Ali BlueHost ponuja Builder spletnega mesta?

BlueHost ponuja nekaj neverjetnih ustvarjalcev spletnih strani, s katerimi svojim strankam pomagajo pri oblikovanju profesionalnih blogov in spletnih mest, ne da bi se dotaknili ene same vrstice. Uporabljajo WordPress in Builder spletnih strani Weebly, oba pa ponujata različne funkcije, s pomočjo katerih lahko strankam razvijeta lastna spletna mesta.


Tako WordPress kot Weebly sta kot nalašč za tiste, ki nimajo tehničnih znanj in znanj pri gradnji lastnega spletnega mesta. Oba imata vnaprej izdelane teme / predloge, tako da imajo uporabniki veliko možnosti za prilagajanje svojega spletnega mesta.

A kaj vse je graditelj spletnega mesta?

Preprosto povedano, ustvarjalec spletnih strani se uporablja za ustvarjanje spletnih strani, ne da bi uporabnik zahteval ročno urejanje kode. Graditelji spletnih strani so bodisi spletna lastniška orodja, bodisi v obliki računalniške programske opreme. Običajno ta spletna orodja ponujajo ponudniki spletnega gostovanja. Namenjeni so uporabnikom za izdelavo zasebnih spletnih strani.

Značilnosti Weebly Website Builder

Weebly Site Builder je eden od številnih programov, ki jih BlueHost ponuja v svojih prizadevanjih za izboljšanje kakovosti svojih storitev. Trenutno ponujajo dve različici: Basic in Pro.

Basic izdaja je brezplačna za uporabo za vse imetnike računov BlueHost. Podpira 6 spletnih strani in ponuja video podporo za YouTube in Adobe Flash. Poleg tega zagotavlja vzdrževanje spletnih dnevnikov, obrazcev, osnovne optimizacije iskalnikov (SEO) in vira RSS.

Za tiste, ki potrebujejo bolj napredne funkcije, lahko poiščete različico Pro s podporo neomejenim spletnim stranem. Uporabnikom omogoča tudi nastavitev gesla za dodaten sloj varnosti spletnega mesta. Tisti, ki nadgradijo na različico Pro, lahko prilagodijo predloge / teme spletnega mesta.

Graditelj Weebly mesta vključuje naslednje funkcije:

 • Na stotine že izdelanih predlog za prilagoditev
 • Moduli postavitve (npr. Slike, video, besedilo) kot dodatek spletnemu mestu stranke
 • Vgrajen urejevalnik slik, podpora za blog in orodja za sledenje
 • Orodja, ki poenostavljajo ustvarjanje spletnega mesta

Funkcije WordPress Website Builder

WordPress je morda najbolj priljubljen ustvarjalec spletnih mest, ki ga najdete na spletu. Omogoča vam, da v samo nekaj minutah ustvarite spletno mesto profesionalnega izgleda. Ustvarite lahko katero koli vrsto spletnega mesta, od preprostega osebnega spletnega spletnega dnevnika do celovitega spletnega mesta z več strani.

WordPress svojim uporabnikom omogoča, da poljubno prilagodijo svoje spletno mesto. Na voljo je s številnimi temami, ki poskrbijo za različne niše in panoge. Prav tako ima veliko vtičnikov, ki jih lahko uporabite v različne namene. Te teme in vtičniki so lahko brezplačni ali plačani, odvisno od razvijalcev in funkcij, ki jih ponujajo.

Za izdelavo spletnega mesta uporabite WordPress:

 • Je preprost in enostaven za uporabo. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika ga veliko ljudi raje uporablja na kateri koli drugi platformi. WordPress vam omogoča enostavno dodajanje fotografij, videoposnetkov in drugih vrst vsebine na vaše spletno mesto.
 • Je posodobljen in dobro uveljavljen. WordPress nenehno posodablja svojo tehnološko ekipo in je bil vedno integriran z najnovejšimi v spletnem oblikovanju in razvoju.
 • Na izbiro vas čakajo stotine tisoč tem. Skupnost WordPress je ogromna, z veliko neverjetnimi razvijalci tem, ki ponujajo brezplačne in vrhunske teme, ki jih lahko uporabite za katero koli vrsto spletnega mesta. To je za stranke zelo koristno. Še več, lahko preprosto prilagodite videz svojega spletnega mesta, kadar koli želite.
 • SEO-prijazna spletna mesta. Spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu, so narejena okoli SEO, kar vam lahko pomaga pri še širši publiki in izboljšate spletno prepoznavnost vašega spletnega mesta.
 • Ima sistem za upravljanje vsebin (CMS). To je dobrodošel dodatek za vse, ki želijo različne naloge prenesti na ekipo. WordPress je CMS, ki vam omogoča hitro in enostavno razširitev svojega spletnega mesta.
 • Ima vrhunsko podporo strankam in prijazno skupnost.

Kako lahko dostopam do graditeljev spletnih mest na svojem računu BlueHost?

Vsak imetnik računa BlueHost lahko uporablja Weebly in WordPress. Za dostop do teh ustvarjalcev spletnih mest preprosto sledite tem navodilom:

 1. Prijavite se v svoj račun BlueHost. Nato boste preusmerjeni na nadzorno ploščo.
 1. Iz Spletna stran odsek, boste videli Namestite WordPress in Uporabite Weebly. Izberite želenega ustvarjalca spletnega mesta.
 1. Izberite ime domene, ki ga želite uporabiti za svoje spletno mesto in začnite graditi!

Hitro in enostavno, kajne? Zato izberite BlueHost za vse potrebe vašega spletnega mesta danes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me