Ali lahko svoje spletno mesto prenesem stran od InMotion?

Če želite spletno mesto, ki ga gosti InMotion, prenesti na drugega ponudnika spletnega gostovanja, vendar dvomite, ali je prenos mogoč, je odgovor na vaše vprašanje pritrdilen. Da, spletno mesto, ki ga trenutno gosti InMotion, zagotovo lahko prenesete na drugega spletnega gostitelja.
Kljub temu, da je prenos zelo mogoč, je treba jasno povedati, ali gre za prenos, ki ga želite, ali pa preprosto prekličete naročnino z gostovanjem InMotion. Čeprav nobenemu ponudniku gostovanja ne bi bila všeč ideja, da bi se njihovi odjemalci prenesli na drugega ponudnika gostovanja, vam bodo skoraj vsi ponudniki gostovanja dali svobodo, da se preusmerite stran od svojih storitev gostovanja in vam celo pomagajo, kjer lahko. Glede vprašanja, ali lahko prekličete svojo sedanjo in aktivno naročnino, je pomembno upoštevati, da lahko vsak odjemalec, ki želi preklicati svojo naročnino, kadarkoli želi, tako da o tem samo obvesti službo za stranke. Dejansko gostiteljske družbe svojim strankam celo povrnejo kupce na podlagi njihovega podpisanega sporazuma in glede na dolžino časa, na katerem gostuje spletno mesto.
Pomembno je tudi razumeti, da registracija / upravljanje vaše domene ni isto in je ločeno od vaše storitve gostovanja in prenos pravic upravljanja domene nikakor ne bo vplival na vaš račun gostovanja, ki bo ostal aktiven. Edini način deaktivacije računa gostovanja bo preklic.


Kaj naj naredim, da svoje spletno mesto prestavim stran od gostovanja InMotion Hosting?

Če želite začeti postopek preklica ali začeti postopek prenosa svoje domene iz gostovanja InMotion, politika podjetja zahteva, da predložite zahtevo za sprostitev domene. Zahteva mora biti v obliki e-poštnega sporočila in poslana na [email protected] Enaka zahteva mora biti priložena preverjanju računa in e-poštnemu naslovu skrbnika. Zahteva za pismo bo hitro začela postopek registracije domene, saj jih podjetje potrebuje za odklepanje domene za vas. Pred čim drugim pa je treba odstraniti zasebnost domene iz domene, da vplivate na postopek odklepanja.

Takoj, ko je domena izdana in ste že pridobili kodo za avtorizacijo, ki jo boste prejeli preko svojega e-poštnega sporočila skrbnika, lahko nadaljujete z novim registratorjem domen in začnete postopek prenosa domene..
Običajno traja od 7 do 10 dni, da se prenos zaključi, čeprav se čas dokončanja razlikuje, odvisno od registrarja. Pomembno je tudi, da morate vedeti, da se ob vsaki spremembi DNS ali prenosu domen opazuje obdobje razširjanja DNS, ki traja od približno 7 do 24 ur, medtem ko se izmenjevalec pojavi.

Katere korake moram izvesti pred in med postopkom prenosa?

Iskanje novega gostitelja za vaše spletno mesto in prenos na novega spletnega gostitelja je lahko dober korak naprej za vaše spletno mesto ali velik korak nazaj. Da bi zagotovili, da vam ne bo žal in ne obžalujete poteze, ki ste jo pravkar storili, morate poskrbeti za to, kar potrebujete vaše spletno mesto. Tu je nekaj osnovnih priporočil, ki jih morajo stranke izpolniti pred in med postopkom prenosa. To so:

 •  Najprej in pred čim drugim, morate izbrati najustreznejšega ponudnika spletnega gostovanja, če jih primerjate s trenutnim ponudnikom. Upoštevati je treba:
 •  Uporabljeni operacijski sistem; je združljiv z zahtevami vašega spletnega mesta;
 •  Zahteve po diskovnem prostoru; in
 •  Pasovna širina;
 •  Naredite varnostno kopijo vseh datotek obstoječega spletnega mesta, tako da naložite vse svoje stare datoteke. Lahko uporabite FTP Access ali ga izvozite s pomočjo phpMyAdmin, odvisno od tega, kaj deluje. Praviloma kot izjema poiščite gostitelja, ki ponuja FTP dostop.
 •  Prepričajte se, da lahko prejemate e-poštna sporočila, tako da pravilno preverite, ali vaša e-poštna sporočila še vedno delujejo in so aktivna.
 •  Zelo priporočljivo je, da med postopkom prenosa zagotovite, da se vaš e-poštni račun za spletno mesto in domene začne izvajati, tako da obdržite obstoječi račun za spletno gostovanje do konca postopka.
 •  Ko je vse končano, ne pozabite preklicati računa z gostovanjem InMotion.

Kateri so običajni razlogi, zakaj se ljudje oddaljijo od svojega gostiteljskega podjetja?

Razlogov je toliko, kolikor je toliko posameznikov ali podjetij, zakaj se želijo odmakniti od svojega sedanjega podjetja za spletno gostovanje. Razlikuje se od zelo preprostih do najbolj zapletenih razlogov. Med temi razlogi so naslednji:

 •  Stranka bi bila lahko razočarana in nezadovoljna s storitvijo.
 •  Podjetje morda potrebuje več virov, kot so prostor za shranjevanje in pasovna širina, pa tudi potrebo po več aplikacijah, kar lahko zagotovi njihov prejšnji gostitelj.
 •  Stranka je morda težko zdržala znesek mesečnih računov in je morda nekje našla boljši paket po boljši ceni.
 •  Stranka bi bila lahko nezadovoljna s storitvijo za stranke.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me