Ali eHost ponuja mesečno plačilo?

eHost je do marca 2016 ponudil možnost mesečnega plačila, nato pa so jo odstranili.


V letu 2017 se ustavijo, zato to stran zapuščam samo zaradi SEO, tako da v primeru, da kdo išče eHost, na moji strani najde resnico o eHost-u..

Koliko pa vas stane plačevanje mesečno v mesec??

Bil sem radoveden, tako da sem drobil številke. Cene eHosta sem primerjal z HostGatorjem, ki je eden najboljših ponudnikov spletnega gostovanja na svetu.

Preverite spodnjo tabelo, da vidite, kaj sem odkril …

Neomejeno spletno mesto na 1 računu?
Posebna ponudba
3,98 USD / mesec s kodo kupona BUILDPATH
Brezplačna domena?
(12,95 USD / leto)
WordPress
45-dnevno jamstvo za vračilo denarja?
Mesečno plačilo
Mesečno plačilo ni na voljo. 4,78 USD za prvi mesec. Obnavlja se pri 11,95 dolarja na mesec
Do konca vašega prvega leta boste plačali skupno 136,23 dolarja, če izberete mesečno plačilo.
12 mesečni popust
Ni več na voljo. 57,36 USD (4,78 $ x 12 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 78,87 USD!
24 mesečni popust
Ni več na voljo. 125,11 USD (4,78 $ x 24 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 154,52 USD!
36 mesečni popust
Ni več na voljo. 163,27 USD (3,98 $ x 36 mesecev)
Prihranite s tem načrtom 259,76 USD!
Vsak kupon?
Ni več na voljo. 3,98 USD / mesec povezava za aktivacijo
Obiščite spletno mesto
Ni več na voljo. Obiščite HostGator

Glede na to, da obe podjetji svoj nakup zavarujeta s 45-dnevno garancijo vračila denarja, je morda smiselno, da zajamete 12, 24 ali 36 mesečni načrt, da zaklenete močno diskontirano stopnjo, če se odločite obdržati račun.

Če imate še vedno raje možnost meseca na mesec, čeprav dolgoročno stane več, HostGator ponuja nekoliko nižjo cenovno cenovno ugodno možnost mesečnega plačila brez pogodbe. Plus tega imam ekskluzivni kupon kar vam daje 60% popusta!

Preprosto uporabite kodo kupona BUILDPATH pri whpg in tako takoj prihranite 60% pri običajnih cenah.

Priporočljivo za vas: Oglejte si ta brezplačni videoposnetek, kjer vam Steffany pokaže kako narediti odlično spletno mesto korak za korakom z uporabo WordPressa na HostGatorju.

Še bolje, HostGator spoštuje 45-dnevno garancijo vračila denarja. Predstavljam si, da raje kupiš nekaj, ko veš, da je brez tveganja. Tukaj je opisano, kako HostGator omogoča varno tveganje za vas:

Preprosta, resnična 45-dnevna garancija za vračilo denarja

Nakup je zaščiten s 45-dnevno garancijo vračila denarja. Zajema vse načrte, ki jih ponujajo.

A je res tako preprosto?

Če ste takšni kot jaz, ste skeptični, ko vidite takšno jamstvo. Mogoče se boste vprašali, ali obstajajo skrite „pristojbine za obdelavo“ in druge pristojbine, zato vam ni treba vrniti 100% vašega denarja.

Z veseljem boste slišali, da garancija HostGator nima skritih pristojbin ali čudnih pogojev:

Če s HostGatorjem niste zadovoljni, vam bomo vrnili denar. Brez vprašanj. V prvih 45 dneh vam bomo povrnili stroške gostovanja v celoti. Če nas preizkusite in se odločite, da HostGator ni namenjen vam, bi morali vrniti svoj denar.

Če iz kakršnega koli razloga ne želite obdržati svojega računa, vam vrnete ves denar nazaj brez obročev, da boste skočili skozi. To ne vidite veliko ponudnikov gostovanja. HostGator to lahko stori, ker se v primerjavi s svojimi konkurenti več njihovih strank zadržuje dlje. Odličen izdelek in storitev se močno zadržujeta pri ohranjanju kupcev, kar omogoča, da HostGator za vas doseže ogromno vrednost po zelo dostopnih cenah, ne da bi vas prisilili, da kupite leto ali več vnaprej.

Zaključek: Mesečno plačilo eHost vs Hostgator

Želim si, da bi lahko rekel: “da, eHost ponuja nizko mesečno plačilo”, vendar tega ne ponujajo več. Zdaj vas prisilijo, da vnaprej kupite najmanj eno leto gostovanja. Če imate raje mesečno plačilo in nimate pogodb, niso več izvedljiva možnost.

Če bi bil eHost pripravljen biti konkurenčen in trdno stati za njihovo storitvijo, bi ponudil mesečno plačilo. Na tej točki mi je jasno, da eHost ni stoodstotno prepričan, da boste ostali kupci, če boste plačevali iz meseca v mesec. Zato vas želijo zapreti v vsaj 1 leto vnaprej. Če sem iskren, je to običajna praksa za 99% gostujočih podjetij, ki sem jih pregledala in preizkusila, zato me sploh ne presenečajo. Vendar menim, da dejstvo, da HostGator ponuja mesečno plačilo brez pogodb ali obveznosti, pove vse. Prepričani so, da boste ostali kupci, saj nudijo odlično gostovanje in podporo strankam.

Uporabljam HostGator za več mojih spletnih mest in jih toplo priporočam za vas, tako da, če preizkusite HostGator, ne pozabite uporabiti kode kupona BUILDPATH na HostGator, da dobite 60% popusta na vaše gostovanje.

Želim vam uspeh na vaši spletni strani,

Johnny
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map