Ali BlueHost ponuja SEO storitve?

Izdelava lastnega spletnega mesta morda ni tako preprosta, kot ste pričakovali, še posebej, če ste novi v spletnem razvoju. Toda zahvaljujoč ponudnikom spletnih gostovanj, kot je BlueHost, je zdaj vsem – tudi tistim, ki nimajo izkušenj s spletnim razvojem – mogoče ustvariti lastna spletna mesta, ne da bi se morali ukvarjati s podobnimi stvarmi, kot je HTML. To je dobra novica tudi za napredne uporabnike, saj je ustvarjanje celovitega, profesionalnega spletnega mesta lažje kot kdajkoli prej.


Ko pa ste mislili, da je vse zajeto, ko je vaše spletno mesto zagnano, se zavedate, da morate storiti še veliko. Delovanje spletnega mesta ni dovolj, da ljudje po vsem svetu vedo o vašem podjetju ali blagovni znamki. Za to obstaja optimizacija iskalnikov (SEO).

Ampak kaj je SEO, vseeno?

SEO je bistven del vsake strategije spletnega trženja. Pomaga izboljšati uvrstitev vašega spletnega mesta glede na naravne rezultate večjih iskalnikov, kot so Google, Bing in Yahoo!.

[File # csp8368650, License # 1337480] Licencirano prek http://www.canstockphoto.com v skladu z licenčno pogodbo za končnega uporabnika (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / kbuntu

Na primer, ko raziskujete na spletu, lahko za to uporabite Google ali Bing. Ko vtipkate ključno besedo tega, o čemer želite raziskati, boste preusmerjeni na strani z rezultati iskanja, na katerih so navedena najprimernejša spletna mesta. Temu pravimo naravni rezultati ali jih včasih imenujemo “organski rezultati”. Te temeljijo na ustreznosti vašega spletnega mesta glede na določeno ključno besedo in vaš namen je, da se vaše spletno mesto prikaže na vrh naravnih rezultatov, da bi pritegnili več obiskovalcev in izboljšali vašo spletno prepoznavnost.

Rezultate iskalnika lahko razvrstimo na dva:

 • Naravni / organski seznam iskanja
 • Plačan seznam iskanja

Kar zadeva seznam plačanih iskalnih oglasov, lastnik spletnega mesta namerno oglašuje svoje spletno mesto v iskalnikih za določeno ceno, da se na straneh z rezultati iskanja uvrsti višje. Nekaterim bi to lahko uspelo, vendar ne pozabite, da 77% uporabnikov iskalnikov išče raje klike na neplačane sezname.

Za kakšen spletni strežnik morate iti?

Če resno želite ustvariti dohodek na svojem spletnem mestu, lepa spletna stran preprosto ne bi storila. Ne pozabite, da je vaš glavni cilj privabiti čim več obiskovalcev. Odločitev, na katerega spletnega gostitelja se prijavite, bo določila prihodnost vašega spletnega mesta.

Z BlueHostom boste dobili vse, kar potrebujete za svoje spletno mesto, od njegove splošne funkcionalnosti, vse do privabljanja več obiskovalcev. Ponujajo različna orodja za SEO, ki jih lahko uporabite za usmerjanje več prometa na vaše spletno mesto, poleg neomejenega prostora na disku in pasovne širine, ki ga ponujajo.

Kako BlueHost izboljšuje uvrstitev mojega spletnega mesta na iskalnikih?

S SEO paketom BlueHosta se bo uvrstitev vašega spletnega mesta v različnih iskalnikih zagotovo izboljšala v nobenem trenutku. V njihove pakete so vključene naslednje:

 • Kadar koli lahko kadar koli dostopate do upravitelja marketinškega programa za svoje poizvedbe. BlueHost vam bo posredoval povratne informacije in priporočil ključne besede, ki bodo povečale relativnost vašega spletnega mesta.
 • SEO-jeva ekipa Bluehosta vam bo zagotovila več vhodnih povezav do vašega spletnega mesta in izvedla ustvarjanje povezav zunaj spletnega mesta, kot so ustvarjanje socialnih zaznamkov in distribucija člankov, s čimer boste izboljšali uvrstitev svojega spletnega mesta..
 • Prejemali boste tedenska poročila za spremljanje napredka vaših ključnih besed in vašega položaja v spletnih iskalnikih.

Vsak načrt gostovanja BlueHost ima brezplačno oddajo iskalnikov. To pomeni, da vam ne bo treba čakati več let, da bodo vašo spletno mesto poznali iskalniki. BlueHost bo opravil delo namesto vas. Poleg teh BlueHost ponuja tudi profesionalne SEO storitve za tiste, ki resno razmišljajo o višji uvrstitvi. V to vrsto paketa so vključeni:

 • SEO povezovanje. BlueHost bo ustvaril več povezav do vašega spletnega mesta s pisanjem in distribucijo izvirne vsebine mesečno.
 • SEO pisanje. Profesionalni SEO copywriterji podjetja BlueHost bodo tisti, ki bodo ustvarili vsebino po meri, potrebno, da se vaše spletno mesto izstopa med vsemi drugimi.
 • Analiza in poročanje. Skupina bo ustvarila rezultate in povratne informacije, da vas seznanimo s tem, kako deluje vaše spletno mesto.

Še zmenili? Prijavite se z BlueHost še danes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map