Ali BlueHost ponuja mesečno plačilo?

Ali razmišljate o BlueHostu?


Modro razmišljanje – so eden najbolj priljubljenih in uglednih ponudnikov gostovanja.

Tukaj je stvar …

BlueHost ne ponuja možnosti mesečnega plačila. Vendar pa ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da, če prekličete v roku 30 dni, boste prejeli celotno povračilo za gostovanje.

Še vedno nisem našel zakonitega gostitelja, ki bi ponudil cenovno ugodno mesečno plačilo, razen HostGatorja z najosnovnejšim gostovanjem pri 10,95 USD na mesec …

Če želite zmanjšati svoje stroške gostovanja, je mesečna cena slab. To je razlog:

 • Plačilo 10,95 USD na mesec v HostGatorju bi vas stalo 131,40 USD na leto.
 • Izbira 12-mesečnega načrta pri BlueHostu bi stala le 59,40 USD (12 x 4,95 $ / mesec). To bi znašalo 82 evrov manj kot mesec na mesec v HostGatorju.
 • Če izberete 36-mesečni načrt pri BlueHostu, dobite najnižjo ceno in stane 106,20 USD (36 x 2,95 $ / mesečno). S tem prihranite 288 dolarjev v primerjavi s plačevanjem 3 leta mesečno pri HostGatorju.

Prihranke na 12, 24 in 36 mesečnih načrtih je težko prezreti.

Ob vsem tem je opisano, kako najti najnižjo ceno, ki je na voljo pri BlueHostu:

1. korak – Pojdite na BlueHost

Pojdite na www.BlueHost.com in kliknite gumb »začnite zdaj«. Če uporabite to povezavo, boste prejeli tudi najnižje cene in BREZPLAČNO domeno.

2. korak: Izberite načrt gostovanja

Ko izberete ime svoje domene, boste lahko izbrali načrt gostovanja.

Izberite Osnovni možnost – kot nalašč za povsem nova spletna mesta.

Računov Plus ali Prime ne potrebujete, razen če želiš gostovati na dveh ali več spletnih mestih ali na svoje spletno mesto že dobivate več kot 100.000 obiskovalcev mesečno.

3. korak: Izberite svoje ime domene

Ko kliknete »Začni zdaj«, boste morali izbrati ime svoje domene in za nadaljevanje kliknite »Naprej«.

Če že imate ime domene, uporabite polje na desni strani.

Če potrebujete pomoč pri izbiri imena domene, glejte moj vodnik o tem, kako izbrati veliko ime domene (odpre se na novem zavihku).

4. korak: Izpolnite podatke o računu

Enostavno dodajte svoje ime, e-poštni naslov itd. Skoraj smo končali!

5. korak: izberite možnosti vašega paketa

Preverite samo, da tukaj izberete želeni načrt računa.

Nasvet: Odznačite dodatne možnosti, kot sta Jumpstart iskalnika in varnost SiteLock. Po mojem skromnem mnenju so ti nepotrebni.

Tukaj lahko izberete dve možnosti:

 • Zaščita zasebnosti domene: To skriva vaše osebne podatke iz javnih zapisov domenskih WHOIS. To je dobra možnost, če želite zmanjšati nezaželena e-poštna sporočila in narediti registracijo svoje domene anonimno.
 • Varnostno kopiranje spletnega mesta Pro: WordPress lahko nastavite tako, da samodejno varnostno kopira brezplačno. Vendar je obnovitev teh varnostnih kopij nekoliko zapletena. Če želite iz miru izbrati BlueSost, pojdite z možnostjo strani Backup Pro.

Ko se prijavite, boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za prijavo. Čestitke! Zdaj lahko začnete izdelovati svoje spletno mesto.

Če niste novi v izdelavi spletnih strani, priporočam, da nadaljujete po mojem brezplačnem vodniku, Kako narediti spletno mesto z WordPressom, korak za korakom.

Na zdravje,

JohnnyVeč o možnostih plačila BlueHost:

BlueHost ponuja veliko vrst gostovanja, z veliko možnostmi plačila za svoje stranke. Na primer, za svoje redno spletno gostovanje imajo posebno ponudbo s popustom za omejen čas v višini 2,95 USD / mesec namesto navadnih 7,99 USD / mesec.

Ne pozabite pa, da boste morali tako imenovano “mesečno nadomestilo” plačati vsaj 1 leto vnaprej. Torej za osnovni načrt gostovanja BlueHosta boste videli minimalno račun 71,40 USD, razen vseh dodatkov, ki jih morda želite kupiti.

BlueHost ponuja vrsto načrtov za spletno gostovanje, odvisno od vašega proračuna in potreb, cene pa se razlikujejo od načrta do načrta. Ko se prijavite za 12-mesečni, 24-mesečni ali 36-mesečni načrt, je cena namestitve BREZPLAČNA.

Tu so trenutne cene za njihove načrte, pa tudi funkcije:

Skupno gostovanje

VPS gostovanje

Namensko gostovanje

Plačila za načrte gostovanja BlueHost lahko opravite prek naslednjega:

 • Kreditne kartice (najpogostejša metoda)
 • PayPal

Kliknite tukaj, da obiščete BlueHost in si ogledate njihove trenutne akcije ter izberete svoj načrt. Dajo vam celo resnično 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da ga lahko preizkusite brez tveganja!

Več o BlueHostu

BlueHost je eden najboljših in najbolj zaupanja vrednih ponudnikov spletnih gostovanj danes. Svojim strankam zagotavljajo vrhunske storitve in funkcije spletnega gostovanja, vključno z neomejenim prostorom za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, 24/7 podporo strankam, 30-dnevno garancijo vračila denarja in še več. Če torej vodite podjetje in želite, da raste, je to podjetje odlična izbira.

Glavni cilj BlueHosta je zagotoviti najboljšo storitev svojim strankam. To je podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja kakovostne storitve po razumni ceni. Podjetje je bilo v lasti skupine Endurance International (EIG), ki je bilo zgrajeno na osnovi odprte kode, ki zagotavlja odlične rezultate. Ustanovljena je bila leta 2003 in po več kot desetletju delovanja še naprej ponuja svojim strankam vrhunske storitve in skrbi za več kot milijon domen v različnih delih sveta..

Funkcije BlueHost Core

Pri izbiri ponudnika storitev spletnega gostovanja je pomembno, da ste že opravili domačo nalogo in se v celoti zavedate funkcij, ki jih ponujajo. BlueHost lahko ponudi več funkcij od tistega, kar potrebuje vaš gostitelj. Glavne značilnosti so:

 • Zagotavlja skoraj 600 GB prostora na spletnem gostovanju na disku. Ta količina prostora za shranjevanje je dovolj za napajanje osebnih spletnih mest in malih in srednje velikih podjetij. Zelo malo verjetno je, da boste po znatno nižji ceni našli drugega spletnega gostitelja z isto funkcijo.
 • Omogoča registracijo neomejenega števila domenskih imen v enem računu, če je običajni prostor na disku in pasovna širina.
 • V načrt vključuje skripte spletnega mesta. S temi skripti lahko ustvarite bloge, knjige gostov, ankete, ankete in druge večpredstavnostne programe, ki bodo pripomogli k izboljšanju funkcionalnosti vašega spletnega mesta..
 • Ima uporabniku prijazen vmesnik, ki je kot nalašč za tiste, ki nimajo znanja ali izkušenj s spletnim razvojem in programiranjem. Ima celo postopek namestitve z enim klikom, ki vam omogoča, da v samo nekaj minutah ustvarite spletno mesto.
 • Omogoča vam ustvarjanje neomejenega števila spletnih mest.
 • V svoje načrte gostovanja vključuje namensko in VPS gostovanje.
 • Ima enostavno nadzorno ploščo (cPanel), ki vam bo pomagala brez težav upravljati spletno mesto.
 • Ponuja ustvarjalce spletnih strani in namenske IP naslove.
 • Ponuja baze podatkov MySQL.
 • Če želite preklicati račun, dobite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Prednosti spletnega gostovanja BlueHost

Poleg zgoraj omenjenih funkcij BlueHost ponuja tudi številne druge ugodnosti, ki jih bodo uživali uporabniki, če se bodo odločili za prijavo na račun. Tu je nekaj takih:

 • Z BlueHostom vam ni treba ostati dlje, kot morate. Za razliko od drugih ponudnikov storitev spletnega gostovanja BlueHost ponuja trimesečne, 6-mesečne, 12-mesečne, 24-mesečne in 36-mesečne načrte. To bo koristno za tiste, ki samo nekaj mesecev potrebujejo načrt gostovanja. Plačevali boste le mesece, ko je bilo vaše spletno mesto dejansko v spletu.
 • BlueHost zagotavlja odlične zmogljivosti ob razmeroma nizkih stroških (začne se pri 5,99 USD).
 • Ponujajo redne promocije / popuste za prodajo. BlueHost vam ne zagotavlja samo odlične učinkovitosti, ampak vam pomaga tudi razširiti svoje spletno mesto z oglaševanjem spletnega mesta na druge.
 • Storitev za stranke je vrhunska. Z osebjem zlahka dobite potrebno pomoč. Ponujajo več video vadnic, skupaj s celovito zbirko znanja, forumom skupnosti in številnimi drugimi dodatnimi funkcijami, ki vam lahko pomagajo povečati njihovo storitev.
 • BlueHost je optimiziran za WordPress, zato zagotavlja boljše delovanje pri gostovanju spletnih mest in blogov, ki jih poganja WordPress.

Iščete izčrpen vodnik za BlueHost, ki vam bo pomagal sprejeti odločitev za gostovanje in zaključiti ta raziskovalni postopek, tako da lahko hitro posodobite spletno mesto? Ne pozabite preveriti mojega Pregled in analiza BlueHost, plus zgodovina njihovega podjetja, primerjava njihovih načrtov in ugodnosti gostovanja in različne povratne informacije strank, ki sem jih našla po spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me