Aabaco pregled

Preden je Google prišel na sceno in izzval obstoječe kralje iskalnikov, je Yahoo! je bil tam. Vsi, ki bi radi spremljali zgodovino interneta, bi vedeli, kako vpliven Yahoo se je vrnil v tistem času. Zgodba je dolga in vijugasta, a na srečo nismo tu, da bi se pokopali v preteklost, temveč raje govorili o Aabacu in ocenili njihovo zanesljivost spletnega gostovanja.


Morda se boste vprašali, kakšen iskalnik ali spletni imenik ima opraviti s spletnim gostovanjem. No, zdi se, da Google prevladuje v spletu, če pa obstaja ena storitev, za katero v resnici ni nič, je spletno gostovanje. Yahoo! po drugi strani pa so že prej dobro poznali pomen spletnega gostovanja za podjetja in posameznike, ki so želeli biti vidni na spletu. Če je spletno mesto popolnoma funkcionalno, potrebuje zanesljivega spletnega gostitelja. Za trajnost, zlasti za mala podjetja, obstaja potreba po dostopnosti storitev spletnega gostovanja. To so dejavniki, ki jih Yahoo! vedel in izkoristil, ko je predstavil Yahoo! Malo podjetje.

Od Yahoo! Mala podjetja za Aabaco Mala podjetja

Yahoo! Mala podjetja so bila namenjena ponudbi storitev spletnega gostovanja, prilagojenih in pakiranih za lastnike malih podjetij, ki so želeli svojo prisotnost vzpostaviti na spletu. Vendar, za razliko od drugih ponudnikov storitev spletnega gostovanja, ki ponujajo široko paleto paketov gostovanja, Yahoo! Small Business je ponudil personalizirano rešitev v velikosti za vse, ki je bila natrpana z zelo uporabnimi funkcijami, ki so privlačne za novorojenčke.

Kritiki spletnega gostovanja pa so prikrajšali funkcije, ki jih označujejo kot splošne in nič nenavadnega. Ko so leta nadaljevala, so se kupci začeli pritoževati nad ključnimi vrstami storitev za stranke, ki so jih prejemali, in to je bila prelomnica Yahoo! Malo podjetje. V presenetljivi potezi so svojo spletno gostovanje preusmerili in ustvarili nekaj, za kar so upali, da bo veliko boljše, in ga z blagovno znamko Aabaco Small Business preoblikovali. V bistvu sta bila ista ekipa le, da sta bila pod drugim imenom.

Trenutno Aabaco Small Business ponuja spletno gostovanje z enako strastjo kot tista, ki jo izžareva Yahoo! Malo podjetje.

Aabaco Small Business

Kar zadeva poslovanje, Aabaco Small Business nadaljuje tam, kjer je Yahoo Small Business končal. Nabor orodij in storitev, s katerimi je opremljen, mu omogoča veliko boljšo podporo rastočim podjetjem. Ko se prijavite z njimi, je tukaj nekaj stvari, ki jih boste doživeli.

 • Prilagodljive spletne rešitve, ki vam omogočajo izdelati spletna mesta za e-trgovino ki so profesionalno videti.
 • Dostop do široke palete elegantnih in lepo oblikovanih predlog. Omogočajo vam tudi prilagajanje spletne trgovine s pomočjo vgrajenega urejevalnika in čarovnika.
 • Imeli boste dostop do programske opreme tretjih oseb, ki vam bo pomagala pri izgradnji spletne trgovine. Nekatera programska oprema, ki vam je na voljo, vključujejo Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver in druga orodja za urejanje HTML.
 • Ker je Aabaco Small Business namenjen samo zagonom in rastočim podjetjem, imajo razvijalsko mrežo, ki vam je pripravljena pomagati pri prilagajanju spletnega mesta za e-trgovino, tako da vključi potrebne funkcije in funkcije za vaše podjetje.
 • S čarovniki boste lahko ustvarili spletne strani, ki so prijazne do SEO, in optimizirali vsebino, tako da se boste lahko dobro uvrstili v iskalnike.

Pomembno je omeniti, da je Yahoo Small Business, še preden je prišlo do prehoda, že bil ponudnik spletnega gostovanja, čeprav ni tako znan kot druge blagovne znamke. Ena od razlag temu je bilo dejstvo, da so prišli nekoliko pozno. Zagotovo Aabaco Small Business ni najboljša možnost za vsako podjetje in osebo tam. Kljub temu je v gostiteljskih načrtih Aabaco Small Business nekaj zanimivih funkcij, ki jih je vredno pogledati.

Ena stvar, ki jo je treba ceniti, je, da je Aabaco Small Business del podjetja, ki ima ogromno strokovnega znanja in izkušenj na tem področju, zato del tega znanja in koristi izkušenj prenašajo na svoje stranke. Prizadevajo si zaščititi svoj ugled z zagotavljanjem najboljših storitev spletnega gostovanja.

Načrti spletnega gostovanja Aabaco za mala podjetja

Glavna dejavnost podjetja Aabaco je ponudba rešitev za e-trgovino in spletno gostovanje. Na načrtih spletnega gostovanja imajo vsi gostovanje v skupni rabi. Spodaj so podrobnosti o teh dveh glavnih proizvodnih linijah za Aabaco.

Deljeno spletno gostovanje

Podobno kot iPage, eHost, BlueHost in HostGator tudi Aabaco Small Business ponuja tri različne načrte gostovanja v skupnem gostovanju. To so Basic, Advanced in Premier.

Osnovni načrt

Če gradite osebno spletno mesto ali majhno spletno mesto za vaše podjetje, kjer prometa ne bo veliko, je najboljši načrt za začetek osnovni načrt. Cena tega načrta se začne pri 5,99 USD na mesec. Vendar Aabaco običajno občasno odda popuste, in ko se to zgodi, bi lahko cene padle kar do 3,75 USD na mesec, če bi se zavezali, da se boste z Aabaco držali vsaj 5 let.

Osnovni načrt vam omogoča 250 e-poštnih računov, 100 GB prostora na disku, brezplačno domeno za začetek in do 1000 GB na mesec prenosa podatkov. Poleg tega dobite dostop do orodij za oblikovanje spletnih mest Aabaco, ki so za človeka ali podjetje, ki nimajo proračuna za gradnjo spletnih strani, veliko olajšanje. Ta orodja za oblikovanje vam omogočajo, da ustvarite svoje spletno mesto in ga prilagodite, ne da bi se kdaj dotaknili kode.

Napredni načrt

Zagon podjetja je podjetje, ki zahteva sredstva v smislu denarja, časa in strokovnega znanja. Podjetja pogosto porabijo velik del svojega proračuna, da poskušajo oddati svoje spletne aktivnosti. S skupnim načrtom skupne rabe Aabaco Small Business Advanced vam ni treba skrbeti, kako se boste povezali v spletu, tam vas bodo pripeljali tja. Ta načrt se začne pri 9,99 USD na mesec, toda s 5-letno zavezo lahko mesečni stroški padejo na 5,99 USD na mesec. Poleg tistega, kar ponuja osnovni načrt, vam Advanced Plan nudi 500 GB prostora za shranjevanje, pasovno širino do 5.000 GB na mesec za množične prenose podatkov in neomejeno število baz podatkov.

Čeprav Aabaco ne ponuja upravljanega gostovanja WordPressa, lahko v tem načrtu počnete WordPress bloganje. Dodali so tudi zunanje orodje za gradnjo spletnih mest, ki vam bo pomagalo pri pripravi odličnih spletnih mest za vaše podjetje. Z vidika varnosti načrt vključuje integrirane certifikate v skupni rabi SSL, ki imajo šifriranje na ravni banke.

Premier načrt

Odvisno od narave vašega spletnega mesta boste morda čez leto opazili močan promet ali sezonske trge. Ne glede na to, potrebujete načrt gostovanja, ki lahko sprejme in izravna vaše prometne aktivnosti, tako da se noben od njih ne bo motil zaradi izpadov in upočasnitev spletnega mesta. Premier gostovanje je najboljše podjetje Aabaco Small Business v skupnih načrtih. Brez zavezanosti za Aabaco boste morali plačevati 14,99 USD na mesec, vendar lahko ta znesek znaša približno 8,99 USD na mesec, če z njimi opravite petletno obveznost..

Ena od izjemnih lastnosti programa Premier Plan je, da vam daje neomejen prostor na disku in neomejeno pasovno širino. Kombinacija teh dveh funkcij pomeni, da se bodo vaši prenosi podatkov odvijali brezhibno in bo vaše spletno mesto vedno zagnano in začasno zanemarljivo. E-poštnih računov, ki jih lahko nastavite na tem načrtu gostovanja, je 1.000, kar slika sliko velike organizacije. Prav tako imate dostop do skupnih SSL certifikatov za varnost spletnega mesta, kar je pomembno, če imate spletno mesto za e-trgovino, kjer stranke puščajo svoje občutljive osebne podatke.

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi vam dajo kredit v vrednosti 100 USD v obliki kupona. Aabaco skupne načrte gostovanja vsi delujejo tako na operacijskem sistemu Unix / Linux kot tudi na strežnikih Apache. Če imate raje Windows OS in druge strežnike, je priporočljivo, da poskusite kje drugje.

Značilnosti Aabaco gostovanja

Če pogledamo globlje v gostinsko torbo Aabaco, obstaja veliko drugih funkcij in storitev, ki bodo poskrbele, da bo vaše spletno mesto zagnalo. Spodaj je nekaj glavnih funkcij, ki jih boste uživali, ko se naročite na njihovo spletno gostovanje.

Zmogljivosti prilagajanja spletnega mesta

Misel, da bi prišli na spletno stran, skoraj takoj prekine dejstvo, da morda niste poznavalec kode. Vendar si omislite, da ne vedo vsi, ki vodijo uspešno spletno mesto, kako kodiranje deluje ali sploh izgleda. Razlog za to je, da so ustvarjalci spletnih mest zašli v sliko, da bi uporabnikom olajšali oblikovanje lastnih spletnih mest skozi zelo enostavne postopke. Tudi Aabaco mala podjetja pri tem ne zaostajajo. Imajo preprosta orodja za spletno oblikovanje, ki vam omogočajo, da ustvarite svoje spletno mesto s pomočjo razpoložljivih predlog.

Če ste preveč zaposleni, da bi spletno mesto postavili od tal navzgor, ne skrbite, ker ima Aabaco pokrita hrbet. Je eden redkih spletnih gostiteljev, ki svojim strankam ponuja profesionalno oblikovane predloge, ki jih lahko prosto prilagodijo za hitro izdelavo svojih spletnih strani. Vsaka od predlog ima prilagodljive strani in postavitve strani, prilagojene vrsti podjetja, ki ga postavljate. Kar zadeva spletno oblikovanje, gre za prihranjeni denar, ki ga je mogoče uporabiti nekje drugje.

Spletna orodja za poslovno analitiko

Razen, če bi se zaradi tega želeli povezati na spletu, bi mnoga podjetja želela vedeti, kako napredujejo v smislu prometa in strank. Tu se pojavlja analitika. Omogočijo vam predogled dogodkov naokoli in okoli vašega spletnega mesta, tako da boste lahko vedeli, kje lahko nastavite in usmerite svoje spletno mesto v pravo smer. Obstaja veliko koristnih analitičnih orodij, ki jih Aabaco zagotavlja svojim strankam, da jim pomagajo spremljati in analizirati statistiko svojih spletnih mest za izboljšanje učinkovitosti.

Na svoje spletno mesto lahko dodate Google Analytics in Yahoo Web Analytics, da spremljate njegovo uspešnost in pridobite koristne vpoglede v ključne tržne metrike. Pri nastavitvi računov za analitiko to storite ločeno. Poleg tega ima Aabaco še druga neverjetna orodja za analitiko, kot je aplikacija Live Insights, s pomočjo katerih si lahko v realnem času ogledate izdelke, ki jih kupujejo vaše stranke, in strani, ki jih obiščejo. Če želite Live Insights dati osebno noto, ima vgrajen sistem za klepetanje v živo, s pomočjo katerega boste lahko stopili v stik s strankami.

Priprava ključnih besed, ki vam bodo pomagale izboljšati prepoznavnost, ni enostavna naloga in številna podjetja so na koncu. Aabaco s pomočjo Live Insights vam pomaga, da na prvi pogled izberete tako ključne ključne besede kot tudi najbolj priljubljena spletna mesta. Skozi vmesnik boste imeli idejo, od kod izvira promet, ki prihaja na vašo spletno stran in kateri od vaših marketinških prizadevanj vam prinašajo najboljšo donosnost vaše naložbe. Kaj še! Vpogled v živo lahko brezplačno prenesete na vaš iPhone ali namizje.

Funkcije e-pošte

Z Aabaco dobivate neomejeno podporo za shranjevanje e-pošte, protokol za pošto v pisarni (POP) in preprost protokol za prenos pošte (SMTP), posredovanje e-pošte, združljivost z drugo e-poštno programsko opremo, kot so Outlook, dostop do spleta in mobilne pošte, Norton Antivirus in osebni koledar. drugi. Vsak paket gostovanja vsebuje priloženi nabiralnik, ki omogoča prejemanje pošte, poslane na vašo domeno, ki je lahko napačno naslovljena ali napačno napisana.

 Interaktivne večpredstavnostne funkcije

Če želite opraviti ankete strank, ima Aabaco popolnoma prilagodljive obrazce za lažjo zbiranje povratnih informacij. Na voljo je tudi zemljevid z navodili za vožnjo, s pomočjo katerih lahko stranke pridejo do vašega podjetja. To je zagotovo plus za podjetja, ki se ukvarjajo z opeko in malto. Na strani za primerjavo fotografij so prikazane fotografije pred in po njih, ki so uporabne pri razprševanju slik za vašo spletno uporabo. Ostala večpredstavnostna orodja vključujejo značke za povezovanje vseh računov v socialnih medijih, gumbe Doniraj, Plačaj zdaj, Kupite zdaj in PayPal..

Če pogledamo podobna podjetja za gostovanje, Aabaco izstopa po bogastvu funkcij v svojih skupnih gostovalnih načrtih. Cene so odlične tudi za startupe.

Rešitve za spletno gostovanje v e-trgovini

Če ste mislili, da ste veliko videli v Aabacovih načrtih spletnega gostovanja, še niste videli ničesar! Rešitve za spletno gostovanje v e-trgovini so tisto, zaradi česar Aabaco resnično izstopa od svojih vrstnikov. Spletna mesta za e-trgovino, ne glede na njihovo velikost in vrsto, so nameščena v družini Aabaco Small Business. Naročanje na gostovanje programa Aabaco za e-trgovino pomeni:

 • Stabilnost – Vaša spletna stran ali spletna trgovina se bosta dvigovala 24/7 brez izpadov, tudi med napornimi prazničnimi sezonami.
 • Prilagodljivost – Trni v prometu so še posebej izziv za številna podjetja za spletno gostovanje. Pri Aabacu imajo izkušnje z večjimi prometnimi trki in trdijo, da so jih v zadnjih 5 letih dosegli 100%. Ko se povpraševanje po spletnih virih poveča, se vaše spletno mesto samodejno poveča za prilagoditev prometa.
 • Varnost – Poznavanje občutljivih informacij o strankah vam omogoča verodostojnost v spletu. Ker se v elektronskem poslovanju nanašajo na transakcije in podrobnosti o strankah, je Aabaco ugotovil, da je pravilno in priročno zavarovati vsa plačila in zagotoviti, da so skladni s PCI in CISP.

Aabaco je za zagotovitev, da nihče ne zaostaja, prilagodil načrt gostovanja e-trgovine in ga razdelil na tri podprograme: osnovni, profesionalni in premier.

Osnovni načrt

Ta načrt je idealen za spletne startupe. Začne se pri 26 dolarjih na mesec in cilja na trgovine, ki želijo ustvariti preprosta spletna mesta. Načrt vključuje mobilno prodajalno, brezplačno domeno, 10 poslovnih e-poštnih računov za zunanje in notranje komunikacije, 100 USD vreden oglasni kredit od Binga, 1,5% transakcijsko provizijo, kar pomeni, da vam ostane več denarja, vrhunska SEO orodja za namene vidnosti in Podpora PayPal.

Strokovni načrt

Če ste vedno večje podjetje in zaradi večjih izdelkov želite neomejeno skladiščenje, bi lahko bil vaš profesionalni načrt, ki se začne pri 69 USD na mesec. Ta načrt temelji na ponudbah osnovnega načrta, poleg tega pa vključuje dostop do API-ja za rešitve tretjih strank, 1-odstotno pristojbino za transakcije in 30 računov poslovne e-pošte..

Premier Pan

To je najboljši paket za e-trgovino, ki ga ponuja Aabaco Small Business. Ni poceni, vendar vam daje toliko v smislu funkcionalnosti. Če se naročite na ta načrt, boste vsak mesec odšteli 249 dolarjev. Cilj tega paketa so spletna mesta za e-trgovino, ki imajo izjemno visoko učinkovitost.

Orodja, ki so vam na voljo v tem načrtu, so več kot zadostna, da vaše podjetje dvignete na naslednjo raven. Imate dostop do poskočnih 1.000 poslovnih računov e-pošte, izjemno nizka transakcijska provizija v višini le 0,75%, poleg tega pa imate prednostno telefonsko podporo. Lepo se vam zdi, ko vam je dodeljen določen upravitelj računa, ki vam bo pomagal obravnavati poizvedbe in vam dal vpogled, kako bolje upravljati svoje spletno mesto.

Treba je opozoriti, da Aabaco vsako leto načrtuje svoje načrte. To pomeni, da bi morala biti zaveza vsaj 12 mesecev.

Značilnosti načrtov za e-trgovino

Aabaco so osredotočeni na to, da vam ponudijo potrebna orodja, s katerimi lahko vaše podjetje raste na spletu. Tako kot pri deljenem gostovanju dobite zelo prilagodljive predloge, s katerimi lahko hitro in enostavno zgradite spletno trgovino. Spletna mesta, ki jih oblikujete v Aabacu, so prijazna mobilnim napravam, kar je pomembno ne le kot razvrstitveni signal, ampak tudi kot platforma, ki omogoča interakcijo kupcev na mobilnikih in tabličnih računalnikih. V svoji spletni trgovini boste lahko sprejemali plačila prek različnih prehodov, kot so American Express, Mastercard, Visa, PayPal in Discover Network. Zahvaljujoč integraciji pošiljk s storitvami za pošiljanje pošiljk, kot je UPS, lahko v svoji spletni trgovini nastavite pristojbine za dostavo, tiskate nalepke in naredite toliko več..

Druge funkcije vključujejo:

Zmogljive aplikacije za rast vašega podjetja

Na platformi za e-trgovino Aabaco je na voljo zbirka aplikacij, ki vam lahko pomagajo, da se uspešno vključite in zaključite prodajo, ne da bi pri tem pretiravali preveč znoja. Nekatere aplikacije vključujejo:

 • Prodaja v živo – omogoča vam klepet s strankami in zaključuje prodajo
 • Google Nakupovanje – s to aplikacijo lahko izkoristite Google, da naštejete oglase svojih izdelkov
 • Ponovno ciljanje – to uporablja moč prikaznih oglasov za privabljanje obiskovalcev na vaše spletno mesto.
 • T-Hub Online – To je upravitelj naročil, ki je integriran v QuickBooks za lažje računovodstvo.
 • Justuno Social Bribery – Ta aplikacija vam omogoča enostavne pripomočke, s katerimi lahko hitro pridobite socialne oboževalce.

Druge uporabne aplikacije vključujejo Olark za klepete in spremljanje obiskovalcev ter Cinsay za video e-trgovino.

Nadzorna plošča

Vsi so precej seznanjeni s cPanelom. Če pa imate priložnost za interakcijo z Aabacovo poslovno nadzorno ploščo, lahko celo pozabite na cPanel. S te nadzorne plošče lahko dostopate do večine, če ne celo vseh orodij, ponujenih pod okriljem spletnih rešitev Aabaco. Njegov vmesnik je uporabniku prijazen, na nadzorni plošči pa lahko preprosto izbrišete ali dodate strani, prilagodite modele, da ustrezajo vašim željam in po želji spreminjate postavitve.

Glavne prednosti podjetja Aabaco Small Business

Medtem ko smo že veliko razpravljali zgoraj, obstajajo tri ključne prednosti, ki jih želite uživati, ko se naročite na e-trgovino Aabaco ali na rešitve za skupno gostovanje. Med njimi so:

Zagotovljeni čas in zanesljivost – Aabaco ugled zagotavlja stabilne storitve gostovanja. To je pomembno za verodostojnost na spletu. Če vaše stranke vedo, da je vaše spletno mesto vedno pripravljeno, bodo svoje spletno mesto postavile prednost drugim.

30 dnevno jamstvo za zadovoljstvo – Če ste naročeni na načrte gostovanja Aabaco in iz nekega razloga niste zadovoljni z njihovimi storitvami, lahko prekličete gostovanje in denar vam bo povrnil, dokler je v 30-dnevnem oknu.

Podpora strankam – Aabaco ima elektronske vozovnice, video vadnice in bazo znanja, s katerimi lahko stranke komunicirajo, ko izvejo več o tem, kako prilagoditi ali optimizirati uporabo teh tehnologij za različne funkcije gostovanja.

Razsodba

Razen dejstva, da Aabaco ne ponuja upravljanega gostovanja WordPress, Windows Os gostovanja in Live Chat, so v veliki meri uspeli prepričati številne uporabnike, da so izbrano podjetje za spletno gostovanje. Številne funkcije, ki jih imajo v skladu s skupnimi načrti in načrti gostovanja za e-trgovino, so izredno koristne za podjetja, ki vzpostavijo internet.

7.5 Skupna ocena
Aabaco pregled

Aabaco je usmerjen v mala podjetja. Razvil je rešitve, ki so bogate z značilnostmi, vendar po konkurenčnih cenah ponujajo prednost start-upom, ki si želijo vzpostaviti splet. Njihovi načrti skupnega gostovanja: Osnovni, Napredni in Premier ter njihovi načrti za e-trgovino: Osnovni, Profesionalni in Premier so prilagojeni, da tem podjetjem omogočajo udobje pri zagonu v spletu.

PREDNOSTI
 • Z bogatimi funkcijami in cenovno dostopnimi načrti gostovanja in e-trgovine
 • Intuitivna orodja za analitiko, na voljo na namizju in mobilnih napravah
 • Interaktivni spletni ustvarjalci in profesionalno zasnovane predloge
 • Veliko orodij za e-trgovino
 • Enostavna in interaktivna nadzorna plošča
SLABOSTI
 • Manjka namenskih, VPS in upravljanih načrtov gostovanja WordPress
 • Namestitev WordPress-a na voljo samo v premiernih in naprednih načrtih
 • Slabe stranke podpirajo in dolgo čakajo
 • Prometne nastavitve ni mogoče kompetentno prilagoditi
 • Deluje samo z operacijskim sistemom Linux / Unix. Brez operacijskega sistema Windows
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map