Ali lahko plačam BlueHost z debetno kartico?

BlueHost sprejema vse glavne kreditne / debetne kartice, PayPal plačila, naročila, denarne naloge (samo v ZDA) in čeke (samo za ZDA). V času pisanja ne sprejemajo neprenosljivih predplačniških kreditnih kartic, darilnih kartic, plačil preko vašega PayPal stanja in nakazila.


Ta članek razloži, kako lahko plačate BlueHost s svojo debetno kartico.

Kako se prijavite s plačilno kartico kot način plačila

Če se nameravate prijaviti na BlueHost, uporabljate svojo debetno kartico kot svoje plačilno sredstvo: to je tisto, kar morate storiti:

 1. Pojdite na domačo stran BlueHosta.
 2. Kliknite na Začni zdaj gumb, ki vas bo usmeril na novo stran.
 1. Od tam boste morali izbrati načrt.
 1. Ko izberete načrt, morate registrirati novo ime domene ali se prijaviti z obstoječim domenskim imenom.
 1. Ko vnesete ime svoje domene, boste morali predložiti vsa potrebna polja na Podatki o računu. To vključuje vaše ime in priimek, ime podjetja (neobvezno), državo, e-poštni naslov itd.
 1. Spodaj Informacije o paketu, izberite želeni načrt in izdelke, če obstajajo.
 1. V Podatku za obračun vnesite potrebne podatke, kot so številka vaše debetne kartice, datum poteka in vaš podpis / koda CVV2.

Ko končate, kliknite na Pošlji gumb. Nato boste preusmerjeni na stran s potrdilom o plačilu.

Z BlueHostom je vse o zadovoljstvu in priročnosti strank. Enake korake lahko uporabite tudi, če raje uporabljate kreditno kartico ali PayPal.

Ob večjem številu podjetij za gostovanje v teh dneh boste morda težko iskali najboljšega gostitelja za svojo spletno stran. Zakaj vaše spletno mesto sploh potrebuje gostitelja? To je zato, ker morate svoje spletno mesto predstaviti čim več ljudem in omogočiti dostop do drugih računalnikov po vsem svetu. Spletni gostitelj lahko stori prav to.

Pri izbiri pravega ponudnika spletnega gostovanja za vaše spletno mesto boste morda želeli upoštevati naslednje dejavnike:

 • Dokazani zapisi o zanesljivosti in zanesljivosti
 • Nepogodbeni načrti, kjer se lahko odločite za ukinitev računa, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami
 • Garancija za vračilo denarja
 • Neomejeno vire strežnika
 • Razpoložljivost skupine podpor
 • Priročni načini plačila

Zakaj izbrati BlueHost?

Kar zadeva spletno gostovanje in ustvarjanje spletnih strani, veliko ljudi raje storitve, ki jih ponuja BlueHost. V industriji spletnih gostovanj delujejo od leta 2003 in je znana po zagotavljanju kakovostnih storitev po razumnih cenah.

Tukaj so glavni razlogi, da bi morali izbrati BlueHost za gostovanje vašega spletnega mesta:

 • Končni cilj BlueHosta je, da svojim strankam omogoči zadovoljstvo in zadovoljstvo. Za dodatno udobje ni nobenih terminskih obveznosti, ki bi vas zaklenile v njihove storitve. Če niste več zadovoljni s storitvami, ki jih nudijo, lahko svoj račun BlueHost ukinite kadar koli želite. Dobili boste celo potrjeno vračilo v primeru, da se odločite za preklic računa 30 dni po prijavi. Tako kot pri domenah, registriranih prek Bluehosta, tudi tukaj ni mogoče vrniti pristojbine za domeno. Namesto tega lahko ime domene imate na poljuben način, na primer ga prestavite drugemu ponudniku gostovanja po lastni izbiri. Na nek način lahko še vedno obdržite lastništvo nad svojo domeno, tudi če niste več povezani z BlueHost, dokler ne poteče njeno obdobje registracije..
 • Podporni sistem Bluehosta je odprt 24 ur na dan, tako da boste lahko vedno prepričani, da jih lahko kadar koli dobite in se z nekom pogovarjate, če naletite na gostovanje ali tehnične težave. Do njih lahko pridete po telefonu, e-pošti ali v klepetu v živo. Na njihovem spletnem mestu najdete tudi vire za spletno podporo, vključno z obsežno zbirko znanja in forumom skupnosti.
 • Danes je lastno spletno mesto pomembno, še posebej, če imate spletno podjetje. BlueHost vas je pokril. Ponujajo različne gradnike spletnih mest (npr. WordPress, Weebly) z uporabnikom prijaznim vmesnikom, ki je popoln za povprečnega uporabnika računalnika. Ta orodja podpirajo tudi e-trgovino z nakupovalnimi vozički, ki omogočajo prodajo izdelkov na spletu.
 • BlueHost ponuja zanesljive funkcije in orodja za spletno gostovanje, z neomejenim diskovnim prostorom in pasovno širino, ki vam omogočajo shranjevanje podatkov in prenos velikih količin podatkov in datotek. Poleg tega vam omogoča, da imate v enem računu več domen.
 • Optimalna spletna varnost.
 • Priročni načini plačila preko PayPal, kreditnih in debetnih kartic.

Če ste še vedno na ograji glede BlueHosta, se prepričajte poglejte moj BlueHost pregled s POPOLNIM podrobnostmi in bistvenimi nasveti, kako kar najbolje izkoristiti svoj BlueHost račun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me