vam ni treba vedeti ničesar ali uporabljati zapletenih programskih jezikov!

Obstajajo različne vrste ustvarjalcev spletnih strani. Nekateri so namenjeni ustvarjanju spletnih dnevnikov, medtem ko se nekateri lahko uporabljajo za spletna mesta. Drugi ustvarjalci spletnih mest lahko naredijo oboje in celo pridejo s podporo za e-trgovino, kot so nakupovalni vozički, različni plačilni portali itd. Nekateri od teh ustvarjalcev spletnih mest uporabljajo freemium model, nekateri so odprtokodni, drugi pa so komercialni izdelki, ki so na voljo samo pri določenih cena.

Priljubljeni ustvarjalci spletnih strani so na voljo z različnimi vnaprej pripravljenimi temami, ki bodo vašemu spletnemu mestu prinesle edinstven in profesionalen videz. Te teme so zasnovane posebej za določene niše / panoge ali ustrezajo logotipu vašega podjetja ali blagovne znamke.

Z BlueHostom lahko uporabite dva najboljša graditelja spletnih mest: WordPress in Weebly.

WordPress

WordPress je najbolj priljubljena in najzmogljivejša odprtokodna platforma, ki omogoča ustvarjanje vsega, od preprostih blogov do polno razgibanega spletnega mesta. Ena najboljših stvari pri tej platformi je, da je izredno prijazna in zelo prilagodljiva. Na izbiro vas čakajo tisoče vnaprej pripravljenih tem in je zelo razširljiv z različnimi vtičniki drugih proizvajalcev.

Večina vtičnikov in tem v programu WordPress je na voljo brezplačno, nekatere bolj napredne možnosti pa zahtevajo enkratno plačilo, običajno prek tematskih trgov, kot sta ThemeForest in TemplateMonster.

Weebly

Weebly je orodje za ustvarjanje spletnega mesta, ki je zelo enostavno za uporabo, zahvaljujoč močnemu urejevalniku povleci in spusti, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje spletnih strani v kateri koli od vaših BlueHost domen.

Brezplačna različica Weebly je na voljo vsem imetnikom računov BlueHost in ima vse osnovne funkcije, potrebne za izdelavo popolnoma funkcionalnega spletnega mesta. Premijska različica vam omogoča dodajanje neomejenih strani, skupaj z drugimi naprednimi funkcijami, kot so zaščita z geslom, predvajalnik glasbe na spletnem mestu itd. Z Weeblyom lahko dodate tudi nakupovalni voziček in druga uporabna orodja za e-trgovino..

Če želite hitro ustvariti blog ali spletno mesto in ga lahko posodobiti kadarkoli želite, so graditelji spletnih mest odgovor na vašo težavo. Program za namestitev z enim klikom BlueHost’s SimpleScripts vam omogoča, da z enim klikom namestite WordPress, Weebly in mnoga druga orodja!

Izberite BlueHost

BlueHost si že več kot desetletje zasluži naziv enega najboljših ponudnikov spletnega gostovanja na trgu. S svojimi izjemnimi storitvami in naprednimi orodji spletno gostovanje in izdelava spletnih strani nikoli več niso bili isti.

Še nimate računa z BlueHostom? BlueHost trenutno ponuja posebno uvodno ceno 3,95 USD na mesec, od svoje standardne cene 5,99 USD / mesec za njihovo Zaganjalnik paket.

Prijavite se že danes in tako prihranite pri stroških spletnega gostovanja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me