Ali lahko plačam BlueHost s Paypalom?

BlueHost je eno vodilnih podjetij za spletno gostovanje v tej panogi. Obstaja že 12 let, in zaupajo jim svoje kakovostne, a cenovno dostopne storitve spletnega gostovanja. Vendar pa lastniki spletnih strani iz drugih držav zaradi težav v plačilnem postopku od njih ne dobijo storitev. Na srečo zdaj podjetje sprejema različne načine plačevanja, vključno s PayPalom.


Kaj je BlueHost?

BlueHost je bil ustanovljen leta 2003. Je eno največjih podjetij, ki ponuja storitve gostovanja. V različnih državah po vsem svetu so zagotovili več kot milijon domen. Zaradi svoje izjemne priljubljenosti in zanesljivosti je BlueHost eden tistih ponudnikov gostiteljev, ki se uporabljajo za preučevanje storitev spletnega gostovanja v različnih programih spletnega učenja. Ponujajo različne vrste načrtov za spletno gostovanje, vključno z deljenimi, VPS in namenskim gostovanjem strežnikov.

Poglejte si njihov načrt skupnega gostovanja:

Končni cilj BlueHosta je zagotoviti boljše storitve spletnega gostovanja lastnikom spletnih mest in spletnim razvijalcem. Za dosego takšnega cilja uporabljajo vrhunsko tehnologijo in svoje strežnike gradijo na osnovi odprtokodne tehnologije.

Možnosti plačila BlueHost

BlueHost sprejema vse glavne kreditne in debetne kartice, čeke za naročila in denarne naloge (samo za prebivalce ZDA) in seveda PayPal.

PayPal je daleč najbolj priročen način plačevanja računov preko spleta. Enostavno se morate prijaviti v svoj račun BlueHost in sprejeti transakcijo. Vse to z le nekaj preprostimi kliki! PayPal je eden izmed najbolj zaupanja vrednih in najbolj varnih načinov plačila na spletu, tako da boste imeli mir, saj veste, da vas ne bodo varali. Če želite plačati račune prek spleta, je PayPal najboljši način.

Trenutno BlueHost sprejema samo takojšnja plačila, da se bodo vaša plačila uspešno obdelala. To pomeni, da morate imeti kreditno kartico ali bančni račun, ki je neposredno povezan z vašim računom PayPal.

Z uporabo računa PayPal se strinjate, da ga boste določili kot privzeti način plačila za vsa vaša prihodnja samodejna podaljšanja na BlueHost. Seveda lahko nastavitve nastavite kadar koli znotraj vašega računa PayPal.

Kratek pregled PayPala

PayPal je priljubljena spletna plačilna storitev, ki omogoča plačevanje in nakazila denarja v elektronski obliki. Spletni denarni nakazili služijo kot primerna in prosta alternativa uporabi tradicionalnih papirnih sredstev, kot so čeki ali gotovina.

PayPal lahko uporabite za naslednje:

  • Dostavite ali prejmite denarna plačila za spletne dražbe in druga spletna mesta
  • Nakup ali prodaja izdelkov / storitev
  • Pošiljajte ali prejemajte finančne donacije
  • Denar zamenjajte s kom

Z računom PayPal lahko nakažete in dvignete denar na več različnih načinov. Račun PayPal lahko povežete z bančnim računom ali kreditno / debetno kartico po lastni izbiri. Za hitrejše transakcije boste morda želeli povezati svoj račun s kreditnimi karticami. Plačilo lahko dvignete tudi s svojim bankomatom.

PayPal ponuja spletnim prodajalcem, kupcem, spletnim mestom za dražbe in drugim priročen način izvedbe transakcij.

Prijava s PayPal

Prijava s PayPal je hitra in enostavna. Na začetku od vas ne bo zahteval niti podatkov o bančnem računu. Če želite uporabiti druge funkcije PayPala, boste morali vnesti podatke o svoji kreditni kartici. Če nameravate registrirati račun PayPal, morate storiti naslednje:

  • Pojdite na PayPal in kliknite na Prijavite se gumb v zgornjem desnem kotu strani.
  • Izberite vrsto računa in kliknite na Začeti Obstajata dve vrsti računov: Nakup s PayPal in Prejemanje plačil s PayPalom.

Če ste izbrali Nakup s PayPalom, boste morali vnesti potrebne podatke. S slednjim boste morali navesti svoj e-poštni naslov.

  • Vnesite svoje kontaktne podatke (npr. Ime, e-poštni naslov) in geslo. Geslo mora imeti vsaj 8 znakov, da je veljavno. Ko končate, kliknite na Dogovorite se in ustvarite račun gumb pod obrazcem.
  • Odgovorite na varnostno vprašanje. To bi bilo koristno, če boste kdaj pozabili geslo, čeprav je mogoče pridobiti pozabljena gesla.
  • PayPal vam bo poslal e-poštno sporočilo s potrditvijo. Samo kliknite povezavo v sporočilu, da potrdite svoj e-poštni naslov in aktivirate svoj račun.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me