Ali lahko plačam InMotion s Paypalom?

Ali InMotion sprejema plačila prek PayPala?

Marsikdo si dejansko lahko misli, da InMotion ne sprejema plačil prek PayPala. Razlog za to napačno idejo je v tem, da za razliko od drugih ponudnikov gostovanja, pri katerih boste med postopkom registracije samodejno izbrani, ali želite plačilo računa s kreditno kartico ali PayPal, med postopkom registracije nikoli ne najdete v razdelku za obračun. . Možnost Paypal, ki ni vidna na strani za odjavo, je precej ljudi spodbudila, da InMotion ne sprejema plačil prek PayPala.
Vendar pa nič ni dlje od resnice. Resnica je, da InMotion sprejema plačila prek PayPala, čeprav je možnost na njihovi strani JPG ostala nevidna. Pred nekaj leti bi bila ta ideja gotova, vendar je InMotion od začetka leta 2013 začel sprejemati plačila prek PayPala, vendar možnosti doslej še ni objavil..


Kako lahko plačam InMotion prek PayPala?

Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja, pri katerih je možnost uporabe PayPal že določena med postopkom prijave, zlasti med whpg procesom, je možnost PayPal InMotion šele pred letom dni zaživela in sploh ni bila javno dostopna. Če želite uporabljati PayPal za plačilo gostovanja InMotion, morate slediti tem preprostim korakom:

 •  Obiščite domačo stran InMotion z URL-jem www.inmotionhosting.com;
 •  V zgornji menijski vrstici se s kazalcem miške premaknete nad »WEB HOSTING« in nato izberite želeno rešitev gostovanja, tako da jo kliknete s spustnega menija;
 •  Če ga kliknete, boste prišli do strani, kjer vam bodo predstavljeni paketi, skupaj z ustreznimi lastnostmi in cenami. Pod vsakim paketom je modri zavihek “Naroči zdaj”. Kliknite tistega, ki ustreza vaši izbiri;
 •  Nato boste morali izbrati paket z ustreznim načinom plačila. Izberite s klikom na gumb in nato kliknite »Nadaljuj«;
 •  Zdaj boste morali izbrati možnosti domenskega imena. Pomembno je, da v predstavljenem polju navedete svoje ime domene in kliknete »Nadaljuj«;
 •  Na naslednji strani vam bo povedal, ali je ime domene še vedno na voljo ali ne. V spodnjem desnem kotu kliknite kartico »Nadaljuj«.
 •  S klikom na gumb »Nadaljuj« se odpre stran za obračunavanje. V priloženih poljih morate navesti vse potrebne informacije. Na spodnjem delu strani je podnaslov polja Podatki o plačilu.
 •  Tukaj se lahko odločite, kako želite plačati svoje račune InMotion. Pri plačilnih možnostih boste morali izbrati vrsto kartice, ki jo želite uporabiti, ali “Naročilo ali ček”
 •  Izberite možnost “Naročilo ali ček”.
 •  Ko je vnos informacij končan, pod podnaslov pogodbe postavite kljukico »Strinjam se« in kliknite »Nakup računa«. Pomembno je, da kartico kliknete samo enkrat, saj lahko večkrat kliknete na številko, ki jo želite kupiti.
 •  Ko kliknete zavihek »Nakup računa«, se obrnite na prodajno podporo družbe InMotion Hosting prek klepeta v živo ali brezplačnega telefona 888-321-4678 in prosite predstavnika, da raje plačate prek Paypala. Nato boste v nekaj minutah po e-pošti prejeli plačilno povezavo.

Kakšne so prednosti plačila InMotion prek PayPala?

Plačilo računov InMotion Hosting prek PayPala prinaša številne prednosti. Med temi prednostmi so naslednje:

 •  Paypal je med najhitrejšim, najvarnejšim in najlažjim načinom plačevanja računov.
 •  Paypal je tako prilagodljiv, da vam celo omogoča, da s svojim kreditnim sredstvom plačujete prek Paypala, razen vašega bančnega računa in debetne kartice.
 •  Je brezplačna za uporabo.
 •  Z njim lahko pošiljate in prejemate mednarodna plačila in transakcije.
 •  Podatke o svoji kreditni kartici lahko skrijete, ko uporabljate Paypal.
 •  Podjetje vam omogoča, da v spletu spremljate vse svoje transakcije.

Zakaj PayPal ni vključen v možnosti plačila InMotion?

Razlog, zakaj PayPal ni vključen v možnosti plačila InMotion, je prihranek stroškov. Čeprav PayPal ne zahteva članarine, zaračuna 4% celotnega računa, medtem ko podjetja s kreditnimi karticami zaračunajo le od 0,5% do 1%. To pomeni, da InMotion prihrani do 5 USD na račun, če stranke uporabljajo kreditno ali debetno kartico. Znesek, s katerim prihranite InMotion, je vložen v njihovo spletno gostovanje in storitev za stranke za boljše storitve spletnega gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map