Ali lahko plačam InMotion z debetno kartico?

Ena od prednosti gostovanja vašega spletnega mesta z InMotionom je, da vam podjetje omogoča plačila na več načinov, bodisi s kreditnimi karticami, debetnimi karticami ali čeki. Ta funkcija vam omogoča, da plačujete svoje račune brez težav s prenašanjem gotovine in, da morate stati na liniji, samo za plačila, kot je bil običajni postopek pred desetletji. Ta funkcija plačila InMotion svojim strankam omogoča enostavno in brez težav gostovanje, kar je velik dejavnik, saj strankam omogoča, da plačajo svoje ponavljajoče se račune, ne da bi se morali na to nenehno spominjati in ročno opraviti plačilo.
Debitne kartice, znane tudi kot bančne kartice, so plastične kartice, ki jih izdajo finančne institucije, kot so banke in so sprejete kot način plačila namesto gotovine. Kartica, ko se uporablja kot plačilo, prejemniku plačila omogoča dvig z uporabnikovega bančnega računa. Čeprav imajo debetne kartice in kreditne kartice isto rabo in funkcijo, se razlikujejo glede na to, kje prejemnik plačila črpa. Medtem ko debetna kartica omogoča plačilo z dvigom denarja z določenega bančnega računa, kreditne kartice dvignejo denar s kreditne linije, dodeljene uporabniku kartice.


Kako deluje plačilo z debetno kartico InMotion?

Plačila z debetno kartico za vaše račune InMotion pomeni, da InMotion dovolite, da samodejno dvigne potreben znesek z bančnega računa, ki ste ga določili. To še pomeni, da podjetje, ko bo pooblastilo za dvig, ne potrebuje dodatnega pooblastila od vas za naslednja mesečna plačila. Ta postopek lahko uporabite za plačilo vseh računov InMotion, vključno z vsemi dodatnimi storitvami, ki jih boste morda morali kasneje kupiti. Ta določba je jasno navedena v pogojih storitve gostovanja InMotion, oddelku 6.l.
InMotion sprejema kartice vseh pomembnejših bančnih institucij ter kreditne kartice v odkrivanju, MasterCard, Visa in American Express.

Katere korake moram storiti, da bom lahko plačal InMotion s svojo debetno kartico?

Uporaba možnosti vaše debetne kartice za plačilo računov InMotion je tako enostavna. V osnovi se izbira med postopkom prijave, zato se bomo za namen te razprave osredotočili na postopek prijave. Kar morate storiti je, da sledite tem nekaj preprostim korakom:

 •  Obiščite domačo stran InMotion z URL-jem www.inmotionhosting.com;
 •  V zgornji menijski vrstici se s kazalcem miške premaknete nad »WEB HOSTING« in nato izberite želeno rešitev za gostovanje tako, da jo kliknete s spustnega menija;
 •  Če ga kliknete, boste prišli do strani, kjer vam bodo predstavljeni paketi, skupaj z ustreznimi lastnostmi in cenami. Pod vsakim paketom je modri zavihek “Naroči zdaj”. Kliknite tistega, ki ustreza vaši izbiri;
 •  Nato boste morali izbrati paket z ustreznim načinom plačila. Izberite s klikom na gumb in nato kliknite »Nadaljuj«;
 •  Zdaj boste morali izbrati možnosti domenskega imena. Pomembno je, da v predstavljenem polju navedete svoje ime domene in kliknete »Nadaljuj«;
 •  Na naslednji strani vam bo povedal, ali je ime domene še vedno na voljo ali ne. V spodnjem desnem kotu kliknite kartico »Nadaljuj«.
 •  S klikom na gumb »Nadaljuj« se odpre stran za obračunavanje. V priloženih poljih morate navesti vse potrebne informacije. Na spodnjem delu strani je podnaslov polja Podatki o plačilu. Tukaj se lahko odločite, kako želite plačati svoje račune InMotion. Pri plačilnih možnostih boste morali izbirati med vrstami kartic, ki jih želite uporabiti.
 •  Navedite potrebne podatke kartice, kot so številka kartice, datum poteka in koda za podpis. Koda za podpisovanje je tridelna ali štirimestna številka na zadnji strani kartice.
 •  Ko je vnos informacij končan, pod podnaslov pogodbe postavite kljukico »Strinjam se« in kliknite »Nakup računa«. Pomembno je, da kartico kliknete samo enkrat, saj lahko večkrat kliknete na številko, ki jo želite kupiti.

Katere so prednosti uporabe debetne kartice za plačilo računov InMotion?

Plačilo z računi prek vaših debetnih kartic in / ali kreditnih kartic prinaša veliko prednosti tako vam kot gostiteljskemu podjetju. Spodaj je nekaj najpogostejših prednosti uporabe vaše debetne kartice za plačilo računov.

 •  Plačilo se izvede samodejno, kar pomeni, da ni možnosti, da bi pozabili plačati svoj mesečni račun za gostovanje pri podjetju.
 •  Nobene potrebe ni, da bi olajšali mesečno plačevanje računov.
 •  Debitne kartice ponujajo boljše varnostne možnosti, saj vam ni treba večkrat pošiljati podatkov o kreditni kartici po spletu in tako zaščititi svoj račun pred morebitnimi tatvinami in drugimi kriminalnimi dejanji.
 •  Kartice lahko uporabljate pri vseh večjih bančnih institucijah in finančnih institucijah, kot so Visa, American Express, Discover in MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me