Ali InMotion ponuja predloge spletnega mesta?

Vsak paket paketov InMotion vsebuje dva brezplačna, vendar zmogljiva oblikovalca spletnih strani, ki jih lahko stranke uporabljajo za izdelavo in izdelavo svojih spletnih mest. Ti gradniki spletnih strani, in sicer Premium Web Builder in PowerWebBuilder, so aplikacije, ki so opremljene s funkcijami, ki so ključne in koristne pri izdelavi vašega spletnega mesta. Med značilnostmi teh graditeljev spletnih strani je galerija stotih brezplačnih predlog spletnih strani, ki jih je stranka lahko uporabila kadarkoli je to potrebno.
Preden pa lahko za svoje spletno mesto uporabite katero koli brezplačno predlogo, morate najprej namestiti Builder spletnega mesta.


Kako lahko namestim Premium Web Builder na svoje spletno mesto?

Vsi paketi gostovanja InMotion so priloženi brezplačni aplikaciji Premium Web Builder; vendar pa programska oprema ni vnaprej nameščena s paketom. To pomeni, da ga morate pred uporabo uporabiti na svojem spletnem mestu prek nadzorne plošče AMP.
Če želite namestiti Premium Web Builder, morate slediti nekaj preprostim korakom.

 •  Prvi korak je prijava v nadzorno ploščo za upravljanje računa (AMP);
 •  Ko ste prijavljeni, kliknite povezavo »Namesti priljubljeno programsko opremo«;
 •  Na naslednji strani se pomaknite navzdol in nato s klikom izberite »Namesti Premium Web Builder«;
 •  Nato kliknite zavihek »Zahtevaj graditelja spletnih mest« in vnesite ime domene, na katero želite namestiti Premium Web Builder, in kliknite »Naprej«;
 •  Če nameščate svoj prvi račun Premium Web Builder, morate preveriti in potrditi podatke, preden kliknete gumb »Pošlji«. Če nameščate dodaten račun spletnega graditelja, morate za dodatno licenco plačati znesek 12 USD na domeno na leto.
 •  S klikom na gumb »Pošlji« začnete postopek namestitve in v nekaj sekundah bi morali na svoji domeni namestiti Premium Web Builder. Počakajte na potrditveno sporočilo o namestitvi in ​​nato, takoj ko ga prejmete, lahko stran uporabite za prijavo v Premium Builder spletnega mesta, tako da kliknete povezavo za prijavo in začnete graditi svoje lastno spletno mesto.

Ali lahko izberem samo katero koli predlogo za vsa spletna mesta, ki jih ustvarjam?

Kot lastnik spletnega mesta z nameščenim Web Builderjem bodisi Premium Web Builder bodisi PowerWebBuilder imate pravico izbrati in uporabiti katero koli od več kot 500 brezplačnih predlog, ki jih najdete v galeriji spletnega graditelja. Pomembno pa si je zapomniti, da morate izbrati pravo predlogo, ki se dobro prilega in ustreza vrsti spletnega mesta, ki ga gradite, ter storitvam in izdelkom, ki jih ponuja vaše spletno mesto.

Katerih smernic se moram držati pri izbiri predlog spletnega mesta?

Čeprav je izbira predlog za spletna mesta stvar vašega okusa in razpoloženja, je za vaše spletno mesto vedno koristno predlogo, ki ustreza vrsti, storitvi in ​​izdelku vaše spletne strani, pa tudi okusu vaših bodočih obiskovalcev spletnega mesta..

Prvo vodilo pri izbiri želene predloge naj bo vrsta spletnega mesta, ki ga ustvarjate. Običajno vam pri tej nalogi pomaga vaša spletna aplikacija. Ko začnete postopek gradnje s klikom na gumb Start, boste imeli možnost izbrati, katero vrsto spletnega mesta želite zgraditi, pa naj bo to redno spletno mesto, fotogalerija ali blog. Ko bo izbira izbrana, bo Builder uporabil podatke in priporočil več strani s funkcijami in funkcionalnimi prednastavitvami, ki jih boste morda želeli za svoje spletno mesto. Če niste prepričani ali ne marate predstavljenih možnosti, lahko preprosto izberete eno in jo pozneje spremenite. Ko izberete želeno izbiro, kliknite gumb Naprej, ki ga najdete na spodnjem desnem delu strani.
Če želite izbrati predlogo, morate iti na stran Oblikovanje s klikom na gumb Oblikovanje, ki se nahaja v zgornji desni orodni vrstici. Na strani Oblikovanje najdete številne predloge, ki jih je mogoče prilagoditi. Pravzaprav obstajajo trije različni načini iskanja predloge:

 •  Ena je skozi vrsto kategorije, kjer lahko izberete predloge, ki ustrezajo kategoriji, ki jo najdete v spustnem meniju;
 •  Drugi je način iskanja, kjer iščete po predlogih po ključnih besedah ​​za določene vrste predlog; in
 •  Z ročnim brskanjem po predlogah na stran, kar lahko traja čas, vendar je lahko učinkovitejše.
 • Ko lahko izberete želeno predlogo, jo preprosto izberite s klikom nanjo.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map